2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yüz felci değildir ufak bişeydir

İnş canım ama doktor da şüphelenmiş. Dünden beri dudağında şişlik var gibiydi. Sonra ağzında dudaklarını kapatınca yamulma oldu gibi. Alerji filan diye düşündük ama bu gün işe gidince devam etmiş hala. Kulak ağrısı filan başlamış. Yüz felci Belirtileri oluyor. MR ve tahliller ne çıkacak merak ediyorum. İnş hemen geçer çok korkuyorum

Hadi ya ne sorumsuz bir hastane sezeryan olacaksan niye sancı bekleyesin ki çok mantıksız
Özel e git canım en iyisi orda sana daha iyi davranırlar gün de verir bugün doktor sana
Haber ver yine doktora gidince.
Stres okuyorsun diye bebeğin kalp atışları artıyordur onlar da bizden çok etkileniyorlar

Aynen canim gecen aksam sinirlendim 170 cikti kalbi bugun 180 ara ara 170 sacmaligin daniskasi artik hafta bekle su gelsin sanci cek ameliyat ol yarim saat kaldi iple cekiyorum aglamak istiyorum artik boyle birsey yok. 2 haftadır herşey üstüste geliyor haber veririm sagol sorduğun için

Dua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Çok merakta kaldım. İşten çıkıp gitmiş hemen beni götürmedi. Kan tahlili yapılmış mr a girecek birazdan.

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Daha önce olmuş muydu böyle bişey, ya da başka bi hastalığı var mı?

Dua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Çok merakta kaldım. İşten çıkıp gitmiş hemen beni götürmedi. Kan tahlili yapılmış mr a girecek birazdan.
Canım geçmiş olsun 20. Haftada bende oldum şuan 36 yım ve hala yüzümde yamukluk var tabi baya iyileşti ama eskisi gibi değil hala yüzüm. İlaçlar kontizonlu diye vermediler oyüzden gecmedi sanırım. Mr da bişe çıkmazsa ilaçla 15 gün bir aya düzaelir merak etmeyin. Ben çok sıkıldk ama geçsin artık gözüm takılıyo hala iki gözüm senkronize olamadı daha ) allahım şifa varsin inşş cümlemize

Hala bekliyorum kızlar....
Sabah iki doktor daha baktı
Normal doğuma engel değil.
Ama sıkıntılı bu bebeği niye aldirmadiniz size böyle bişey dediler mi vs tarzı konuştu.
Geçen beri bişey yemiyodum
Doktor takip önerdi.

Dün burdaki doktor bile sezaryan bekleyemeyiz tarzı konusuyodu.
Şimdi
Takip deniliyor. Endişe ediyorum.
Sancin açılman suyun yok bekliceksin diyolar.
Bekleme sebebini de anlamıyorum zaten bir gün kalsa iyi diyolar.
3.300 gram 38 hafta

Bende eve temizlikçi alcaktım ama taşıncaz inşş doğumdan sonra yeni eve alırım benim kiram 1800 dü ve 1100 e kira bulduk tanıdık adamla konuştuk anlaştık ağustosta taşıncaz inşş. Annemede çok yakın. Artık anamlar kardeşlerim birilerine yaptırırım doğumdan önce gelişigüzel

Canım ben kaçırdım sanırım ne gibi bi problem var geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun cnm. Ege üniversitesindesin demi? Ordaki doktorlar biraz gıcık. Çok soru sormaya gelmiyor. Cevap dersen zorla alıyorsun oda alabilirsen. Ama hep iyi doktorlar. Ben 1 ay kaldım orda. Doğuma yakın gene kaldım, kanamalarımdan dolayı. Bugün bebeklerime orası sayesinde kavuştum. Umarım her şey tez zamanda yolunda gider, en fenası bilinmemezlik oluyor.

Yok yok en sona kalmayiz ya
Ayy ama her yer pırıl pırıl oldu. Doğuma kadar salona girmiycem .
Benim 9unda randevum var bakalım ozamana kadar dayanabilcek mi :)
Oh ne güzel canım güle güle kirlensin diyemicem uzunca bir süre temiz kalsın :) benimde geçen hafta oldu temizliğim dediğin gibi misafir odamın kapısını kapadım koltukların üstüne çarşaf örttüm halıları kaldırmıştım zaten yıkamacıya verdim halıda yok oda taşıncak gibi :) dün eve gidince toz aldım vileda çektim odaya bugünde tekrarlarım aynılarını kirlenmesin :)

Ne demek canım şimdi gecmissindir doktora
Ne dedi ne yaptın çok merak ediyorum ❤❤

Canım belki yazdıklarımı hatırlarsan benim kızım da ben de 1 haftadır hastayiz ama kızıma prospan diye şurup aldım eskiden de onu alırdık hep anında geçerdi gribi bu defa unutmuşum aklıma gelince aldım hemen 1 günde toparladı çocuk içeriği de bitkisel belki biliyorsundur reçetesiz satılıyor onu mutlaka dene derim keşke ben de içe bilsem annemde bile kırıklık vardı o da içti maşallah 1 günde o da toparladı geriye kaldım ben serum antibiyotik öksürük şurubu ağrı kesici doğal içecekler ne ictimse bana mısın demiyor mutlaka kendini koru canım şu an bebek gelecek diye ödüm kopuyor bütün hayallerim suya düştü yavrumu bu şekilde karşılayıp ona da bulastirmaktan öyle korkuyorum ki daha bir kaç hafta önce hemen gelsin bebeğim kasılmalara gece ağrılarına şişkinliklere dayanamıyorum diyordum çok pişmanım şimdi keşke o ağrılarım olsaydı da yaz günü hayatımın en ağır gribini geçirmemiş olsaydım çok çok üzgünüm

Cok gecmis olsun insallah oyle birsey degildir Allah sifa versin canim

Çok sağol canım

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Daha önce olmuş muydu böyle bişey, ya da başka bi hastalığı var mı?

Sağol canım. Hiç bişeyi yoktu canım ilk defa oldu durduk yere. Sadece arkadaşının ölüm haberini aldı 2 gün önce. Ona üzüntüsünden mi oldu acaba diyorum bilmiyorum.

Degildir insallah .Allah sifa versin.

Amin canım.

Çok sağol canım. Senin neden oldu peki? Sebep ne dedi doktor?
Üzüntüden olmuş olabilir mi diyorum?Yanında olmayınca iyice merak ediyorum şimdi.

Bende anlamadım canım 38 haftalık olmuş risk almak yerine sezeryan neden yapmadılar anlamadım ama insallah bi bildikleri vardır ne diyelim

OH ne alaaagözün aydın

Canım çok geçmiş olsun size yazın grip olmak çok zor ve daha uzun sürüyor
Hamileyken daha da uzun sürüyor
Birazdan doktora yollicam eşimle canım boyle geçecek gibi değil
Ben sabah doğum yapacam kızım evde ateşli aklım onda kalacak
Bebek de eve gelene kadar iyileşmez ise sıkıntı ona da bulaşirsa ufacık zaten
Doktora sorayım bir o ilacı canım
Ben de bricanyl verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…