2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar içim rahat etmediği için 2. doktor görüşü de aldım benim kesin sezeryan olacak normal Doğum çok istemiştim ama bazı sebeplerden dolayı normal Doğum şansım yokmuş. Sezeryandan da hala çok korkuyorum Deneyimli olanlar tecrübe paylaşsalar keşke

Alt acma unibaby nin aldim sonra e bebekten baby me aldim .Penye kundak ,muslin kundak ,ter bezi ,agiz mendili filan bunlar cok lazim olur diye düşünüyorum.

Bunların elektriklisi ve manueli oluyor heralde , nasıl bişey daha kullanışlı olur? chicco ballonu duymuştum sanki , güzel bişeye benziyor.
Ben Manuel aldım canım diğeri hakkında çok bilgim yok, elektrikli olanlar yada kendi kendine sallanacak olanlar bana biraz gereksiz geldi açıkçası yani çok sallama taraftarı değilim belki ondan bide yana doğru sallanan modeller var onlar daha güvenli geliyor bana

Canim dogum oykuleri diye topik var dogum ve sonrasi basligi altinda .Ben ordan okuyorum olumlu hikayeleri .

O
O zaman fazla beklemeyiz seni hangi tarihe gün verdi? Sezeryan konusunda hiç bilgim yok malesef, En kolay ve sorunsuz şekilde olsun inşallah

Hastaneden gidicektim canım pazar arabam yok o yüzden

Alt acma unibaby nin aldim sonra e bebekten baby me aldim .Penye kundak ,muslin kundak ,ter bezi ,agiz mendili filan bunlar cok lazim olur diye düşünüyorum.

Doğru aynen canım 30 a yakın ağız mendili terbezi yaptık

Kızlar muayene oldum.
Bebegin karnindaki hemanjiom
2 ay önce 15 milimken şuan 5.5 cm olmuş
Doktor seni göndermeyip yatirabilirim dedi.
Doppler istedi sonuç gösterecektim ama şuan sezaryanda

Bebeğe bişey olabilir diye alacaklar sanirmsikisip patlayabilrmis...
Off...

merhaba kızlar :) bugün tam 36 haftalık olduk. bebeğimi kucağıma alacağım anı düşündükçe heyecan basıyor artık gerçekten çok az kaldı bir haftadır sancılarım ve kasılmalarım arttı sanırım bebeğim yakında geliyorum hazır ol diyor doğum yapanları okudukça iyice sabırsızlanıyorum. ufak tefek eksiklerim var hala. bebek şampuanı hametan lohusa pedi ve bikaç tane iç çamaşırı almam lazım. bi de bebeğin kıyafetlerinin bi kısmını yıkayıp ütüledim ama hala yıkanması gerkenler var. çarşamba günü yeni kıyafetler gelecek onları bekliyorum yıkamak için. bi de duvara asmak için düzenleyici ve kapı süsü yapıyorum. umarım doğumdan önce biterler :)

Merhaba kızlar. Dün akşam rahatsızlandım acile götürdü eşim bebegin kalp atışı çok yüksekti 170 ara sıra 160a inip anlık yine 170 çıkıyordu dr beğenmedi cik dolaş meyve suyu iç gel dedi. Dedigini yaptim çok şükür 120 140 arasına düşmüştü. Akşam biraz sinirlenmiştim nekadar çok etkileniyorlar bizden çok pişman oldum bebeğe yansıdığı için. Kalp atışı düzene girdikten sonra buseferde düzensiz ama 100leri bulan sancılar çıktı ama ilk defa dr önemsemedi git bol su iç bu haftadan sonra sancıyı durdurmuyoruz genelde dedi. Nekadar içerde kalırsa kar ama kendisine bırakıyoruz bebegin dedi gelmeknisterse alicam dedi yolladı. Sasirdim mudahele etmemesine. Demekki heran gelebilir kuzum.

Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy
Almaz canim ben 33-34 arası sancilandigim zaman daha küçük diye serumla durdurulmuştu doğum. Az daha kilo alması için bence ihmal etme bi muayene ol varsa bir sorun mudahele etsinler.
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Neguzel heyecanlar bunlar keske banada gün verseler artik erken gelirse neguzel gelmesede belirli bir zamanım olurdu

Aman canım dikkatli ol madem , dinle kendini sancın olursa gidersin hemen

Ben günde 1tane yiyordum bitti geçen gün.
Yeniden alacağım. Günde 1 devam yine. Ama Haftaya çoğaltacağım bende 36 bitmş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…