2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 28.haftadan beri 10gun geriden geliyor bugun kontrol vardi 2200 dedi ... ve zayif bir bebek olacak dedi... vallahi ne yapacagimi sasirdim 2800 kötü bir kilo degil aslinda... bu yanilma payi tüm olcumlerde oluyormus sanirim.. hakkimizda hayirlisi saglikli dogsunlarda gerisi çözülür insallah

Ben de anlamadım ki ya bir öncekini yanlış ölçü

2800 gr dedi canım

Evet canım bana da yapılmamıştı ama bence onu erkenden yapmanın da bi mantığı yok bana 38+4te yapacak tam olarak.

Ben de cati muaynesi olmadim. Gerci bebe ters nasilsa sezeryan diye belki dr hic bisey demedi.
Bende çatiya bakmadi dogurcak olsam nolucak çati uygunmu bilmiyoda die kafaya takmistm. Zuzushh canm bebek ters olduktan sonra catinin bi onemi yok ondan bakmamsta olabilir

Bence senin için daha zor bizimki en azından abisi ile oynuyor oyalanıyor. Allah yardımcımız olsun kaç yaşında senin prenses?

Benimde 2300 civarında dedi bana da az geldi, ama bu kadar az olduğunu sanmıyorum bende çünkü 4 kiloya yakın doğdu diğerleri. Bide minyon olsa hafta olarak da geriden gelir diye düşünüyorum. Haftası ile uyumlu bence bu ultrasonun kilo ölçme kısmına güvenmemek lazım

Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
Allahyardimcin olsun canim iyi haberlerini bekliyoruz insallah :)

Insallah canim ya insallah son zamanlarim hep bu kaygıyla geciyor

2650 olmus canım..35+2 de
Bana da bir hafta sonraya verdi gittiğimde 3 olmuştu akşam kanamam oldu tekrar gttim hastaneye çatı muayenesinden dolayı olmştur dediler sabaha doktoruma randevu verdiler doktorumu aradılar sabah tekrar gelsin dedi sabah gttiğimde 4 cm olmştu yatış yaptılar akşam 5 te doğurdum canım.hiç sancım yoktu adet ağrıları gibi ağrılar vardı sadece.

Niye her gidişte ki, cok sacma bence ilk hamileliğimde 37+3 günlük falandım catı muayınedi oldum birde 40+5 de acıkliğa bakdı sonra zaten o gün doğum başladı s4-5 acıklık yuklandı o kadar.

Ilk gittimde 4 haftalikta 7 ye kadar her hafta boyle bakti. Sonra dusuk oldu gitmedim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…