- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.621
Evet canım demekki oraya yüklenince deri geriliyor acıyor genişledikçeCnm banada oluyor geçen gün bebeğin kafası burda diye doktor ultrason u tuttu resmen canım yandı arada oluyor sanki bi yere vurmusum da aciyor gibi
Yarın cevap alınca buraya yazar mısın o zaman :)Benim bebegiminde kafası 2 hafta önde ama doktorm normal dogumu zorlar demedi henüz. Yarın kontrolüm var soracam bunu. Bide catiyla acilmayla da ilgisi var bu durumun eğer çatı darsa zaten normal doğum ihtimali azalır
Ahh cnm ya ne diyeyim bilmiyorum ki en ihtiyaç duyulan zaman da seni böyle bırakıyor Rabbim buyuk Darda koymaz inşallah inşallah evladını saglikls kucağına alınca hepsi gecer allah yar ve yardımcınız olsun
Canım benimkide kafa iki hafta ilerde, bende sorun etmiştim abilerinin uktrasonları ile karşılaştırdım onlar da öyle. Normal doğum için sorun olacağını sanmıyorum
Geçmiş olsun canımKızlar o kadar hastayım ki hem kızım hem kendim bana yazanlara bile cvp vericek yazacak halim yok tam da doğuma yakın başıma gelene bakın sadece sizlerden dua istiyorum iyileşince hepsini telafi edeceğim hepinizle ilgileneceğim tam da bugün 38 haftalık olduk son 5-6 gündür hastalıklarla uğraşıyoruz çok kötü grip oldum boğazım yırtılır öksürmekten genizim yanıyor bütün kemiklerim sızlıyor evde doğal içeceklerin hepsini deniyorum ama bana mısın demiyor ateşim yok ama tir tir titriyorum öksürünce afedersiniz altıma bile kaçırıyorumdua edin bize güzel anneler , Rabbim hepimizi hastalıklardan zorluklardan korusun bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucaklarimiza alalım inşallah
Kızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyütün inşallah bebekleriniziKızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Yaa maşallah size canım çokk sevindim güle güle büyüt güneşini =)Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.
Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)
Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..
Benim sezaryen ağrılarım var biraz ama varsın olsun...
Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.
Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)
Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..
Acil girislerde kod var ya kirmizi ,yesil gibi .Mesela ayagim kırıldığında kirmizi etiket vermislerdi .Ucretan
Oy oy Maşallah hayırlı olsun spinal mi oldun iyice toparlaninca doğum surecini paylasirsin canım çok sevindim senin adına Allah hayırlı eylesin evladini inşAllah darisi biz bekleyenlereKızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Canmmm sağlıcakla buyutursunnn insallahhh o dunyanin en guzel gezegenine gitmeyi istiyorum bende artk :)Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Tebikler ve geçmiş olsun Sağlıkla büyüsün :)Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Masallah Allah bagislasin.Prenses ismiyle yasasin .Kızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Gözün aydın canim .Allah bağışlasın.Kızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Yaa ben de hep merak ettim seni .Masallah hosgelmis paşan .Spinal mi olmuştun kuzum ?Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Canim stres yapma dua edelim her sey yoluna girsin .Lutfen moralini bozma .Vardir bir hayir .Rabbim kuzucuguna saglik versin .Amin canım
Tek dileğim bu olanları atlatmak...
Ilk çocuğum.
Bir sürü şeye hevesim vardı...
Hiçbiri olmucak şuan...
Hani yapsam nolacak.
Ya da lohusalık için cekim icin aldigim segleri yapsam giysem ne olacak..
Gulemiyorum bile.
Allah sağlıkla kavustursun canim .Kritik zamanlari geçtik cok şükür.Kızlar iyi akşamlar. Normalde 5 temmuzda sezeryan olacaktım. Kontrolde suyum fazla çıktı gene. Cuma sabah tekrar kontrol var. Su hala fazlaysa minnoşu alacak doktor.
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza. Spinal zor oldu mu öküsürük problem yaptı mı.Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Kızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Masallah sizeKızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Canim deme oyle lutfen moralini bozma bebegi de strese sokma... Allah buyuk insallah saglikli bor sekilde alir bebegini eve gelirsin.. dua edelim...Amin canım
Tek dileğim bu olanları atlatmak...
Ilk çocuğum.
Bir sürü şeye hevesim vardı...
Hiçbiri olmucak şuan...
Hani yapsam nolacak.
Ya da lohusalık için cekim icin aldigim segleri yapsam giysem ne olacak..
Gulemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?