2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla başladım bile canım. Bir makina serdim.
Kimseden bişey beklemiyorum....
Gördü eşim beni birakmicakti eve aslında direkt kv. Ye gecicektik çünkü onlarda vardı arabada.m. Benim üstüm jel oldu diye istemedim. Dus falan aldım ..
Nevresimlerinde yıkanması lazım ama degistirmicem onu sanirim yer kalmiyo balkonda.
Mandal da yetmedi.
Mandal almaya gidicem.

Canım ben parasından dolayı değil de donanımlı hastane acısından o hastaneye yönlendirildim eevt yoktu malesef yer..

Kuzum esinden yardim al .Kendini yipratma bak pisman olcaksin .

H

Yani hastane kafasına göre fiyat mı belirliyor
Bı sekilde kılıfına uyduruyorlar kuzenin faturada konaklama ücreti yazıyormuş mesela sanki otel iki sene gecerliymis ilk kızının iki sene olmasına üç ay varmis hatta onun ücretini de aldı Medical park ta doğum yapti edi

Canına yazık değil mi ya bırak pis olsun bazı seylerde lütfen kendine eziyet etme nasilsa kv her türlü laf edecek bisey bulur bebeğe bişey olsa yapmasaydin bile derler ne olur yorma kendini
Ben o kadın o hâlde olunca Bilgi amaçlı yazdım cnm yoksa bazı durumlarda parayı gözü görmez insanın Rabbim senide feraha çıkarsın inşallah

Canım bence yorulmaman lazım, dikkat et kendine lütfen dualarım seninle

Allah yardimcin olsun canim .Insallah her sey gönlünce olur .
Amin canım inan öyle üzülüyorum ki.
Oğluma kavusacagim ama belki goremicem.
Belki daha kötü şeyler olacak..
Bilmiyorum...
Imtihan işte.

Doğru laf edecek zaten orası kesin..
Ama giyecek bişeyde kalmadi ve bebeğin ağız mendili kundağı falan ve çekimde kullanırım diye yikamadigim şeyler vardı.
Onları da yikayim dedim

Kv aradı canm çamaşırları makineye attin mi diyor.
Evet dedim.
Agrım var mı diyor var dedim.
Bisey olursa ara dedi.
Arasam nolur sanki bir faydası var.

Kızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı

Kızlar bikaç gündür göbek deliğimin 3 parmak falan üstü sanki etim çürümüş gibi ağrıyor. Yemek yerken masaya bile dokunsam eğilirken acıyor. Bebek de sola doğru o bölgeye konumlanmış. Acaba derim zorlandığı için mi böyle acıyor? Bunu yaşayan var mı aranızda hiç?

Canım tebrik ederim sağlıkla büyüsün ela nil hanım:) darısı bize artık

Ahh cnm ya ne diyeyim bilmiyorum ki en ihtiyaç duyulan zaman da seni böyle bırakıyor Rabbim buyuk Darda koymaz inşallah inşallah evladını saglikls kucağına alınca hepsi gecer allah yar ve yardımcınız olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Cnm banada oluyor geçen gün bebeğin kafası burda diye doktor ultrason u tuttu resmen canım yandı arada oluyor sanki bi yere vurmusum da aciyor gibi

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün. Sanciyla mi gitmistin hastaneye. Belki daha önce yazdin ama kaçırmış olabirim

Yok canım Bursalıyım ama Ankara'dayım. Doktorda başka önemsiz şeyleri soruyorum böyle temel konularda basiretim bağlanıyor sanki. Haklısın bir dahaki sefere sormalıyım kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…