2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bunlardan korkuyorum. Bide şu korku oluyo o anesteziyi alipta bi daha uyanamamak. Tuhaf tuhaf düşünceler var kafamda. O yüzden sezeryan olmayı hiç istemiyorum
Uyanamazsam diye dusunme .Allah'in izniyle uyanirsin insallah. Yalniz ben spinal diyorum genelin o igrenc yanindan dolayi ama o atmosferi yuregim kaldirmazsa baska secenek kalmiyor .Tabii dr rahatlatiriz seni sakinleştirici veririz uyumazsin dedi ama bilmiyorum .Bir de esimin sinavi var ayin 14 unde ve sehir dışında .Insallah o gun filan sürpriz yapmaz bizimki .Esim yok diye krizlere girerim Allah korusun .

Amin amin canım
Evet bir de para basıyor gözü ile bakıyorlar

Kızlar bebek nevresimi 2 yastıklı
Bir tane bulut yastik
Bir tane emzirme yastığı
2 tane çarşaf
2 tane de daha ufak oraya buraya sermelik çarşaf diktirdk
Hepsi 33 lira tuttu.

Emzirme yastığı bir bulut,
2 nas yaastigi,bir nevresim için kumaşı babannem almış ti. Parasını da o verdi diktirmek için. 40 lira kumas

Diğer çarşafları falan 2 metre kumaştan çıkardı kadın

Canım bende hep belden başlayıp kasıklarda biten bi ağrı oluyordu ağrı tabii ki giderek şiddetleniyor eğer regl ağrısı çekiyorsan bunjn biraz daha üst sınırı diyebilirim. Sancı gelince anlarsın zaten Doğum sancısı olduğunu merak etme

Bi konuda yardıma ihtiyacım var 2. Yada 3. çocuğu olanlar sizin de çocuklarınız bu ara sürekli problem mi çıkarıyor ve huyları değişti mi? Büyük oğlum çok anlayışlı henüz 6.5 yaşında küçük 4.5 yaşında ama beni bezdirdi resmen. Nasıl davranırsam davranayım sonuç alamıyorum. Bebeği çok seviyor sürekli karnımı okşar sever ama sanırım kıskanıyor. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz mesela. Mesela bir şey istiyorum inadına yapmıyor güzellikle yada zoraki hiç bir şekilde. Arkasını abisi topluyor çünkü bana kıyamıyor oğlum. İki kardeş o kadar farklı ki napsam bilemedim fikirlerinize cidden ihtiyacım var konu açmayı da düşünüyorum

sizce dha denemelimyim yoksa daha kapsamlı bi hastnye gdip arastrmalımıyım çok yorucu bi surec stres uzutude cabası zaten vajinusmus beni bi hayli yordu şimdidde bu allahım sabır diorum nolur tecrbelrizi paylaşın
canım bu kadar sıkma canını stres de etkiler için rahat etcekse git canım sadece dua et hayırlı bi zamanda olur inşallah sabırlı ol. ben de bu bebekten önce düşük yaptım çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı bir sürü hayaller kurmuştum. rutin kontrole gittik kalbi durmuş dediler. ama şimdi demek ki hayırlısı buymuş diyorum. biraz kendini rahatlatmaya çalış belki de sadece psikolojiktir. uzaktan takma diye ahkam kesmesi kolay belki sen de haklısın ama stres çok büyük bi etken diye biliyorum.

B Balonum
canım ya cok üzücü bir şey annenin sevgisni görememek
Bu güzel anlarında insan en cok ailesinden destek bekler. Senin yazını okurken ayni benim gibi dedim içimden benimde ailem için varsa yoksa abim ve ablam, bende istenmeyen cocukmuşum ama yinede evlendikden sonra ablama, ablamın oğluna nasıl davrandı ne aldıysa banada yapdı, ama yinede cok güzel ve sevgi dolu bir ailede buyuduğum söylenmez, yinede ailem ne olsada en azından annem. Babam ailem diyecek birileri olduğu için şansliyim.

Bugün kendi olayımdan sonra sana nasıl bir yorum yapsam bilemedim. Ne çok varmış anne babadan böyle tuhaf seyler gören yasayan açık açık söylesen nasıl olur? Huyunu en iyi bilen sensin darilirmi sorun çıkarır mı? Benim annem mesela darilmayı bırak eşime birton şikayet eder duygu sömürüsü yapar olmadi hasta olur eşim kıyamaz yine aramızı yapar zorunlu kabul etmiş olurum ama çok fazla sinirlerim bozulur. Yada sana nezaman gelmek istese eşini bahane etsen başka işleriniz olduğunu söylesen? Ne zormuş birtürlü anlaşamamak aynı zamanda kopamamak

Kızlar aliexpressten aldığım çantam geldi.çok beğendim.Bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ben şuanda kullanıyorum canım çok memnunum. her şeyi sığdırıyorum artı kendi eşyalarımı da koyuyorum üstüne. bu çantayı bu fiyata türkiyede namümkün

Benim cocuklarim 8 yasinda basindan beri hemen alistilar bir kardesleri olacagina. Daha öncesinde hamile değilken oylesine sorardim kızım istemem kardeş diye ağlardı şimdi hiç kıskançlık vs kalmadi cok sukur. Bence fazla üzerine düşme kendi haline bırak sanki üstüne gittikçe dahada zorlaştırır gibi geliyor. Benimkiler büyük oyuzden sorun yaşamadık ama seninki çok küçük daha okadar olgunca davranmasını bekleme belliki kıskanıyor kardesini. Bakarsın doğunca hepinizden daha çok sahiplenir kardeşini :)

Kizlar fırından tepsi çıkarırken düşürdüm üst üste bebis korktu ve anında hıçkırmaya başladı .

Kızlar bizim kontrolümüz bugündü. Kilosu geçen haftaya göre 300gr düşük çıktı. Çok üzüldüm, doktor pozisyonuyla ilgili böyle çıkmış olabilir ama bebeğin tombik bir bebek olmayacak gibi görünüyor dedi. Ne güzel kilosu iyi gidiyor diyordum. Haftaya da vajinal muayene yapacağım dedi saçları da varmış oğlumun, ultrasondan bile görünüyor dedi bakalım nasıl olacak

kizlar ya bugun bir tuhafim geceden beri ayaga kalktigimda yuruyemez haldeyim sanki devamli alttan igne batiyo tas gibi oluyo karnim otursamda ayni birtek yatarsam biraz hafifliyo devamli tuvalete gidiyorum bebek hareketli cok sukurki onu hissediyorum normalmi dogummu baslayacak korkmaya basladim

Evet benim hamile kaldigim kilomla alakaliymis. Bir seyde onermedi dr. Ama canim cok sıkıldi.

Canim muhtemelen olcum yanlistir. Bebe diyet mi yapti icerde kilo versin.

Bende de oluyor ara sira. Dr iltihaptan olabilir dedi.

Sahiplenir sahipleniyorda=) ama iste kendi de engel olamıyor sanırım hislerine evet daha çok küçük bide 4 yaş biraz daha zor oluyor sanırım

Bende de oluyor ara sira. Dr iltihaptan olabilir dedi.

Su an kac kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…