2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Aslan'a kadar beklesem mi diyorum Kendim yengeç burcuyum, 14 Temmuz. Dünyanın yükü omuzlarımda gibi hissediyorum, çok duygusal hassas burç, bi de benim minnoş erkek olacağı için korkularım var

Kısmet..bakalım aslan olursa bakımlı süslü çekici, yengeç olursa duygusal idealist ve özgürlükçü olur. Ama en güzlei erdem sahibi olsunlar da, onu da biz miras bırakacağız inşallah....

Cnım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün yavrunu . Epidural düşünmedin mi hiç sancı anında peki belli ki zor geçmiş doğumun
Evet haklısın epiduralli istemiştim ama o gün herşey oyle hızlı geliştiki hiç akıl edememişim epiduralli isteyeceğimi bak sen soyleyince hatırladım

Canim ne zamandir bu kiloda? Benimkisi de zor kilo aliyor ve dr surekli gelismezse alacagim diyor... korkuyorum o yuzden sordum... yani son haftalarda kilo alimi varmiydi? Yada nasildi?
Yaaa hepimizin sorunu ayni benimkisi de almiyor.. hatta dr benim kilomdan kaynaklandigini soyledi .. cunku ilk cocugumda daha az kiloda hamile kalmistim onda hic beslenmeme sorunu yasamadik hatta hafyasina gore iri dogmustu... bunada aldiramiyorum burda arkadaslar yaziyor hep canim ama hatirlatayim muz sut kasar p. Karpuz kavun pekmez ceviz findik kilo aldiriyormus bebeklere
.

Saglicakla dogsun insallah ... elimiz yüreğimizde bekliyoruz yahu kilosuydu olcumuydu...

Olcumlerde hata vardir canim bebek nasil zayıflasın?

Dogum yapan arkadaslar hayirli ugurlu olsun insallah ... huzurlu mutlu saglikli ve uzun omurleri olsun bebislerin... sizlerinde booool booool sütünüz olsun

İkizler de yengeçte istemediğim burçlardı ama sıkıntı yok yengeçte su grubu biz balıkta öyle :) duygusal duygusal takılırız artk evlatlarımızla

Her şey kendini bilmekle başlar, biz biliyoruz duygusallığımızı da sorun diğer insanların bizi bilmemesine :)) evlatlarımızda merhametli olsun duygusal olsun ama kendini bilsin. Kendini bilen insan iyidir boşver :)

Aynen öyle, sadece bu dönem değil normalde de bana çok düşkün, tavsiyeler için teşekkür ederim. Bide biraz ilgisiz kalınca daha hırçın oluyor benimde bu aralar enerjim çok düşük inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey

Canm olcumde sorun olmustur bebek zayiflarmi hic buarada çatı muayenesinimi haftaya yapicak. Benm doktorda yapmadi henuz tek yapilmayan benmiyim diodum tam 37de gitmistm yapmadi.

Bende 37+0 da gitmiştim çatı muayenesi olmadım daha 3 temmuzda çağırdı o zaman yapar muhtemelen ay düşündükçe afakanlar basıyo. O zamana kadar sancım gelse keşke doğum esnasında zaten kaç kere bakıyorlar uygun değilse de hemen sezeryana alır zaten

Bir sürü alıntı yapmıştım gitmiş..
Bundan sonra yatılı gelmesini istemiyorsan, babanı al karşına konuş

Bebeğinin olduğunu onunla ilgilenemeyeceğini, eğer flörtüyle ciddiyse ki sana anlatıyorsa ciddidir. O bayanla hayatını birleştirecekse eğer bir an önce beraber yaşamayı denemelerini söylersen belki olayı yönlendirirsin. Aksi halde dinlemek istemediğini söyle.
Ciddi değilse sana hiç anlatmasın da zaten.
Ciddiyse de gereğini yapsın bu ne böyle ergenler gibi seninle flörtünün konularını paylaşıyor.

Senle rahat rahat paylaştıkça da hem sözde sana yardıma gelmiş gibi çocuk kandırır gibi konuşuyor, hem de sana saçma bir şekilde yük oluyor.
Özür dillerim ama bunları empati yaparak yazıyorum,eğer benim babam böyle bir şey yapmış osaydı(gençliğinde de bana çektirmiş olarak) onun flörtünü dinlemektense gereğini yapmasını söylerdim.

Sana anlatamazsa çatlar o bak ya anlatamayacak senin düzenine uyacak. Ya da bir yetişkin gibi başının çaresine bakacak.
Bakıma muhtaç biri değil a$ederşin de keyfinin peşinde anladığım kadarıyla.

Yarin foto cekimi yapacağız. Cok heyecanlandim .Oglum da heyecanlandi
Makinem var esim de ben de kullaniyoruz ama ikimizin birlikte pozu olmasi icin mecburen 3.kisiye ihtiyaç duyduk .Esim arkadasina sordu isi varmis .Ben sordum arkadasima randevusu varmis .Canim sıkıldı oturdum neyse haftaya hallederiz dedim .Bir taraftan da ya doğurursam hic fotomuz olmayacak mi diye yiprattim kendimi
Arkadasim randevusunu öne almis benim icin cok sevindim. Simdi konsept tasarliyorum

Kızlar bu arada bende idrar kaçağı var.

Yani ara ara kaçırıyorum bugün regl olur gibi geldi önden önden ama, çamaşırımı bir güzel ıslattı bacağımdan da biraz akıverdi suyum geliyor sandım ama sonra kesildi.

İlkinde oturyodum regl gibi ama önden geldi ayaklanınca ıslattı.
Sonra durdu bir saat sonrası ayaklandım markete giderken mesane pedi taktım sonra bir güzel de ona geldi. Pedi doldurmadı ama hissedilir şekildeydi.

Gelen şey sıvı ve renksiz çok açık bir sarı gibi.

Su değildir di mi bu?

Kayınvalideme söyledim o an yanında oldu çünkü... söylemez olaydım... ikide bir arıyor yazıyor geldimi tekrar diye... herkesi ayağa kaldıracak gereksiz yere, huyunu biliyorum. Yok dedim.
Kendisi ilginç bir insan, ya kaynana oluyor.,..ya arkadaşı sanıyor....bulamadı yolunu nasıl ilişki kurulur.,bende anlatamadım gitti. Ben gelini olunca beni diğer geline arkadan konuşuyor. Diğer gelinle ara kötü olunca arkadaşıyla konuşur gibi bana onu anlatıyor istemiyorum anlatmasını ama durmuyor.

Neyse konumuz bu değil.

Eşimde yok nöbette. Nasıl takip etmeliyim bu sızıntı olayını?

kesinlikle dr a git canım bebeğin suyuda olabilir ve suyunun azalması bebeğine zarar Allah korusun acil vs bi git baktır suyuna

Tamamen doğru anlamışsın canım. Kadını evlenmeye razı edemiyor, kadını oyalıyor babamı, bu da peşinde dolanıyor, olan bize oluyor işte. Evlenme durumuna gelmeden bana bir daha lafını açma diye defalarca söylememe rağmen duvara konuşmuşum gibi aynı tas aynı hamam devam ediyor. Evime şehir dışından usta geliyor yatılı, yarın tüm gün de evde olacaklar, eşim hastanede olacak, babamın derdi onun flörtü ile buluşup yemek yememiz olmuş. Bilmiyorum daha ne kadar açık söyleyebilirim kadınla ilgili durumu. Ama artık onu da geçtim, gerçekten bizle zaman geçirmesini istemiyorum. Zaten hayallerinde biz yokuz, evlat torun falan umrunda değil. Tüm hayali evlenip deniz kenarına yerleşmek, onu da yapsa arayıp sormaz zaten. Dediğin gibi çocuk kandırdığını düşünüyor, komik oluyor Bu arada yorumun için teşekkür ederim, anlaşıldığımı görmek bi nebze su serpti yüreğime.

Canım diyaframdan ilk etapta 3 negesalıp 4 nefeste veriyorsun sancı artınca 4 nefes alıp 6 nefes veriyorsun ve en sancılı da 6 nefes alıp 11 nefes veriyorsun

Canım 3nefes 4nefes derken yanı kısa kısa nefeslerden mi bahsediyorsun? Ben de diyaframdan derin nefes alıp onun iki katı uzunluğunda ağızdan verilmesi gerek diye bişey okudum ama sancı sırasında mı yapmak gerekir anlamadım.

Kısmet..bakalım aslan olursa bakımlı süslü çekici, yengeç olursa duygusal idealist ve özgürlükçü olur. Ama en güzlei erdem sahibi olsunlar da, onu da biz miras bırakacağız inşallah....
Bize her türlü güzel görünecekler muhtemelen Dediğin gibi erdemli olsun, insan olsun en önemlisi...

kızlar yarın kv geliyor.. Aramız iidir ama kv yani açık olmasada yapıo kvliğini.. yemek lazım hiç yapasım yok karnıma değiyor direk ateş ve rahatsız oluyorum tesgaha yaklaşamıyorun o şekilde çalılmakta belimi küreklerimizi mahfedio ağrıtıo.buzluktan hazır bişiler pişiricdm artık bu kezlik.her zaman çeşit çeşit yaptum yedi sonuçta.oturma odamızın temizliğini yapıcaz o gelene kadar.halıyı yıkamaya vermiştik yarına çıkınca yarına kaldı eşimdd çalıştığı için.yarın baya yorulucammm ve eşim gececi başbaşa kalcaz neyse erken yatıp uyurum o da yol yorgunu uyusun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…