2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun büyük ihtimalle üzüntüden olmuştur

bedef Forse NasilYarDiyeyim nasilsiniz kizlar ?Bebisleriniz nasil ?

Sağıl canım iyiyiz Allah'a şükür. Oğlum biraz gaz çıkarmada bağırsak daha henüz kas gelişmediği için zorlanıyor, çok ağlıyor.
Uzun uykuları var uyandırırsam da çok ağlıyor.
Az sarılık çıktı yarın yine kontrolümüz var ama düşer gibi görünüyor.

Aklınızda olsun günde 10 ar dakika sabah akşam gün ışığı, sarılığa iyi geliyormuş.

Herkes iyi mi takip edemiyorum burayı, evde ortamı da yönetmek gerekiyor ne yenicek ne içilice ne alınacak. annem ve kızkardeşim yanımdaydı ..şimdi kızkardeşini yolculadık. Eşim de evde..

Herkes iyidir umarım, iyi haberleri sizlerden de bekliyorum inşallah

Hepinizi çok öpüyorum. Burası bana büyük destek oldu. Özellikle son gün suyumun gelmiş olabileceğini sizler uyardınız. Sağolsun eksik olmayın...

Canim ya doğum sonrası tedavi olur, benimki 10 güne düzeldi ama o sırada kızımı emzirememişdim şimdi yine olucak diye korkuyorum 10 dkikada bir aynada kendimi kontrol ediyorum.

Çok teşekkür ederim canım , bebeğine de geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah , evet mutlaka sor hem kendini de koru çok öpme çocuğu sana da bulaşmasın sık sık ellerini yüzünü yıka kolonya kokla , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini eve gelene kadar çocuk da atlatmış olur inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. Annende var yardımı olur yalnız değilsin kendini iyice strese sokma doğumda da Rabbim yardımcın olsun şafak doğan güneş :) ♡

Ne demek canım şimdi gecmissindir doktora
Ne dedi ne yaptın çok merak ediyorum ❤❤
Çıktım çok şükür 3kg 50 cm olmuş oğlum 13 temmuz dedi kararsizim geçen sene tam temmuz ayının 13nde bebeğimi kaybetmiş 14u suni sancıyla doğum yapmıştım bu doktorun takipli hastasıydım ozaman. Hatırlattım kendiside üzüldü sıkıntıysa sana 16 temmuz sabaha gün vereyim dedi. Haftaya kontrolde tam karar vericez. Birde beklemeye bilir dedi kafası kanaldaymış heran gele bilir de dedi

Alışmaya çalışıyoruz canım. Hiç huzurlu değiliz. Dikiş tutturamadık her gün yeni bişey oluyor. Oğlanın kakası gazı duzelemedi. Kabız olan bebek bugün ishal oldu. Çok ağladı kaka yapınca oturdum ben de ağladım onu sakinleştirmeye çalışırken. Süt de yok iki hafta oldu. Öpüp kokluyorum ama heppp endişe ve üzüntü hakim

Canım bence sezeryan ol. Normal doğumda bebeğin de strese girecek. Eşin konuşsun doktorlarla oturup açık açık söyleyin desin ne yapılacaksa. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. İnş herşey yoluna girer.

Kızlar ya ben henüz çatı muayenesi olmadim. Dün kontroldeydim 38 haftalik olmama rağmen alttan bakacam demedi. Bende doktorum izne ayrilacam deyince üzüntüden sormayı unuttum. Haftaya başka doktora gidecem mecburen ve 39 haftalik olacam heralde o zaman yapılır ama o gidecegim doktor erkek ve ilk defa gidecem. Ben doktora değilde ebeye yaptirmak istesem doktor kabul edermi.?

Çok teşekkür ederim canım benim
Dediklerini yaparım ben de uzak durayım dediğin gibi bana bulaşirsa daha kötü olacak
Şimdi ateşi de var biraz ateş düşürücü verdim
Sabah doğum yaptığım hastanede kendi doktoruna gostericem artık ne yapıyım
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. Annende var yardımı olur yalnız değilsin kendini iyice strese sokma doğumda da Rabbim yardımcın olsun şafak doğan güneş :) ♡
Teşekkür ederim amin inşallah canım
Yarın doğum yaptığım hastanede kendi doktoru var ona gösterirler artık şimdi de evde idare ediyim kendi yontemlerimizle ☺
Amin canım inşallah dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum❤
Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim
Oh rahatladim canım ya düzgün doktor bulmana..
Hadi ya kuzum ben de üzüldüm şimdi
Ama aklına kötü şeyler getirme tesadüf olmuş
Rahat edeceğin bir tarihte doğum yap o zaman
Oo bebisimiz pek acelesi ne zaman gelirse hoş gelir kilosu da boyu da çok iyi maşallah ❤❤❤

Cam
Canım stres ve üzüntüden gelmez sütün kötü düşünme lütfen düzelecek her şey

Bilemiyorum ben erkek olunca çok kasıyorum kendimi bu yüzden iki doğumun da kabus gibiydi. Rahat edemem diye düşünürsen başka bir doktor arayışına gir derim ben, ama yinede rica et bakalım ne der

Ayy uzun zaman Insallah gider temizlik. Sen de cok iyi yapmissin misafir gelince hazır olur.
Merak etmeyin ben kapatıcam buraları, 42 haftalık doğuruyorum
Yaa artik biz de bebeklerden giremeyiz .Patlarsin Vaktinde gelir insallah.
Ayy düşmüştür insallah .Allah kolaylik versin .Kuzucuk sorunsuz büyüsün .Yaa bende burdaki sohbetlerimizi cok ozleyecegim .Bütün heyecan ,stres ve mutlulugumuzu burada yasadik .Insallah bebeklerimiz doğunca da fire vermeden devam ederiz .
Yaa insallah toparlarsınız. Sıkma canını sakin.Bu zamanlar da geçecek canim .Su an yaninda bence her seye deger .Bu gunleri de gulumseyerek hatirlayacaksin

Allah iyiliğini versin napalım nasip

Canım bana da yapılmadı daha. Cuma yapılacak inşallah. Bence erkenden yapılmasına da gerek yok çatı muayenesinin bir sorun yoksa erken gelme durumu yoksa gerekli değil.

Benm doktorda henuz yapmadi canm en son 37de gitmistm. 39da yaparm demisti bende ozamana kadar dogurmicammi dedydmde belki 38dede yapabilim bebegn buyukligune gore demisti. Cuma giycem tam 38+1 olucam ogun. Bakalm nolucak. Ben cekinmiyorum doktorlardan kadn erkek farketmez tüp bebek tedavi sureclerinde okadar actmkii aliskanlik yapti doktor gorunce acasm gelio artk

Bebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…