2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten korkmayın yeter ki sabredip bol dua bazı zamanlar zorluyor ama onu da bebeğinize kavuşmak olduğunu düşününce dayanıyorsun bir şekilde
Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim çok güzel de bir doğumun olmuş maşallah Allah bizlere de nasip etsin

Amin canım inşallah gözünüz aydın tekrar Allah analı babalı büyütsün böyle kolay doğumlar duyunca normal doğum bekleyenler olarak gözlerimiz parlıyo bi cesaret geliyor

Dogum yapan arkadaslar saglikla buyutun bebislerinizi imsallah dogum yapan arkadaslar hep normal dogummu yapti ?

Kızlar bu aileler hakkaten destek mi köstek mi bilemiyorum. Yine babam geldi, 5 gündür bizde. Yine burada flört ettiği kişi için geldi ama size yardıma geldim diyor. Bütün gün balkonda sigara çay içiyor. Kapıyı açık bırakıyor bazen, nefret etmeme ragmen ev sigara kokuyor yarım saat tüm camları açıyorum ancak çkıyor. Yanında kıyafet, şarj cihazı bile getirmemiş gece beni uykudan kaldırıp şarj cihazımı istiyor ikidir. Ben mutfakta uğraşırken gelip flörtüyle olan dertlerini anlatıyor bilmem kaç bininci kez, tersliyorum artık yine anlamıyor. Evin muhtelif yerlerini de çok pis kullanıyor, birsey de diyemiyorum, eşim de görüyor bir de rezil oluyorum.
Bugun de şehirdışından üç kişi gelip bebek odası ve balkona dolap monte edecekler. Bu gece burada kalıp yarın da işe devam edecekler. Babam bu halimi bile bile keyfine devam etti, hatta ortalığa bi sürü dağınıklık yarattı. Hatta adamları da lafa tutup işi bırakın çay kahve içelim diye yoldan çıkarmaya çalışıyor, Allahtan onlar çalışkan da uymadılar ona. Sabahtan beri ayakta yemekle temizlikle uğraştım şimdi de bacaklarımdaki etler kesiliyor gibi acıyor, ağrıyor. Acıdan yürüyemiyorum artık. Belim de öyle Bebekle ilgili de abuk subuk şakalar yapıyor. Çocuğu sigara kokusuna alıştıracakmış mesela...Annemle ayrı oldukları ve annem de bebek bakımı için bir süre bizde olacağı için büyük bir keyifle "bakalım görebilecek misin torununu çok sık dedim". Herşey bir yana, bu sinir bozukluğu ve yorgunlukla inşallah bebek olumsuz etkilenmez.

Tüm bunları anlatıktan sonra size sorum şu:
Babamın huyu değişmeyecek iyice anladım. Bundan sonra bana yatılı gelmesini istemiyorum. Bunu en uygun dille nasıl söyleyebilirim?

Ben Aslan'a kadar beklesem mi diyorum Kendim yengeç burcuyum, 14 Temmuz. Dünyanın yükü omuzlarımda gibi hissediyorum, çok duygusal hassas burç, bi de benim minnoş erkek olacağı için korkularım var

İnş canım. Peki sancı nasıl oluyor yanı karın ve bel ağrısı gibi mi? Sancı olursa ne olduğunu anlar mıyım acaba diyorum? Geçen de karnım taş gibi sertleşti 4-5dk da bir öyle oldu.hafif karın ağrısı oldu bi de. 2saat filan sürdü. Tedirgin oldum doğrusu.

serenity16 Ustalara cay kahve mi diyor hey Allah im cok relax. Canim baban sorunlu biri evet ama bence bağlarını koparma .Ona bisey olsa için gider .Sonra pismanlik duyma kirdigin icin.Gelene de gelme denilmez ki .Bilmiyorum belki yalniz olduğu icin boyledir .Konustugu kisi ile evlenir belki yakanizdan düşer .

Valla Allahin izniyle tabi basta ama bende sogan kuruyle kaldigima inaniyorum, cok ugrasmadik esimle ama nedense tum hamileliklerim sogan kuru yaptigim ay oldu. Ilkinde 3 ay falan olmadi sogan kuru yaptigim ay oldu sonra o bebisimin kalbi durdu, 3 ay korun dedi dr korunduk 4.ay yine sogan kuru yaptim yine kaldim cok sukur oglum yanimda misil misil uyuyor, 3.de ilk ay denedik yumurtlama gunune denk getirdik vs vs ama o ay kalamadim dedim yine sogan kuru yapayim pat bu sefer 2. Ay kaldim once Allahima sonrada sogan kurune bagliyorum ben esimde sorun yok ztn, bende tiroit var tiroit hastalarida kolay hamile kalamazmis meger, boyle bir nimeti bence herkes denemeli Allahin izniyle olmicak sey yok.

ayseeearman Rabbim sanada diledigin zaman nasib etsin dua et ve sogan kurunu mutlaka dene derim...

Canım hayırlı olsun bebişin. Sanada geçmiş olsun. Genel anestezide uyanmak nasıl oluyor. Çok sersemlik yapiyomu.?
Benim dogumumun nasıl olacağı bellisiz ama sezeryan olursam bende genel düşünüyorum
Sezeryan olmadim ama rahim ameliyatinda genel anestezi olmustum .Kendimi ölmüş de tabutun icinde gibi hissetmistim göğsüm sıkışmıştı.1 bucuk saat sonra filan uyandim .Tabi uyurken film seridi gibi olaylar akti gitti .Sacma sapan ruyalar .Hani Turk filmlerimdeki ameliyattan uyanma sahneleri olur ya ayni öyleydi. Once sesler geldi. Gozlerimi acmaya calistim.Goruntu sonradan netlesti.Cumleleri toparlayamiyordum.Basimdaki hemsire surekli konuşuyordu kendime gelmem icin .Ama cok sarsıldım. Bu yuzden genel anestezi istemiyorum ben .

Gozunuz aydinn ne guzel herkes teker teker doguruyor darisi bize olsun ins

Tesekkredrm bunu deneycgm

benim daha uzun süre olmadı, ne zaman artık çok da uğraşmayalım, kısmet, belki tedavi filan oluruz diye rahat düşünmeye başladık, o zaman sürpriz bir şekilde oldu. 6 ay çok uzun bir süre değil, bence stres yapmayın, olur inşallah.

Saol canım

netteki programlardan hesaplama yaptırıp yumurtlma gunlerını takıp ederek ılıskı denıyorum ve hemen kalkmıyrm uzzanıyrum yıne olmuyo bırde nası bırsey oluyo o test ılk defa duydum
Yumurtlama günü hesabı herkeste tutmuyor. Benim birçok arkadaşım hemen adet bitimini takip eden günlerde hamile kalmış, benim de öyle oldu.

Ins şu sogan kurunu deneyim bakim belki bu ay olur ama bugun relg oldum bitmesini beklicem

Ben Aslan'a kadar beklesem mi diyorum Kendim yengeç burcuyum, 14 Temmuz. Dünyanın yükü omuzlarımda gibi hissediyorum, çok duygusal hassas burç, bi de benim minnoş erkek olacağı için korkularım var
Benim babamda yengec burcu acayip alingan duygusal cok takar herseyi bende aslana olma olasiligida var ama esimde aslan oda cok pohpohlanmayi sevio surekli gercekten lider duygulari cok yuksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…