2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haberdar et canım.

Canım oda kasılmaları azaltıyor diye doğumu geciktirirse die korkuyorum çünkü şu an bi an önce doğsa modundayım. Sabah doktora gidicem orda sorarım bakalım iç derse hemen alırım
Sen epeydir çekiyorsun sanırım diş ağrısı, belki de nedeni böyle birşeyin eksikliği idi. Ama haklısın sonlara gelmişsin. Dr verir en doğru kararı.

Merhba kizlar bi sorum olck ablam hamile ve sezeryn dogum olck ccuk ilk dogdugunda sekerli su verme olayi ne kadar dogru ilk dogumunda kayinvldesi vermisti bizde birsey demedk sutude 1saate geldi zaten oyle uzun surmedi yani mama mi yoksa sekrli sumu vermk dha dgru yeni dogan ccuga

Cok az kalmiş sağ salim kucağna alicaksin allahın izniyle.
Bende oyleyim canım, sırtusdu yatamıyorum, ve başim yerdede yatamiyorum 2-3 yasdığı üst üste koyup oturur vaziyetde yatıyorum, yoksa burundan da ağızdanda nefrs alamıyorum.

Günaydin kizlar,
Bu gün ruyamda kızımı doğmuş olduğnu gördüm, ama buyuk kızımın 3 katı kadardı, boyle zencı gibi kap kara bişeydi, ben hep diyordum ilk kizim sarişin diyeri esmer olucak diye onun üstümde oluşdurduğu pisikolejiyle öyle gördüm her halde, daha yeni doğmuş yurumeye konuşmaya başlamış, baya garip bir rüyaydı.
Ondan öncede nişanimin geldiğni cantam hazır olmadığı için apar topar canta hazırlamağa başladığmı, burdada ben doğuma gidiyorum diye yazdığmi gördüm, kalkdığımda sırıl sıklam terlemişdim.

Bebeğin kan şekeri düşmesin diye hemşireler mama verir zaten ama sütü bir saate geldiyse ona bile gerek yok önce emsin hiçbirşey vermeyin bebeğe

Günaydın kızlar dün muayene oldum nst de 60 üstü sancim çıktı ama artık 37 haftalık olduğu için normal dedi doktorum çatı muayenesi de oldum benim için biraz zor oldu baya bi bağırmışim eşim doguruyorum zannetmiş :)) inşallah sizinkiler kolay olur...bebek 3.200 gr olmuş normal doğum görünüyor 2cm açıklığım varmış yarında doğum başlayabilir 2 hafta sonrada olabilir dedi beklemedeyiz şuan Allah hepimize doğumunu kolay eylesin.

Evet canım SMA daha iyi, Aptamildeki şeker oranı yüksek çünkü

Aptamil'de şeker yok canım, ben de kullanıyorum ilave şeker olmadığı için seçtim hatta. İçindekilerden de bakabilirsin. Karbonhidrat olarak sadece anne sütündeki gibi laktoz içeriyor. SMA'da prebiyotik lif olmadığı için doktorum bağışıklığı geliştirmede yetersiz kalır demişti.

Günaydın kizlar .Gece uyuyamadim surekli kalkip ayaklarima soğuk su tuttum .Bende düşük tansiyon var cok sukur yuksek tansiyon kaynakli degil.Nefes alamadim .Sonra belimden kasiklarima agri yayıldı. Esime dedim herhalde dogurcam .Bir taraftan da icimden diyorum oo annem burdayken denk gelcek yaşadım. Sacma sapan dusuncelerr girdim.

Allah yardimcin olsun canim insallab korkulanlarin hic biri olmasin... guzel haberlerink bekliyoruz insallah ...
Heyecandan kasılıyorum .ben resmen doğuma gidiyorum ya ameliyat masasına yatana kadar inanamayacağım sanırım
Saglicakla gelsin insallah yavru guzel haberlerinizi bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…