- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.021
Kizlar ya ayaklarim cok sisiyor ellerimle .Bir haftaya kadar boyle bir derdim yoktu ama artik var .Ve ciddi anlamda kasiniyor ,karincalanma var .Sudayken iyi ama sudan çıktığı an ayniya dönüyor
Canim ahh 1 aydır bende aynıyim ayaklarım ellerim şiş beni görenler yenimi uyandin diyorlar yuzumde şişti bacaklarim kasiniyor bi kere tirnagimi sursem yara oluyor bacagim hep çizik içinde kendimi böyle görmek hiç hoşuma gitmiyor evin içinde yürürken bile ayaklarimin alti ağrıyor tansiyonum 13-14 lerde çıkıyor 10 lardada oluyor ama protein kaçağı yok çok şükürKizlar ya ayaklarim cok sisiyor ellerimle .Bir haftaya kadar boyle bir derdim yoktu ama artik var .Ve ciddi anlamda kasiniyor ,karincalanma var .Sudayken iyi ama sudan çıktığı an ayniya dönüyor
Aynı dertten bende muzdaribim maalesef herci bu aralar daha uzun sure yatabiliyorum bende 2 hafta sonra spinal olucam tek düşüncem nasıl yaticam ayın 4unde anestezi uzmanı ile görüşmem var bunu kesinlikle ona söyleyeceğim bu durum aslında tamamen psikolojik farkındayım ama yinede iste üstesinden gelmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum biraz da kafaya taktikca oluyo düşünmeme ye çalışıyormKızlar merhaba cuma günü kismetse bebeğimi kucağıma alıyorum ama çok tedirginim 2 aydır felan sırt üstü yatamıyorum yattığım an bayılacak gibi oluyorum nefesim kesiliyor,doktor kontrollerinde bile 5 dk zor yatıyorum bu durum normal mi acaba doktorum normal dedi ama bana hiç normal gibi gelmiyorkorkuyorum doğum anında ya bayilirsam ya bişey olursa diye doktor merak etme bişey olmaz diyo var mı böyle bi durum yaşayan acaba? Evde denemeler yapıyorum yok olmuyor 1 dk bile duramıyorum
Canım oda kasılmaları azaltıyor diye doğumu geciktirirse die korkuyorum çünkü şu an bi an önce doğsa modundayım. Sabah doktora gidicem orda sorarım bakalım iç derse hemen alırımBen magnezyum aksatınca çene ve diş ağrım oldu canım . İçince de kısa sürede geçti. Dene istersen vücuttaki depoları boşaltıyor bebişler
Kızlar merhaba cuma günü kismetse bebeğimi kucağıma alıyorum ama çok tedirginim 2 aydır felan sırt üstü yatamıyorum yattığım an bayılacak gibi oluyorum nefesim kesiliyor,doktor kontrollerinde bile 5 dk zor yatıyorum bu durum normal mi acaba doktorum normal dedi ama bana hiç normal gibi gelmiyorkorkuyorum doğum anında ya bayilirsam ya bişey olursa diye doktor merak etme bişey olmaz diyo var mı böyle bi durum yaşayan acaba? Evde denemeler yapıyorum yok olmuyor 1 dk bile duramıyorum
Canim bebegin ne durumda saglikli durumdadir insallah Rabb’im yardımcın olsunArkadaslar ben Ağustos annesi idim ama 33.haftada suyum geldi, bu grupta böyle bir olay basina gelen var mı? Erken haftalarda dogum yapan veya erken doğum riski yasayan?
Canim ben 5 yıl once erken dogum yapmistim.. tansiyonum yukselince suyum bitti ve bebegi aniden almak zorunda kalmışlardi... 32haftaliktik... simdi nasilsin peki? Bebek nasil? Umarim iyisinizdir. .. cok gecmis olsun....Arkadaslar ben Ağustos annesi idim ama 33.haftada suyum geldi, bu grupta böyle bir olay basina gelen var mı? Erken haftalarda dogum yapan veya erken doğum riski yasayan?
Çok teşekkür ederim cevabınız için üniversite hastanesinde nst ye bagliyim suyum geldi bundan sonraki süreci bilmiyorum, bebeğiniz iyi mi?Canim ben 5 yıl once erken dogum yapmistim.. tansiyonum yukselince suyum bitti ve bebegi aniden almak zorunda kalmışlardi... 32haftaliktik... simdi nasilsin peki? Bebek nasil? Umarim iyisinizdir. .. cok gecmis olsun....
Şuan nst deyim ama hala inanamıyorum kizim 39+4te olmuştu, bu çok ani olunca sarsirdim, erjen dogum riskim yoktu ama idrar yolu enfeksiyonu noktasında tirsiyordumCanim bebegin ne durumda saglikli durumdadir insallah Rabb’im yardımcın olsun
Henuz dogum yapmadiniz yani? Cok sevindim 1gun bile kardir... hic felaket tellalligi yapmayacagim cunku hersey geciyor... kizim masallah simdi cok iyi yaşıtlarına göre... hic bir konuda (ileriki yaslarda ) problem yasamadik endise etmeyin... sadece bizim aniden oldu ciger gelistirici igne bile yapmaya firsat yoktu ve biraz uzun küvözde kaldi... ama geciyor... hepsi geciyor. Küçük bebek bakimi da tabiki farkli ama inanin zaten hep hayatinizdaymis gibi olacak ben tek basimaydim ve altindan kalkmak zor olmadi şükür... temennim umarim daha cok bekler bebis ama beklemese bile karamsarlığa kapilmaya gerek yok Allah büyük hersey yoluna girer inşallah. ..Çok teşekkür ederim cevabınız için üniversite hastanesinde nst ye bagkiyib suyum geldi bundan sonraki süreci bilmiyorum, bebeğiniz iyi mi?
Hayır yapmadım ama sanki bundan sonra durdurulabilecek durum yok yani bilemiyorum ama anladığım kadarıyla en geç bir kaç güne doğum olacak gibi sonuçta suyum geldi ya ciğer geliştirici vs gibi şeyler yapılacak galiba, inşallah sag selâmet kavusuruzHenuz dogum yapmadiniz yani? Cok sevindim 1gun bile kardir... hic felaket tellalligi yapmayacagim cunku hersey geciyor... kizim masallah simdi cok iyi yaşıtlarına göre... hic bir konuda (ileriki yaslarda ) problem yasamadik endise etmeyin... sadece bizim aniden oldu ciger gelistirici igne bile yapmaya firsat yoktu ve biraz uzun küvözde kaldi... ama geciyor... hepsi geciyor. Küçük bebek bakimi da tabiki farkli ama inanin zaten hep hayatinizdaymis gibi olacak ben tek basimaydim ve altindan kalkmak zor olmadi şükür... temennim umarim daha cok bekler bebis ama beklemese bile karamsarlığa kapilmaya gerek yok Allah büyük hersey yoluna girer inşallah. ..
Bildigim kadariyla öyle (ben bu kismi direkt atlayopwdoguma girdim maalesef) ... serumla durdurmaya calisacaklar biraz anne karninda ve ciger gelistirici igne yapacaklar... enfeksiyon riskine göre de sanirim dogum planlanacak... ama suan cigerleri onemli bizim en büyük sikintimiz bu olmuştu... birde emme refleksi gelismemis oluyor erken haftalarda dogumda... bu konudada biraz yorulmuştum. . Sag selamet gelsin insallah kuzucuk... dua etmekten baska caremiz yok allah yardimcin olsun... surec konusunda da aklına bisey takılırsa yaz lutfen ve beni de bilgilendir merak ederimHayır yapmadım ama sanki bundan sonra durdurulabilecek durum yok yani bilemiyorum ama anladığım kadarıyla en geç bir kaç güne doğum olacak gibi sonuçta suyum geldi ya ciğer geliştirici vs gibi şeyler yapılacak galiba, inşallah sag selâmet kavusuruz
Mesajınızı şimdi gördümPeki doktora sordun mu
Kızlar dün egede yatisim yapıldı boş yatak için bekledik geceden beri sancim var. Ama doktor gündüz doğması daha iyi dediği için serum yiyorum habire .Çocuk cerrahisi sorumluluk almamak için doğum şekline öneri de bbulunmamis. Ama burdaki doktorlar da kendi doktorum gibi düşünüyor.B Bugunneselibirgun nasilsin bebegin nasil canim ?
Kızlar dün egede yatisim yapıldı boş yatak için bekledik geceden beri sancim var. Ama doktor gündüz doğması daha iyi dediği için serum yiyorum habire .Çocuk cerrahisi sorumluluk almamak için doğum şekline öneri de bbulunmamis. Ama burdaki doktorlar da kendi doktorum gibi düşünüyor.
Saaatli bomba gibi o şeyin ne zaman patlagacagi kanaaycagi belli olmaz sezaryan bile riskli diyorlar. Sabah burdaki perinatolojiye gösterecekler. Muhtemelen bugün alınır dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?