2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlarr bende hala bı sancı bısey yok carsamba nst ye gıttım sancı 5-10 arası yok yanı. Ne zamn gelicek artık gelsın dıyorum dıger kızım 36. Haftada gelmıstı sımdı 39. Haftadayım hala gelen yok.

Hanımlar ben de forumu seyirci olarak takip etmeye çalışıyorum genelde. Doğum yapanlar kaçinci haftada yaptı? Temmuz grubu ama cidden doğum yapan baya var anlaşılan.

Ayy çok stresli inşallah benim gibi 42 haftalık doğurmazsın bu 42 yi beklerse naparım bilmiyorum

Kortizon zararlı mı zaten korkarak içiyorum

Kortizon zararlı mı zaten korkarak içiyorum
Hayir canim bir cok hastalığın tedavisinde kullaniliyor .Zararli olsa dr gebe bir hastaya verir mi hic .Tedavide daha kisa surede sonuc veriyor .Yegenim de gecen hafta kortizon tedavisi gördü. Gorme kaybı vardi açıldı gozleri cok şükür. Sadece uyku ,sersemlik biraz da kilo yapti o kadar .

Herkese selam. Birkaç gün önce baskı hissini söylemiştim hatta doktoru aramaktan çekinmiştim. Kızlar o his sancıymış düzenli sancılarım az az başlamış 2 gece hastanede yattım. Düzensiz hale gelince bıraktılar. Şimdi anladım ki sancı isminden ötürü yanlış bir şey bekliyoruz. İhmal etmeyin.

Offf offf bi dogursakta saglikla bebis muhabbeti dondursek yaa :)
Ben de dogumdan sonra sorun yasamaktan korkuyorum .Haziran annelerinin bebislerinin bazilari sarilik olmus hastanede yatiyormus ,bazıları enfeksiyon kapmış yogun bakimdaymis .Okuyunca cok üzülüyorum. Rabbim hem onlara hem de bizimkilere saglik versin insallah.

Allah acil sifalar versim hepsime insallah canim sarilik ac kaldigi icin oluo sezeryan olucak kizlar mama bulundurun yaninizda ac kalmasin bebisler

Anldm canim ins saglkli bi dogum olur az klms zaten bizde 6aydr deniyorz htta bu ay adet geckti gttk kan testne negtif insan cok ktu oluyo ya byle olunca ama yinede bundada vrdr bi hyir diorum belki bu ay olur diorum kismet hersy jinkljk muanmde birsorun cikmdi eger dewm edersw bu durum esimle ikimz gdcz ama ins gerek klmz bnde senn gbi hams olurm dua et canim hamllrn duasi iyidr derler hayirli dogumlr olsun bebgin saglikla gelsin

Amin canim sen yine iyi 1 gece sadice, benim hastaneye yatişim yapıldiği andan ihtibaren kimseyi hastaneye almiyorlar, ve 3 gece kalınıyor kızımda kücük bensiz perişan olucak zan ediyorum, butun düzeni bozulucak vs, umarım bütün zorlukları kolayca atlatırız.

doğum başladıktan sonra çatı muayenesi yapılamaz mı? mesela kasılmalar başladı hastameye gittik cm falan açıklık var o sırada yapılamıyo mu?

Yapılıyo canım onu yazdım bende mesajda çatı muayenesi olmadan doğum süreci başladıysa doktor bakıyo çatına uygun değilse doğumun zor olur seni sezeryana alalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…