2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar esime mama icin enjektör siparis etmistim .Eczacı da demis ki enjektor daha sıkıntı. Biberon aldi diye meme reddeder diye bisey yok ikisini de alir
Ya kendi bilgini kendine sakla esim tutturmus biberon bisey yapmıyormus direk verelim ugrasmayalim .Sinir oldum eczaciya

Allah Allah ona neymis acaba herkes biberon vermeyin diye bas bas bagiriyor
bende sordum beslemek için enjektör dedim eczacı medikalcilerde var dedi benim şimdiden sutum geliyor acaba doğumdan sonra gelirmi diye düşünmeye başladım dün akşam süt ağrısı gibi sizlama oldu goguslerimde

Gözün aydın canm o kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim dolu dolu okudum çok şükür Rabbim evladınada sanada uzun ömürler nasib etsin darısı bnm gbi anne olmayı bekleyenlere inş
Amin amin canım inşallah.beni bebeğine kavuşunca oyle bi anlarsınki.Rabbim seninde bebeğininde yollarını her zaman mutluluk huzurla donatsın.sağlıkla kavuş inşallah

Amin amin inşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bir ebenin sayfasında kaşık biberonların da faydalı ve pratik olduğu yazıyordu alternatif olabilir

Evet normaldi canım

Iste tanidik ya güya yardimci olmus oluyor .Onun yuzunden almadi esim .Nasil kaşık kullanılıyor acaba kasik bulundursam ?
kızlar bebek şampuanı hangi marka aldınız?
Mustela yenidogan sampuani aldim .Diger urunlerimiz de Mustela .

Bir ebenin sayfasında kaşık biberonların da faydalı ve pratik olduğu yazıyordu alternatif olabilir
Evet onu da gordum ama gecici oldugu icin enjektor diye niyetlenmistim .Arkadasim avent yenidogan biberonu en bastan beri kullaniyor .Evet bebegi memeyi reddetmedi ama bu herkes icin gecerli degil istisna bir durum.

oooo eksildigini gormustumde arttığını görmemiştim :)
Haziran annelerinde de vardı çok artan canım ☺☺
Karin kasilmasndan bahsediosun demi canm benm surekli oluyo ya cokta uzun suruo gecede cok oluo. Senin az kaldi sezeryena. Benmki nezaman gelmek isticek acaba
Evet canım karın kasılması. Bugün çok oldu mesela gece de uykudan uyandım 2 3 defa oldu
Normal mi düşünüyorsun canım
Normal düşünüyorsan kasılmaların olması çok iyi vücut kendini doğuma hazırlıyor ❤
kızlar bebek şampuanı hangi marka aldınız?
Unibaby aldım

Evet onu da gordum ama gecici oldugu icin enjektor diye niyetlenmistim .Arkadasim avent yenidogan biberonu en bastan beri kullaniyor .Evet bebegi memeyi reddetmedi ama bu herkes icin gecerli degil istisna bir durum.

Arkadaşım sütün fazlasını sagip biberonla verdi oğluna canım
Oğlu biberon a alıştı meme yi çoğu zaman reddediyor hali kalmıyor emmeye hemen yoruluyor
Sana tek tavsiyem var cnm doğumdan sonra sürekli emzir her fırsatta ilk günler süt çok gelmez zaten ama geldiği kadar bebeğe yeter
Sen emzirdikce sütun öyle bir gelecek ki inşallah üstüne akacak hep
Ben kızımı sürekli emzirdim bazen 2 saati bile beklemezdim
Günden güne sütüm arttı çok şükür
Biberonla hiç tanışmadı ne olduğunu da bilmez.

unibaby yenidoğan köpük olandan mı yoksa normal şampuan mı?

Insallah dedigin gibi olur canim.Sezeryan olacagim icin ben doğumhaneden çıkmadan ilk etapta mama verirler belki .Onda da korkuyorum biberon verirler diye .Esimi tembihliyorum ama kv var .Isin kolayına kacan hemsireler var .

Birbirimize destek olmak için buradayız. Ne mutlu bana bir nebze rahatlatabildiysem. Umarım çok kolay ve mutluluk içerisinde hatırlarız hepimiz bu süreci.

Insallah dedigin gibi olur canim.Sezeryan olacagim icin ben doğumhaneden çıkmadan ilk etapta mama verirler belki .Onda da korkuyorum biberon verirler diye .Esimi tembihliyorum ama kv var .Isin kolayına kacan hemsireler var .

Hemen mama vermelerine müsade etme canım
Sütun gerçekten gelmezse o zaman verirsin
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın İnşallah
Hemşireler öyle dayatinca insan vicdan yapıyor
Bendeki hemsire 2 gün sütun gelmese gelen 1 damla ona yeter sakın mama verme diye tembihlemisti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…