2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal doğum mu olacak seninki?
Aksilik çıkmazsa insallah normal olucak canm

Insallah normal olucak canm. Kasilmam cok ya bakalm dogum nasl olucak

Eczacıya neyse sanki

9,5 cm bebeğin olması gereken baş buyukluğu, 10 cm sonrası risk.

Kızlar hala yatak yok ama nihayet dogumuhaneye girebildim

Nst çektiler
Ağrı var
Açılma yok
Suan uzman yok doktorlar karar vericem dediler.
Serum bağladılar.
Açlıktan ölüyorum
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Burda doğuran olunca eşime diyorum bugünde şu kadar kişi doğurdu grupta diye. Oda aman hatun sende onların psikolojisine kapılma diyor :)))
Benim dığumuma cok var gözüyle bakıyor herkes ama dediğimde gurubun yarsı doğurdu diye şaşırıyorlar. Gününden sonra geliyor diye biliyorlar.

Aksilik çıkmazsa insallah normal olucak canm

Insallah normal olucak canm. Kasilmam cok ya bakalm dogum nasl olucak
İnşallah gönlündeki olur canim.
Benimde bayağı arttı şimdi 5 10 dkda bir oluyor ne yapsam bilemedim yalancı mi değil mi bilmiyorum duş alacam şimdi

Aynı şey benim başıma geldi canım bugün. Annemler çarşıya çıkmıştı onlara söyledim alsınlar diye. Eczacı ilk defa sizden duydum öyle mama mı verilir boğulma riski daha fazla olur demiş. Beni arıyorlar kızım bunla verilmezmiş diye.Hepsini bir anda sıkmıcan zaten ağzına madem bilmiyorsun yorum yapma değil mi .

Kızlar tansiyonum 14 çktı çok mu yüksek bi tehlike arz eder mi
canım biraz yat uzan bi daha olc 14 yüksek idrar tahlili yapılıp protein kaçağı varmı diye bakiyorlar benimde bazen 13 -14 çıkıyor drum ikidir idrar tahlili yapıyor
eğer protein kaçağı çıkarsa hemen doğuma alıyorlar tansiyon diyip geçmemek lazım önemli

Kuzum bak bu korkutmak filan degil acile git hemen. Tansiyon gebeligin en buyuk dusmani. Hemen bi taksiye atlayın koşun bi bakilsin belki de hic birsey yok ama siz gidin
Canım doktra kontrole gttğmde bu şekilde çktı zaten doktorda yüksek her gün ölç böyle yüksek çkarsa beni ara dedi korktm biraz

Canım doktra kontrole gttğmde bu şekilde çktı zaten doktorda yüksek her gün ölç böyle yüksek çkarsa beni ara dedi korktm biraz

Tansiyon aletleri doğru olcmuyor ki. Aman ihmal etme canim sabah saglik ocaginda bi daha ölçülsun bakalim en skorktugum su tansiyon

Az once yumurtlama akintisi geldi. Sicakta kalmis sakiz gibi uzayan sari akinti. Nisan kanli olurmus ama belki bu nisan oncesi eskorttur. Hani tirlarin önünden gelir ya dikkat uzun ve genis arac geliyor yazar ondan belki de. Acilen bulasiklari makineye atayim. Mutfağı sileyim supureyim sonra banyo yapayim.

Kizlar naber nasilsiniz bugun kontrole gittik dun cok sancim oldu doguracagim sandim camlari silmistim sanirim o yuzden oldu sonra sabaha karsi uyumus kalmistim.bide hastaneye yururken bugun asagidan bisey batiyor gibi sanci oluyordu.soyledim doktoruma bakti bebegin kafasi inmis ama daha acilma baslamamis dedi kilolu bi bebek olacak 3,600 grm civarinda.1-2 haftaya anca dogar dedi4 kilo olur heralde o zamana nasil dogurcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…