2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence suyun geldi canım senin önceden hiç kaçırıyo muydun ki altına birden bire böyle aksın bide kokusuna bak çiş gibi mi kokuyo

İdrar kaçağı arada baskı olunca bende de oluyor. Hapşırınca filan da oluyor. WCye gidince devamı geliyor mu diye bir kontrol edebilirsin, ben idrar olduğundan öyle emin oluyorum genelde. Daha tecrübeli birilerinin görüşü daha iyi olur tabi.

Bndede 2 cm açıklık vardı 1 hafta sonra doğurdum dikkatli ol canım

Aaa?? Nasıl yani canım? Doktor kontrolünde mi dedi sana 2cm açıklık var diye. Şu an hiç doğuracak gibi değilim :) 2cm açıklıktan sonra nasıl oldu süreç? Ay heyecan yaptım şimdi :) açılma devam ederse anlar mıyım acaba? Haftaya Cumartesi’ye verdi randevuyu.

Canm olcumde sorun olmustur bebek zayiflarmi hic buarada çatı muayenesinimi haftaya yapicak. Benm doktorda yapmadi henuz tek yapilmayan benmiyim diodum tam 37de gitmistm yapmadi.
Ben de cati muaynesi olmadim. Gerci bebe ters nasilsa sezeryan diye belki dr hic bisey demedi.

symmm canım geriden geliyor zaten benim 2hafta filan. Geçen hafta gitmiştik 37de 2300dedi. Bi de bu hafta gittik yine aynı dedi. Canım sıkıldı iyice. Makine ölçümü değişiklik gösteriyor 2800 olabilir max dedi. Doğunca görcez inş. Sağlıkla hayırlısıyla doğarlar.

Aciklik gozle gorulur mu ? Dun yan tarflar sisince baktigimda cok acik geldi gozume mesela benim gördüğüm yer mi oluyor açılan yoksa ic tarafta mi?

Su oldu mu baya geliyormuş farkedilecek şekilde ama sizin anlattığınız gibiyse idrar kaçırmadır.Çünkü artık baskı yapıyor ve baş aşağı durdukları için idrar torbasına da baskı yapıyor haliyle o yüzden olabiliyor.Kegel egzersizi yapılabilir.O Zaman biraz faydası oluyor.

Aciklik rahim agzinda olculuyo canim gozle gorulmez sadece elle muayene edilebilir

El muayenesi cok itici. Onceki hamileligimde doktor bi acayipti her gidisimde alttan bakiyor eliyle bi yokluyor iyice sonra basliyordu. Ve bunu her seferinde yapiyordu. Cok rahatsiz edici idi distan muayene bile

El muayenesi cok itici. Onceki hamileligimde doktor bi acayipti her gidisimde alttan bakiyor eliyle bi yokluyor iyice sonra basliyordu. Ve bunu her seferinde yapiyordu. Cok rahatsiz edici idi distan muayene bile
Niye her gidişte ki, cok sacma bence ilk hamileliğimde 37+3 günlük falandım catı muayınedi oldum birde 40+5 de acıkliğa bakdı sonra zaten o gün doğum başladı s4-5 acıklık yuklandı o kadar.

Benim de bu konuda yardım a ihtiyacım var kızım çok huysuz kardeşini çok seviyor sözde her gün gelsin diyor
Ama huyları çok değişti ben de çok sabırsızım artık ağrılarım hat safhada
Sürekli kızıyorum sonra oturup üzülüyorum bu şekilde olduğu için ama doğumdan sonra daha zor olacak gibi her şey
Depresyona da giriyorum sanırım saçma sapan şeyler düşünmeye başladım doğuma yakın

Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
canim demeki suyunmuş. bir avazda inşallah, sezaryanmi olucaksın normalmi? Ay cok heycanli güzel haberlerini bekliyoruz. allah yardımcin olsun sağlıkla al bebeğni kucağna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…