2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaşıyorum canım. Ben de kabız değilim ama yine de oldu anlam veremedim. Genel cerrahiye göründüm bana şişliği önleyici hap, krem ve dışkıyı kolaylaştırıcı ilaç verdi kullanıyorum bayramdan beri ama sadece acısı geçiyor hemoroid duruyor ve tuvalete çıktıktan sonra en başa dönüyorum geçmiyor bir türlü.

Bana da genel cerrahideki doktor günde üç kere sıcak suya otur dedi iki gün oturdum ama baktım ki sıcak suya oturunca rahmim kasılmaya başlıyor bıraktım oturmayı. Bence hamilelikte sıcak su tehlikeli

Bana da genel cerrahideki doktor günde üç kere sıcak suya otur dedi iki gün oturdum ama baktım ki sıcak suya oturunca rahmim kasılmaya başlıyor bıraktım oturmayı. Bence hamilelikte sıcak su tehlikeli
Evet o da olabilir tabi ama doğumlarımız yaklaştı ya her an doğum beklemeye başladık sayılır çok sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ne olursa olsun kimse çekmesin bundan tek dileğim bu olur yaşadıklarımdan sonra.

Vallahi onu hic bilmiyorum umarim oyle olmaz... bana yapacak bisey kalmadi aldim zaten ama iyice bir arastirmanda fayda var

Bir de benim doktorum kabızlık demek sadece tuvalete çıkamamak değildir dedi. Tuvaletin aşağıya ıkınmayla inerse ve çok ıkınarak wc de oturursan bu da bi çeşit kabızlıktır demişti. Duphalac işe yaramışı baya dışkı yumuşatıcı. Ama en iyi çözüm kesinlikle wc sonrası sıcak su banyosu .

Ayyy cok az kalmis :) ne guzel.... benimkiside bekletmez emin ol riske atmak istemez :) ama zaten ben iyice sabirsizlandim... biran once gelsin opeyim koklayim istiyorum hayirlisi artik
Aynen canım ben de sabırsızlanıyorum bazen biraz da endişelerim var rahata alıştım biraz sanırım
Meme ve ağrı var canım afedersin meme de bayağı şişmiş kremi de düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor suda oturma işini hiç sevmiyorum ama günde 1 defa yapıyım bari belki işe yarar
Çatlak bende de oldu ilk doğumdan sonra erken farkettim hemen doktora gittim kremle geçtim ama öyle bir acı yoktu yani wcde ağlıyordum
Çıkmadan önce çıktıktan sonra..
Tam çatlak iyileşti aradan 1 yıl geçti derken bu sefer hemeroid tanıştım onda da hemen doktora gittim 1 haftada krem ve fitil ile geçti
Derken şimdi yine başladı ve oturamıyorum bile canım
Normal doğum değil sezeryan olacak benimki de doğuma az kaldı zaten 5 gün..
Senin işin daha zormuş canım ya ameliyat olmuşsun gerçekten Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir acı sana da çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce dayanamıyorum artık
]
Keşke acısı geçse doğuma kadar razıyım canım ama acısı öldürüyor beni artık hamilelik ile ilgili hiç bir ağrıyı hissetmiyorum onun ağrısından
İlaçlar rahatlatmadi mi seni
Ben de doktoruma sordum bir krem verdi onu kullan sadece dedi fayda yyok ama

Teşekkür ederim canım kimse yaşamasın o çatlak ağrısını o derece çektim ben. Ama eğer problemine çözüm bulamazsan kesinlikle gideceğin adres mevlüt topbaş olmalı. Ankara da muayenehanesi ve kendi yöntemini bulmuş beni 2 dakika da lokal anesteziyle bütün sıkıntılarımdan kurtardı ve hep dua ediyorum. Genel cerrah o da ama yöntem bulmuş.

Amin canım
Ben hataydayim malesef orası bana çok uzak olur geçmezse doğumdan sonra ilk işim genel cerraha gitmek olacak çünkü çekilmez bir acı
Geçer umarım

Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum
Ben mamajoo aldım canım elektrikli tekli. Çiftliler baya pahalıydı birde zamanım olacağı için evde olacağımdan bebek birini emerken diğerini sağarım falan diye düşündüm. Çiftliler zamandan kazandırıyor ikiz falan olsa düşünebilirdim. Bunları düşünerek tekli aldım. Tecrübe ettikçe iyi mi ettik kötü mü anca anlayabiliriz.

Nst de sancı çıkıodu ama 20 lerdeydi azdı.bnde hissetmiodum doğum sırasındaki sancılar kaçtı o acıyla sormadım dikkatte etmedim canım

Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum
Ben de tekli mamajoo aldım çok araştırdım bu pompa işi de piyasadaki diğer ürünler gibi bir sürü çeşit ve kullanıcı yorumu var kimileri bazı ürünleri çok övmüş aynı ürünlerden nefret eden de var artık kısmet nasip ne çıkarsa diyerek ben de bunu aldım. Sadece çiftli almaya gerek Yok diye düşündüm hem iki göğsü birden sağmak daha birine bile alışmamışım zor olur hem de sanki o ikiz anneleri için pratik diye okumuştum. Lanilosh da elektrik harici pil istiyordu mamajoo ve bi kaç ürün ise usb ile elektrik bağlantısız çalışma imkanı vardı bana daha mantıklı geldi avent de çok pahalı geldi. Bu arada n11 de ebebeğe göre fiyatlar daha uygundu.

merhaba ateşim yok ishal de durdu şimdilik. Dediğiniz gibi herşey ihtimal dahilinde. Doğum yaklaşınca biz en ufak seyi bile belirti olarak goruyoruz sanırım

Şimdilik durdu gibi canım tekrar ederse kesin gidicem artık

canim gecmis olsun. Dusunmen normal tabi ama herkesin dedigi sey şu, bebegin dogunca sanki hep varmis gibi bakiyormus insan. Hocaya yaz istersen semptomlarini, bir sakincasi varsa da soyler.

Kortizon zararlı mı zaten korkarak içiyorum
Canım şuan hamilesin kortizon mu verdiler? Ban yüz felci gecirdim 20. Haftada hala yüzümde var yamukluk dr kasinlikle vermedi bana kontizon. Doğumdan sonra geçmezse kortizon tedavisi görcem sende içme bence kortizon hapı ama tabi içende varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…