2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Forse cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bir avazda
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın analı babalı büyüsünler darısı bekleyen herkese

Kafam çok karışık doğum konusunda hayırlısı artik. Rabbime emanetiz.
Sende korkma canim doğmaz inşallah bekler babasını

Kafam çok karışık doğum konusunda hayırlısı artik. Rabbime emanetiz.
Sende korkma canim doğmaz inşallah bekler babasını
Dusundukçe daha da stres olur insan o yüzden akliniza kötü şeyler getirmeyin ben iki kere genel anestezi bir kerede spinal oldum şükür sikintim olmadi Rabbim kolaylik veriyor merak etmeyin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin inşallah cok sagol. Sence hangi doğum şekli daha iyi. Genel mi spinalmi

Cnm genel anestezi ile bi bademcik ameliyatı birde bebeğimi kaybettim o zaman kürtaj olmuştum spinal sezeryanla da kızımı kucağıma aldım genelden sonra ayilmak uzun sürüyor spinal olucam yine inşallah zaten ters bir durum olursa sakinleştirici veriyorlar bebeğin çıkma anı bence görülmeye değer İnşallah hangisi senin için hayırlı ise Rabbim onu nasip

Bende çatiya bakmadi dogurcak olsam nolucak çati uygunmu bilmiyoda die kafaya takmistm. @Zuzushh canm bebek ters olduktan sonra catinin bi onemi yok ondan bakmamsta olabilir
Canım Doğumun başladığı an da bakılabilir bence :)
Forse canım kolaylıklar diliyorum. Sağlıcakla bebeğini al kucağına

Ben geçen sene ağustosta laparoskopi ameliyatı oldum ve genel anestezi aldım ilk kez ameliyat olmuştum. Ameliyattan sonra bütün günüm yarı uykulu geçti bi uyuyordum bi uyanıyodum. Odadakiler bu niye hep uyuyo dediler. Bende dedim ki narkozdan gözlerimi açamıyorum aslında tam uyumuyorum da sizi duyuyorum demiştim. Şahsen sezeryan olsan anne olduğum ilk saatleri böyle yarı bayık geçirmek istemem o yüzden de genel anestezi istemem

Canım aliexpress ten en son çanta alan siz miydiniz? Fiyatı neydi acaba kaç güne geldi

Amin canim inşallah sağ sağlim kucagimiza alalim bebişleri. Bende en cok bebegimin doğduğu anı görmek istiyorum

Evet yaa bende öyle düşünüyorum. Bebegimin doğduğu ani ilk ağladığını görmek istiyorum. Daha doğum şekli belli değil ama sezeryan ihtimalinide düşünüyorum

kızlar bu gece bebegim çok hareketli hiç durmuyor durduğu süre çok az sanki çıkmak ister gibi karnimi ittikce itiyor kasılma eşliğinde sonra bir süre Karnım yumusuyor sonra yine hareket ediyor sonra yine kasılma 20 dk da bir oluyor suan
bu ne demek

2 gun once benimde aynisi oldu bir ram uyku uyuyamadim hic durmadi saatlerce durmadan hareket etti. Doktor normal diyor mutlu demek ki diyor. Ama benim onerim sabah bi devlet hastanesinde acilde nst

2 gun once benimde aynisi oldu bir ram uyku uyuyamadim hic durmadi saatlerce durmadan hareket etti. Doktor normal diyor mutlu demek ki diyor. Ama benim onerim sabah bi devlet hastanesinde acilde nst
hareketliydi ama hiç bukadar değildi sanki huzursuz gibi birsey var ama bilemiyorum peki sonra senin gectimi nstde ne cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…