- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.601
Bu ebeveynlerin akrabaların merhamet genleri alınmış heralde. Ben de bu tip dertlerden muzdaribim buradaki pek çok kişi gibi. Gelip bi de otel hizmeti bekliyorlar şu halimizde.Bu arada anne ve kv den yakınmış bende eşimin tüm ıdrarlarına dayanamayıp dogum için annemlere gittim aramızda 150 km falan var ve Allahtan eşimde izindeydi neyse gittik ben annem ve abimin eşi bana bakacak diye beklerken doğum yaptığım güne kadar onların yemek ve bulaşık işlerini yaptım hastanede yanımda abimin eşi vardı ama sanırsın doğumu o yaptı ben sürekli ayakta hanımefendi koltukta bir güzel uyku çekti neyse eve çıktık ilk gün annem yemekleti falan yaptı ertesi gün kızım burda abinin hanımı var o yapar yemekleri ben babanın yanına(yaylamız var babam yayladaydı) gideyim dedi eşimde bende iyi tamam dedik ama biz gelin hanımla konuştu diye düşündük neyse annem gitti eşim ve abim oruçlu sonuçta iftar yapacaklar gelin hanım ezan vaktine kadar balkonda oturdu da bir kap yemek yapmadı o halde kalkıp hem iftar hemde sahur hazırladım eşim çileden çıktı ve ağzına ne geldiyse söyledi ve eşyalarımı alıp annemlerin yanına yaylaya gittik ki gitmez olaydık bayramda bir dakika oturtmadılar yok şunu yap bunu getir diyerek bayramın ikinci günü artık eşimde bende daha fazla dayanamayıp gerekeni söyleyip evimize döndük şunu çok daha iyi anladım ki kimseden bu hayatta fayda yok herkes işine nasıl gelirse öyle davranıyor Allah eşimden razı olsun 1 haftadır evdeyim tüm işi üştlendi ayrıcada 4 yaşındaki kızımın bakımını bende dinlenip kendimi anca toparladım ve güzelce kızlarımla ilgileniyorum
Aslan oluyor canım.Peki temmuz sonu ne burcu oluyor bilen varmı?
Canım diyaframdan ilk etapta 3 negesalıp 4 nefeste veriyorsun sancı artınca 4 nefes alıp 6 nefes veriyorsun ve en sancılı da 6 nefes alıp 11 nefes veriyorsunCanım Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın.
Nefes egzersizleri nasıl yaptın peki canım?diyafram nefesi göğüs nefesi filan mı aldın sancı geldiğinde??
Bana epidural yapıldı. Bebeklerimin çıktığı anı hatırlıyorum. Ama sonra işler biraz ters gitti sanırım. İkizin ameliyatıda zormuş. Genele çevirdiler. Odamda ayıldım. Açıkçası keşke genel olmasaydı. Sarhoş gibiydim tam olarak ayılmam çok uzun sürdü. Hiç sevmiyorum o ayılma kafasını. Ama iki türünüde aynı ameliyatta yaşamış biri olarak sonrasında ne baş ağrım oldu ne bel ağrısı. Ertesi gün ayaktaydım.Canım hayırlı olsun bebişin. Sanada geçmiş olsun. Genel anestezide uyanmak nasıl oluyor. Çok sersemlik yapiyomu.?
Benim dogumumun nasıl olacağı bellisiz ama sezeryan olursam bende genel düşünüyorum
serenity16 Ustalara cay kahve mi diyor hey Allah im cok relax. Canim baban sorunlu biri evet ama bence bağlarını koparma .Ona bisey olsa için gider .Sonra pismanlik duyma kirdigin icin.Gelene de gelme denilmez ki .Bilmiyorum belki yalniz olduğu icin boyledir .Konustugu kisi ile evlenir belki yakanizdan düşer .
Lider olsun ya fena mi :)Benim babamda yengec burcu acayip alingan duygusal cok takar herseyi bende aslana olma olasiligida var ama esimde aslan oda cok pohpohlanmayi sevio surekli gercekten lider duygulari cok yuksek :)
Anladim canim .Bir fikrim yok gercekten zor bir durum .Ben de babamin hic gelmemesinden yakınırım. Annem çağırınca gelir ama hic birlikte gelmezler.Hasta filan olursam ya da sitem edersem gelir sabah gelir aksam gider onda da .1bucuk saat mesafedeler .Yine bana geliyor küçüğüm diye kiyamiyor .Abime hic gitmez .Rahat edemiyorum evim de evim diye tutturur.Yok canım o evlense de derdi bitmez, evlenip benim olduğum şehre gelmeyi falan hayal ediyor zaten. İnsanı bunaltan bir yapısı var. Sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun ama aynı evde olmayalım. O kadar sorunlu bir insan ki başkaları beni örnek evlat diye gösterirken o evden kovardı. Kendi memleketimden sırf aile huzursuzluğu yüzünden kaçtım hatta. Şimdi o eski günlerin acısı da geçmiyor. İstediğim bağları koparmak değil de bir şekilde bize gelip uzun süre kalmasının uygun olmadığını anlaması. Seçim olmasa kesin 15-20 gün kalırdı yine. Hiç halden anlamaz.
Bende bunlardan korkuyorum. Bide şu korku oluyo o anesteziyi alipta bi daha uyanamamak. Tuhaf tuhaf düşünceler var kafamda. O yüzden sezeryan olmayı hiç istemiyorumSezeryan olmadim ama rahim ameliyatinda genel anestezi olmustum .Kendimi ölmüş de tabutun icinde gibi hissetmistim göğsüm sıkışmıştı.1 bucuk saat sonra filan uyandim .Tabi uyurken film seridi gibi olaylar akti gitti .Sacma sapan ruyalar .Hani Turk filmlerimdeki ameliyattan uyanma sahneleri olur ya ayni öyleydi. Once sesler geldi. Gozlerimi acmaya calistim.Goruntu sonradan netlesti.Cumleleri toparlayamiyordum.Basimdaki hemsire surekli konuşuyordu kendime gelmem icin .Ama cok sarsıldım. Bu yuzden genel anestezi istemiyorum ben .
Ayyy kaprisleri hic cekilmio canimmm bi gorrr :)Lider olsun ya fena mi :)
Evet canım amaliyatin her türlüsü zor. Sen ne güzel yaptin dogumunu. Bizde hayırlısıyla kurtulsaydikBana epidural yapıldı. Bebeklerimin çıktığı anı hatırlıyorum. Ama sonra işler biraz ters gitti sanırım. İkizin ameliyatıda zormuş. Genele çevirdiler. Odamda ayıldım. Açıkçası keşke genel olmasaydı. Sarhoş gibiydim tam olarak ayılmam çok uzun sürdü. Hiç sevmiyorum o ayılma kafasını. Ama iki türünüde aynı ameliyatta yaşamış biri olarak sonrasında ne baş ağrım oldu ne bel ağrısı. Ertesi gün ayaktaydım.
Normal sezeryan canim?Selam kizlar sayfaları okuyamadim bende bugun izne ayrıldım sonunda bebiskom 2800 gr 49 cm olmus doktor 15 20 gune dogurursun dedi makat duruyodu bas gelise donmuş bu arada dogumu memlekette yapmayaa karar verdim takipli doktorum olmayacak ama artik kismetime
Balığın anlaşamadığı insan yok bence :) çok uyumlu uyaroğlu çünkü. Ayy geçen sene bu zamanlar doğum yapan arkadasımın da bebeği herşeye ağlıyo netten bakmıstm yengeç bebeklerine gerçektem zor bebekler ama burca görede hareket etmeyeceğiz Allah yardımcımjz olur inşallah. Bu topikte ne çok balık varmış çok hoşuma gitti :))Bende balık burcuyum canım bizim ailede çok yengeç var babam dayım kuzenlerim halam eniştem gerçekten biraz zor insanlar. Ortamdaki herhangi bir konuşmayı onları işgilendirmese de kendi üzerlerine alınabiliyorlar bi köşesinden tutup bide çok ağlak oluyor çocukları isteklerini ağlayarak yaptırma huyu var genelde benim çevremdeki yengeçlerde. Bende ikizler yengeç aslan ve koç asla istemem derdim hep ama malesef herşey planladığın gibi olmuyor:) en azından biz balığız anlaşırız iyi kötü:)
Ay canim cok sukur atlattiniz o surecleri cok sukur benim kan degerimde 9.2 ye yukselmis canim serumdan 10 gun sora ikinciyide tatirdim bitane kaldi insallah onlarda ise yararda bide bu stresim cikti yaBana epidural yapıldı. Bebeklerimin çıktığı anı hatırlıyorum. Ama sonra işler biraz ters gitti sanırım. İkizin ameliyatıda zormuş. Genele çevirdiler. Odamda ayıldım. Açıkçası keşke genel olmasaydı. Sarhoş gibiydim tam olarak ayılmam çok uzun sürdü. Hiç sevmiyorum o ayılma kafasını. Ama iki türünüde aynı ameliyatta yaşamış biri olarak sonrasında ne baş ağrım oldu ne bel ağrısı. Ertesi gün ayaktaydım.
Bende ilkinde soğan kürayle kaldım kürüyle kaldım kalbi durdu sonra bi sene sonra hamile kaldm incir kürü yaptım bu sefer. Bencede hamile kalmak isteyen mutlaka yapmalı rahmi temizlermiş iltihap ve mikroplardanValla Allahin izniyle tabi basta ama bende sogan kuruyle kaldigima inaniyorum, cok ugrasmadik esimle ama nedense tum hamileliklerim sogan kuru yaptigim ay oldu. Ilkinde 3 ay falan olmadi sogan kuru yaptigim ay oldu sonra o bebisimin kalbi durdu, 3 ay korun dedi dr korunduk 4.ay yine sogan kuru yaptim yine kaldim cok sukur oglum yanimda misil misil uyuyor, 3.de ilk ay denedik yumurtlama gunune denk getirdik vs vs ama o ay kalamadim dedim yine sogan kuru yapayim pat bu sefer 2. Ay kaldim once Allahima sonrada sogan kurune bagliyorum ben esimde sorun yok ztn, bende tiroit var tiroit hastalarida kolay hamile kalamazmis meger, boyle bir nimeti bence herkes denemeli Allahin izniyle olmicak sey yok.
@ayseeearman Rabbim sanada diledigin zaman nasib etsin dua et ve sogan kurunu mutlaka dene derim...
Bende balık burcuyum ama burcumu sevmiyorum çok hassasız hemen etkileniyoruz kafaya takıyoruzBalığın anlaşamadığı insan yok bence :) çok uyumlu uyaroğlu çünkü. Ayy geçen sene bu zamanlar doğum yapan arkadasımın da bebeği herşeye ağlıyo netten bakmıstm yengeç bebeklerine gerçektem zor bebekler ama burca görede hareket etmeyeceğiz Allah yardımcımjz olur inşallah. Bu topikte ne çok balık varmış çok hoşuma gitti :))
AslanPeki temmuz sonu ne burcu oluyor bilen varmı?
:) Malesef canım olumsuz özellikleri çok kötü ama yapılacak bişey yok :))Bende balık burcuyum ama burcumu sevmiyorum çok hassasız hemen etkileniyoruz kafaya takıyoruz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?