- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.621
Uyanamazsam diye dusunme .Allah'in izniyle uyanirsin insallah. Yalniz ben spinal diyorum genelin o igrenc yanindan dolayi ama o atmosferi yuregim kaldirmazsa baska secenek kalmiyor .Tabii dr rahatlatiriz seni sakinleştirici veririz uyumazsin dedi ama bilmiyorum .Bir de esimin sinavi var ayin 14 unde ve sehir dışında .Insallah o gun filan sürpriz yapmaz bizimki .Esim yok diye krizlere girerim Allah korusun .Bende bunlardan korkuyorum. Bide şu korku oluyo o anesteziyi alipta bi daha uyanamamak. Tuhaf tuhaf düşünceler var kafamda. O yüzden sezeryan olmayı hiç istemiyorum
Amin amin canımA
Aynen canım Allah kimseye muhtaç etmesin evet tatile falan gidince sanki heryerimizden para akıyor muamelesi yapmalarıda ayrı bir şey hayırlısı olsun bakalım Rabbim eşime ve evlatlarıma hayırlı ömürler versin
İnş canım. Peki sancı nasıl oluyor yanı karın ve bel ağrısı gibi mi? Sancı olursa ne olduğunu anlar mıyım acaba diyorum? Geçen de karnım taş gibi sertleşti 4-5dk da bir öyle oldu.hafif karın ağrısı oldu bi de. 2saat filan sürdü. Tedirgin oldum doğrusu.
canım bu kadar sıkma canını stres de etkilersizce dha denemelimyim yoksa daha kapsamlı bi hastnye gdip arastrmalımıyım çok yorucu bi surec stres uzutude cabası zaten vajinusmus beni bi hayli yordu şimdidde bu allahım sabır diorum nolur tecrbelrizi paylaşın
Bugün kendi olayımdan sonra sana nasıl bir yorum yapsam bilemedim. Ne çok varmış anne babadan böyle tuhaf seyler gören yasayanKızlar bu aileler hakkaten destek mi köstek mi bilemiyorum. Yine babam geldi, 5 gündür bizde. Yine burada flört ettiği kişi için geldi ama size yardıma geldim diyor. Bütün gün balkonda sigara çay içiyor. Kapıyı açık bırakıyor bazen, nefret etmeme ragmen ev sigara kokuyor yarım saat tüm camları açıyorum ancak çkıyor. Yanında kıyafet, şarj cihazı bile getirmemiş gece beni uykudan kaldırıp şarj cihazımı istiyor ikidir. Ben mutfakta uğraşırken gelip flörtüyle olan dertlerini anlatıyor bilmem kaç bininci kez, tersliyorum artık yine anlamıyor. Evin muhtelif yerlerini de çok pis kullanıyor, birsey de diyemiyorum, eşim de görüyor bir de rezil oluyorum.
Bugun de şehirdışından üç kişi gelip bebek odası ve balkona dolap monte edecekler. Bu gece burada kalıp yarın da işe devam edecekler. Babam bu halimi bile bile keyfine devam etti, hatta ortalığa bi sürü dağınıklık yarattı. Hatta adamları da lafa tutup işi bırakın çay kahve içelim diye yoldan çıkarmaya çalışıyor, Allahtan onlar çalışkan da uymadılar ona. Sabahtan beri ayakta yemekle temizlikle uğraştım şimdi de bacaklarımdaki etler kesiliyor gibi acıyor, ağrıyor. Acıdan yürüyemiyorum artık. Belim de öyleBebekle ilgili de abuk subuk şakalar yapıyor. Çocuğu sigara kokusuna alıştıracakmış mesela...Annemle ayrı oldukları ve annem de bebek bakımı için bir süre bizde olacağı için büyük bir keyifle "bakalım görebilecek misin torununu çok sık dedim". Herşey bir yana, bu sinir bozukluğu ve yorgunlukla inşallah bebek olumsuz etkilenmez.
Tüm bunları anlatıktan sonra size sorum şu:
Babamın huyu değişmeyecek iyice anladım. Bundan sonra bana yatılı gelmesini istemiyorum. Bunu en uygun dille nasıl söyleyebilirim?
ben şuanda kullanıyorum canım çok memnunum. her şeyi sığdırıyorum artı kendi eşyalarımı da koyuyorum üstüne. bu çantayı bu fiyata türkiyede namümkünKızlar aliexpressten aldığım çantam geldi.çok beğendim.Bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Benim cocuklarim 8 yasinda basindan beri hemen alistilar bir kardesleri olacagina. Daha öncesinde hamile değilken oylesine sorardim kızım istemem kardeş diye ağlardı şimdi hiç kıskançlık vs kalmadi cok sukur. Bence fazla üzerine düşme kendi haline bırak sanki üstüne gittikçe dahada zorlaştırır gibi geliyor. Benimkiler büyük oyuzden sorun yaşamadık ama seninki çok küçük daha okadar olgunca davranmasını bekleme belliki kıskanıyor kardesini. Bakarsın doğunca hepinizden daha çok sahiplenir kardeşini :)Bi konuda yardıma ihtiyacım var 2. Yada 3. çocuğu olanlar sizin de çocuklarınız bu ara sürekli problem mi çıkarıyor ve huyları değişti mi? Büyük oğlum çok anlayışlı henüz 6.5 yaşında küçük 4.5 yaşında ama beni bezdirdi resmen. Nasıl davranırsam davranayım sonuç alamıyorum. Bebeği çok seviyor sürekli karnımı okşar sever ama sanırım kıskanıyor. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz mesela. Mesela bir şey istiyorum inadına yapmıyor güzellikle yada zoraki hiç bir şekilde. Arkasını abisi topluyor çünkü bana kıyamıyor oğlum. İki kardeş o kadar farklı ki napsam bilemedim fikirlerinize cidden ihtiyacım var konu açmayı da düşünüyorum
Canım hayırlı olsun gözün aydın :) artık haberleri aldıkça seviniyorum. Sıra bize geliyorTeşekkür ederim amin inşaallah Rabbim herkesi sağlıcakla kavuştursun inş
Evet benim hamile kaldigim kilomla alakaliymis. Bir seyde onermedi dr. Ama canim cok sıkıldi.Canım bi kaç kişi varız burda bebeklerinin kilosu düşük olan.önemli olan gelişiminin haftasıyla uyumlu olması.benim de dün 35+5 te 2300 geldi.bu malesef yemeyle alakalı bir durum değil.Doğduktan sonra anne sütüyle hemen toparlanıyorlar merak etme
Canim muhtemelen olcum yanlistir. Bebe diyet mi yapti icerde kilo versin.Kızlar bizim kontrolümüz bugündü. Kilosu geçen haftaya göre 300gr düşük çıktı. Çok üzüldüm, doktor pozisyonuyla ilgili böyle çıkmış olabilir ama bebeğin tombik bir bebek olmayacak gibi görünüyor dedi. Ne güzel kilosu iyi gidiyor diyordum. Haftaya da vajinal muayene yapacağım dedisaçları da varmış oğlumun, ultrasondan bile görünüyor dedi bakalım nasıl olacak
Bende de oluyor ara sira. Dr iltihaptan olabilir dedi.kizlar ya bugun bir tuhafim geceden beri ayaga kalktigimda yuruyemez haldeyim sanki devamli alttan igne batiyo tas gibi oluyo karnim otursamda ayni birtek yatarsam biraz hafifliyo devamli tuvalete gidiyorum bebek hareketli cok sukurki onu hissediyorum normalmi dogummu baslayacak korkmaya basladim
Sahiplenir sahipleniyorda=) ama iste kendi de engel olamıyor sanırım hislerine evet daha çok küçük bide 4 yaş biraz daha zor oluyor sanırımBenim cocuklarim 8 yasinda basindan beri hemen alistilar bir kardesleri olacagina. Daha öncesinde hamile değilken oylesine sorardim kızım istemem kardeş diye ağlardı şimdi hiç kıskançlık vs kalmadi cok sukur. Bence fazla üzerine düşme kendi haline bırak sanki üstüne gittikçe dahada zorlaştırır gibi geliyor. Benimkiler büyük oyuzden sorun yaşamadık ama seninki çok küçük daha okadar olgunca davranmasını bekleme belliki kıskanıyor kardesini. Bakarsın doğunca hepinizden daha çok sahiplenir kardeşini :)
Bende de oluyor ara sira. Dr iltihaptan olabilir dedi.kizlar ya bugun bir tuhafim geceden beri ayaga kalktigimda yuruyemez haldeyim sanki devamli alttan igne batiyo tas gibi oluyo karnim otursamda ayni birtek yatarsam biraz hafifliyo devamli tuvalete gidiyorum bebek hareketli cok sukurki onu hissediyorum normalmi dogummu baslayacak korkmaya basladim
Su an kac kilo?Kızlar bizim kontrolümüz bugündü. Kilosu geçen haftaya göre 300gr düşük çıktı. Çok üzüldüm, doktor pozisyonuyla ilgili böyle çıkmış olabilir ama bebeğin tombik bir bebek olmayacak gibi görünüyor dedi. Ne güzel kilosu iyi gidiyor diyordum. Haftaya da vajinal muayene yapacağım dedisaçları da varmış oğlumun, ultrasondan bile görünüyor dedi bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?