- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.101
Çok geçmiş olsun büyük ihtimalle üzüntüden olmuşturÇok sağol canım
Sağol canım. Hiç bişeyi yoktu canım ilk defa oldu durduk yere. Sadece arkadaşının ölüm haberini aldı 2 gün önce. Ona üzüntüsünden mi oldu acaba diyorum bilmiyorum.
Amin canım.
Çok sağol canım. Senin neden oldu peki? Sebep ne dedi doktor?
Üzüntüden olmuş olabilir mi diyorum?Yanında olmayınca iyice merak ediyorum şimdi.
Canim ya doğum sonrası tedavi olur, benimki 10 güne düzeldi ama o sırada kızımı emzirememişdim şimdi yine olucak diye korkuyorum 10 dkikada bir aynada kendimi kontrol ediyorum.Canım geçmiş olsun 20. Haftada bende oldum şuan 36 yım ve hala yüzümde yamukluk var tabi baya iyileşti ama eskisi gibi değil hala yüzüm. İlaçlar kontizonlu diye vermediler oyüzden gecmedi sanırım. Mr da bişe çıkmazsa ilaçla 15 gün bir aya düzaelir merak etmeyin. Ben çok sıkıldk ama geçsin artık gözüm takılıyo hala iki gözüm senkronize olamadı daha) allahım şifa varsin inşş cümlemize
Çok teşekkür ederim canım , bebeğine de geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah , evet mutlaka sor hem kendini de koru çok öpme çocuğu sana da bulaşmasın sık sık ellerini yüzünü yıka kolonya kokla , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini eve gelene kadar çocuk da atlatmış olur inşallahCanım çok geçmiş olsun size yazın grip olmak çok zor ve daha uzun sürüyor
Hamileyken daha da uzun sürüyor
Birazdan doktora yollicam eşimle canım boyle geçecek gibi değil
Ben sabah doğum yapacam kızım evde ateşli aklım onda kalacak
Bebek de eve gelene kadar iyileşmez ise sıkıntı ona da bulaşirsa ufacık zaten
Doktora sorayım bir o ilacı canım
Ben de bricanyl verdim
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. Annende var yardımı olur yalnız değilsin kendini iyice strese sokma doğumda da Rabbim yardımcın olsun şafak doğan güneş :) ♡Günaydın kızlar
Sabah 7 den beri ayaktayım kadın geldi temizlik yapıyor şu an annem ona yardımcı oluyor
Ben de kızımla ilgileniyorum doğuma 1 kala grip olacak gibi burnu akıyor ne yapacam bilmiyorum moralim çok bozuldu kalbim daralıyor kızımın gribi çok ağır geçer
Agirlasirsa ben yarın nasıl onu evde bırakıp gidecem?
Kardeşine de bana da bulaştırma riski var
Ihlamur verdim şimdi
Şurup da verecem başka ne yapabilirim
Çıktım çok şükür 3kg 50 cm olmuş oğlumNe demek canım şimdi gecmissindir doktora
Ne dedi ne yaptın çok merak ediyorum ❤❤
Alışmaya çalışıyoruz canım. Hiç huzurlu değiliz. Dikiş tutturamadık her gün yeni bişey oluyor. Oğlanın kakası gazı duzelemedi. Kabız olan bebek bugün ishal oldu. Çok ağladı kaka yapınca oturdum ben de ağladım onu sakinleştirmeye çalışırken. Süt de yok iki hafta oldu. Öpüp kokluyorum ama heppp endişe ve üzüntü hakim
Canım bence sezeryan ol. Normal doğumda bebeğin de strese girecek. Eşin konuşsun doktorlarla oturup açık açık söyleyin desin ne yapılacaksa. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. İnş herşey yoluna girer.Hala bekliyorum kızlar....
Sabah iki doktor daha baktı
Normal doğuma engel değil.
Ama sıkıntılı bu bebeği niye aldirmadiniz size böyle bişey dediler mi vs tarzı konuştu.
Geçen beri bişey yemiyodum
Doktor takip önerdi.
Dün burdaki doktor bile sezaryan bekleyemeyiz tarzı konusuyodu.
Şimdi
Takip deniliyor. Endişe ediyorum.
Sancin açılman suyun yok bekliceksin diyolar.
Bekleme sebebini de anlamıyorum zaten bir gün kalsa iyi diyolar.
3.300 gram 38 hafta
Çok teşekkür ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım , bebeğine de geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah , evet mutlaka sor hem kendini de koru çok öpme çocuğu sana da bulaşmasın sık sık ellerini yüzünü yıka kolonya kokla , inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini eve gelene kadar çocuk da atlatmış olur inşallah
Teşekkür ederim amin inşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah ilerlemez. Annende var yardımı olur yalnız değilsin kendini iyice strese sokma doğumda da Rabbim yardımcın olsun şafak doğan güneş :) ♡
Çok şükür canım iyi olmanıza sevindimÇıktım çok şükür 3kg 50 cm olmuş oğlum13 temmuz dedi kararsizim geçen sene tam temmuz ayının 13nde bebeğimi kaybetmiş 14u suni sancıyla doğum yapmıştım bu doktorun takipli hastasıydım ozaman. Hatırlattım kendiside üzüldü sıkıntıysa sana 16 temmuz sabaha gün vereyim dedi. Haftaya kontrolde tam karar vericez. Birde beklemeye bilir dedi kafası kanaldaymış heran gele bilir de dedi
Canım stres ve üzüntüden gelmez sütün kötü düşünme lütfen düzelecek her şeyAlışmaya çalışıyoruz canım. Hiç huzurlu değiliz. Dikiş tutturamadık her gün yeni bişey oluyor. Oğlanın kakası gazı duzelemedi. Kabız olan bebek bugün ishal oldu. Çok ağladı kaka yapınca oturdum ben de ağladım onu sakinleştirmeye çalışırken. Süt de yok iki hafta oldu. Öpüp kokluyorum ama heppp endişe ve üzüntü hakim
Bilemiyorum ben erkek olunca çok kasıyorum kendimi bu yüzden iki doğumun da kabus gibiydi. Rahat edemem diye düşünürsen başka bir doktor arayışına gir derim ben, ama yinede rica et bakalım ne derKızlar ya ben henüz çatı muayenesi olmadim. Dün kontroldeydim 38 haftalik olmama rağmen alttan bakacam demedi. Bende doktorum izne ayrilacam deyince üzüntüden sormayı unuttum. Haftaya başka doktora gidecem mecburen ve 39 haftalik olacam heralde o zaman yapılır ama o gidecegim doktor erkek ve ilk defa gidecem. Ben doktora değilde ebeye yaptirmak istesem doktor kabul edermi.?
Ayy uzun zaman Insallah gider temizlik. Sen de cok iyi yapmissin misafir gelince hazır olur.Benim 9unda randevum var bakalım ozamana kadar dayanabilcek mi :)
Oh ne güzel canım güle güle kirlensin diyemicem uzunca bir süre temiz kalsın :) benimde geçen hafta oldu temizliğim dediğin gibi misafir odamın kapısını kapadım koltukların üstüne çarşaf örttüm halıları kaldırmıştım zaten yıkamacıya verdim halıda yok oda taşıncak gibi :) dün eve gidince toz aldım vileda çektim odaya bugünde tekrarlarım aynılarını kirlenmesin :)
Yaa artik biz de bebeklerden giremeyiz .PatlarsinMerak etmeyin ben kapatıcam buraları, 42 haftalık doğuruyorum
Ayy düşmüştür insallah .Allah kolaylik versin .Kuzucuk sorunsuz büyüsün .Yaa bende burdaki sohbetlerimizi cok ozleyecegim .Bütün heyecan ,stres ve mutlulugumuzu burada yasadik .Insallah bebeklerimiz doğunca da fire vermeden devam ederiz .Sağıl canım iyiyiz Allah'a şükür. Oğlum biraz gaz çıkarmada bağırsak daha henüz kas gelişmediği için zorlanıyor, çok ağlıyor.
Uzun uykuları var uyandırırsam da çok ağlıyor.
Az sarılık çıktı yarın yine kontrolümüz var ama düşer gibi görünüyor.
Aklınızda olsun günde 10 ar dakika sabah akşam gün ışığı, sarılığa iyi geliyormuş.
Herkes iyi mi takip edemiyorum burayı, evde ortamı da yönetmek gerekiyor ne yenicek ne içilice ne alınacak. annem ve kızkardeşim yanımdaydı ..şimdi kızkardeşini yolculadık. Eşim de evde..
Herkes iyidir umarım, iyi haberleri sizlerden de bekliyorum inşallah
Hepinizi çok öpüyorum. Burası bana büyük destek oldu. Özellikle son gün suyumun gelmiş olabileceğini sizler uyardınız. Sağolsun eksik olmayın...
Yaa insallah toparlarsınız. Sıkma canını sakin.Bu zamanlar da geçecek canim .Su an yaninda bence her seye deger .Bu gunleri de gulumseyerek hatirlayacaksinAlışmaya çalışıyoruz canım. Hiç huzurlu değiliz. Dikiş tutturamadık her gün yeni bişey oluyor. Oğlanın kakası gazı duzelemedi. Kabız olan bebek bugün ishal oldu. Çok ağladı kaka yapınca oturdum ben de ağladım onu sakinleştirmeye çalışırken. Süt de yok iki hafta oldu. Öpüp kokluyorum ama heppp endişe ve üzüntü hakim
Nasıl okadar eminsin ?Merak etmeyin ben kapatıcam buraları, 42 haftalık doğuruyorum
Allah iyiliğini versinAyy uzun zaman Insallah gider temizlik. Sen de cok iyi yapmissin misafir gelince hazır olur.
Yaa artik biz de bebeklerden giremeyiz .PatlarsinVaktinde gelir insallah.
Ayy düşmüştür insallah .Allah kolaylik versin .Kuzucuk sorunsuz büyüsün .Yaa bende burdaki sohbetlerimizi cok ozleyecegim .Bütün heyecan ,stres ve mutlulugumuzu burada yasadik .Insallah bebeklerimiz doğunca da fire vermeden devam ederiz .
Yaa insallah toparlarsınız. Sıkma canını sakin.Bu zamanlar da geçecek canim .Su an yaninda bence her seye deger .Bu gunleri de gulumseyerek hatirlayacaksin
Emin değilim de tecrübeme dayanaraktanNasıl okadar eminsin ?
Canım bana da yapılmadı daha. Cuma yapılacak inşallah. Bence erkenden yapılmasına da gerek yok çatı muayenesinin bir sorun yoksa erken gelme durumu yoksa gerekli değil.Kızlar ya ben henüz çatı muayenesi olmadim. Dün kontroldeydim 38 haftalik olmama rağmen alttan bakacam demedi. Bende doktorum izne ayrilacam deyince üzüntüden sormayı unuttum. Haftaya başka doktora gidecem mecburen ve 39 haftalik olacam heralde o zaman yapılır ama o gidecegim doktor erkek ve ilk defa gidecem. Ben doktora değilde ebeye yaptirmak istesem doktor kabul edermi.?
Çatı muayenesini doktor mu yapıyor ?Bilemiyorum ben erkek olunca çok kasıyorum kendimi bu yüzden iki doğumun da kabus gibiydi. Rahat edemem diye düşünürsen başka bir doktor arayışına gir derim ben, ama yinede rica et bakalım ne der
Benm doktorda henuz yapmadi canm en son 37de gitmistm. 39da yaparm demisti bende ozamana kadar dogurmicammi dedydmde belki 38dede yapabilim bebegn buyukligune gore demisti. Cuma giycem tam 38+1 olucam ogun. Bakalm nolucak. Ben cekinmiyorum doktorlardan kadn erkek farketmez tüp bebek tedavi sureclerinde okadar actmkii aliskanlik yapti doktor gorunce acasm gelio artkKızlar ya ben henüz çatı muayenesi olmadim. Dün kontroldeydim 38 haftalik olmama rağmen alttan bakacam demedi. Bende doktorum izne ayrilacam deyince üzüntüden sormayı unuttum. Haftaya başka doktora gidecem mecburen ve 39 haftalik olacam heralde o zaman yapılır ama o gidecegim doktor erkek ve ilk defa gidecem. Ben doktora değilde ebeye yaptirmak istesem doktor kabul edermi.?
Bebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?