- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.721
Benimde 28.haftadan beri 10gun geriden geliyorbugun kontrol vardi 2200 dedi ... ve zayif bir bebek olacak dedi... vallahi ne yapacagimi sasirdim 2800 kötü bir kilo degil aslinda... bu yanilma payi tüm olcumlerde oluyormus sanirim.. hakkimizda hayirlisi saglikli dogsunlarda gerisi çözülür insallah
Napayim canim memleketteyim bende tayin islerindn dolayi birda dogum yapicam bi orda bi burdayim valla cnim bi evime yerlesseydim
Iyiyim canim Allaha sukur gun sayyoruz tayin isleri dogum isleri ugrasioruz valla sen nasilsin?Bende onları düşündüm bu gün umarım iyilerdir
Çok takilmiyprum kilo olayına da iki oğlum da biri 38 de 4 kilo diğeri 37+0 da 4 kilo doğdu. Bu sefer minnos olacak galiba.Bende33+5 de 2365 gram cıkmişdi ama (+-200) yanılma payı var dedi
Bana da bir hafta sonraya verdi gittiğimde 3 olmuştu akşam kanamam oldu tekrar gttim hastaneye çatı muayenesinden dolayı olmştur dediler sabaha doktoruma randevu verdiler doktorumu aradılar sabah tekrar gelsin dedi sabah gttiğimde 4 cm olmştu yatış yaptılar akşam 5 te doğurdum canım.hiç sancım yoktu adet ağrıları gibi ağrılar vardı sadece.
canim Rabbim yardimcin olsun inşallah bebegine sağlıkla kavus gunumuz aynı sıra bizemi geldi :) hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
Yerlesirsin canim insallah Allah saglik versin deNapayim canim memleketteyim bende tayin islerindn dolayi birda dogum yapicam bi orda bi burdayim valla cnim bi evime yerlesseydim
Bende çatiya bakmadi dogurcak olsam nolucak çati uygunmu bilmiyoda die kafaya takmistm. @Zuzushh canm bebek ters olduktan sonra catinin bi onemi yok ondan bakmamsta olabilir
Aa öylemi canımYok canım şu anki hassasiyetle ilgisi yok. kızkardeşlerim de istemiyor misal, çünkü herkesi bezdiriyor. Annemi de 30 yıl depresyonda yaşattı en sonunda ayrıldılar. Onun bana baktığı kadar ben de bakarım o sorun değl, yani muhtaç olduğu vakit ihtiyacını görürüm. Ama bekarken evi terketmeme sebep olacak kadar tuhaf, evden gittikten sonra ne hali varsa görsün diye mesaj iletecek kadar ilgisiz, ağır hastalanıp hastaneye gitmem gerektiğinde zerre kadar ilgilenmeyip beni komşulara muhtaç edecek kadar duygusuz, üniversiteyi kazandığımı öğrendiğinde "mezun olunca bana araba alacaksın" diye bana dilekçe yazdırıp imzalatan, ama tüm başarılarımla hava atmaya, mutlu evliliğime her gelişinde limon sıkıp kavga çıkartmaya meyilli bir babam var. Dayak da gördük, okkalı küfürler de. Kardeşlerim 4-5 yaşındayken tekme atardı da çocuklar havaya savrulacak gibi olurdu. Terapi gördüm, dr diyor ki sende bir sorun yok, tüm problem babanda, narsist. İnan bana hiç kimse babasından böyle bahsetmek istemez. Yadırgaman muhtemelen böyle birşey tecrübe etmemen hatta karşılaşmaman ile ilgilidir diye tahmin ediyorum, Allah da yaşatmasın zaten. İşte böyle şeyler yaşayınca 8 aylık hamile halimle gelip benden neyin hizmetini bekliyor, üstelik de aklı fikri flörtündeyken diyor insanTorun olacak diyoruz adamda zerre heyecan yok, sabah akşam elin kadının anlatıyor bana.
Anladm cnm belkide doktorda bunu istiyodur çatı gormekten bunalp dogumda gorem yetr diodur:) 39da bakcam dedi cunku 39a kalmayabilir sonucta:)Hiç kafaya takma canım ya doğum bi anda olmuyo sonuçta açıklık varmı diye kaç kere bakıyolr çatın uygun değilse yapamazsın sezeryana alalım seni der doktor o yüzden çatı muayenesi olmadan doğum başladın istiyorum
Ah canim ya bukadarmı benzer olur herşeyimiz. Benim eşimde aynı tekken aslında aynı konulardan rahatsız oldugumuzu dile getirir belli eder üzülürsem hemen sakinlestirir ama gelki annem varken hiç birşey belli etmiyor. Allah'ın gücüne gitmesin bazen ağzıma geleni söylemek bütün bağları koparmak istiyorum ama malesef yine yapamıyorum kendi kendime üzülüp ardindan sakinlesiyorum... eskiden kalanlar canını yakan çok şey varda Allah büyük diyip susuyorum. Allah yardımcımız olsun diyecek birşey bulamiyorumEşimi bahane etmek bir yöntem olabilirdi ama benim de eşim çok yumuşak yüzlü. Babam babam diye diye bir hal oluyor babam bizde iken.Sonra başbaşa iken bana ima ediyor aynı konulardan rahatsız olduğumuzu, ama o kadar. Benim babam da senin annen gibi. Duygu sömürüsü yapmasa da pişkindir, laf söylersin yine gelir yani. Vaktiyle bana ne kadar acımasız davrandığını hatırlıyorum, hiç içimden gelmiyor uzun zamanlar geçirmek. Bu da tavırlarıma illa ki yansıyor ama adamda tık yok. Misal, sabah 6:30dan beri ayaktayım, yemek faslını hala halledemedik, evde 3 usta, babam var eşim de yeni girdi eve yardım edemedi hiç. bi on - onbeş dakika önce babam ondan sabah rica ettiğim işi yapmaya başlamış, cama silikon çekiyor, baktım ağza alınmayacak küfürler ediyor iş yaparken. Dedim ki "baba çalışmaya başladığın belli oluyor dilinden", demez olaydım, sabahtan beri benim tüm işlerimi görmüşmüş vs vs. Yaptığı ustalarla oturup çay içmek , kendi çaylarını doldurmak hepsi bu. Zor ya gerçekten. İnan el olsa 5 dakika dayanmaz insan, hadi babalık hakkı var deyip sabretmeye çalışıyorum.
Senin mesajını görünce de kendimle çok rahat özdeşleştirdim işte bu yüzden :) Allaha şükür eşim anlayışlı, insan gibi insan o yetiyor, o yüzden sana da eş önemli gerisi fasa fiso dedim.
Anladm cnm belkide doktorda bunu istiyodur çatı gormekten bunalp dogumda gorem yetr diodur:) 39da bakcam dedi cunku 39a kalmayabilir sonucta:)
Sıra size geldi demek :) rabbim Sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
İnşallah Rabbim normal doğum isteyen herkese kolay doğumlar nasip eder çok şükür iki evladımıda normal doğumla kucagıma aldım büyük kızımda hiç ağrım olmadı kontrol için gittiğimde 8 cm açılma var diyip doğuma aldılar ve bir saat içinde kızım kucağımdaydı bu kızımda da akşam yattım ama sancılarım 8 gibi sunu sancı ile başladı ve 8.50 de kızım kucagımdaydı çok şükür rabbim tüm hamilelerin doğumlarını kolay eylesin inşallahAmin canım inşallah gözünüz aydın tekrar Allah analı babalı büyütsün böyle kolay doğumlar duyunca normal doğum bekleyenler olarak gözlerimiz parlıyo bi cesaret geliyor
Biz süt sorunu yaşıyoruz canım ya geçenlerde sıtma tuttu antibiyotik içmemişim göğüsümün her biri koskocaman oldu sertleşti sıka sıka ezdik resmen açtık ama sütüm çok az geliyor ya denemediğim makine kalmadı damla damla geliyor şimdi mama ile besliyorum günde 1 kere kendi sütümü anca çıkarıyorım çok morelim bozuluyor. Süt artırıcı neler yapıyorsunuz?D Divane25 @lady8 @NARGIZA_DOVLET
Hayırlı olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün inssalllahhhh
Süt sagarken bir göz atayım napiyosunuz
Bir şey sormak isterseniz etiketleyin doğum yapanları. Eminim ki hiçbiri okuyamıyor burayı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?