- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.821
Canım naptın gittin mi acile . Bayramda ben öyleydim günde 4 5 kez wcye çıkıyordum doktorum salgın var bu aralar dedi çok kişi ishal şikayetiyle gelen oldu dedi probiyotik hap verdi probiyotik yoğurt yiyebilirsin dedi çok şükür geçti benimArkadaşlar merhaba öncelikle çok sayfa birikmiş okuyamıyorumçok afedersiniz ishal oldum fena doğum belirtisi mi nedir?mide bulantısı da var biraz. Gitsem mi acile ? Rabbim hepimizi kolay kurtarsın yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Nerden bkcm kizcanım mesajı güncelledim ve orda detaylıca anlattım :)
Evet canim ainn bende cok giremiorum sayfalar birikio okuyamiorum hepsini kim dogurdu bilmiorum
Geçecek canım üzülme insan başına gelmeyince bilmiyorYarı çıplak geziyorum evin içinde :) kollarımı görsen kaşımaktan yara olmus kabuk bağlamış kızarmış hani çocukları sinekler iyice bi ısırır onlarda kaşımakatan mahveder öyle oldum işte.
Parçayı ikinci gebeliğimde olursa diye önlem amaçlı alıyoruz dedi doktor. Doğumdan sonra geçiyomuş aynen. Dün biriyle tanıştm oda ilk oğlunda yaşamış şimdi ikinciye hamile yine kaşınmaya başladım diyor ay ben bilmiyordum bu mereti hiç. Başına gelince öğreniyo insan. Allah acı tecrube yaşatmasın cümlemize.
Günde iki kez duş almaya başlamıştım artk dediğin gibi oda tetikledi sanırım.
Allah razı olsun sorduğun için kuzum. Sen nasılsın? Şurda şafak doğan güneş'e ne kaldı :) heyecan var mı ♡♡♡
Aynen aynen canım anlattıklarının aynısını yaşıyorumCanim senin de mi ilk dogum sezeryan? Benimde aklim çıkıyor ameliyattan ya cikamazsam diye... en buyuk korkum... ilkinde girdim ciktim hic aklima boyle seyler gelmedi?ama bukez farkli kizima bakip bakip icim gidiyor bana bisey olursa ne yapar diye allah korktuklarimizi uzak etsin.... hep hormonlardan bunlar
Haklısın valla canım ben sürekli girmeme rağmen bazen çok sayfa atlıyorum çok birikiyor yetişemiyorumEvet canim ainn bende cok giremiorum sayfalar birikio okuyamiorum hepsini kim dogurdu bilmiorum
Evet canim ya yetisemioruz hiziniza kizlarrHaklısın valla canım ben sürekli girmeme rağmen bazen çok sayfa atlıyorum çok birikiyor yetişemiyorum
Aynen canimEvet canim ya yetisemioruz hiziniza kizlarr
Ben normal bekliyorum ama o korku bendede var ya doğum bana bir şey olursa diye, kizimin doğumuna haftalar kalada sanki doğumda sağ cıkamıcak gibi bir his vardı içimde şimdi yine ayni ama bu sefer geride burakmaya korkduğum 2 kızım var, allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salım bebeklermizle cıkarız inşallah doğumdan, birde şimdi ben 3-4 gün kızımdan nasıl ayrı durucam onunda derdını düşünüyorum. 1 saat bile ayrı kaldığımda özlüyorum oysakı.Geçecek canım üzülme insan başına gelmeyince bilmiyor
Eltimde senin gibi doktor doktor gezmiş çözümü yok doğumdan sonra geçer demişler hep
Kasimamaya çalış Dicem ama elinde olmuyor insanın
Baktım netten kuzum ya bayağı zormuş
Çok heyecanlıyım canım çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum artık
5 günüm kaldı ❤
Aynen aynen canım anlattıklarının aynısını yaşıyorum
Benim de ilki sezeryandi korkulacak bişey yok aslında bayağı da eğlenceli geçmişti ameliyat
Ama insan evde bekleyen olunca bunları düşünmesi normal oluyor herhalde
Ben doktoruma bile söyledim ya cikamazsam diye çok güldü saçmalama birlikte çıkacaz ordan ben yanındayım her şey güzel olacak dedi
Ben d3 canım kızım ı öpüp kokluyorum bazen ya son günlerimse falan diyorum
Senin doğum ne zaman kısmetse canım ?
Arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı o da aynı şeyleri düşünüyordu oğluma dikkat et bana bisey okursa falan diyordu
Şimdi çok gülüyor o hallerine ben de ona diyorum ya bana bisey olursa saçmalama çok komiksin kendime de sana da çok gülüyorum diyor
İnşallah geçer canım sabretmekten baska çare yok beterinden korusun Allahım..Geçecek canım üzülme insan başına gelmeyince bilmiyor
Eltimde senin gibi doktor doktor gezmiş çözümü yok doğumdan sonra geçer demişler hep
5 günüm kaldı ❤
Benim de ilki sezeryandi korkulacak bişey yok aslında bayağı da eğlenceli geçmişti ameliyat
Ben doktoruma bile söyledim ya cikamazsam diye çok güldü saçmalama birlikte çıkacaz ordan ben yanındayım her şey güzel olacak dedi
Arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı o da aynı şeyleri düşünüyordu oğluma dikkat et bana bisey okursa falan diyordu
Şimdi çok gülüyor o hallerine ben de ona diyorum ya bana bisey olursa saçmalama çok komiksin kendime de sana da çok gülüyorum diyor
iki ay denedikten sonra 3. ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Kürtajdan sonra bir kere adet oldum ve sonra tekrar hamile kaldım. allah umarım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder ve hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahNerden bkcm kiz
Aynen canım bizde öyle, derdini anlatıyor ama extra bir huysuz bağırıyor ağlıyor falan, abisi ile kavga ediyor bana küsüyorkayramberamveram canım üçüncü oğlum bu. Buyugu 9 yasında cojlk çok yardımcı dinliyor aksine babasından çok titriyordu babasına bazen kızıyor. Ufak 3.5 yasında resmen huysuz oldu. Çok yoruyor bazen ve feci inatçı. Yas sendromu da var birde benimki çok derdini anlatamiyor alici bir konuşması yok henüz onun huysuzluguda var. Birde aradaetehan neden karnindadiyor bende gircem diyor :) ama metehani seviyormusun desek seviyorum deyip sarılıyor. Buyulte kıskançlık olmadı ikincide ama bu sefer farklı bir süreçle basbasayiz.
doğum başladıktan sonra çatı muayenesi yapılamaz mı? mesela kasılmalar başladı hastameye gittik cm falan açıklık var o sırada yapılamıyo mu?Hiç kafaya takma canım ya doğum bi anda olmuyo sonuçta açıklık varmı diye kaç kere bakıyolr çatın uygun değilse yapamazsın sezeryana alalım seni der doktor o yüzden çatı muayenesi olmadan doğum başladın istiyorum
Allah korusun canım bizi evlatlarımıza evlatlarimizi da bize bağışlasın inşallahBen normal bekliyorum ama o korku bendede var ya doğum bana bir şey olursa diye, kizimin doğumuna haftalar kalada sanki doğumda sağ cıkamıcak gibi bir his vardı içimde şimdi yine ayni ama bu sefer geride burakmaya korkduğum 2 kızım var, allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salım bebeklermizle cıkarız inşallah doğumdan, birde şimdi ben 3-4 gün kızımdan nasıl ayrı durucam onunda derdını düşünüyorum. 1 saat bile ayrı kaldığımda özlüyorum oysakı.
Amin amin canım geçecek inşallah..İnşallah geçer canım sabretmekten baska çare yok beterinden korusun Allahım..
Korkularını anlıyorum canım çokta duygulandım valla.. Arkadasının da dediği gibi güleceksin ama kendine :) hatta bu msjlarını alıntılamak lazım doğumundan sonra yüzüne vururrr gibii :)) Allaha bırak kalbini ferah tut canım benim herşey yolunda gidecek inşallah♡♡♡
Dr un tahmini 14 temmuz ama asil 6temmuzdaki randevumuzda kesinlestiririz dedi... o zaman kadar her hafta kontrolum var ama ogun konusacagiz... hatta 1gun bile cok onemli elimden gelse 40a kadar tutacagim dedi ama bakalim neyle karsilasacagiz... senin daha erken sanirim degil mi?Geçecek canım üzülme insan başına gelmeyince bilmiyor
5 günüm kaldı ❤
Ay allah korusun... hepimizde ayni kaygilar var demekki... sag saglim girip cikacagiz insallah dogumdan ve yavrularimizla birlikte mutlu mesut yasayacagiz insallahhhnnBen normal bekliyorum ama o korku bendede var ya doğum bana bir şey olursa diye, kizimin doğumuna haftalar kalada sanki doğumda sağ cıkamıcak gibi bir his vardı içimde şimdi yine ayni ama bu sefer geride burakmaya korkduğum 2 kızım var, allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salım bebeklermizle cıkarız inşallah doğumdan, birde şimdi ben 3-4 gün kızımdan nasıl ayrı durucam onunda derdını düşünüyorum. 1 saat bile ayrı kaldığımda özlüyorum oysakı.
Yaaa sadece ben korkuorum saniordum demekki hepimizde ayni duygu var ilk dogumda hissetmemistim ama bunda hissediorum ogluma doyamadim ki diorum ay nasil bi psikolojideyiz ya kizlarİnşallah geçer canım sabretmekten baska çare yok beterinden korusun Allahım..
Korkularını anlıyorum canım çokta duygulandım valla.. Arkadasının da dediği gibi güleceksin ama kendine :) hatta bu msjlarını alıntılamak lazım doğumundan sonra yüzüne vururrr gibii :)) Allaha bırak kalbini ferah tut canım benim herşey yolunda gidecek inşallah♡♡♡
Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindimIyiyim canim Allaha sukur gun sayyoruz tayin isleri dogum isleri ugrasioruz valla sen nasilsin?
Ben de seker dengesini bozar diye hurma düşünmüyorum ama dudaklarinin kenarina zemzem surerim .Bir de zemzemle aldırırım ilk duşunu insallah .Evde 5 litre zemzem var daha da gelcekUmreden gelen hurma ve zemzemim var dolapta ama kararsizim. Azcik buyusun oyle veririm diye dusunuyorum. Bebenin sekeri oynattirmayim.
Canim cok gecmis olsun .Kendine krem vs surerken bol bol Ya Şafi esmasini oku ve dua et .Kortizon da nasil bir illet .Insallah yan etki yapmazDün duştan sonra ellerimdeki kaşıntı beni krize soktu şampuandan dolayı oldu sanırım çok fena ağlama tuttu eşimle cildiyeye gttik vucuduma baktı dr geçen de burda yazdığm gbi pupp olmuşsun dedi gebelik kolestazı ama seninki iyi daha beterleri var dedi Allahım kımseye yasatmasın çokkkk kötüo kızarıklıklardan parça aldı biyopsiye yollandı kan aldılar ciğerden kaynaklı olabilirmiş, kaşıntı giderici hap , krem ve kortizonlu hap verdi. 12 gün kullanacakmışım doğumu normal düşünüyosan zor olabilir çünkü bu hapla bebek irileşecek dedi. Bilmiyorum nolacak. Hayatımda vucuduma losyon krem vs değdirmiş değilim ellerime krem sürsem gider yıkardm şimdi tüm vucut bu yağlı kremle gezmek aşırı rahatsız ediyo beni ellerim parmak aralarım çok kötü oldu ya kaşındıkça sürüyorum ama bugune şükür iyiyim. Birde kan değerim nasıl çıkacak merak ediyorum safra kesemle ciğerle ilgili durum olabilirmiş pazartesi goreceğiz canım. Bana şükret dışa vurmuş diyolar ay bana dua et heran doğuma alacaklar diye tırsıyorum birazda
Ben de ağlıyorum esim ne var da ağlıyorsun diye kiziyor.Stres oluyorum diyorum olma o zaman diyor.Tabii dogum masasina o yatmayacak ya empati ne gezer.Soyle soyle isleyecek süreç diyorum tamam atlatiriz ,hallederiz modunda. Sadece kendiyle ilgili kisimlara iyi calisiyor .Hangi kese dogumhaneye verilecek,mama isterlerse hangisi alinacak ,gece nobette uyanik kalmasi icin ne içse iyi olur ,bebegi nere götürürlerse peslerinde gölge olcak (bunu ben dedim asla birakma beni birak onu birakma yaptıkları her islemi sor diye)Benim de nabzım yükseliyor doğum dedikçe ama eşim anlayamıyor. Niye stres yapıyosun ne güzel falan diyor oraya yatacak olan biziz tabi. Korktuğumuzdan değil sonuçta emanet taşıyorız 2 kere endişe ediyor insan. Hastanedeki muhasebeci dedi ki bana bir de ben 5 yıldır kızımla bütün hayati faaliyetlerimi 2 kez yapıyorum. Nasıl ddm? Kendim yiyosam ona yediriyorum. Ben duş alıyorsam onu yıkıyorum tırnakları hem kendiminkini hem onunkini kesiyorum... vs vs bir düşündüm 2 hafta sonra ilk çocuğu olan bizleri bambaşka bir dünya bekliyor. Stres olmamız normal.
Gecmis olsun canim .Sezeryan dogumda hava veriyorlar diye biliyorum .Insallah sorun olmaz .Icini ferah tut .Ben de bayramda ishal oldum .Dogum belirtisi diye aklim cikti.Ama üşütmüşüm biraz .Muz yiyince gecti sukur .Sen de deneyebilirsin .Kızlar günaydın.
Bu gece bebeği düşünmekten 6ya kadar bi gram uyumadım. Nasıl doğacak, nasıl bakacağım..
Birde boğazım ağrıyor, öksürüyorum aksi gibi üşüttüm. Sezaryen ameliyatına engel bir durum değildir değil mi?
Bende ishal oldum. Bi yerde doğum belirtisi diye okumuştum ama hiç kasılma yok. Pazartesi doğuracağım inşallah ama bir sancı, bir kasılma bile hissetmeden anne olacağım sanırım. Bizim oğlanın kendine kalsa çıkmaya hiç niyeti yok gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?