2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benmde biara oyleydi hatta gunde 4 kere ciktigim bile oldu neden anlamadm.
Kizlar ya oturuyodum biraz once bebisim bir hareketlendi icerde karnim bi acidi ya sizdede ole mi canimi cok yakio
Canm benmkide oyle oyle bi yayiliyoki icerde karnm sekilden sekile gitio özelliklede sola yattigmda rahatsiz ediyo beni kaburgalarmi acitio
Canmm gözün aydn saglicakla buyut insallah darisi basimiza. Normalmi dogurdun sen

Doğum yapan arkadaşlar bebeginiz dogdugunda dr usg sinden kaç gr yanılma oldu
Mide problemi yaşayıp bebeginiz doğduğunda saçlimi kelmi doğdu

Bende

@Berenelam63 maşallah canım ne kadar güzel, sağlıkla büyütün inşallah

Aynen canım sanırım şu anın değerini bilemiyorum
Gerçi sabahtan beri oturmadm evde bişeyler yapıyorum yarın kadın gelecek cekmeceleri falan düzenledim çok dağınıkti
Sağol canım sen nasılsın msjları takip edemedim şafak 2 mi ne ? :)
İyi çok şükür canım hemeroid belasından kurtulamadım doğumdan sonra bir çözüm bulurum artık ..
Bugün bitti sayılır işte bir yarınım kaldı deli gibiyim
Dun eşime baskı yaptım çok korkuyorum benimle doğuma gir diye doktor izin vermiyor yoksa girerdim dedi ben de duygu sömürüsü yaptım azcık sen de dünden razisin itiraz et şu doktora ısrar et çok korkuyor eşim de biraz elini masaya vur girecem illa diye tuttur dedim adam gaza geldi doktorla konuşacak akşama
canım bugün bol bol uyu yarın gece uyuyamazsin heyecandan öbür gecede bebeğin yanında olur inşallah :) o gecede insan uyuyamiyor bol bol dinlen
İki gecedir uyku girmiyor gözüme canım uyusam da rüyamda hep doğumu görüyorum
Doğumdan sonra da keşke uyusaydım dicem ama insanın elinde olmuyor sanırım

Doğum yapan arkadaşlar bebeginiz dogdugunda dr usg sinden kaç gr yanılma oldu
Mide problemi yaşayıp bebeginiz doğduğunda saçlimi kelmi doğdu
Canım kızımda 400 500 gram yanıldı usg 3400 civarı idi 2900 doğdu kızım
Mide yanmam da çok olurdu normal saçlı geldi ne çok ne az
Arkadaşım da 20 gün önce doğum yaptı usgde bebek 3200 gramdi 3800 doğdu

Kizlar ya oturuyodum biraz once bebisim bir hareketlendi icerde karnim bi acidi ya sizdede ole mi canimi cok yakio

Canım benim de oluyo öyle arada bir. Bi coşuyo adam içerde, sanırsın karnımdan fırlicak. Epey bi tepiniyo canımı acıtıyo, sonra duruluyo. Ben de ilk zamanlar endişeleniyodum ama sonradan alıştım :)

Var canim. Ben ozele gidiyorum iki doktor var benim ki bayandi daha rahat ediyodum. Diğeri de iyi bir doktor ama dogumumu kendi doktorumla yapmak isterim tabi. Bakalim bizimki bekleyecek mi

Canim sık sık emzircez kirkliyken .Emmedigi zamanlar sütü sağcaz .Zaten ortalama ancak o kadar kalir göğsümüzden diye düşünüyorum .

oooo eksildigini gormustumde arttığını görmemiştim :)

Ne kadar güzel anlatmışsınız anne olmayı. Bebeğim Rabbimin bana verdiği en güzel hediye. Şükürler olsun. Benim kızım da haftaya 2 aylık olcak. Rabbim sağlıcakla hayırlı uzun ömürler nasip etsin bütün kuzulara. Kimseyi evladindan ayirmasin Rabbim.

Canım bana tıp fakültesinde defalarca kez yaptılar bu zamana kadar. Gevşek bırak kendini sıkma ve geriye doğru çekme. Çok kısa sürecek derin nefes hop bitti inşallah
Daha önce yapıldı sanrm ama normal muayeneydi çatı muayensi başkamı die merk ettm bugun yapmadı 6 temmuza kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…