- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.901
Ben yaşıyorum canım. Ben de kabız değilim ama yine de oldu anlam veremedim. Genel cerrahiye göründüm bana şişliği önleyici hap, krem ve dışkıyı kolaylaştırıcı ilaç verdi kullanıyorum bayramdan beri ama sadece acısı geçiyor hemoroid duruyor ve tuvalete çıktıktan sonra en başa dönüyorum geçmiyor bir türlü.Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hemoroid sorunu yaşayan vardı
Çözüm buldu mu
Bende 3 gündür başlamış durumda bugün çok fena ama
Krem de kullanıyorum pek fayda etmiyor kabız da değilim
Doktor kan ilacını bırak kabız yapmasın dedi ama şu an ağrıdan oturamıyorum bile
Bana da genel cerrahideki doktor günde üç kere sıcak suya otur dedi iki gün oturdum ama baktım ki sıcak suya oturunca rahmim kasılmaya başlıyor bıraktım oturmayı. Bence hamilelikte sıcak su tehlikeliCanım tuvaletini yaparken jilet kesiyor gibi acı olmuyor değil mi öyle bir acı varsa çatlaktır eğer sadece meme ve ağrı varsa hemoroiddir. Hemoroide en iyi gelen şey de sıcak suya oturmak. Küvetin varsa sıcak su doldur ve otur. Bunu her wc sonrası yap. Bide bir hapı var ama şuan içemezsin sanırım kas gevşetici çünkü. Normal doğum yapacaksan ıkındığında hemoroid azıyor malesef doğum sonrası çözüm bulur o zaman doktorun. Ben geçen yıl makat çatlağı yüzünden 1 yıl ağlayarak çalıştım iş yerimde ameliyat oldum doktor ameliyatımı düzgünce yapmamış iyileşmedi ameliyat yerim 3 ay sonra tekrar ameliyat oldum. Şuan normal doğum yapmayacağım ameliyat dikişin patlayabilir dedi doktorum. Ben sana normal doğum yaptırabileceğimin garantisini veririm ama makat ameliyatının tekrarlanmayacağı garantisi veremem doğum sonrası dedi.korkudan sezeryana karar verdim. Allah kimseyi totosuyla sınamasın o dereceyim. Senin hamileliktendir canım sıcak suya otur ve posalı beslen. Kan hapını da bırak o kabız yapıyor gerçekten geçer inş.
Evet o da olabilir tabi ama doğumlarımız yaklaştı ya her an doğum beklemeye başladık sayılır çok sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ne olursa olsun kimse çekmesin bundan tek dileğim bu olur yaşadıklarımdan sonra.Bana da genel cerrahideki doktor günde üç kere sıcak suya otur dedi iki gün oturdum ama baktım ki sıcak suya oturunca rahmim kasılmaya başlıyor bıraktım oturmayı. Bence hamilelikte sıcak su tehlikeli
Vallahi onu hic bilmiyorumCNm ben de lansinoh düşünüyorum,diğer bütün ürünlerini aldım fakat emin olamadım.bi de tekli çiftli konusunda karar veremedim.iki göğsü aynı anda sağmak çok can takıcı oluyor Ve tekli al dediler ama bilemedim
Bir de benim doktorum kabızlık demek sadece tuvalete çıkamamak değildir dedi. Tuvaletin aşağıya ıkınmayla inerse ve çok ıkınarak wc de oturursan bu da bi çeşit kabızlıktır demişti. Duphalac işe yaramışı baya dışkı yumuşatıcı. Ama en iyi çözüm kesinlikle wc sonrası sıcak su banyosu .Ben yaşıyorum canım. Ben de kabız değilim ama yine de oldu anlam veremedim. Genel cerrahiye göründüm bana şişliği önleyici hap, krem ve dışkıyı kolaylaştırıcı ilaç verdi kullanıyorum bayramdan beri ama sadece acısı geçiyor hemoroid duruyor ve tuvalete çıktıktan sonra en başa dönüyorum geçmiyor bir türlü.
Aynen canım ben de sabırsızlanıyorum bazen biraz da endişelerim var rahata alıştım biraz sanırımAyyy cok az kalmis :) ne guzel.... benimkiside bekletmez emin ol riske atmak istemez :) ama zaten ben iyice sabirsizlandim... biran once gelsin opeyim koklayim istiyorumhayirlisi artik
Meme ve ağrı var canım afedersin meme de bayağı şişmiş kremi de düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor suda oturma işini hiç sevmiyorum ama günde 1 defa yapıyım bari belki işe yararCanım tuvaletini yaparken jilet kesiyor gibi acı olmuyor değil mi öyle bir acı varsa çatlaktır eğer sadece meme ve ağrı varsa hemoroiddir. Hemoroide en iyi gelen şey de sıcak suya oturmak. Küvetin varsa sıcak su doldur ve otur. Bunu her wc sonrası yap. Bide bir hapı var ama şuan içemezsin sanırım kas gevşetici çünkü. Normal doğum yapacaksan ıkındığında hemoroid azıyor malesef doğum sonrası çözüm bulur o zaman doktorun. Ben geçen yıl makat çatlağı yüzünden 1 yıl ağlayarak çalıştım iş yerimde ameliyat oldum doktor ameliyatımı düzgünce yapmamış iyileşmedi ameliyat yerim 3 ay sonra tekrar ameliyat oldum. Şuan normal doğum yapmayacağım ameliyat dikişin patlayabilir dedi doktorum. Ben sana normal doğum yaptırabileceğimin garantisini veririm ama makat ameliyatının tekrarlanmayacağı garantisi veremem doğum sonrası dedi.korkudan sezeryana karar verdim. Allah kimseyi totosuyla sınamasın o dereceyim. Senin hamileliktendir canım sıcak suya otur ve posalı beslen. Kan hapını da bırak o kabız yapıyor gerçekten geçer inş.
]Ben yaşıyorum canım. Ben de kabız değilim ama yine de oldu anlam veremedim. Genel cerrahiye göründüm bana şişliği önleyici hap, krem ve dışkıyı kolaylaştırıcı ilaç verdi kullanıyorum bayramdan beri ama sadece acısı geçiyor hemoroid duruyor ve tuvalete çıktıktan sonra en başa dönüyorum geçmiyor bir türlü.
Teşekkür ederim canım kimse yaşamasın o çatlak ağrısını o derece çektim ben. Ama eğer problemine çözüm bulamazsan kesinlikle gideceğin adres mevlüt topbaş olmalı. Ankara da muayenehanesi ve kendi yöntemini bulmuş beni 2 dakika da lokal anesteziyle bütün sıkıntılarımdan kurtardı ve hep dua ediyorum. Genel cerrah o da ama yöntem bulmuş.Aynen canım ben de sabırsızlanıyorum bazen biraz da endişelerim var rahata alıştım biraz sanırım
Meme ve ağrı var canım afedersin meme de bayağı şişmiş kremi de düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor suda oturma işini hiç sevmiyorum ama günde 1 defa yapıyım bari belki işe yarar
Çatlak bende de oldu ilk doğumdan sonra erken farkettim hemen doktora gittim kremle geçtim ama öyle bir acı yoktu yani wcde ağlıyordum
Çıkmadan önce çıktıktan sonra..
Tam çatlak iyileşti aradan 1 yıl geçti derken bu sefer hemeroid tanıştım onda da hemen doktora gittim 1 haftada krem ve fitil ile geçti
Derken şimdi yine başladı ve oturamıyorum bile canım
Normal doğum değil sezeryan olacak benimki de doğuma az kaldı zaten 5 gün..
Senin işin daha zormuş canım ya ameliyat olmuşsun gerçekten Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir acı sana da çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce dayanamıyorum artık
]
Keşke acısı geçse doğuma kadar razıyım canım ama acısı öldürüyor beni artık hamilelik ile ilgili hiç bir ağrıyı hissetmiyorum onun ağrısından
İlaçlar rahatlatmadi mi seni
Ben de doktoruma sordum bir krem verdi onu kullan sadece dedi fayda yyok ama
Amin canımTeşekkür ederim canım kimse yaşamasın o çatlak ağrısını o derece çektim ben. Ama eğer problemine çözüm bulamazsan kesinlikle gideceğin adres mevlüt topbaş olmalı. Ankara da muayenehanesi ve kendi yöntemini bulmuş beni 2 dakika da lokal anesteziyle bütün sıkıntılarımdan kurtardı ve hep dua ediyorum. Genel cerrah o da ama yöntem bulmuş.
Ben mamajoo aldım canım elektrikli tekli. Çiftliler baya pahalıydı birde zamanım olacağı için evde olacağımdan bebek birini emerken diğerini sağarım falan diye düşündüm. Çiftliler zamandan kazandırıyor ikiz falan olsa düşünebilirdim. Bunları düşünerek tekli aldım. Tecrübe ettikçe iyi mi ettik kötü mü anca anlayabiliriz.Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum
Nst de sancı çıkıodu ama 20 lerdeydi azdı.bnde hissetmiodum doğum sırasındaki sancılar kaçtı o acıyla sormadım dikkatte etmedim canımO zaman benim de haftaya yine açılma var mı diye muayene edecek büyük ihtimal.bu arada nst de sancın çıktı mı gittiğin zaman canım? Beni geçen hafta nst ye aldı. 50-60lara çıktı ama düzensizdi. Ama ben hiç bişey hissetmedim.
Bi de Doğum zamanı kaçlara çıkıyor sancı?
Bu sürecde güvene bildiğin bir dr olması cok önemli sende cok cekmişsin desene, üstelik bazen kotu tecrubelerde yaşamışsın, umarım bu kadar kotu şeyden sonra bebeğinle mutlu sona kavuşursun.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün normal mi yaptınızGunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
Ben de tekli mamajoo aldım çok araştırdım bu pompa işi de piyasadaki diğer ürünler gibi bir sürü çeşit ve kullanıcı yorumu var kimileri bazı ürünleri çok övmüş aynı ürünlerden nefret eden de var artık kısmet nasip ne çıkarsa diyerek ben de bunu aldım. Sadece çiftli almaya gerek Yok diye düşündüm hem iki göğsü birden sağmak daha birine bile alışmamışım zor olur hem de sanki o ikiz anneleri için pratik diye okumuştum. Lanilosh da elektrik harici pil istiyordu mamajoo ve bi kaç ürün ise usb ile elektrik bağlantısız çalışma imkanı vardı bana daha mantıklı geldi avent de çok pahalı geldi. Bu arada n11 de ebebeğe göre fiyatlar daha uygundu.Kızlar göğüs pompası olarak hangi marka aldınız?tekli mi çiftli mi almak lazım sizce bir türlü karar veremiyorum
Canım allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alirsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla ❤❤
Evet çok zorlanıyorum apartmanda da oyun oynayacağı bir arkadaşı yok bu yüzden sürekli sıkıldığını dile getiriyor
ve beni inanılmaz yoruyor
3.5 yaşında canım
Daha önce de ben yazmıştım kızım niye öyle yapıyor diye
Çok değişti çok
Büyükler kardeşi gelince düzelecek o sıkıntıdan yalnızlıktan öyle yapıyor diyorlar
E kardeşi de kendi çok istedi inşallah her şey daha da kötüye gitmez büyükler bu sefer haklı çıkar yaşadığı şey kıskançlık sendromu değildir
Sana da Allah yardımcın olsun canım dediğin gibi büyüğün küçüğü oyalamasi bile çok iyi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bence bir gidin acile .yediğiniz bişey de dokunmuş zehirlenmiş olabilirsiniz doktorunuzla görüşün
Kaybettiğiniz suyu geri almalısınız
Ateşinz var mı?
Canım naptın gittin mi acile . Bayramda ben öyleydim günde 4 5 kez wcye çıkıyordum doktorum salgın var bu aralar dedi çok kişi ishal şikayetiyle gelen oldu dedi probiyotik hap verdi probiyotik yoğurt yiyebilirsin dedi çok şükür geçti benim
canim gecmis olsun. Dusunmen normal tabi ama herkesin dedigi sey şu, bebegin dogunca sanki hep varmis gibi bakiyormus insan. Hocaya yaz istersen semptomlarini, bir sakincasi varsa da soyler.Kızlar günaydın.
Bu gece bebeği düşünmekten 6ya kadar bi gram uyumadım. Nasıl doğacak, nasıl bakacağım..
Birde boğazım ağrıyor, öksürüyorum aksi gibi üşüttüm. Sezaryen ameliyatına engel bir durum değildir değil mi?
Bende ishal oldum. Bi yerde doğum belirtisi diye okumuştum ama hiç kasılma yok. Pazartesi doğuracağım inşallah ama bir sancı, bir kasılma bile hissetmeden anne olacağım sanırım. Bizim oğlanın kendine kalsa çıkmaya hiç niyeti yok gibi :)
Canım şuan hamilesin kortizon mu verdiler? Ban yüz felci gecirdim 20. Haftada hala yüzümde var yamukluk dr kasinlikle vermedi bana kontizon. Doğumdan sonra geçmezse kortizon tedavisi görcem sende içme bence kortizon hapı ama tabi içende varmışKortizon zararlı mızaten korkarak içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?