- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.801
Biz bundan sonraki randevularda bavulu arabada bulundurcaz .Çünkü kac tane arkadasim kontrol diye gitti doğurup cıktıGünaydın kızlar birazdan randevum var eşim diyorki bi gidiyormuşuz hadi doğuma diyorlarmış sabah sabah panik yaptırdı beni:))
Son zamanlar çok zor insan sürekli tedirgin sancim mi var ya suyun gelmişseBende gecede 5 kere uyanıp suyum geldi mi diye bakıyorum 2-3 gündür
Doktorum da aynısını söyledi korkacak bişey yok ilkinde gördün zaten 1 saatte girip çıkacaz inşallah dediAllahin izniyle her şey güzel olur, güzel düşün güzel olsun canım boyle kotu düşünüp kendini strese sokman hiç bir yararı yok sana.
Aman dikkat et canım çok yorma kendini senGünaydın kızlar gece 3 bucuga kadar uyumadim kasilmalardan sonra uyuyakalmisim şu an iyiyim
bugün cam perde yıkama işi yapacağız annem ve eşimle haftaicide halılar gelecek
Aa gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallahGunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
Hadi güzel haberlerle gel canım:)))Günaydın kızlar birazdan randevum var eşim diyorki bi gidiyormuşuz hadi doğuma diyorlarmış sabah sabah panik yaptırdı beni:))
Çoğu haziranda gelecek gibi temmuza bir kaç kişi kalacak sadece sanırım:))Grubun adi temmuz anneleri ama bebisler haziranda gelmeye basladilarhepiniz saglikla buyutun kizlar bizede dua edin bizde saglikla alalim evlatlarimizi kucagimiza
Gunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
Umreden gelen hurma ve zemzemim var dolapta ama kararsizim. Azcik buyusun oyle veririm diye dusunuyorum. Bebenin sekeri oynattirmayim.Kızlar doğumdan sonra bebeğe hurma ve zemzem verecek misiniz? Ya da önceden verdiniz mi?
Dün duştan sonra ellerimdeki kaşıntı beni krize soktu şampuandan dolayı oldu sanırım çok fena ağlama tuttu eşimle cildiyeye gttik vucuduma baktı dr geçen de burda yazdığm gbi pupp olmuşsun dedi gebelik kolestazı ama seninki iyi daha beterleri var dedi Allahım kımseye yasatmasın çokkkk kötüZK_ASK canım denk gelmiyoruz hiç nasıl oldun kasintıların geçti mi ?
Benim de nabzım yükseliyor doğum dedikçe ama eşim anlayamıyor. Niye stres yapıyosun ne güzel falan diyor oraya yatacak olan biziz tabi. Korktuğumuzdan değil sonuçta emanet taşıyorız 2 kere endişe ediyor insan. Hastanedeki muhasebeci dedi ki bana bir de ben 5 yıldır kızımla bütün hayati faaliyetlerimi 2 kez yapıyorum. Nasıl ddm? Kendim yiyosam ona yediriyorum. Ben duş alıyorsam onu yıkıyorum tırnakları hem kendiminkini hem onunkini kesiyorum... vs vs bir düşündüm 2 hafta sonra ilk çocuğu olan bizleri bambaşka bir dünya bekliyor. Stres olmamız normal.Günaydın kızlar birazdan randevum var eşim diyorki bi gidiyormuşuz hadi doğuma diyorlarmış sabah sabah panik yaptırdı beni:))
Kıyamam canım benim ya şampuan ve duş jelini değiştir bitkisel bişey kullan kaşıntı yapmasın sende ya da bebek şampuanı al sebamedin ürünleri bu konuda çok iyiDün duştan sonra ellerimdeki kaşıntı beni krize soktu şampuandan dolayı oldu sanırım çok fena ağlama tuttu eşimle cildiyeye gttik vucuduma baktı dr geçen de burda yazdığm gbi pupp olmuşsun dedi gebelik kolestazı ama seninki iyi daha beterleri var dedi Allahım kımseye yasatmasın çokkkk kötüo kızarıklıklardan parça aldı biyopsiye yollandı kan aldılar ciğerden kaynaklı olabilirmiş, kaşıntı giderici hap , krem ve kortizonlu hap verdi. 12 gün kullanacakmışım doğumu normal düşünüyosan zor olabilir çünkü bu hapla bebek irileşecek dedi. Bilmiyorum nolacak. Hayatımda vucuduma losyon krem vs değdirmiş değilim ellerime krem sürsem gider yıkardm şimdi tüm vucut bu yağlı kremle gezmek aşırı rahatsız ediyo beni ellerim parmak aralarım çok kötü oldu ya kaşındıkça sürüyorum ama bugune şükür iyiyim. Birde kan değerim nasıl çıkacak merak ediyorum safra kesemle ciğerle ilgili durum olabilirmiş pazartesi goreceğiz canım. Bana şükret dışa vurmuş diyolar ay bana dua et heran doğuma alacaklar diye tırsıyorum birazda
canım aslında ilişkiden başka bişey yapmadık :) sadece yumurtlama dönemine girince hiç boş geçirmedik normalde haftada iki üç kere ilişki öneriyolar sanırım ama bizimki hemen hemen her gün oluyodu. ayaklarımı dikmek falan gibi bişeyler de yapmadım. iki ay denedikten sonra 3. ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Kürtajdan sonra bir kere adet oldum ve sonra tekrar hamile kaldım. allah umarım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder ve hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahKiz naptinzda hamis oldunuz tuyo verin deniyorum deniyorum olmuyo nereye gdiyo bukdar calisma anlamadim poffff
Yarı çıplak geziyorum evin içinde :) kollarımı görsen kaşımaktan yara olmus kabuk bağlamış kızarmış hani çocukları sinekler iyice bi ısırır onlarda kaşımakatan mahveder öyle oldum işte.Kıyamam canım benim ya şampuan ve duş jelini değiştir bitkisel bişey kullan kaşıntı yapmasın sende ya da bebek şampuanı al sebamedin ürünleri bu konuda çok iyi
İnşallah sonuçların güzel çıkar kuzum
Üzülme bebişi erken almazlar çözümü vardır mutlaka
Karaciğer den kaynaklı olabilir dediğin gibi
Bir de bazılarında hamilelik alerjisi oluyor kaşıntı ve yara tarzında çok duş almak da onları tetikler mis
Benm eltimde olmuş doğumdan sonra hemen geçiyor üzülme kuzucum az kaldı neyse ki Allah sabrını verir inşallah
Vücudunu nemli tut penye pamuklu tarzı şeyler giy sıcağa çıkma elinden geldiğince çok terlememeye çalış
Allah yardımcın olsun canım ya
Canim tırnağın kadar alıp damağna sürtucen sadıce cok cok az oda bunun için beklemene gerek yok midesne bile gitmiycek sadıce tadını alıcak o kadar.Umreden gelen hurma ve zemzemim var dolapta ama kararsizim. Azcik buyusun oyle veririm diye dusunuyorum. Bebenin sekeri oynattirmayim.
Canim senin de mi ilk dogum sezeryan? Benimde aklim çıkıyor ameliyattan ya cikamazsam diye... en buyuk korkum... ilkinde girdim ciktim hic aklima boyle seyler gelmedi?Son zamanlar çok zor insan sürekli tedirgin sancim mi var ya suyun gelmişse
Anlar miyim acaba diye :))
Doktorum da aynısını söyledi korkacak bişey yok ilkinde gördün zaten 1 saatte girip çıkacaz inşallah dedi
Çıkamamak korkusu mahvediyor beni kızıma bakıyorum öyle off
Aman dikkat et canım çok yorma kendini sen
Aa gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hadi güzel haberlerle gel canım:)))
Çoğu haziranda gelecek gibi temmuza bir kaç kişi kalacak sadece sanırım:))
Sağlıklı olsunlar da istedikleri vakit gelsinler kuzucuklar
Aslında bayağı doğum oldu sayfa başına doğum yapanların listesini yazsak hiç fena olmaz
Kac kişi doğurdu kaç kişi kaldı görebiliriz
Haziran anneleri öyle yapmış
Bu ay bnde oyle ypim bakim ya birde bnm ewllgmn 4yili ama vajnsmstan dolyi hic olmmsti taki 8ay oncesine kadar dkra sordum bu bi engl mi hyr dedi kac ay deneme sonunda sonuc aldnz szcanım aslında ilişkiden başka bişey yapmadık :) sadece yumurtlama dönemine girince hiç boş geçirmedik normalde haftada iki üç kere ilişki öneriyolar sanırım ama bizimki hemen hemen her gün oluyodu. ayaklarımı dikmek falan gibi bişeyler de yapmadım.
Evet canim ainn bende cok giremiorum sayfalar birikio okuyamiorum hepsini kim dogurdu bilmiorumSon zamanlar çok zor insan sürekli tedirgin sancim mi var ya suyun gelmişse
Anlar miyim acaba diye :))
Doktorum da aynısını söyledi korkacak bişey yok ilkinde gördün zaten 1 saatte girip çıkacaz inşallah dedi
Çıkamamak korkusu mahvediyor beni kızıma bakıyorum öyle off
Aman dikkat et canım çok yorma kendini sen
Aa gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hadi güzel haberlerle gel canım:)))
Çoğu haziranda gelecek gibi temmuza bir kaç kişi kalacak sadece sanırım:))
Sağlıklı olsunlar da istedikleri vakit gelsinler kuzucuklar
Aslında bayağı doğum oldu sayfa başına doğum yapanların listesini yazsak hiç fena olmaz
Kac kişi doğurdu kaç kişi kaldı görebiliriz
Haziran anneleri öyle yapmış
canım mesajı güncelledim ve orda detaylıca anlattım :)Bu ay bnde oyle ypim bakim ya birde bnm ewllgmn 4yili ama vajnsmstan dolyi hic olmmsti taki 8ay oncesine kadar dkra sordum bu bi engl mi hyr dedi kac ay deneme sonunda sonuc aldnz sz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?