- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.461
Hangi modeli olduğunu biliyor musun peki?Arkadasim bana fisher pricein salincakli anakucagini verdi cok kullanisli oldugunu soyledi bakalim bebis gelince deneyip gorcez.
Alt acma unibaby nin aldim sonra e bebekten baby me aldim .Penye kundak ,muslin kundak ,ter bezi ,agiz mendili filan bunlar cok lazim olur diye düşünüyorum.Tamam canım teşekkür ederim benim 0 3 ay için hiç badi falan alt yok tek o hastane çıkışları var
0 3 ve 3 6 ya yogunlasayim o zaman canm
Altta alcam o da eksik tek hastane ckislarinin var.. penye yelekte alayım dedim
Kızlar birde kundak penye battaniye çok lazım oluyormus.
Ilk zaman icin tek havlu alirim canım bende
Depend aldım emzirme sütyeni(1 tane) de var.
Bebeğe alt açma örtüsü alicam.( hangi marka aldınız? Tek kullanımlık gibi oluyor ya)
Kendime göğüs ucu kremi ve göğüs pedi lazım şimdilik.
Göğüs kalkanı süt sağma mak. falan almadım daha
180 liralık bir bütçem var şuan hepsine yetecegini düşünüyorum.
En azından eczaneden alinacaklari erteleyebilirim
Ben Manuel aldım canım diğeri hakkında çok bilgim yok, elektrikli olanlar yada kendi kendine sallanacak olanlar bana biraz gereksiz geldi açıkçası yani çok sallama taraftarı değilim belki ondan bide yana doğru sallanan modeller var onlar daha güvenli geliyor banaBunların elektriklisi ve manueli oluyor heralde , nasıl bişey daha kullanışlı olur? chicco ballonu duymuştum sanki , güzel bişeye benziyor.
Canim dogum oykuleri diye topik var dogum ve sonrasi basligi altinda .Ben ordan okuyorum olumlu hikayeleri .Kızlar içim rahat etmediği için 2. doktor görüşü de aldım benim kesin sezeryan olacak normal Doğum çok istemiştim ama bazı sebeplerden dolayı normal Doğum şansım yokmuş. Sezeryandan da hala çok korkuyorum Deneyimli olanlar tecrübe paylaşsalar keşke
O zaman fazla beklemeyiz seni hangi tarihe gün verdi? Sezeryan konusunda hiç bilgim yok malesef, En kolay ve sorunsuz şekilde olsun inşallahKızlar içim rahat etmediği için 2. doktor görüşü de aldım benim kesin sezeryan olacak normal Doğum çok istemiştim ama bazı sebeplerden dolayı normal Doğum şansım yokmuş. Sezeryandan da hala çok korkuyorum Deneyimli olanlar tecrübe paylaşsalar keşke
Foto attim canim hem salincak hem ana kucagi oluyo.Hangi modeli olduğunu biliyor musun peki?
Amin hepimiz kolayca kurtuluruz inşallah sanırım haftaya olabilir kesinleştirmedik ama kendi doktoruma tekrar gideceğim kesinleştirmek için.O
O zaman fazla beklemeyiz seni hangi tarihe gün verdi? Sezeryan konusunda hiç bilgim yok malesef, En kolay ve sorunsuz şekilde olsun inşallah
Cuma gunu hastaneye gittigimde doktor q5 20 gune dogurursun sen dedi ama saka mi yapti bilemedimSizden önce ben varım
Hastaneden gidicektim canım pazar arabam yok o yüzdenCanim cok detayli goremedim ama nst normal gorunuyordu. Alisverise de gelcek esin dostun okuldan arkadasin fln yoksa bence pazar arabasi alip ona doldurabilirsin. Benim son zamanlardaki favorim iki parca bisey alcak olsam pesimden pazar arabsini tikir tikir surukleyerek gidip geliyorum.
Alt acma unibaby nin aldim sonra e bebekten baby me aldim .Penye kundak ,muslin kundak ,ter bezi ,agiz mendili filan bunlar cok lazim olur diye düşünüyorum.
Daha biz variz ay sonunu bekleyen canimdaha erken olmazsa tabi
Almaz canim ben 33-34 arası sancilandigim zaman daha küçük diye serumla durdurulmuştu doğum. Az daha kilo alması için bence ihmal etme bi muayene ol varsa bir sorun mudahele etsinler.Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Neguzel heyecanlar bunlar keske banada gün verseler artik erken gelirse neguzel gelmesede belirli bir zamanım olurduGünaydın kızlar
Benim şafak 3 ..
Çok heyecanlıyım bugün yarın kuaför işimi halledicem hazırlıklarımız zaten tamam..
Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan biraz tedirginlik hepsi var
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Merhaba kızlar. Dün akşam rahatsızlandım acile götürdü eşim bebegin kalp atışı çok yüksekti 170 ara sıra 160a inip anlık yine 170 çıkıyordu dr beğenmedi cik dolaş meyve suyu iç gel dedi. Dedigini yaptim çok şükür 120 140 arasına düşmüştü. Akşam biraz sinirlenmiştim nekadar çok etkileniyorlar bizden çok pişman oldum bebeğe yansıdığı için. Kalp atışı düzene girdikten sonra buseferde düzensiz ama 100leri bulan sancılar çıktı ama ilk defa dr önemsemedi git bol su iç bu haftadan sonra sancıyı durdurmuyoruz genelde dedi. Nekadar içerde kalırsa kar ama kendisine bırakıyoruz bebegin dedi gelmeknisterse alicam dedi yolladı. Sasirdim mudahele etmemesine. Demekki heran gelebilir kuzum.
Aynen canim çarşamba normal randevum vardı zaten bakalım ne çıkacak nstdeAman canım dikkatli ol madem , dinle kendini sancın olursa gidersin hemen
Ben günde 1tane yiyordum bitti geçen gün.Aranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?
O zaman kesin ben en son doğuruyorumCuma gunu hastaneye gittigimde doktor q5 20 gune dogurursun sen dedi ama saka mi yapti bilemedim
Çok şükür en azından bir iki hafta daha beklesin yavrucakKızlar Dr a geldik sancı yok on yirmi sancı. Açıklık da yok. Haftaya yine kontrol nst olacak. Şuan erken doğum yok. Bebek kanalda da değil sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?