2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Orasini bilmiyorum. Ama ben dr a tarif etmistim .Kasilma dedi .Korkuyorum agrili da olsa ağrısız da olsa dedim. Normalde frenliyoruz ama dogum yaklaştı senin icin cok normal rahat ol ve takip et dedi.
Can yakmiyo ama 1 dakikaya kadar oyle kaliyo kasiliyo o arada hareket etmiyo acaba acilmaya yardim eder mi ki o da

Ece ile Maya çok alakasız durmuş canım. Tek isim daha iyi olur. Sadece Ece mesela

Kizlar benim kilom iki aydir ayni bebegim alio kilosunu ben kilo kaybediorum galiba ve canim bisey yemek istemio yani tek ogun yesem o bile idare eder beni neden ki acaba

Kizlar ya ayaklarim cok sisiyor ellerimle .Bir haftaya kadar boyle bir derdim yoktu ama artik var .Ve ciddi anlamda kasiniyor ,karincalanma var .Sudayken iyi ama sudan çıktığı an ayniya dönüyor

Kizlar ya ayaklarim cok sisiyor ellerimle .Bir haftaya kadar boyle bir derdim yoktu ama artik var .Ve ciddi anlamda kasiniyor ,karincalanma var .Sudayken iyi ama sudan çıktığı an ayniya dönüyor
Canım bolbol uzanıp dinlenmelisin. Şişme nedeni ayakta çok durmak ve kendini yormak olabilir.

Canım bolbol uzanıp dinlenmelisin. Şişme nedeni ayakta çok durmak ve kendini yormak olabilir.
Surekli uzaniyorum ama ayaklarim yaniyor resmen .Zaten morariyor da daraldım iyice .Gece uyaniyorum su icmek icin siseye uzaniyorum ellerim uyusmus oluyor tutamiyorum.

Afilim92 geçen bi kanalda dr dedi fincan yade kaşıklada verilmesi iyiymiş hatta yeni dönemde fincanla besliyorlar bebekte çok güzel emiyo cuk cuk diye :)) enjektörde olur tabi

Tamam canım sağol unutmamışsın . Muayene bekleyeceğim mecbur o zaman

Canim bende bu egzacilara gicik oluyorum gecenlerde başım ağriyordu dokdorum sadice citiramon diye ilac var ona izin veriyor zararsız, bende eşime dedim al diye, oda gitmiş o ilac yokmuş tempalgin diye bir ilac var ondan vermiş (ki bu ilac bebek olumune yol acan bilecek bir ilac) eşim tuturmuş orda birine aradı sordu biliyorki verdi iç diye bende tamam dedim içmedim, sonradan dr sorduğumda öğrendim hamileler için ne kadar zararlı olduğnu.
Yani bilmeyen biri olsa egzacı oyle der içer yani kendilerni niye dr cok bilen sanıyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…