- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.941
Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Canım bende hamileliğimin başlarında alerjik egzema oldum kanayana kadar kaşıdım 1 hafta bana da kortizon yazdı cildiyeci ama zaten dozunu ona göre yazıyor hamile için ve doktoruma gittim sordum o da kortizon gebelikte en güvenli ilaçlardan biri iç bişey olmaz dedi 20 küsür senelik çok iyi ve tecrübeli bir doktordur benim doktorum her dediğine gözü kapalı güvenirim. Ben 1 hafta kullandım hatta arada saç dini egzemama damlatılan kortizonlu solüsyonu da damlaroyorum kötü olursa. Bence moralini bozma doktorlara güvenmek lazım kimseyi de dinleme. 2 tane doktor kullan demiş. Doğuma az kaldı psikoloji de önemli.Cildiyedeki dr yazdı ben kendi doktoruma da resmni çekip attm kullanym mı diye, kullan yazmış. Elimden gelen birşey yok her doktor farklı şeyler yapıyor. Yeteri kadar stresliyim ve üzüntü duyuyorum zaten. Korkarak içiyorum ilacı. Daha fazla korkutmayın. Çünkü elimden gelen birşey gerçekten yok. Vucudum gitgide ilerliyor çünkü.
Gözün aydın canım şuan iyisniz ya herşeyden önemlisi iyi olmanız. Sağlıkla büyüsün inş.Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Yok canım mesaj yarım gitti oğlumda solunum sıkıntısı çıktı başka bir hastanede kğvezde az önce yanına gittim gördüm sadece 5 dakika bıraktım orda geldim alamadım daha koklayamadım kuzumu çok üzgünümGözün aydın canım şuan iyisniz ya herşeyden önemlisi iyi olmanız. Sağlıkla büyüsün inş.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok büyük geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte oğluna da kavuştursun inşallah.Yok canım mesaj yarım gitti oğlumda solunum sıkıntısı çıktı başka bir hastanede kğvezde az önce yanına gittim gördüm sadece 5 dakika bıraktım orda geldim alamadım daha koklayamadım kuzumu çok üzgünüm
Kıyamam oğluşa ya inş çözülür en kısa zamanda sağlıkla kucağına alır koklarsın. İçimizde büyüyorlar ama kavuşana kadar ne olup bittiğini kontrol edemiyoruz. Annelik çok farklı bir deneyimmiş. Hepimiz farklı şeylerle sınandık. Bunu da inş atlatırsınız.Yok canım mesaj yarım gitti oğlumda solunum sıkıntısı çıktı başka bir hastanede kğvezde az önce yanına gittim gördüm sadece 5 dakika bıraktım orda geldim alamadım daha koklayamadım kuzumu çok üzgünüm
Maşallah Allah analı babalı büyütsünGunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
Valla cnm bana teslimat süresini 2/15 temmuz vermişlerdi, çok erken geldi.günlerimiz aynı Şen'inle.ben gelmezse de zaten hemen kullanmıcam diye düşünmüştüm.Kararını ver o a göre sipariş verecekseniz ne kadar erken verirsen o kadar iyi.şimdi baktım düz renkleri 86 lira falan.ben Yen'i sezon alınca biraz pahalıya geldiGüzelmiş canım bende bulamazsam alıcam ama baya uzun sürede geliyo doıurmam inşş o zamana :))
Seni tutuyorsa umut var benceBenim sanki bugün biraz daha arttı elektrikli pompaya geçtim arada memeyi unutmasın diye biraz acıkmasına yakın göğüsüme tutuyorum çektiriyorum çekerken de yukarıdan sıkıyorum yalancı emzik niyetine de kullanmasın diye sabırla başarıcaz inşallah ya bide 500ml lik su şişeleri yanımda sırayla içip bitiriyorum sende bardak yerine böyle denersen belki daha rahat içersin bu arada eşime mamsel still tea vermiş eczane bu daha iyi diye bende daha iki kere içtim günde 4-5 bardak içmek lazımmış sanırım. Bol bol sütümüz olur inşallah
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına al. Yeni gördüm mesajı, belki gelmiştir bile bebiş.Kızlar doğuma giricem suyum gelmiş..bana ve bebeğime dualarınızı eksik etmeyin :*
Estağfurullah canım, ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim :)Aa öylemi canımben bunları tabi bilmediğim için yadırgadım birden .haklısın o zaman .Allah akıl fikir versin inşallah düzelir. Kusura bakma böyle düşündüğüm için de
Gözün aydın, allah sağlıklı uzun ömürler versin :)Gunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
Cok güzel irelemiş doğumun,Kisaca ozet geciyim :) , cok sukur ki sorunsuz bir normal dogum gecirdim.
Dunki kontrolumde 3 cm lik acilmam vardi. Kontrole gelmeden once bir kere sanci hissettim, sonrasinda brlim cok agriyordu sadece. Doktor iyi sanci cekmissin dedi, yatisimi yaptilar aksma 7 gibi. Bir kac saat aonra acilmam 5 cm olmustu. Sonrasinda epidurali taktilar, hemen pesine 7 cm oldu. Bu sirada hep gezindim surekli ayaktaydim. Sonrasinda gece 1 de suni sanci verdiler, 2 gibi sancilarim siddetlenmeye basladi, 3 de 8 cm acilmam olmustu. 3 buuckta doguma girdim. 15 dk sonra da kucagima aldim
Dogum ani sanki hic bitmicek gibiydi ama cok yardimci oldular doktorum ve ebeler. Her sey snein ikinmana bagli dediler. Gucumun son damlasina kadar kullandim diyebilirim. Hersey sesini duyana kadardi...simdi.hic kucagimdna birakasim gelmiyor.
Herkese cok tesekkur ederim,Allahim hepinize hayirli dogumlar nasip eder insallah.
Evet, birde ocak annelerinde gördüm kilo takibi bile yapmişlar ama bunun için gec kaldık, hamilelik bitdi nerdeyse, artik bebekler ön pilanda.Hatta bebek isimleri de eklenebilir artıkayprensesii
Kesinlikle katılıyorum canım çok çok zor birşeyEvet o da olabilir tabi ama doğumlarımız yaklaştı ya her an doğum beklemeye başladık sayılır çok sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ne olursa olsun kimse çekmesin bundan tek dileğim bu olur yaşadıklarımdan sonra.
Evet benim de ağrılarım olduğu zaman başka hiçbirşeyi hissetmiyordum oturtamıyorum, kalkamıyorum, yürüyemiyorum nefes alırken bile acıyordu abartmıyorum. Bir de bayram günleriydi. Biz de bayramlarda kayınvalidemler kaynım eltim vs hep birlikte bayram ziyareti yaparız o acıyla çok zorlanmıştım allah kimseye yaşatmasın. Şimdi normal zamanda acı yok. Sadece tuvalete çıktıktan sonra acıyor. Ama her gün kanıyor anlamadım ben de. Doktorun verdiği ilaç sanırım patlatıyor onu dün doktoruma soracaktım da aklımdan çıkmış soramadım.Aynen canım ben de sabırsızlanıyorum bazen biraz da endişelerim var rahata alıştım biraz sanırım
Meme ve ağrı var canım afedersin meme de bayağı şişmiş kremi de düzenli kullanıyorum ama bana mısın demiyor suda oturma işini hiç sevmiyorum ama günde 1 defa yapıyım bari belki işe yarar
Çatlak bende de oldu ilk doğumdan sonra erken farkettim hemen doktora gittim kremle geçtim ama öyle bir acı yoktu yani wcde ağlıyordum
Çıkmadan önce çıktıktan sonra..
Tam çatlak iyileşti aradan 1 yıl geçti derken bu sefer hemeroid tanıştım onda da hemen doktora gittim 1 haftada krem ve fitil ile geçti
Derken şimdi yine başladı ve oturamıyorum bile canım
Normal doğum değil sezeryan olacak benimki de doğuma az kaldı zaten 5 gün..
Senin işin daha zormuş canım ya ameliyat olmuşsun gerçekten Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir acı sana da çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce dayanamıyorum artık
]
Keşke acısı geçse doğuma kadar razıyım canım ama acısı öldürüyor beni artık hamilelik ile ilgili hiç bir ağrıyı hissetmiyorum onun ağrısından
İlaçlar rahatlatmadi mi seni
Ben de doktoruma sordum bir krem verdi onu kullan sadece dedi fayda yyok ama
ben içeriye bastırmak bir yana dursun temizliği yapamayacak kadar ağrı oluyordu direk duşa girip sıcak suyla yıkıyordum.@AdaisyLove bendede var meme gibi çıkmış durumda kabız değilim ishal gibiyim biraz ama 10 gündür geçmedi. İçeriye bastırıp kalkın dediler bana bende öyle yapıyorum ama bi sonraki lavaboya gittiğimde tekrar çıkıyo acı vb yok ama şişlik var. Bende çözüm bulamadım şişliğe
gzün aydın canum Allah sağlık sıhhat hayırlı evlat olmayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsünGunaydinlar herkese, dun gece itibariyle ben de kizimi kucagima aldim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?