2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende hamileliğimin başlarında alerjik egzema oldum kanayana kadar kaşıdım 1 hafta bana da kortizon yazdı cildiyeci ama zaten dozunu ona göre yazıyor hamile için ve doktoruma gittim sordum o da kortizon gebelikte en güvenli ilaçlardan biri iç bişey olmaz dedi 20 küsür senelik çok iyi ve tecrübeli bir doktordur benim doktorum her dediğine gözü kapalı güvenirim. Ben 1 hafta kullandım hatta arada saç dini egzemama damlatılan kortizonlu solüsyonu da damlaroyorum kötü olursa. Bence moralini bozma doktorlara güvenmek lazım kimseyi de dinleme. 2 tane doktor kullan demiş. Doğuma az kaldı psikoloji de önemli.

Gözün aydın canım şuan iyisniz ya herşeyden önemlisi iyi olmanız. Sağlıkla büyüsün inş.
Yok canım mesaj yarım gitti oğlumda solunum sıkıntısı çıktı başka bir hastanede kğvezde az önce yanına gittim gördüm sadece 5 dakika bıraktım orda geldim alamadım daha koklayamadım kuzumu çok üzgünüm

Canım Allah analı babalı büyütsün çok büyük geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte oğluna da kavuştursun inşallah.

Kıyamam oğluşa ya inş çözülür en kısa zamanda sağlıkla kucağına alır koklarsın. İçimizde büyüyorlar ama kavuşana kadar ne olup bittiğini kontrol edemiyoruz. Annelik çok farklı bir deneyimmiş. Hepimiz farklı şeylerle sınandık. Bunu da inş atlatırsınız.

Kızlar bebeğimin eşyalarını utuledik esimi n arkadaşının hanımıyla.

Hastane çantası için iki tane 10 lu( iç dış zihinli kundakli)
Iki tane normal beşli takım koyduk.
Ama benim bir tane hoşuma giden damatlık gibi olan tulum bere ve şapkalı bir giysisi var onu da koyayım mi çok mu olur.

Güzelmiş canım bende bulamazsam alıcam ama baya uzun sürede geliyo doıurmam inşş o zamana :))
Valla cnm bana teslimat süresini 2/15 temmuz vermişlerdi, çok erken geldi.günlerimiz aynı Şen'inle.ben gelmezse de zaten hemen kullanmıcam diye düşünmüştüm.Kararını ver o a göre sipariş verecekseniz ne kadar erken verirsen o kadar iyi.şimdi baktım düz renkleri 86 lira falan.ben Yen'i sezon alınca biraz pahalıya geldi

Seni tutuyorsa umut var bence

Kızlar geçen salı aynı Forse nin gibi oldu benimki.
Hapşırdım.
Taa ayak bileğime kadar su aktı.
Korktum suyum geldi sandım ama suanbbisey yok sanirim doktora gitmedim bise olmaz demi

Cok güzel irelemiş doğumun,
Allah bebeğinle bağişlasın anlı babalı buyutsun. Sanada bol sütlü bir emzirme dönemi dilerim.

Kesinlikle katılıyorum canım çok çok zor birşey

Evet benim de ağrılarım olduğu zaman başka hiçbirşeyi hissetmiyordum oturtamıyorum, kalkamıyorum, yürüyemiyorum nefes alırken bile acıyordu abartmıyorum. Bir de bayram günleriydi. Biz de bayramlarda kayınvalidemler kaynım eltim vs hep birlikte bayram ziyareti yaparız o acıyla çok zorlanmıştım allah kimseye yaşatmasın. Şimdi normal zamanda acı yok. Sadece tuvalete çıktıktan sonra acıyor. Ama her gün kanıyor anlamadım ben de. Doktorun verdiği ilaç sanırım patlatıyor onu dün doktoruma soracaktım da aklımdan çıkmış soramadım.
ben içeriye bastırmak bir yana dursun temizliği yapamayacak kadar ağrı oluyordu direk duşa girip sıcak suyla yıkıyordum.

Karni aşağı inen varmi kizlar? Bugün aynada baktım epey inmiş aşağı midem bomboş resmen. Zaten epeydir nefes darligim geçmişti nette okuyunca bebek doğum kanalina girince yani çatı kemiğine oturunca karin iner falan yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…