- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.581
Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim çok güzel de bir doğumun olmuş maşallah Allah bizlere de nasip etsinGerçekten korkmayın yeter ki sabredip bol dua bazı zamanlar zorluyor ama onu da bebeğinize kavuşmak olduğunu düşününce dayanıyorsun bir şekilde
İbrahim saraçoğlu canım 15 gün internete bak yazıyorEndr saracoglnn soyledgi sogan kuru mu 21gun icin diyodu sanirm siz kac ay kullndinz
Herkese merhabalar doğum yapan arkadaşlar hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli büyütün yavrularınızı bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız yavrularınızı kızım 15 günlük oldu bende anca toparladım size dogum hikayemi ve başımdan geçenleri anlatmak istedim 7 haziran akşam 22 gibi hafif ağrılarım vardı eşime gidip bir nst ye girelim dedim ve en yakın özel hastaneye gittik 2 cm açılma var ve nst de düzensiz sancı var diyerek yatırdılar sabaha kadar bekleyelim sabah degerlendirelim dediler gece tekrar nst ye bağladılar sancılar düzenli ve açılmam 4 cm olmuş sabah saat 7 de tekrar nst ye bağladılar ama sancı falan çıkmadı ve açılma 4 cm hemen suyumu açıp suni sancı verdiler ve sonrası çorap söküğü gibi geldi saat 8. 15 te dogum haneye aldılar ve 8.50 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok rahat bir doğum oldu çok şükür rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kolostrum en kıymetli sey .Bol bol sutlerin olsun insallahCanım böyle sütten koyu bi sıvı geliyor hala onu emiyor hemşireler de şimdilik o yeter diyor
Kızlar bu arada bugüne kadar doğan bebekler ikizler burcu oldu.. Bugünden sonra artık yengeç anneleri olacağız.
Burçlarla aranız nasıl bilmem ama, özelliklerini çok taşıdıkları için ben uyum için önemserim.
Yükselen burca bile bakıyorum, sabah doğarsa başka, her saat burcu değişiyor...
Canım hayırlı olsun bebişin. Sanada geçmiş olsun. Genel anestezide uyanmak nasıl oluyor. Çok sersemlik yapiyomu.?Evet cnm genel darisi başınıza ins.
Aynen öyle canım gece 1 de başlayan sancılarımı sabah 6 ya kadar yani 5 dk da 1 e düşene kadar evde çektim sonra duş alıp hastaneye gittim ikinci hamileliğimde açılma daha hızlı olmuştu hemen doğurdum inşallah kızımda öyle gelir
Canım eşinizde bi sıkıntı yoksa sizde sıkıntı yoksa zamanı vardır. Ama alternatif olarak soğan kürü incir kürü gibi kürler var hamile kalmaya çok yardımcı ben soğan kürayle kalmıştım hamile. Bide ovulasyor testi alın deneyin. İnşş en kısa zamanda olur
Sezeryan olmadim ama rahim ameliyatinda genel anestezi olmustum .Kendimi ölmüş de tabutun icinde gibi hissetmistim göğsüm sıkışmıştı.1 bucuk saat sonra filan uyandim .Tabi uyurken film seridi gibi olaylar akti gitti .Sacma sapan ruyalar .Hani Turk filmlerimdeki ameliyattan uyanma sahneleri olur ya ayni öyleydi. Once sesler geldi. Gozlerimi acmaya calistim.Goruntu sonradan netlesti.Cumleleri toparlayamiyordum.Basimdaki hemsire surekli konuşuyordu kendime gelmem icin .Ama cok sarsıldım. Bu yuzden genel anestezi istemiyorum ben .Canım hayırlı olsun bebişin. Sanada geçmiş olsun. Genel anestezide uyanmak nasıl oluyor. Çok sersemlik yapiyomu.?
Benim dogumumun nasıl olacağı bellisiz ama sezeryan olursam bende genel düşünüyorum
Gozunuz aydinn ne guzel herkes teker teker doguruyor darisi bize olsun insArkadaşlar merhaba ben de Doğum yaptım bugün gece 10.30 da nişanım geldi demiştim sabah 3.30 gibi sancım başladı ama nefes egzersizleri ile 7 ye kadar dayandım hastaneye geldiğimde 8cm açıklığım olmuş 8 de yattımm10 da doğurdum çok şükür darısı sizlere olsun inş hiç korkmayın sadece kararlı olun Rabbim yardımcınız olsun
Tesekkredrm bunu deneycgmValla Allahin izniyle tabi basta ama bende sogan kuruyle kaldigima inaniyorum, cok ugrasmadik esimle ama nedense tum hamileliklerim sogan kuru yaptigim ay oldu. Ilkinde 3 ay falan olmadi sogan kuru yaptigim ay oldu sonra o bebisimin kalbi durdu, 3 ay korun dedi dr korunduk 4.ay yine sogan kuru yaptim yine kaldim cok sukur oglum yanimda misil misil uyuyor, 3.de ilk ay denedik yumurtlama gunune denk getirdik vs vs ama o ay kalamadim dedim yine sogan kuru yapayim pat bu sefer 2. Ay kaldim once Allahima sonrada sogan kurune bagliyorum ben esimde sorun yok ztn, bende tiroit var tiroit hastalarida kolay hamile kalamazmis meger, boyle bir nimeti bence herkes denemeli Allahin izniyle olmicak sey yok.
ayseeearman Rabbim sanada diledigin zaman nasib etsin dua et ve sogan kurunu mutlaka dene derim...
benim daha uzun süre olmadı, ne zaman artık çok da uğraşmayalım, kısmet, belki tedavi filan oluruz diye rahat düşünmeye başladık, o zaman sürpriz bir şekilde oldu. 6 ay çok uzun bir süre değil, bence stres yapmayın, olur inşallah.yıllarca vajinusmus denen hastalıkla ugrastım ve sonunda yendim yaklasık 6aydır bebek denemesi yapıyoruz fakat bi sonuc alamadım bu ay 5gün gecikti adetim ve kan testi yaptım sonuc negatif jinekolog muanesindende gectim ultrasnla baktı uvalsyn testide yaptı hersey normal neden olmuyor neden
Saol canımMaşallah canım allah analı babalı büyütsün
Geçmiş gitmiş olsun inşallah ❤
Çok şükür canım kilo almış olmasına sevindim
Az kaldı doğuma hadi hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤
Ben banu çiftçinin uygulamasını indirmism canım onda kasılma zamanlayıcı var
Gözünaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤
Yumurtlama günü hesabı herkeste tutmuyor. Benim birçok arkadaşım hemen adet bitimini takip eden günlerde hamile kalmış, benim de öyle oldu.netteki programlardan hesaplama yaptırıp yumurtlma gunlerını takıp ederek ılıskı denıyorum ve hemen kalkmıyrm uzzanıyrum yıne olmuyo bırde nası bırsey oluyo o test ılk defa duydum
Ins şu sogan kurunu deneyim bakim belki bu ay olur ama bugun relg oldum bitmesini beklicembenim daha uzun süre olmadı, ne zaman artık çok da uğraşmayalım, kısmet, belki tedavi filan oluruz diye rahat düşünmeye başladık, o zaman sürpriz bir şekilde oldu. 6 ay çok uzun bir süre değil, bence stres yapmayın, olur inşallah.
Benim babamda yengec burcu acayip alingan duygusal cok takar herseyi bende aslana olma olasiligida var ama esimde aslan oda cok pohpohlanmayi sevio surekli gercekten lider duygulari cok yuksek :)Ben Aslan'a kadar beklesem mi diyorumKendim yengeç burcuyum, 14 Temmuz. Dünyanın yükü omuzlarımda gibi hissediyorum, çok duygusal hassas burç, bi de benim minnoş erkek olacağı için korkularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?