2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlısı olsun bakalım , benimde bugun çok kasılmam ağrım var nedense genelde oturdum ondan sanırım.
Ben de hiç oturmadm ondan diyorum ama geçmiyor duş da aldım rahatlamadim
Nefesim kesiliyor doktora gitmeli miyim bilmiyorum
Sancı değil kasilma kısa aralıklarla geliyor

Ben de hiç oturmadm ondan diyorum ama geçmiyor duş da aldım rahatlamadim
Nefesim kesiliyor doktora gitmeli miyim bilmiyorum
Sancı değil kasilma kısa aralıklarla geliyor
canım düzenli 10 dk da birse gitmek lazım diye biliyorum

Doğum yapan arkadaşlar bebeginiz dogdugunda dr usg sinden kaç gr yanılma oldu
Mide problemi yaşayıp bebeginiz doğduğunda saçlimi kelmi doğdu
Benim bebeğime 3200 demişti 3420 gram doğdu.doğumun son haftası midem yanıyodu oyle serum alacak kadar mide şikayetlerim olmadı ama kızım saçlı doğdu

Bugun benim oglani dr a goturdum. Dayanamadim ordan kendimde kontrole girdim :) Kizimiz 3 kilo olmus. Hala ters ve donmeye niyeti yok gibi. 36. Haftadan sonra donme ihtimali azaliyormus buyudugu icin. Nst ye girdim normal cikti degerler.
Hala isim konusunda kararsizim. Ece Maya nasil olur kizlar

Kizlar agri sanci hissetmiyorum ama gun icirisinde oglum hep bi tarafta toplanip sertlesiyor bu da kasilmaya girer mi acaba illa agrimin olmasi sartmi

Bende onceki gebeligimde tansiyon sorunu yasadim canim uzun sure hastanede kalmak zorunda kaldim bu surecte boyle yapti kadin dogum dr ve kardiyoloji dr u ... yukselince basima yastik koydurdular ekstra. . Düşünce de ayaklarima...
Bak bunu bilmiyordum cnm saol bilgi için. Ben babannemi de uyarayim o zaman.

Masallah :) Bence sadece Maya .Ece ile uyumsuz geliyor kulağa.

Masallah sadece maya daha guzel sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…