2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kotu bir tecrube olmuş senin icin canım ne yapdığnı bilmeyen bir dr her halde.

Insan su dunyada neler goruyor canim valla o hastaneler cok sey ogretti. Millet iki uc kez gidip biktim surekli hastane hastane diyor. Ben aylarca gezdim hastane hastane. Allah kimseyi dusurmesin eksikte etmesin

Ay büyümez mi ya bu halde çok zor cnmm valla dün kaynana görümce geldi çay bile koymadım eşim görümcem sağolsun koydular dünden de kek açma vardı yetti yedik. Artık kiprasma bile zor
Valla öyle canım sıcak bi yandan şişlik bi yandan. Yakın arkadaşlarımız gelenler çaylarını kahvelerini alırlar ama yine de öncesinde bi hazırlık yapmak lazım.

Insan su dunyada neler goruyor canim valla o hastaneler cok sey ogretti. Millet iki uc kez gidip biktim surekli hastane hastane diyor. Ben aylarca gezdim hastane hastane. Allah kimseyi dusurmesin eksikte etmesin
Bu sürecde güvene bildiğin bir dr olması cok önemli sende cok cekmişsin desene, üstelik bazen kotu tecrubelerde yaşamışsın, umarım bu kadar kotu şeyden sonra bebeğinle mutlu sona kavuşursun.

Valla öyle canım sıcak bi yandan şişlik bi yandan. Yakın arkadaşlarımız gelenler çaylarını kahvelerini alırlar ama yine de öncesinde bi hazırlık yapmak lazım.
Herhalde misafir konusunda en sansli benim .2 aylik hamileyken abimler geldi. Annem de geldi mutfaga bile girmedim.Sadece yonlendirdim.Bir kez kv geldi .Bir iki kez en yakin arkadasim geldi o kadar.Ama dogumdan sonra kv ve akrabalari acisini cikarir biliyorum.

Günaydın kızlar gece 3 bucuga kadar uyumadim kasilmalardan sonra uyuyakalmisim şu an iyiyim
bugün cam perde yıkama işi yapacağız annem ve eşimle haftaicide halılar gelecek

Maşallah ne güzel doğumlar darısı başımıza :)
Gunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…