- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.921
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim kuzucuğuna sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin. Normal oldu galiba.
Ben oğlumda çok sakız çiğnemiştim, şimdi hiç susmayan bir çocuk olduBenim bulantım çokken hep sakız çiğniyordum. Bir arkadaşım kızın çok konuşur demişti
Tamam canım teşekkürler 20 günde çokmuş bayaEvet canım bendim o zamanki dolara göre 78tlydi şimdi artmıştır ama cnm 20 günde gelmişti.
http://s.aliexpress.com/E3qQZjQn
Cildiyedeki dr yazdı ben kendi doktoruma da resmni çekip attm kullanym mı diye, kullan yazmış. Elimden gelen birşey yok her doktor farklı şeyler yapıyor. Yeteri kadar stresliyim ve üzüntü duyuyorum zaten. Korkarak içiyorum ilacı. Daha fazla korkutmayın. Çünkü elimden gelen birşey gerçekten yok. Vucudum gitgide ilerliyor çünkü.Canım şuan hamilesin kortizon mu verdiler? Ban yüz felci gecirdim 20. Haftada hala yüzümde var yamukluk dr kasinlikle vermedi bana kontizon. Doğumdan sonra geçmezse kortizon tedavisi görcem sende içme bence kortizon hapı ama tabi içende varmış
İlk 2 yoktu 3. Günde geldi canım ağırlaştı sütten.emmeyince ağrıyor.senin doğumun kolay mıydıAmin cnm bebeğim emiyor ama sütüm az geliyor sol göğsümü zaten hiç almıyor sol koluma serum takılmıştı ordan emziremedim sol göğsümü süt sağma makinesiyle sagip veriyorum.
Senin nasıl sutun
İyi canım aman etmesin bir kaç gün çektim felaket bir şey. Dediğim gibi probiyotik yoğurt alıp yiyebilirsin şeftalide iyi gelirŞimdilik durdu gibi canım tekrar ederse kesin gidicem artık
Güzelmiş canım bende bulamazsam alıcam ama baya uzun sürede geliyo doıurmam inşş o zamana :))Ben aldım cnm en son.11i gece sipariş verdim 22sinde elime ulaştı.dolardaki artış sebebiyle ve Yen'i model olması nedeniyle 96 liraya falan geldi bana. Daha uygun modelleri de var.alina bags storedan aldım
Sizinkide güzelliş bende almam lazım yakın zamandaBebek çantasını bende AliExpress ten almayı düşünüyordum, dolara zam gelince vazgeçtim 85 liraya rainin sırt çantası modelini aldım fiyat olarak gayet uygun ve baya büyük =) Eki Görüntüle 2160439
Ben yaşıyorum canım. Ben de kabız değilim ama yine de oldu anlam veremedim. Genel cerrahiye göründüm bana şişliği önleyici hap, krem ve dışkıyı kolaylaştırıcı ilaç verdi kullanıyorum bayramdan beri ama sadece acısı geçiyor hemoroid duruyor ve tuvalete çıktıktan sonra en başa dönüyorum geçmiyor bir türlü.
Benim sanki bugün biraz daha arttı elektrikli pompaya geçtim arada memeyi unutmasın diye biraz acıkmasına yakın göğüsüme tutuyorum çektiriyorum çekerken de yukarıdan sıkıyorum yalancı emzik niyetine de kullanmasın diye sabırla başarıcaz inşallah ya bide 500ml lik su şişeleri yanımda sırayla içip bitiriyorum sende bardak yerine böyle denersen belki daha rahat içersin bu arada eşime mamsel still tea vermiş eczane bu daha iyi diye bende daha iki kere içtim günde 4-5 bardak içmek lazımmış sanırım. Bol bol sütümüz olur inşallahBenim de yok ki sutum2 saatte bir sagmaya çalışıyorum ama bazen 6 saate bile çıkıyor bu süre düzen oturtamadim bir türlü bir de çok su iç dedi Dr. Yeni yeni başladım onu da içmeye bir de humana still tea aldım daha bir kere içtim bugün üç kere icicem. Sagimda iki memeden toplam 15-20 CC arası çıkıyor bebeğe asla yetmiyor tabiki geri kalan 40-50 cclik kısmı mama veriyorum mecburen. Düzenli sağmak lazımmış canım gelmiyor zaten diye bırakma sagmayi. Mama hazırlamak tam bir eziyet ve bebeğin barsaklarini bozuyor bence bizimkinin aşırı gazı var kulaklarımla duyuyorum midesinden gelen sesleri icim aciyor resmen
Yani şöyle ben kllanmadm çünkü bebek çok küçüktü tehlikeli olur dedi ama sizin haftanız şan çok ilerde bu aylarda sıkıntı olmayabilir. O zaman 6 tane dr gittim hiç biri bana vermedi. Fakat banim komşum son ay kortizon aldı yüz felcinden dolayı bebeğide iyi Allaha şükür. Amacım siziCildiyedeki dr yazdı ben kendi doktoruma da resmni çekip attm kullanym mı diye, kullan yazmış. Elimden gelen birşey yok her doktor farklı şeyler yapıyor. Yeteri kadar stresliyim ve üzüntü duyuyorum zaten. Korkarak içiyorum ilacı. Daha fazla korkutmayın. Çünkü elimden gelen birşey gerçekten yok. Vucudum gitgide ilerliyor çünkü.
canim gecmis olsun. Dusunmen normal tabi ama herkesin dedigi sey şu, bebegin dogunca sanki hep varmis gibi bakiyormus insan. Hocaya yaz istersen semptomlarini, bir sakincasi varsa da soyler.
Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Dr bana bebeğin gelişimi açısından faydası olur bile demişti son ayımdayım diye vermişte olabilir dediğin gibi. Sorun yok canım.Yani şöyle ben kllanmadm çünkü bebek çok küçüktü tehlikeli olur dedi ama sizin haftanız şan çok ilerde bu aylarda sıkıntı olmayabilir. O zaman 6 tane dr gittim hiç biri bana vermedi. Fakat banim komşum son ay kortizon aldı yüz felcinden dolayı bebeğide iyi Allaha şükür. Amacım sizi
Plasenta previa dan dolayı mı aldılar?Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Forse canım nasılsın durumun nasıl iyisinizdir inşallah haber gelmedi merak ettim
Canm ıkinmana bagli demissnya bende cok arastrdm oleymis nasl ıkinmal gerwktigini fln izledm ama sunu merak ettm ıkinirkwn buyuk tuvalet olmaz insallah. Gerci bisey dediler onu yapiolarms adini unuttumKisaca ozet geciyim :) , cok sukur ki sorunsuz bir normal dogum gecirdim.
Dunki kontrolumde 3 cm lik acilmam vardi. Kontrole gelmeden once bir kere sanci hissettim, sonrasinda brlim cok agriyordu sadece. Doktor iyi sanci cekmissin dedi, yatisimi yaptilar aksma 7 gibi. Bir kac saat aonra acilmam 5 cm olmustu. Sonrasinda epidurali taktilar, hemen pesine 7 cm oldu. Bu sirada hep gezindim surekli ayaktaydim. Sonrasinda gece 1 de suni sanci verdiler, 2 gibi sancilarim siddetlenmeye basladi, 3 de 8 cm acilmam olmustu. 3 buuckta doguma girdim. 15 dk sonra da kucagima aldim
Dogum ani sanki hic bitmicek gibiydi ama cok yardimci oldular doktorum ve ebeler. Her sey snein ikinmana bagli dediler. Gucumun son damlasina kadar kullandim diyebilirim. Hersey sesini duyana kadardi...simdi.hic kucagimdna birakasim gelmiyor.
Herkese cok tesekkur ederim,Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip eder insallah.
Saglicakla buyutursun insallah canm. 4ahmini neden aldilar biseymi kacrsm acabaKızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?