2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin haftan benden geride canım. Biraz daha alır belki kilo. Ben artık 38artılardayım. Pek fazla kilo almaz bence artık benimki. Ne diyelim sağlıklı olsun inş doğunca bol bol emer de kilo alırlar

O zaman benim de haftaya yine açılma var mı diye muayene edecek büyük ihtimal.bu arada nst de sancın çıktı mı gittiğin zaman canım? Beni geçen hafta nst ye aldı. 50-60lara çıktı ama düzensizdi. Ama ben hiç bişey hissetmedim.

Bi de Doğum zamanı kaçlara çıkıyor sancı?

Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
canim Rabbim yardimcin olsun inşallah bebegine sağlıkla kavus gunumuz aynı sıra bizemi geldi :) hayırlı haberlerini bekliyoruz

@kayramberam canım üçüncü oğlum bu. Buyugu 9 yasında cojlk çok yardımcı dinliyor aksine babasından çok titriyordu babasına bazen kızıyor. Ufak 3.5 yasında resmen huysuz oldu. Çok yoruyor bazen ve feci inatçı. Yas sendromu da var birde benimki çok derdini anlatamiyor alici bir konuşması yok henüz onun huysuzluguda var. Birde aradaetehan neden karnindadiyor bende gircem diyor :) ama metehani seviyormusun desek seviyorum deyip sarılıyor. Buyulte kıskançlık olmadı ikincide ama bu sefer farklı bir süreçle basbasayiz.

Merhaba, tecrübeli annelere bir sorum olacak. Lansinoh elektrikli tekli süt sağma makinası kullanan oldu mu aranızda? Memnun kaldınız mı?

Bende çatiya bakmadi dogurcak olsam nolucak çati uygunmu bilmiyoda die kafaya takmistm. @Zuzushh canm bebek ters olduktan sonra catinin bi onemi yok ondan bakmamsta olabilir

Hiç kafaya takma canım ya doğum bi anda olmuyo sonuçta açıklık varmı diye kaç kere bakıyolr çatın uygun değilse yapamazsın sezeryana alalım seni der doktor o yüzden çatı muayenesi olmadan doğum başladın istiyorum

Aa öylemi canım ben bunları tabi bilmediğim için yadırgadım birden .haklısın o zaman .Allah akıl fikir versin inşallah düzelir. Kusura bakma böyle düşündüğüm için de

Anladm cnm belkide doktorda bunu istiyodur çatı gormekten bunalp dogumda gorem yetr diodur:) 39da bakcam dedi cunku 39a kalmayabilir sonucta:)

Ah canim ya bukadarmı benzer olur herşeyimiz. Benim eşimde aynı tekken aslında aynı konulardan rahatsız oldugumuzu dile getirir belli eder üzülürsem hemen sakinlestirir ama gelki annem varken hiç birşey belli etmiyor. Allah'ın gücüne gitmesin bazen ağzıma geleni söylemek bütün bağları koparmak istiyorum ama malesef yine yapamıyorum kendi kendime üzülüp ardindan sakinlesiyorum... eskiden kalanlar canını yakan çok şey varda Allah büyük diyip susuyorum. Allah yardımcımız olsun diyecek birşey bulamiyorum

Anladm cnm belkide doktorda bunu istiyodur çatı gormekten bunalp dogumda gorem yetr diodur:) 39da bakcam dedi cunku 39a kalmayabilir sonucta:)

İnşallah benimki kalmaz :) ay doğum duydukça heyecan yapıyorum ama hala hiç bi belirti yok düzensiz sancı bile yok ya ne zaman doğurcam ben

Amin canım inşallah gözünüz aydın tekrar Allah analı babalı büyütsün böyle kolay doğumlar duyunca normal doğum bekleyenler olarak gözlerimiz parlıyo bi cesaret geliyor
İnşallah Rabbim normal doğum isteyen herkese kolay doğumlar nasip eder çok şükür iki evladımıda normal doğumla kucagıma aldım büyük kızımda hiç ağrım olmadı kontrol için gittiğimde 8 cm açılma var diyip doğuma aldılar ve bir saat içinde kızım kucağımdaydı bu kızımda da akşam yattım ama sancılarım 8 gibi sunu sancı ile başladı ve 8.50 de kızım kucagımdaydı çok şükür rabbim tüm hamilelerin doğumlarını kolay eylesin inşallah

Biz süt sorunu yaşıyoruz canım ya geçenlerde sıtma tuttu antibiyotik içmemişim göğüsümün her biri koskocaman oldu sertleşti sıka sıka ezdik resmen açtık ama sütüm çok az geliyor ya denemediğim makine kalmadı damla damla geliyor şimdi mama ile besliyorum günde 1 kere kendi sütümü anca çıkarıyorım çok morelim bozuluyor. Süt artırıcı neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…