2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac kilo dogdu canim pasamiz

kızlar benim ayaklarım çok fena şiş nerdese patlıcaklar parmaklarım şiş birbirine yapıştı.ayağa kalkınca çok acıo ayaklarım.birden şiştiler biraz temizlik birazda yolcukluk yapmıştım.dünde biraz sinirli stresli bugündü.hepsi etkiledi galiba.bu aşırı şişlik nasıl azalır varmı bi bilginiz ya

Canım ne kadar geç olursa doğumun o kadar iyi. Şu an kaç kilo bebiş? Ciğerleri gelişsin de varsın doğduktan sonra kilo alsın.

Ayaklarini kaldir canim dinlen bide soguk suyla yika ayaklarini iyi gelir

kızlar drdan çıktım ayaklarım ellerim şişti diye idrar istedi temiz çıktı çok şükür nst iyi sancı yok pazartesi 9.30 da doğuma alinacagim inşallah bebeğim bu hafta 300 gr almış kimi hafta 100 alıyor kimi hafta 300 alıyor dogunca nekadar eksi oluyor acaba

Cildiyedeki sonuç temiz çıktı ikisi çıkmamış oda haftaya çıkacakmış şükür iltihabım azalmış idrarda temiz çıktı nst ye dr iyi dedi hatta doktor değil ben beklerken asistanı geldi söyledi :/ atıyorum yorumlarsınız :) oğluşun yine sırtı dönüktü doktor sana küsmüş diyo :) suyu çok daha döner dedi . Maşallah 2800gr olmuş♡♡♡

Dogum yapanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah bende dun ilk defa nstye girdim hersey yolunda cok sukur ayaklarim sisti ve artik fena agirlastim hayirlisyla bizde aliriz insallh kucagimiza

Bence de en güzel kararı almışsın canım. Faydadan çok zarar veren, üzen uzak olsun. En azından lohusalığı atlatmış olursun. Uzun vadede küs olmazsın belki sadece mesafe koyarsın. Benim annem aslında destek olmak için düzenini bozup yanıma gelmeye hazır. Bu açıdan çok fedakar. Fakat bazı halleriyle mücadele etmek zor. Ben de bekleyip göreceğim. Şimdilik bugunku "müstakbel damat bey" sendromunu halledersem yetecek. Uzun vadede de yanımda kalıp kalamayacağını kendi davranışları belirler. Yetişkin kocaman insanlarız, kimsenin kölesi değiliz, çok şükür muhtaç da değiliz.

Canım bir kovanın içine ılık su doldur kalın tuz dök iyice erit ayaklarını 15 20 dk içinde beklet daha sonra da biraz uzan havaya kaldır çok rahatlarsin geçmiş olsun
Hadi hayırlısı olsun canım çok az kaldı sana da ❤❤
Bebekten bebeğe değişiyor canım çok ödemi varsa 500 gram a kadar veriyorlar normal kabul ediliyor
Çok şükür canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim çok geçmiş olsun
Nst sonucun da gayet iyi sancı yok maşallah bebişe kilosu da çok iyi ❤❤

Onu getirme dedim ama onunla geleceksen hiç gelme diyemedim. Aynı şeyi sigarası için söylemeyi başardım fakat benim annem tamam der yine yapar. Yeterince sert veya katı değilim sanırım. Bundan sonrası için öyle olacağım ama. Kardeşlerim öyle yapıyor. Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…