- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.501
O ne yaaaa iğrenç bu nasıl bi cahillik sakın öyle bişe yapmalarına izin verme canım, yaparsanız bende bizin a... ederim dersin töbe töbe öyle iş mi olurbenim kv de o konuda çok acayip yaaayeni doğmuş bebeği poposuna vura vura seviyo kucağında hoplatıyo falan. görümce doğum yaptığında bebeğe davranış şekli çok tuhafıma gitti. bi de dün anlatıyo bebeğe çay vedim annesi verme dedi ama ben verdim diyo marifetmiş gibi. daha iki günlük bebek yaaa kafayı yemiş ne çayı en ufak bişey desen de ben üç tane büyüttüm bişey olmadı falan diyip hemen küsüyo tavır falan yapıyo. ben de daha 21 yaşındayım ve ilk bebeğim. bebeğime öyle bişey yapmasına izin vermem gerekirse kavga ederim evine gitmem ama haberim yokken verirse diye korkuyorum. tuvalete falan gittiğimde. ve doğumda yanımda kv olacak umarım normal doğum olur ve hemen kendime gelip bebeğime bakarım ya bi de bunlarda bebeğin ağzına tükürme diye bi adet var doğar doğmaz daha annesini bile emmedenkim tükürük verirse bebek ona benzermiş. diğer torunlarıma yaptım bişey olmadı diyo cidden kafayı yicem
Sende iki tane olunca iki kat zorlasiyor durum .Allah kolaylik versin .Kv duruyor mu hala ?Yardimci oluyor mu yoksa sen isini yap ben bebeklere bakarim modunda mi hala canim ?Bir de sen de e bebekten almistin demi sut sagmayi baby plus .Memnun musun ?Bende senin gibi ilk başta cekmeceleri düzenlemiştim ama simdi bir gör kendim bile içlerinde birsey bulamıyorum o kadar hızlı kirlenip yıkanıyorlarki ben ütü bile yapamadan ipten alıp giydiriyorum bazen.
Kaynatma işi de ilk 3 gün yapabildim baktım yetismiyor hemen steril makinesi aldım.
Canim hepsini tamamlayamadim belim agridi .Tamamlayınca atayim insallah. Yarin annem gelcek temizlik var.Canım dolap düzenini paylaşırmısn bizlerde fikir olsun benm mobilyalarım bile gelmedi henüz nasıl yetiştircem bilmyrm
Bebek doğunca mecburen düzen falan kalmıyor sağlık olsun daBende senin gibi ilk başta cekmeceleri düzenlemiştim ama simdi bir gör kendim bile içlerinde birsey bulamıyorum o kadar hızlı kirlenip yıkanıyorlarki ben ütü bile yapamadan ipten alıp giydiriyorum bazen.
Kaynatma işi de ilk 3 gün yapabildim baktım yetismiyor hemen steril makinesi aldım.
El kadar bebek ilk altı ay su dahi verilmeyecek diyorlar çay nasıl verilir aklım almıyor bu kayınvalideleribenim kv de o konuda çok acayip yaaayeni doğmuş bebeği poposuna vura vura seviyo kucağında hoplatıyo falan. görümce doğum yaptığında bebeğe davranış şekli çok tuhafıma gitti. bi de dün anlatıyo bebeğe çay vedim annesi verme dedi ama ben verdim diyo marifetmiş gibi. daha iki günlük bebek yaaa kafayı yemiş ne çayı en ufak bişey desen de ben üç tane büyüttüm bişey olmadı falan diyip hemen küsüyo tavır falan yapıyo. ben de daha 21 yaşındayım ve ilk bebeğim. bebeğime öyle bişey yapmasına izin vermem gerekirse kavga ederim evine gitmem ama haberim yokken verirse diye korkuyorum. tuvalete falan gittiğimde. ve doğumda yanımda kv olacak umarım normal doğum olur ve hemen kendime gelip bebeğime bakarım ya bi de bunlarda bebeğin ağzına tükürme diye bi adet var doğar doğmaz daha annesini bile emmedenkim tükürük verirse bebek ona benzermiş. diğer torunlarıma yaptım bişey olmadı diyo cidden kafayı yicem
Canim sakin ol bizi haberdar et.Stres yapma bebegin icin hangisi iyiyse o olsun.
Canim yaa demek ki senle beraber gerildi .Hic kimseye degmez aslinda bebeklerimizden onemli degil ama sabrimizi zorluyorlar iste ne yapcaksin.
Cnm gecmis.olsun ne oldu ne kitlesi ya birden baska dr vs ne bilim bi baksanizÖyle canım ama bebeği sıkmamak için kesiti bile geniş açacaklarmış.
Eşim para için dedi diyor.
Teyzesini kv yı de aldık. Devlete geldik.
Bunlar sırf devlette doğum yapayım diye uğraşıyor.
9 ay arayıp sormayan insanlar çantani taşıyayım bile diyor.
Kendi doktorum tümör ya da kitle olabilir büyüdüğüne göre.
Doğduktan sonra ameliyat kemoterapi bile görebilir dedi açık konuşacağım dedi.
Off..
Uç hafta önce bişey yoktu.
Şuan 5.5 cm diyor. Eşim inanmadı.
Aynı günde ilerliyoruz bakalım akıbetimiz nolacak:)O zaman kesin ben en son doğuruyorumherkesn doğumuna şahit olurum yapacak bir şey yok
Sende iki tane olunca iki kat zorlasiyor durum .Allah kolaylik versin .Kv duruyor mu hala ?Yardimci oluyor mu yoksa sen isini yap ben bebeklere bakarim modunda mi hala canim ?Bir de sen de e bebekten almistin demi sut sagmayi baby plus .Memnun musun ?
Canim hepsini tamamlayamadim belim agridi .Tamamlayınca atayim insallah. Yarin annem gelcek temizlik var.
Yaa ihmal etmeyin .O kadar guvenip yolun sonunda dr mu degistirilir .Insallah bisey yoktur gercekten ama onlem almakta fayda var canim .Öyle canım ama bebeği sıkmamak için kesiti bile geniş açacaklarmış.
Off..
Ah canim ya sana destek olucaklarına ne yapıyorlar,Öyle canım ama bebeği sıkmamak için kesiti bile geniş açacaklarmış.
Off..
Bence doktoruna güven, ama devlet hastanesine gitmen de iyi olmuş. Bakalım onlar ne diyecekÖyle canım ama bebeği sıkmamak için kesiti bile geniş açacaklarmış.
Off..
Telefonu elime almak bile lüks oldu inan arkadasimla telefonda bile konuşamıyorum. Annem yanımda olsa böyle olmazdı ama k.v. yle nede olsa o kadar rahat olunmuyor. Bebekler sürekli ilgi istiyor bende peşlerindeyim. Sayfaları takip edemiyorum tesadüfe son sayfada gördüğüm mesajlara bakabiliyorum. Bebislerden birinde gaz sıkıntısı var sanırım simdi dahada zorlaştı buralara girmem.nevesta81 cnm goremiyoruz artik seni eskisi kadar tabi normal olarak,nasilsin bebisler nasil, Allah kolayliklar versin 2 anne gucu versin sana
Bakalım kim daha önce doğuracakAynı günde ilerliyoruz bakalım akıbetimiz nolacak:)
Canim ben de ciftli aldim fiyat farki yoktu fazla. Insallah ise yarar sut gelir .Ya ama sen boyle hic dinlenmiyorsun ki ustune stres oluyorsun süt azaliyor .Tabii ki uyuyacaksin dinleneceksin .Bence 40 cikinca kv gitsin Tek basina emin ol daha huzurlu olursun.Belki islerin yetismez ama esin destek olur .Haftada bir temizlikçi alirsin .Buyuk destek olur gercekten .Böyle yardim mi ediyor sana kostek mi oluyor belli degil. Eee sen yemek yaptıktan sonra geriye ne kaliyor ki zaten .Ben baby&plus tan memnunum ben çiftli aldım ama tekli kullanıyorum çünkü iki elini göğsünde tutmakta zor oluyor. Tekliside gayet iş görüyor ben birini sağarken diğer göğsüme göğüs kalkanı takıyorum. Bu arada sütün kesinlikle moralle alakası var iki gündür eşim evdeydi ve 150 cc süt sağıyordum bugün 60 cc zor cıktı çaktırmasamda moralimi bozuyor evdeki durumlar.
K.v. duruyor cnm az önce bebekleri 15 er dak. emzirdim sonrada mama verdik yarısını içtiler bende bıraktım kenara altlarını temizledim döndüm baktım mamalar yok sordum bende ben yıkadım biberonlari dedi, bende tmm önemli değil dedim biraz daha emzirdim çünkü doymamıştı. Şimdi bir saattir ben konuşuyorum o surat yapıyo. Gecede esim ben uyuyayım diye kendi kalkmış beni cagirmamis annesiyle doyurmuş bebekleri k.v. biraz sinir oluyo bu duruma yani benim dinlenmem ona garip geliyor bütün günkü koşturmayı ve emzirmeyi anlamıyor maalesef.
Az önce yemek koydum ocağa bebek ağlayınca altını kapattım şimdi devam edeceğim bakalım. Anlayacağın durum çok değişmedi.
Allah kolaylık versin canımTelefonu elime almak bile lüks oldu inan arkadasimla telefonda bile konuşamıyorum. Annem yanımda olsa böyle olmazdı ama k.v. yle nede olsa o kadar rahat olunmuyor. Bebekler sürekli ilgi istiyor bende peşlerindeyim. Sayfaları takip edemiyorum tesadüfe son sayfada gördüğüm mesajlara bakabiliyorum. Bebislerden birinde gaz sıkıntısı var sanırım simdi dahada zorlaştı buralara girmem.
canım inşallah yaniliyordur Dr un devlet inşallah farklı birsey soylerÖyle canım ama bebeği sıkmamak için kesiti bile geniş açacaklarmış.
Off..
Anliyorum cnm kolay degil tabi hele birde iki pasa birden, kv ile zor oluyordur, bende 10 gune yakin kaldi en son kafayi yiyordum, ins bi an once duzeniniz otururda sende rahat edersinTelefonu elime almak bile lüks oldu inan arkadasimla telefonda bile konuşamıyorum. Annem yanımda olsa böyle olmazdı ama k.v. yle nede olsa o kadar rahat olunmuyor. Bebekler sürekli ilgi istiyor bende peşlerindeyim. Sayfaları takip edemiyorum tesadüfe son sayfada gördüğüm mesajlara bakabiliyorum. Bebislerden birinde gaz sıkıntısı var sanırım simdi dahada zorlaştı buralara girmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?