2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Heyecandan kasılıyorum .ben resmen doğuma gidiyorum ya ameliyat masasına yatana kadar inanamayacağım sanırım
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canm sağ salim kucağına alirsin inşallah dualarimdasin❤
@Pembegomlek canım sağ salim kucağına alirsin inşallah güzel haberler bekliyorum senden dualarimdasin❤❤
@_FenikS_ canım nasıl oldun iyi misin ?

Günaydın kızlar
Sabah 7 den beri ayaktayım kadın geldi temizlik yapıyor şu an annem ona yardımcı oluyor
Ben de kızımla ilgileniyorum doğuma 1 kala grip olacak gibi burnu akıyor ne yapacam bilmiyorum moralim çok bozuldu kalbim daralıyor kızımın gribi çok ağır geçer
Agirlasirsa ben yarın nasıl onu evde bırakıp gidecem?
Kardeşine de bana da bulaştırma riski var
Ihlamur verdim şimdi
Şurup da verecem başka ne yapabilirim

Bizde de devam ediyor temizlik .Otururken yoruluyorum .Inşallah kizin hasta olmaz canim yaa .Bal yedir .Tereyağı eritip pekmezle ilik içerebilirsin. Limon yedirebilirsin tabii yerse .Aklima bunlar geldi.

Bugün bende de temzlik var iki bayan geldi annemide çağırdm başlarında dur diye ama yinede sana sorcakları oluyor ayakta kalıyoruz.. gecede hiç uyuyamadm şuan gözümden uyku akıyor resmen.. yarında bebek odası gelecek haftaya doğum var hiç dinlenmeden maraton başlıcak. Hiç hayal ettiğim gibi hamilelik geçirmyrm işler bekledikçe ben geriliyorum. Yata dinlene kitap okuyarak geçirmeyi hayal etmiştm son günlerimi

Sağlık olsun bende tam tersi hayatım biraz hareketlense diyorum

Canim keske once mobilya kurulsa sonra temizlikci gelseydi .Cunku kurulumda fena toz çıkıyor. Girip çıkarken koridor da toz oluyor kirleniyor .Hem de bebegin mobilyalari da silinmis olurdu.

Dr bana aptamil yeni doğan al demşti sma daha mı iyi ilk kez duydum
Bende ikizlerde kullanıyorum aptamilin doktorum çok önermişti banada hem anne sütüne yakın diye hemde bağışıklık çok kuvvetlendiriyor diye ayrıca aptamilde şeker yok canım rahatlıkla kullanabilirsin

Canim keske once mobilya kurulsa sonra temizlikci gelseydi .Cunku kurulumda fena toz çıkıyor. Girip çıkarken koridor da toz oluyor kirleniyor .Hem de bebegin mobilyalari da silinmis olurdu.
Ah canım öyle istedim ama şartlar böyle gelişti artık odaların kapısını kapalı tutucam koridorunda halısını sermicem yıkamadan geldi en son sererim. Olmazsa önümüzdeki hafta bi daha çağırırm bayanı üzerinden geçer

Neyse sağlık olsun canim .Bizim de mobilya kuruldu esim temizledi sonra degisim oldu tekrar temizlemek zorunda kaldi. Simdi annemler bebek odasina hic dokunmadi isleri kolaylaştı.

Bizde de devam ediyor temizlik .Otururken yoruluyorum .Inşallah kizin hasta olmaz canim yaa .Bal yedir .Tereyağı eritip pekmezle ilik içerebilirsin. Limon yedirebilirsin tabii yerse .Aklima bunlar geldi.
Ben de oturuyorum beynim yoruldu evde yabancı var hissi bile rahatsız ediyor beni.
Tereyağını pekmez le deneyebilirim canım teşekkür ederim balı da ıhlamur un için eekliyim biraz da limon atarım
İnşallah hasta olmaz surup verdim simdi

Neyse sağlık olsun canim .Bizim de mobilya kuruldu esim temizledi sonra degisim oldu tekrar temizlemek zorunda kaldi. Simdi annemler bebek odasina hic dokunmadi isleri kolaylaştı.
Ohh iyi olmuş cnm onlara kolaylık olmuştur. Şimdi benm en dağınık odam orası çünkü bebeğin herşeyi ortada poşet poşet. Bende pencere ve kapısını geçin sadece dedim artk.. hayrlısı bkalım sağlık olsunda ev yine kirlenecek yine temizlenecek bu döngü bitmez

Bundan sonra oyle .Doğumdan sonra toparlaninca kendimiz yaparız. Yapamadığımız zamanlarda destek aliriz .Yeter ki sağlıklı huzurlu olalim

Kasılmalar devam ediyor ama daha az aralıklı. 2. Hastanede fos çıktı canim sıkıldı suyun sancim geldiğinde gel dedi dr. Ben su sanci bekleyeceksem normal dogururum ne diye bekliyorum ki?Gun verme yokmuş eşime patladım artik özele karar kıldık şimdi muayeneye sıra aldim öğle yemeği sonrası giricem günmu vereceksin napacaksın yap dicem. Bebeğin kalp atışı geçenkinden daha yüksek çıktı birşey demedi iyi dedi halbuki geçen ondan düşüktü acildeki yollamadı düzene girmesini bekledi öyle çıktık. Anlayacağın bir dikiş tutturamadım dr konusunda herbiri ayrı hava birine riskli gelen durum diğerine göre normal.

Canım biz seninle doğurucam galiba diye diye en son doğurucaz sanırım

Canım ben 4 sene önce doğum yaptım, o zaman eczacı öyle söylemiş. Şu anda nasıldır bilemiyorum tabi. Henüz araştırma yapmadım

Kızlar Doğum yapanları tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inş

Ben de her gün bekliyorum hala gelen giden yok. Dışarı çıkmaya korkar oldum suyum filan gelirse diye. Cımartesi randevum var. 39+3 olucam o gün. Belki açılmam varsa alır diyorum. Geçende 1-2cm açılma var demişti.

Kokay gelsn canm bende ptesi almstm annem basnda bekledi ama ben pert olmustum resmen sanki ben temizlemism gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…