2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 20 haziran akşam 5 te anne oldum..başka bi dünyaya kanat açmış gibi hissediyorum.bebeğimin esnemesi esnerken sanki etrafında kimse yokmuş gibi ağzını kocaman açması,kollarıyla kocaman gerinmesi, rüyasında gülümsemesi..daha o kadar büyütebilirimki listeyi.bazen hüzünlü hüzünlü iç çekiyor rüyada her ne görüyosa annem diyorum senin yerine bn göreyim kötü rüyalar, gözlerim bile doluyor..suan oyle minikki.dokunmaya kıyamıyorum.totişi pişik olmuş nasıl vicdanım sızlıyor ona iyi bakamadığımı düşünüyorum.oyle üzülüyorum..Rabbim oyle güzel bi melek verdiki bana oyle güzel bi hediye ki bu.naptımda hakettim diyorum dünyalar güzelimi..beren ela'm . hayatımın minik baharı,yazım,güneşim, ilkim,kızım benim.hani diyolar ya lohusa depresyonu.kızlar o depresyon sizin elinizde.Allah oyle güzel bahşediyoki depresyona girmek haksızlık ihanet gibi geliyor.her nefeste şükretmek her şükürde mutlu olmak gerek.evlada aşk boyle bişeymiş demek.ilk kavgamızı 3. Gece ettik kızlarnası çekiştik ana kızgözlerimin önünde büyüyen minik mucizem annen seni herseyden çok seviyor.doğumum çok zordu ama yine olsa yine çekerim aynı acıları biriciğim.
Doğurmuş yawrusuna kavuşmuş anneler beni anlar .henüz doğurmamış ve çocuk isteyen bekleyen tüm güzel yürekli anne adaylarını Rabbim en kısa zamanda ağrısız acısız yawrularına kavuşturmayı nasip etsin..

Saolasın cnm. Seninde güzel hikayeni okuruz dilerim en kısa zamanda:)

Gözün aydın canm o kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim dolu dolu okudum çok şükür Rabbim evladınada sanada uzun ömürler nasib etsin darısı bnm gbi anne olmayı bekleyenlere inş

Yine bi kontrolden geldik. 2 gündür o kadar yoğun sancılar yaşıyorum ki. Bugün nst de kesin sancı çıkar diye bekliyodum ama çıkmadı. Şimdilik bi sıkıntı yok. Bebeğim 1 haftada 260 gram almış. Ama canimi sıkan durum doktorum hafta sonu izine ayriliyomuş ve 10 temmuzda dönecekmis. Benim günüm 11 temmuzda doluyo. Bakalim bebegim bekleyecek mi o zamana kadar. Ben o kadar beklesin istemiyodum ama şuan ne düşünecegimi şaşırdım

serenity16 canim doktoruma sordum kafanin büyük olması normal doğuma engelmi diye. Şuan için engel değil. Doğum anında net belli olur dedi. Catiyla alakaliymis. Ama bana çatı muayenesi yapmadi henüz

Benim de doktorum haftaya izinli ayın 9 una kadar yok benim de 9 temmuz beklenen tarihim nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı artık

araştırmalarıma göre kafa çapının 9 cm i geçmemesini istiyorlar normal doğum için 10 cm üstüne ise hiç bir doktor risk almayıp direkt sezeryan diyor zira bir çatı en fazla 10 cm açılabilirmiş. tabi eksik bilidğim şeyler olabilir tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim .

kızlar bu avent göğüs kalkanının orijinal kullanım kılavuzunu okduum kalkanları en fazla 40 dk göğsünüzde tutun yoksa süt kanallarına ters basınç yapar tarzı bir şey diyor. e zaten amaç göğüs uçlarını sürtünmeden morumak değil miydi? 40 dakka sonra çıkaracaksak nasıl oalcak yine göğüs uçları oraya buraya sürtünp acı verecek. ben anlamadım. bilenler yazabilir mi?

Ne güzel kaleme dokmussun Rabbim bebeginle size hayırlı bir ömür nasip eylesin inşallah

Sağol canım bilgi verdigin için. Kaç cm olduğunu bilmiyorum. Gelecek hafta sorarım. Hem mecburen başka doktora gidecem. Bakalım o ne diyecek

Çok sıkılıyorum
Bende :) ama sen yakında sıkılacak zaman ararsın az kaldı:)
Başka doktor varmi peki olursa erken gelirse bebegin? Bende en çok ondan korkuyorum burdakiler başka doktorun hastasına da bakmıyorlar kaç kez denk geldim. Yarin kontrolde soracahim bende son dakika golü yememek icin

Sağol canım sen nasılsın msjları takip edemedim şafak 2 mi ne ? :)

Dr bana aptamil yeni doğan al demşti sma daha mı iyi ilk kez duydum

Bugün sabahtan beri çok fazla kasılmam var ve dakka bası tuvalete gidiyorum ama birşey yok ortada. Idrar keseme özel bölgeme iğne batıyor sürekli. Sanki bebek şimdi çıkacak disari ve hareketleri azalmış gibi. Yarin kontrol var ama böyle devam ederse akşam gitsem mi doktora? Her gidistede alttan bakmak için zorluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…