- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.081
İnşallah yüz felci değildir ufak bişeydir
Hadi ya ne sorumsuz bir hastane sezeryan olacaksan niye sancı bekleyesin ki çok mantıksızKasılmalar devam ediyor ama daha az aralıklı. 2. Hastanede fos çıktı canim sıkıldı suyun sancim geldiğinde gel dedi dr. Ben su sanci bekleyeceksem normal dogururum ne diye bekliyorum ki?Gun verme yokmuş eşime patladım artik özele karar kıldık şimdi muayeneye sıra aldim öğle yemeği sonrası giricem günmu vereceksin napacaksın yap dicem. Bebeğin kalp atışı geçenkinden daha yüksek çıktı birşey demedi iyi dedi halbuki geçen ondan düşüktü acildeki yollamadı düzene girmesini bekledi öyle çıktık. Anlayacağın bir dikiş tutturamadım dr konusunda herbiri ayrı hava birine riskli gelen durum diğerine göre normal.
Yok yok en sona kalmayiz yaCanım biz seninle doğurucam galiba diye diye en son doğurucaz sanırım
Cok gecmis olsun insallah oyle birsey degildir Allah sifa versin canimDua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Çok merakta kaldım. İşten çıkıp gitmiş hemen beni götürmedi. Kan tahlili yapılmış mr a girecek birazdan.
Aynen canim gecen aksam sinirlendim 170 cikti kalbi bugun 180 ara ara 170Hadi ya ne sorumsuz bir hastane sezeryan olacaksan niye sancı bekleyesin ki çok mantıksız
Özel e git canım en iyisi orda sana daha iyi davranırlar gün de verir bugün doktor sana
Haber ver yine doktora gidince.
Stres okuyorsun diye bebeğin kalp atışları artıyordur onlar da bizden çok etkileniyorlar
Dua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Çok merakta kaldım. İşten çıkıp gitmiş hemen beni götürmedi. Kan tahlili yapılmış mr a girecek birazdan.
Degildir insallah .Allah sifa versin.Dua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Canım geçmiş olsun 20. Haftada bende oldum şuan 36 yım ve hala yüzümde yamukluk var tabi baya iyileşti ama eskisi gibi değil hala yüzüm. İlaçlar kontizonlu diye vermediler oyüzden gecmedi sanırım. Mr da bişe çıkmazsa ilaçla 15 gün bir aya düzaelir merak etmeyin. Ben çok sıkıldk ama geçsin artık gözüm takılıyo hala iki gözüm senkronize olamadı dahaDua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Canım ben kaçırdım sanırım ne gibi bi problem var geçmiş olsunHala bekliyorum kızlar....
Sabah iki doktor daha baktı
Normal doğuma engel değil.
Ama sıkıntılı bu bebeği niye aldirmadiniz size böyle bişey dediler mi vs tarzı konuştu.
Geçen beri bişey yemiyodum
Doktor takip önerdi.
Dün burdaki doktor bile sezaryan bekleyemeyiz tarzı konusuyodu.
Şimdi
Takip deniliyor. Endişe ediyorum.
Sancin açılman suyun yok bekliceksin diyolar.
Bekleme sebebini de anlamıyorum zaten bir gün kalsa iyi diyolar.
3.300 gram 38 hafta
Çok geçmiş olsun cnm. Ege üniversitesindesin demi? Ordaki doktorlar biraz gıcık. Çok soru sormaya gelmiyor. Cevap dersen zorla alıyorsun oda alabilirsen. Ama hep iyi doktorlar. Ben 1 ay kaldım orda. Doğuma yakın gene kaldım, kanamalarımdan dolayı. Bugün bebeklerime orası sayesinde kavuştum. Umarım her şey tez zamanda yolunda gider, en fenası bilinmemezlik oluyor.Hala bekliyorum kızlar....
Ama sıkıntılı bu bebeği niye aldirmadiniz size böyle bişey dediler mi vs tarzı konuştu.
Doktor takip önerdi.
Şimdi
3.300 gram 38 hafta
Benim 9unda randevum var bakalım ozamana kadar dayanabilcek mi :)Yok yok en sona kalmayiz ya
Ayy ama her yer pırıl pırıl oldu. Doğuma kadar salona girmiycem .
Ne demek canım şimdi gecmissindir doktoraAynen canim gecen aksam sinirlendim 170 cikti kalbi bugun 180 ara ara 170sacmaligin daniskasi artik hafta bekle su gelsin sanci cek ameliyat ol yarim saat kaldi iple cekiyorum aglamak istiyorum artik boyle birsey yok. 2 haftadır herşey üstüste geliyor haber veririm sagol sorduğun için
Canım belki yazdıklarımı hatırlarsan benim kızım da ben de 1 haftadır hastayiz ama kızıma prospan diye şurup aldım eskiden de onu alırdık hep anında geçerdi gribi bu defa unutmuşum aklıma gelince aldım hemen 1 günde toparladı çocuk içeriği de bitkisel belki biliyorsundur reçetesiz satılıyor onu mutlaka dene derim keşke ben de içe bilsem annemde bile kırıklık vardı o da içti maşallah 1 günde o da toparladı geriye kaldım ben serum antibiyotik öksürük şurubu ağrı kesici doğal içecekler ne ictimse bana mısın demiyor mutlaka kendini koru canım şu an bebek gelecek diye ödüm kopuyor bütün hayallerim suya düştü yavrumu bu şekilde karşılayıp ona da bulastirmaktan öyle korkuyorum ki daha bir kaç hafta önce hemen gelsin bebeğim kasılmalara gece ağrılarına şişkinliklere dayanamıyorum diyordum çok pişmanım şimdi keşke o ağrılarım olsaydı da yaz günü hayatımın en ağır gribini geçirmemiş olsaydım çok çok üzgünümGünaydın kızlar
Sabah 7 den beri ayaktayım kadın geldi temizlik yapıyor şu an annem ona yardımcı oluyor
Ben de kızımla ilgileniyorum doğuma 1 kala grip olacak gibi burnu akıyor ne yapacam bilmiyorum moralim çok bozuldu kalbim daralıyor kızımın gribi çok ağır geçer
Agirlasirsa ben yarın nasıl onu evde bırakıp gidecem?
Kardeşine de bana da bulaştırma riski var
Ihlamur verdim şimdi
Şurup da verecem başka ne yapabilirim
Merak etmeyin ben kapatıcam buraları, 42 haftalık doğuruyorumYok yok en sona kalmayiz ya
Ayy ama her yer pırıl pırıl oldu. Doğuma kadar salona girmiycem .
Cok gecmis olsun insallah oyle birsey degildir Allah sifa versin canim
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Daha önce olmuş muydu böyle bişey, ya da başka bi hastalığı var mı?
Degildir insallah .Allah sifa versin.
Canım geçmiş olsun 20. Haftada bende oldum şuan 36 yım ve hala yüzümde yamukluk var tabi baya iyileşti ama eskisi gibi değil hala yüzüm. İlaçlar kontizonlu diye vermediler oyüzden gecmedi sanırım. Mr da bişe çıkmazsa ilaçla 15 gün bir aya düzaelir merak etmeyin. Ben çok sıkıldk ama geçsin artık gözüm takılıyo hala iki gözüm senkronize olamadı daha) allahım şifa varsin inşş cümlemize
Bende anlamadım canım 38 haftalık olmuş risk almak yerine sezeryan neden yapmadılar anlamadım ama insallah bi bildikleri vardır ne diyelimHala bekliyorum kızlar....
Doktor takip önerdi.
Şimdi
3.300 gram 38 hafta
OH ne alaaaBende eve temizlikçi alcaktım ama taşıncaz inşş doğumdan sonra yeni eve alırımbenim kiram 1800 dü ve 1100 e kira bulduk tanıdık adamla konuştuk anlaştık ağustosta taşıncaz inşş. Annemede çok yakın. Artık anamlar kardeşlerim birilerine yaptırırım doğumdan önce gelişigüzel
Canım çok geçmiş olsun size yazın grip olmak çok zor ve daha uzun sürüyorCanım belki yazdıklarımı hatırlarsan benim kızım da ben de 1 haftadır hastayiz ama kızıma prospan diye şurup aldım eskiden de onu alırdık hep anında geçerdi gribi bu defa unutmuşum aklıma gelince aldım hemen 1 günde toparladı çocuk içeriği de bitkisel belki biliyorsundur reçetesiz satılıyor onu mutlaka dene derim keşke ben de içe bilsem annemde bile kırıklık vardı o da içti maşallah 1 günde o da toparladı geriye kaldım ben serum antibiyotik öksürük şurubu ağrı kesici doğal içecekler ne ictimse bana mısın demiyor mutlaka kendini koru canım şu an bebek gelecek diye ödüm kopuyor bütün hayallerim suya düştü yavrumu bu şekilde karşılayıp ona da bulastirmaktan öyle korkuyorum ki daha bir kaç hafta önce hemen gelsin bebeğim kasılmalara gece ağrılarına şişkinliklere dayanamıyorum diyordum çok pişmanım şimdi keşke o ağrılarım olsaydı da yaz günü hayatımın en ağır gribini geçirmemiş olsaydım çok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?