2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallah paşaya. Ne güzel anlattın canım. Rabbim daha iyi etsin muhabbettinizi arttırsın

Canım bende senin gibi tüp bebekle hamile kaldım doktorum doğum şeklini bana bıraktı ama kıymetli bebek diye niteliyoruz çok risk almak istemiyorum sezeryan öneriyorum dedi . Bende de hafif korku başladı çabuk toparlayamazsam diye anlattıkların biraz olsun içime su serpti sağolasın .

Bazı bebekler çok gazlı oluyor maalesef. Elimizden bişey gelmemesi bizi de üzüyor zamanla azalır da bir düzen oturtursunuz inşallah

Benimkiler bitmek bilmedi maalesef. Bir annem bir babam sağlı sollu geliyor. Bir kısmına sabrediyorum, bir yerden sonra üzüntü stres ağır basıyor ama çocuğumu düşüneceğim, sizin dediğiniz gibi sakin kalacağım. Diğerlerine de gerekeni yapacağım, kırılan dökülen kırılsın napayım artık.

Bir is yapmıyorum ama evin icinde dolanırken yoruldum kizlar.Annemlere mola verin diyorum yok sura da bitsin burayi da halledelim diye diye isin cogunu yaptilar Allah razi olsun .Ben de yemek hazırlıyorum onlara .

Aynen öyle yap canim. Bizler Neyse yeterince kirilmisiz zamanında ama içimizdeki canlara cidden yazık. Izin verme kimselere. Ben esimi tembihledim yüzü çok yumuşak buradayken aramayan annem (yurtdışına akrabalarına gezmeye gitti) hergun esimi arar olmus watsapta bakiyorum tatli mesajlar dusunceli haller. Dedim dönüşte gelmek için zemin hazırlıyor kesinlikle istemiyorum. şuan kusuz annemle eşimde soruyor ne zamana kadar dedim en azından 2-3ay bulaşmasın kimse sonrası Allah kerim ama bana kalırsa hicbir zaman.. ben geçen acilde çocuğumun kalp atışını o halde göründe buz gibi soğudum bu halimle beni dusunmeyeni istemiyorum yanimda

Ayni düşünce bendede var, burda doğuranları görüp doğurmak isdiyorum sonra bakıyorum daha 35 hafta sonra yok daha erken diyorum.

Kızlar aklıma bişi takılıyor üç gündür falan sürekli büyük wc ihtiyacım oluyor. Sabahtan beri 3 kere oldu İshal değilim hatta kabıza daha yakın. Bağırsaklarımda beklemiyor demir ilacını iki haftadır kullanıyorum sebebi ne olabilir ki yemek yiyorum yarım saat sonra wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum çok aşırı su içmiyorum hatta susadığım zaman aklıma geliyor

Senin durumun çok zor Allah kolaylık versin , belki daha katı seçimler yapsan bunları yaşamazsın evet yorucu olur başlarda üzülürsün ama sonra üzülmezsin alışırsın , mesela Annene söyleyebilmelisin ben evimde bir yabancu istemiyorum eğer onunla gelmek istiyorsan gelme ben başımın çaresine bakarım diyebilsen daha mutlu olabilirsin.

Sagol canim Allah razi olsun :))

Günaydin.
Ay ne güzel ruya hemde doğuma bu kadar az kala, senin moralni yüksek tutmak için girmiş ruyana beliki.
Allah sana ve hemize hayılimizdeki gibi hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Evet cnm ya moralim biraz düzeldi ama hâlâ korkuyorum bir bugün um ve yarın im var ..
Amin canım inşallah
Annemle yengem evi temizlemeye geliyorlar yoldalar. Ben de onlara kahvalti hazırlıyorum. Cok mutluyum
Kolay gelsin canım sen çok yorma kendini
Ben de bugün evi toparladım biraz camasir var 2 makina onları yıkıyorum asacam
Kadın da yarın gelir işleri yapar sonra doğum zaten.
Kontrole geldiiim inşallah güzel haberler veririm ♡♡♡
Güzel haberlerini bekliyorum kuzucum ❤❤
kizlar beni acil sezeryana aliyolar ne olur bebegime dua edin bise olmasin ne olur dua edin
Canım Allah yardımcınız olsun sağ salım çıkarsınız inşallah
Haftan çok iyi neden acil bize haber vermeyi unutma merak ettim
Allah yardımcıniz olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…