2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebegiminde kafası 2 hafta önde ama doktorm normal dogumu zorlar demedi henüz. Yarın kontrolüm var soracam bunu. Bide catiyla acilmayla da ilgisi var bu durumun eğer çatı darsa zaten normal doğum ihtimali azalır
Yarın cevap alınca buraya yazar mısın o zaman :)

Ahh cnm ya ne diyeyim bilmiyorum ki en ihtiyaç duyulan zaman da seni böyle bırakıyor Rabbim buyuk Darda koymaz inşallah inşallah evladını saglikls kucağına alınca hepsi gecer allah yar ve yardımcınız olsun

Amin canım
Tek dileğim bu olanları atlatmak...

Ilk çocuğum.

Bir sürü şeye hevesim vardı...
Hiçbiri olmucak şuan...

Hani yapsam nolacak.
Ya da lohusalık için cekim icin aldigim segleri yapsam giysem ne olacak..
Gulemiyorum bile.

Geçmiş olsun canım

Kızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi

Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))

Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.

Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)

Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..

Benim sezaryen ağrılarım var biraz ama varsın olsun...

Yaa maşallah size canım çokk sevindim güle güle büyüt güneşini =)

Hayirli olsun canım Allah bana da böyle cümleler ile sukredebilmeyi nasip etsin inşallah...

Acil girislerde kod var ya kirmizi ,yesil gibi .Mesela ayagim kırıldığında kirmizi etiket vermislerdi .Ucretan
Oy oy Maşallah hayırlı olsun spinal mi oldun iyice toparlaninca doğum surecini paylasirsin canım çok sevindim senin adına Allah hayırlı eylesin evladini inşAllah darisi biz bekleyenlere

Canmmm sağlıcakla buyutursunnn insallahhh o dunyanin en guzel gezegenine gitmeyi istiyorum bende artk :)

Tebikler ve geçmiş olsun Sağlıkla büyüsün :)

Masallah Allah bagislasin.Prenses ismiyle yasasin .
Gözün aydın canim .Allah bağışlasın.
Yaa ben de hep merak ettim seni .Masallah hosgelmis paşan .Spinal mi olmuştun kuzum ?

Canim stres yapma dua edelim her sey yoluna girsin .Lutfen moralini bozma .Vardir bir hayir .Rabbim kuzucuguna saglik versin .
Kızlar iyi akşamlar. Normalde 5 temmuzda sezeryan olacaktım. Kontrolde suyum fazla çıktı gene. Cuma sabah tekrar kontrol var. Su hala fazlaysa minnoşu alacak doktor.
Allah sağlıkla kavustursun canim .Kritik zamanlari geçtik cok şükür.
hadess bebisler nasil ,sen nasilsin canim ?Alistin mi annelige ?

Gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin .

Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza. Spinal zor oldu mu öküsürük problem yaptı mı.

Bilgili arkadaşlar simdi bu benim 32 siddetinde 5 defa sancim mi olmus demek

Eklentiler

• 20180625_211935.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 65

Masallah size darisi basimiza bebislerinizin sağlıklı mutlu ve uzuuun bir omru olsun inşallah
Canim deme oyle lutfen moralini bozma bebegi de strese sokma... Allah buyuk insallah saglikli bor sekilde alir bebegini eve gelirsin.. dua edelim...

masallah size ... hayirli ugurlu bir evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…