2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar son zamanlarda kilo alması duran varmi son 1.5 aydır kilom durdu hic almıyorum neredeyse sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Almıyorsam bebekteki almıyordur acaba
Ben almıyorum canım 1 aydir ama 15 günde bir kontrol e gittim ikisinde de gayet iyi kilo almış endişelenme ben 8.ayin basibsan beri aynı kilodayim

Sen iyi olda yazmasanda olur canim. Allah şifa versin kadın doğumcuna danışıp iç hastalıklara gorunsene bir belki etkili birşeyler yazar bana gebeliğin başından kaç kez serum verdiler yoksa ağırlaşıyor dahada insan. Inşallah biran önce toparlarsınız
Çarşamba gidicez bakalım almışmı inşallah alır neguzel bende fit kalırım bu arada o vileda smile'i çok hoş benimde evi silesim geldi yarın sileyim bari :))

Kizlar son zamanlarda kilo alması duran varmi son 1.5 aydır kilom durdu hic almıyorum neredeyse sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Almıyorsam bebekteki almıyordur acaba

Ben varım :) bende kilo almıyorum hatta bazen çok wc çıkarsam zayıflıyorum sonra geri topluyorum ama aynı kiloda devam ediyorum , bebişim ilk günlerden beri kafasına göre kilo alıyor şuan 3 kilo olmus Onu etkileyen bi durum değil demekki ..

Ben almıyorum canım 1 aydir ama 15 günde bir kontrol e gittim ikisinde de gayet iyi kilo almış endişelenme ben 8.ayin basibsan beri aynı kilodayim
Yaa ne guzel insallah benim oglumda almıştır. Son kontrolde iyiydi kilosu ama bu akşam tartıda kilomu gorunce sasirdim. Birde derlerya hep son ayda çok alınır diye

Rabbim acil şifalar versin canım , doğuma yakın direncimiz düşüyor galiba , başkalarında da duymuştum böyle doğuma yakın üşüten , inşallah hemen toplarsın bol bol c vitamini almaya bak ..

Maşallah çok güzel ozaman. Içim rahatladı mesajlardan sonra :)

Bence arkadaşın sana ayıp etmiş , bende troit problemi yaşayan biri olarak bu konunun hassasiyetini biliyorum , bu öyle kimsenin kafasına göre birşey olmaz diyebileceği bir konu değil , sen olmaz deyince olmayacaksa iyi hoşta buna kim gatanti verebilir , hamilelik süreci çok değişken bi durum sende bunu düşünerek tam olması gereken bir cvp vermişsin , onun karısı hamileyse sende hamilesin onumda seni üZmeye hakkı yok bence ..

Canım benimkide kafa iki hafta ilerde, bende sorun etmiştim abilerinin uktrasonları ile karşılaştırdım onlar da öyle. Normal doğum için sorun olacağını sanmıyorum

Kızlar hastaneye yatisim yapilmadi.
Yer yoktu. 5 cm açıklığı olan suyu gelen kadını bile yatirmadilar .
Yarın oraya perinatolojiye gidicem sirasiz giriş kağıdı verdi.
Nat de sanciin yok dedi.
Ustuim başım maf oldu zaten.
Eve geldim. 3 çamaşır mak. Yikicam.
Ekstra bebeğin yıkanması gerekenlerinide yikicam.
Utu yapicam evi toparlamam gerek
Bebegin yastığını yapicam. Bu Gece gerekirse uyumucam sancim var ama yapcak bişey yok...

Gusel dilekleriniz içinde sagolun ister istemez moralim bozuluyor
Eşim bile çok gergin. Agladi falan ama bellli etmememye çalışıyor

Çantaya hemen ne bulduysam attım.
Ama sezaryan olacaksa ne lazım olur bilemedim .

Bir yasima daha girdim ne tuhaf insanlar var yahu, seni arayana kadar bir endokrin uzmanina gorunmeyi akil edememisler ama.. bende hasimoto hastasiyim her ay kontrolume gidiyorum ilacin dozunu ayarliyoruz vs..

Realist bir yaklasimda bulunmussun cnm gayette en dogrusunu yapmissin, bak benm oglumdan once dusugum var ve belkide sebebi tiroit onlemlerini alsinlar oturup aglamak, kizmak sonra ozur dilemek ne kadar cocukca davranislar boyle ya sen kendini uzme birak bosver..

İlahi canım ya güldürdün beni
Kendini çok yormadan yavaşça sil
Kontrolüne az kaldı bakalım kaç kg olmuş bebis

Canım önceki mesajını da okudum Rabbim şifa versin size inşallah. Görümce kişisine çok kızdım şahsen ama sen de sinirlenip kendine stres yapma boşver. Her şey güzel olacak inşallah

Canim ne demek uyumiycam .Cagir kv ni yapsın isi.Boyle yorulursan daha kötü olursun. Gece sancilanirsin sakin oyle bir hata yapma. Sezeryan olursan belki alt ust pijama giyemezsin boydan gecelik lazim olabilir. Sutun hemen gelmezse mama gerekebilir .Sen onlari dusunme hastanedeyken de alinir .Biberon vercek misin bilmiyorum ama onu bugun alsaniz iyi olur .5 dk kaynatman gerekiyor cunku .
Hurma ve zemzem koy varsa .

Hastane çok mu kalabalık ki e kadın yollarda doğuracak o zaman geçen hastanede bisey dediler ne kadar doğru bilmiyorum eğer acilden giriş yapip doğum olursa isterse en pahali özel olsun sadede muayene ücreti alıyormuş yanı dogum ucretsiz oluyormuş İlk defa duydum doğru mu bilmiyorum

Acil girislerde kod var ya kirmizi ,yesil gibi .Mesela ayagim kırıldığında kirmizi etiket vermislerdi .Ucret almamislardi .Onun gibi bir sey sanirim. Doğrudur bence .

Kızlar bişey daha öğrendim eğer bikmeten varsa yazayım SGK her hastane için Bir limit belirlemiş mesela bizim hastane için 1100 lira ama bize 1800 dediler detaylı fatura alıp Kalan kısmını geri alabiliyoruz bilginiz olsun esimin kuzeni eşinin doğum yaptığı hastaneden 2000 lira gibi bişey geri iade aldı ben bursadayım başka sehirde nasil bilmiyorum ama en azından sgkyi arayıp sorun varsa böyle bir hakkimiz kullanalım para kolay kazanilmiyor sonucta

Aynin canım bu senin bebeğin kendi bebeğine napıyosa yapsaydı seninkine karışmasın. Eşini ve kv tembihle benci asla taviz verme. Bak haberlerdi görmüştüm yeni doğan bebeği uçuğu olan bi kadın öpmüş ve bebek mukrop kapmış çocuk engelli gibiydi iskelet kas sistemi. Böyle işler çok tehlikeli allah esirgesin

Acil girislerde kod var ya kirmizi ,yesil gibi .Mesela ayagim kırıldığında kirmizi etiket vermislerdi .Ucret almamislardi .Onun gibi bir sey sanirim. Doğrudur bence .
Sonrasında tedavi gerektiren hastanede kalmayı gerektiren bir durum varsa ek ücret alıyorlar gibi bir okudum bende, doğum da öyle muhtemelen.

H
Yani hastane kafasına göre fiyat mı belirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…