2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah benimki kalmaz :) ay doğum duydukça heyecan yapıyorum ama hala hiç bi belirti yok düzensiz sancı bile yok ya ne zaman doğurcam ben
Aramzda sadece 1gun var ama bendede duzensiz sanci bile yok.bende senin hibi doguranlari duydukca heyecanlaniyorum ve artk dogum sitresinide atlatp kucagima almak istiyorum bebegimi

Humana çayı ve rezene çayı süt arttırıyor güzel deneyebilirsin

Arkadaşlar merhaba öncelikle çok sayfa birikmiş okuyamıyorum çok afedersiniz ishal oldum fena doğum belirtisi mi nedir?mide bulantısı da var biraz. Gitsem mi acile ? Rabbim hepimizi kolay kurtarsın yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
Canım allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alirsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla ❤❤
Bence senin için daha zor bizimki en azından abisi ile oynuyor oyalanıyor. Allah yardımcımız olsun kaç yaşında senin prenses?
Evet çok zorlanıyorum apartmanda da oyun oynayacağı bir arkadaşı yok bu yüzden sürekli sıkıldığını dile getiriyor
ve beni inanılmaz yoruyor
3.5 yaşında canım
Daha önce de ben yazmıştım kızım niye öyle yapıyor diye
Çok değişti çok
Büyükler kardeşi gelince düzelecek o sıkıntıdan yalnızlıktan öyle yapıyor diyorlar
E kardeşi de kendi çok istedi inşallah her şey daha da kötüye gitmez büyükler bu sefer haklı çıkar yaşadığı şey kıskançlık sendromu değildir
Sana da Allah yardımcın olsun canım dediğin gibi büyüğün küçüğü oyalamasi bile çok iyi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bence bir gidin acile .yediğiniz bişey de dokunmuş zehirlenmiş olabilirsiniz doktorunuzla görüşün
Kaybettiğiniz suyu geri almalısınız
Ateşinz var mı?

Günaydın.
Dün çok yoruldum bütün gece inledim durdum. Ne güzel ağrılarım geçmişti. Bugün hiç iş yapmadan yatıp dinlenirim diyorum inşallah. Gerçekten yorulunca feci ağrım oluyor.

Günaydın kızlar. Akşama misafirim var. Allahtan ev temiz. Kek poğaça falan yaparım akşam üstü yine de gözümde büyüyor.

Günaydın.
Dün çok yoruldum bütün gece inledim durdum. Ne güzel ağrılarım geçmişti. Bugün hiç iş yapmadan yatıp dinlenirim diyorum inşallah. Gerçekten yorulunca feci ağrım oluyor.
Benim de yorulunca çok ağrım oluyor canım sağdan sola dönemiyorum inlemekten. Sen dinlen bugün hiç bişey yapma, daha iyi hissedersin kendini

Günaydın kızlar. Akşama misafirim var. Allahtan ev temiz. Kek poğaça falan yaparım akşam üstü yine de gözümde büyüyor.
Ay büyümez mi ya bu halde çok zor cnmm valla dün kaynana görümce geldi çay bile koymadım eşim görümcem sağolsun koydular dünden de kek açma vardı yetti yedik. Artık kiprasma bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…