- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.901
Canm benmde biara oyleydi hatta gunde 4 kere ciktigim bile oldu neden anlamadm.Kızlar aklıma bişi takılıyor üç gündür falan sürekli büyük wc ihtiyacım oluyor. Sabahtan beri 3 kere oldu İshal değilim hatta kabıza daha yakın. Bağırsaklarımda beklemiyor demir ilacını iki haftadır kullanıyorum sebebi ne olabilir ki yemek yiyorum yarım saat sonra wc ye gitme ihtiyacı hissediyorumçok aşırı su içmiyorum hatta susadığım zaman aklıma geliyor
Canm benmkide oyle oyle bi yayiliyoki icerde karnm sekilden sekile gitio özelliklede sola yattigmda rahatsiz ediyo beni kaburgalarmi acitioKizlar ya oturuyodum biraz once bebisim bir hareketlendi icerde karnim bi acidi ya sizdede ole mi canimi cok yakio
Canmm gözün aydn saglicakla buyut insallah darisi basimiza. Normalmi dogurdun senKızlar 20 haziran akşam 5 te anne oldum..başka bi dünyaya kanat açmış gibi hissediyorum.bebeğimin esnemesi esnerken sanki etrafında kimse yokmuş gibi ağzını kocaman açması,kollarıyla kocaman gerinmesi, rüyasında gülümsemesi..daha o kadar büyütebilirimki listeyi.bazen hüzünlü hüzünlü iç çekiyor rüyada her ne görüyosa annem diyorum senin yerine bn göreyim kötü rüyalar, gözlerim bile doluyor..suan oyle minikki.dokunmaya kıyamıyorum.totişi pişik olmuş nasıl vicdanım sızlıyor ona iyi bakamadığımı düşünüyorum.oyle üzülüyorum..Rabbim oyle güzel bi melek verdiki bana oyle güzel bi hediye ki bu.naptımda hakettim diyorum dünyalar güzelimi..beren ela'm . hayatımın minik baharı,yazım,güneşim, ilkim,kızım benim.hani diyolar ya lohusa depresyonu.kızlar o depresyon sizin elinizde.Allah oyle güzel bahşediyoki depresyona girmek haksızlık ihanet gibi geliyor.her nefeste şükretmek her şükürde mutlu olmak gerek.evlada aşk boyle bişeymiş demek.ilk kavgamızı 3. Gece ettik kızlarnası çekiştik ana kız gözlerimin önünde büyüyen minik mucizem annen seni herseyden çok seviyor.doğumum çok zordu ama yine olsa yine çekerim aynı acıları biriciğim.
Doğurmuş yawrusuna kavuşmuş anneler beni anlar .henüz doğurmamış ve çocuk isteyen bekleyen tüm güzel yürekli anne adaylarını Rabbim en kısa zamanda ağrısız acısız yawrularına kavuşturmayı nasip etsin..
Aynen canım sanırım şu anın değerini bilemiyorumBende :) ama sen yakında sıkılacak zaman ararsın az kaldı:)
Başka doktor varmi peki olursa erken gelirse bebegin? Bende en çok ondan korkuyorum burdakiler başka doktorun hastasına da bakmıyorlar kaç kez denk geldim. Yarin kontrolde soracahim bende son dakika golü yememek icin
İyi çok şükür canım hemeroid belasından kurtulamadım doğumdan sonra bir çözüm bulurum artık ..Sağol canım sen nasılsın msjları takip edemedim şafak 2 mi ne ? :)
İki gecedir uyku girmiyor gözüme canım uyusam da rüyamda hep doğumu görüyorumcanım bugün bol bol uyu yarın gece uyuyamazsin heyecandan öbür gecede bebeğin yanında olur inşallah :) o gecede insan uyuyamiyor bol bol dinlen
Canım kızımda 400 500 gram yanıldı usg 3400 civarı idi 2900 doğdu kızımDoğum yapan arkadaşlar bebeginiz dogdugunda dr usg sinden kaç gr yanılma oldu
Mide problemi yaşayıp bebeginiz doğduğunda saçlimi kelmi doğdu
Kizlar ya oturuyodum biraz once bebisim bir hareketlendi icerde karnim bi acidi ya sizdede ole mi canimi cok yakio
Dr bana aptamil yeni doğan al demşti sma daha mı iyi ilk kez duydum
Var canim. Ben ozele gidiyorum iki doktor var benim ki bayandi daha rahat ediyodum. Diğeri de iyi bir doktor ama dogumumu kendi doktorumla yapmak isterim tabi. Bakalim bizimki bekleyecek miBende :) ama sen yakında sıkılacak zaman ararsın az kaldı:)
Başka doktor varmi peki olursa erken gelirse bebegin? Bende en çok ondan korkuyorum burdakiler başka doktorun hastasına da bakmıyorlar kaç kez denk geldim. Yarin kontrolde soracahim bende son dakika golü yememek icin
Canim sık sık emzircez kirkliyken .Emmedigi zamanlar sütü sağcaz .Zaten ortalama ancak o kadar kalir göğsümüzden diye düşünüyorum .kızlar bu avent göğüs kalkanının orijinal kullanım kılavuzunu okduum kalkanları en fazla 40 dk göğsünüzde tutun yoksa süt kanallarına ters basınç yapar tarzı bir şey diyor. e zaten amaç göğüs uçlarını sürtünmeden morumak değil miydi? 40 dakka sonra çıkaracaksak nasıl oalcak yine göğüs uçları oraya buraya sürtünp acı verecek. ben anlamadım. bilenler yazabilir mi?
Yok canım içmiyorum, hiç başlamadı doktor.Canım magnezyum içiyor musun?
oooo eksildigini gormustumde arttığını görmemiştim :)Canım kızımda 400 500 gram yanıldı usg 3400 civarı idi 2900 doğdu kızım
Mide yanmam da çok olurdu normal saçlı geldi ne çok ne az
Arkadaşım da 20 gün önce doğum yaptı usgde bebek 3200 gramdi 3800 doğdu
Karin kasilmasndan bahsediosun demi canm benm surekli oluyo ya cokta uzun suruo gecede cok oluo. Senin az kaldi sezeryena. Benmki nezaman gelmek isticek acabaHerkeste kasılmalar artmış benim de bugün çok kasilmam oldu
Saymadım ama 10 u geçmiştir
Evt dıgerlerıne gore bıraz fazlaİnan bilmiyorum bi araştır istersen oranın da doğum ucreti epey fazla bildiğim kadarıyla
Küçük oğlum 39 haftalıkken 3900 dedi ultrason ama 42 haftalıkken 3990 doğdu yani yanılma payı çok,Doğum yapan arkadaşlar bebeginiz dogdugunda dr usg sinden kaç gr yanılma oldu
Mide problemi yaşayıp bebeginiz doğduğunda saçlimi kelmi doğdu
Canım normal doğum mu olacak seninki?Karin kasilmasndan bahsediosun demi canm benm surekli oluyo ya cokta uzun suruo gecede cok oluo. Senin az kaldi sezeryena. Benmki nezaman gelmek isticek acaba
Yeni doğan olanını mı alacağız ben bilmiyorum malum ilk kez duydum zatenEvet canım SMA daha iyi, Aptamildeki şeker oranı yüksek çünkü
Teşekkür ederim. Önceden karar vermıştım bıraz gec yaptılar epudurali. Oyuzden sancım çok oldu. Epiduralden sonra zaten hemn geldı bebişimHayırlı olsun bebişiniz. Epidurale sonradan mı karar verdiniz ağrı dayanılmaz olduğu için mi yoksa önceden konuştunuz mu doktorunuzla
Kızlar 20 haziran akşam 5 te anne oldum..başka bi dünyaya kanat açmış gibi hissediyorum.bebeğimin esnemesi esnerken sanki etrafında kimse yokmuş gibi ağzını kocaman açması,kollarıyla kocaman gerinmesi, rüyasında gülümsemesi..daha o kadar büyütebilirimki listeyi.bazen hüzünlü hüzünlü iç çekiyor rüyada her ne görüyosa annem diyorum senin yerine bn göreyim kötü rüyalar, gözlerim bile doluyor..suan oyle minikki.dokunmaya kıyamıyorum.totişi pişik olmuş nasıl vicdanım sızlıyor ona iyi bakamadığımı düşünüyorum.oyle üzülüyorum..Rabbim oyle güzel bi melek verdiki bana oyle güzel bi hediye ki bu.naptımda hakettim diyorum dünyalar güzelimi..beren ela'm . hayatımın minik baharı,yazım,güneşim, ilkim,kızım benim.hani diyolar ya lohusa depresyonu.kızlar o depresyon sizin elinizde.Allah oyle güzel bahşediyoki depresyona girmek haksızlık ihanet gibi geliyor.her nefeste şükretmek her şükürde mutlu olmak gerek.evlada aşk boyle bişeymiş demek.ilk kavgamızı 3. Gece ettik kızlarnası çekiştik ana kız gözlerimin önünde büyüyen minik mucizem annen seni herseyden çok seviyor.doğumum çok zordu ama yine olsa yine çekerim aynı acıları biriciğim.
Doğurmuş yawrusuna kavuşmuş anneler beni anlar .henüz doğurmamış ve çocuk isteyen bekleyen tüm güzel yürekli anne adaylarını Rabbim en kısa zamanda ağrısız acısız yawrularına kavuşturmayı nasip etsin..
Daha önce yapıldı sanrm ama normal muayeneydi çatı muayensi başkamı die merk ettm bugun yapmadı 6 temmuza kaldıCanım bana tıp fakültesinde defalarca kez yaptılar bu zamana kadar. Gevşek bırak kendini sıkma ve geriye doğru çekme. Çok kısa sürecek derin nefes hop bitti inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?