- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.601
Valla başladım bile canım. Bir makina serdim.Canim ne demek uyumiycam .Cagir kv ni yapsın isi.Boyle yorulursan daha kötü olursun. Gece sancilanirsin sakin oyle bir hata yapma. Sezeryan olursan belki alt ust pijama giyemezsin boydan gecelik lazim olabilir. Sutun hemen gelmezse mama gerekebilir .Sen onlari dusunme hastanedeyken de alinir .Biberon vercek misin bilmiyorum ama onu bugun alsaniz iyi olur .5 dk kaynatman gerekiyor cunku .
Hurma ve zemzem koy varsa .
Canım ben parasından dolayı değil de donanımlı hastane acısından o hastaneye yönlendirildim eevt yoktu malesef yer..Hastane çok mu kalabalık ki e kadın yollarda doğuracak o zamangeçen hastanede bisey dediler ne kadar doğru bilmiyorum eğer acilden giriş yapip doğum olursa isterse en pahali özel olsun sadede muayene ücreti alıyormuş yanı dogum ucretsiz oluyormuş İlk defa duydum doğru mu bilmiyorum
Mesela odada kalma ucreti vardir .Sanirim sadece dogum anindaki mudahaleyi kapsar.Sonrasında tedavi gerektiren hastanede kalmayı gerektiren bir durum varsa ek ücret alıyorlar gibi bir okudum bende, doğum da öyle muhtemelen.
Kuzum esinden yardim al .Kendini yipratma bak pisman olcaksin .Valla başladım bile canım. Bir makina serdim.
Kimseden bişey beklemiyorum....
Gördü eşim beni birakmicakti eve aslında direkt kv. Ye gecicektik çünkü onlarda vardı arabada.m. Benim üstüm jel oldu diye istemedim. Dus falan aldım ..
Nevresimlerinde yıkanması lazım ama degistirmicem onu sanirim yer kalmiyo balkonda.
Mandal da yetmedi.
Mandal almaya gidicem.
Canım ben parasından dolayı değil de donanımlı hastane acısından o hastaneye yönlendirildim eevt yoktu malesef yer..
Bı sekilde kılıfına uyduruyorlar kuzenin faturada konaklama ücreti yazıyormuş mesela sanki otel iki sene gecerliymis ilk kızının iki sene olmasına üç ay varmis hatta onun ücretini de aldı Medical park ta doğum yapti ediH
Yani hastane kafasına göre fiyat mı belirliyor
Kuzum esinden yardim al .Kendini yipratma bak pisman olcaksin .
Allah yardimcin olsun canim .Insallah her sey gönlünce olur .Yokki canım şuan...
Gelince ona süpürge toz yaptırırım..
Canına yazık değil mi ya bırak pis olsun bazı seylerde lütfen kendine eziyet etme nasilsa kv her türlü laf edecek bisey bulur bebeğe bişey olsa yapmasaydin bile derler ne olur yorma kendiniValla başladım bile canım. Bir makina serdim.
Gördü eşim beni birakmicakti eve aslında direkt kv. Ye gecicektik çünkü onlarda vardı arabada.m. Benim üstüm jel oldu diye istemedim. Dus falan aldım ..
Nevresimlerinde yıkanması lazım ama degistirmicem onu sanirim yer kalmiyo balkonda.
Mandal da yetmedi.
Mandal almaya gidicem.
Canım ben parasından dolayı değil de donanımlı hastane acısından o hastaneye yönlendirildim eevt yoktu malesef yer..
Evet aynenMesela odada kalma ucreti vardir .Sanirim sadece dogum anindaki mudahaleyi kapsar.
Valla başladım bile canım. Bir makina serdim.
Mandal da yetmedi.
Mandal almaya gidicem.
Amin canım inan öyle üzülüyorum ki.Allah yardimcin olsun canim .Insallah her sey gönlünce olur .
Canına yazık değil mi ya bırak pis olsun bazı seylerde lütfen kendine eziyet etme nasilsa kv her türlü laf edecek bisey bulur bebeğe bişey olsa yapmasaydin bile derler ne olur yorma kendini
Ben o kadın o hâlde olunca Bilgi amaçlı yazdım cnm yoksa bazı durumlarda parayı gözü görmez insanın Rabbim senide feraha çıkarsın inşallah
Canım tebrik ederim sağlıkla büyüsün ela nil hanım:) darısı bize artıkKızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Ahh cnm ya ne diyeyim bilmiyorum ki en ihtiyaç duyulan zaman da seni böyle bırakıyor Rabbim buyuk Darda koymaz inşallah inşallah evladını saglikls kucağına alınca hepsi gecer allah yar ve yardımcınız olsunAmin canım inan öyle üzülüyorum ki.
Oğluma kavusacagim ama belki goremicem.
Belki daha kötü şeyler olacak..
Bilmiyorum...
Imtihan işte.
Doğru laf edecek zaten orası kesin..
Ama giyecek bişeyde kalmadi ve bebeğin ağız mendili kundağı falan ve çekimde kullanırım diye yikamadigim şeyler vardı.
Onları da yikayim dedim
Kv aradı canm çamaşırları makineye attin mi diyor.
Evet dedim.
Agrım var mı diyor var dedim.
Bisey olursa ara dedi.
Arasam nolur sanki bir faydası var.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunKızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Cnm banada oluyor geçen gün bebeğin kafası burda diye doktor ultrason u tuttu resmen canım yandı arada oluyor sanki bi yere vurmusum da aciyor gibiKızlar bikaç gündür göbek deliğimin 3 parmak falan üstü sanki etim çürümüş gibi ağrıyor. Yemek yerken masaya bile dokunsam eğilirken acıyor. Bebek de sola doğru o bölgeye konumlanmış. Acaba derim zorlandığı için mi böyle acıyor? Bunu yaşayan var mı aranızda hiç?
Hayırlı olsun bebişin sanada geçmiş olsun. Senmi istedin genel anesteziyi nasıl geçtiKızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün. Sanciyla mi gitmistin hastaneye. Belki daha önce yazdin ama kaçırmış olabirimKızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Yok canım Bursalıyım ama Ankara'dayım. Doktorda başka önemsiz şeyleri soruyorum böyle temel konularda basiretim bağlanıyor sanki. Haklısın bir dahaki sefere sormalıyım kendisine.Sen bursa da mısın canım kitabı olan doktora mı gidiyorsun esentepede? Doktoruna açık açık sor bence bu düşüncelerini? Sorularını bize yazdığın gibi düzenle bir kağıda yaz unutmadan tek tek sor bence canım eminim açıklayıcı bir konuşma yapar eğer o doktorsa. Risk mi görüyorsunuz bende açıkca söyleyin de normal doğum yapmamalı mıyım sizce de? Sıkıntı yoktur bence gönlünü ferah tut sen olsa yönlendirirdi eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?