2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanada geçmiş olsun cnm, operasyon esnasında ve sonrasında dikişler için zor olacaktır eminim. Antibiyotik falan kullansan olmaz mı bu kdr uzun sürmesi. Bebişlerin şansına geçer umarım

Hava çok bunaltıcı bugün okuldan arkadaşın da nikahi var eşim gitme diyor ama ayıp olucak gitmesem stres yaptım inşallah sorunsuz gider gelirim

Sanada geçmiş olsun cnm, operasyon esnasında ve sonrasında dikişler için zor olacaktır eminim. Antibiyotik falan kullansan olmaz mı bu kdr uzun sürmesi. Bebişlerin şansına geçer umarım
Cnm öksürük için tereyağı ve pekmez denedin mi ise yarıyor bı de dene istersen bide balli limon inşallah geçer

Sezaryen olmuş biri olarak narkoz etkisiyle öksürük geldiğinde epey acıyor öksürmek yerine boğazdaki gıcığı temizlemeye çalışır gibi yapıyorum bugün de öksürük geldi 1 hafta oldu tam doğum yapalı yine acıyor geçirmeye çalışırken kafaya da çok takma psikolojik olmaya başlar artık canım.

Ayyy cok az kalmis :) ne guzel.... benimkiside bekletmez emin ol riske atmak istemez :) ama zaten ben iyice sabirsizlandim... biran once gelsin opeyim koklayim istiyorum hayirlisi artik

Amin cnm bebeğim emiyor ama sütüm az geliyor sol göğsümü zaten hiç almıyor sol koluma serum takılmıştı ordan emziremedim sol göğsümü süt sağma makinesiyle sagip veriyorum.
Senin nasıl sutun
Canim tek göğsü reddeden bebeklerin oteki meme sanmasi icin bir tane emzirme pozisyonu vardi. Onu bir arastir istersen .

Kullandım ama hiç fayda etmedi. Yaşadığım şehir çok sıcak bi de hamilelikten dolayı ekstra bunalıyorum hep klima açmak zorunda kalıyorum sanırım ondan böyle oldu inşallah bebiş geldikten sonra zorlamaz kendi kendine geçer

Benim de yok ki sutum 2 saatte bir sagmaya çalışıyorum ama bazen 6 saate bile çıkıyor bu süre düzen oturtamadim bir türlü bir de çok su iç dedi Dr. Yeni yeni başladım onu da içmeye bir de humana still tea aldım daha bir kere içtim bugün üç kere icicem. Sagimda iki memeden toplam 15-20 CC arası çıkıyor bebeğe asla yetmiyor tabiki geri kalan 40-50 cclik kısmı mama veriyorum mecburen. Düzenli sağmak lazımmış canım gelmiyor zaten diye bırakma sagmayi. Mama hazırlamak tam bir eziyet ve bebeğin barsaklarini bozuyor bence bizimkinin aşırı gazı var kulaklarımla duyuyorum midesinden gelen sesleri icim aciyor resmen

Canım tuvaletini yaparken jilet kesiyor gibi acı olmuyor değil mi öyle bir acı varsa çatlaktır eğer sadece meme ve ağrı varsa hemoroiddir. Hemoroide en iyi gelen şey de sıcak suya oturmak. Küvetin varsa sıcak su doldur ve otur. Bunu her wc sonrası yap. Bide bir hapı var ama şuan içemezsin sanırım kas gevşetici çünkü. Normal doğum yapacaksan ıkındığında hemoroid azıyor malesef doğum sonrası çözüm bulur o zaman doktorun. Ben geçen yıl makat çatlağı yüzünden 1 yıl ağlayarak çalıştım iş yerimde ameliyat oldum doktor ameliyatımı düzgünce yapmamış iyileşmedi ameliyat yerim 3 ay sonra tekrar ameliyat oldum. Şuan normal doğum yapmayacağım ameliyat dikişin patlayabilir dedi doktorum. Ben sana normal doğum yaptırabileceğimin garantisini veririm ama makat ameliyatının tekrarlanmayacağı garantisi veremem doğum sonrası dedi.korkudan sezeryana karar verdim. Allah kimseyi totosuyla sınamasın o dereceyim. Senin hamileliktendir canım sıcak suya otur ve posalı beslen. Kan hapını da bırak o kabız yapıyor gerçekten geçer inş.

Canım aliexpress ten en son çanta alan siz miydiniz? Fiyatı neydi acaba kaç güne geldi
Ben aldım cnm en son.11i gece sipariş verdim 22sinde elime ulaştı.dolardaki artış sebebiyle ve Yen'i model olması nedeniyle 96 liraya falan geldi bana. Daha uygun modelleri de var.alina bags storedan aldım

Eklentiler

• 3BFD1DDE-9D09-4EC0-92C7-5C902BC1566D.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum

Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum
Canim ben lansinoh aldim... manuel daha once kullanmistim ve cok sıkıntı yasadim bu yuzden elektrikli aldim... ve ciftli aldim daha kullanisli oluyor ve sut arttirimina faydasi oluyor diye... arastir bi istersrn birsuru yorum var nette benim aklima bu yatti

CNm ben de lansinoh düşünüyorum,diğer bütün ürünlerini aldım fakat emin olamadım.bi de tekli çiftli konusunda karar veremedim.iki göğsü aynı anda sağmak çok can takıcı oluyor Ve tekli al dediler ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…