2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bilemiyorum ben erkek olunca çok kasıyorum kendimi bu yüzden iki doğumun da kabus gibiydi. Rahat edemem diye düşünürsen başka bir doktor arayışına gir derim ben, ama yinede rica et bakalım ne der
Özele gidiyorum orda başka doktor yok. Devlete de gitmek istemiyorum canım bende ne yapacağımı şaşırdım

inşallahen kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Allah safi ismi hürmetine şifalar versin..
Erken doğum olmasa da zamanında dogan bebekle bile solunum sıkıntısı yaşıyor bizzat 2 ay önce arkadasim doğum yaptı zamanında hemde 1 hafta kaldı..
O yüzden lütfen öyle düşünüp kendini yıpratma bu günler de gececek boool dua et sütun de stresten gitmesin kolay olmadığını biliyorum ama az sabır Allah'ım şifa versin inşaAllah

Güldürdün beni canim yaa :) :) ben baştan beri ayni doktora gidince şimdi cekiniyorum erkek doktordan. Hemen ilk muayene de orami göstermek tuhaf geliyor

Insallah duzelir .Toparlanana kadar orda durmasi daha iyi canim. ALLAH saglik versin hemencik iyilessin.Simdi 5 dk görürsün sonra emzirme başlatırlar sonra da evinizde olursunuz .Aglama lütfen sütün etkilenir.

Canım bende bu saatten sonra normal istemiyorum.
Doktorlar burdakiler son ikisi hariç.
Sezaryan önerdi
Farklı farklı hastanelerden. Ama sancim ve suyumun gelmesi bekleniyor

Korkuyorum çünkü. Bebeğe müdahale ne kadar erken olsa o kadar iyi.
5.5 cm idi.
6 cm ölçüldü bugün.

Eşim asla normal isteme diyor.
O da istemiyor çünkü diğer doktorların ne dediğini biliyor

Aynen artik gele bilir Rabbim cümlemize sağlıkla doğurmayı nasip etsin seninde son günün sağlıkla gelsin bebegin inşallah şimdiden hayırlı uzun ömürler versin Allah evet tesadüf biraz buruk oldu ama hayirlisi bundada vardır bir hayır yaşasaydı geçen sene 10 kasimda doğacaktı bende 8 kasımda oglusuma hamile olduğumu öğrenmiştim yarin guzel haberlerini bekliyoruz artik kendine gelince haberdar et

bedef cnm lütfen kendini üzme hepimiz aynı şeyleri düşündük konuştuk kızı olan erkek oğlu olan kız istedi ama hep önce saglikli olsun dedik sende oyle rabbim beterinden korusun bu günlerde gececek hem yeni bebeğin hem evdekiler için güçlü olman lazım rabbim şifa versin

Allah saglicakla kucagina almani nasip etsin kazasiz belasiz atlatirsiniz insallah. Benim kizimin kolunda ve kafasinda var hemanjiom doğduğunda leke gibiydi sonradan et beni gibi şişti 4cm kadardı şuan 2ser cm kadar kaldılar dahada gitmezse estetik olacak. Sizinkide böyle birseymi?

İnşallah gider canım toparlayabildiğin kadar her gün temizlemeye devam et gerçi annende gelmiş o da yardım eder sana. Benimde kayınvalide sen hastanedeyken ben gelir evi toparlarım halıları falan sererim dedi de çokta batırmayayım arkamdan bana güvendi batırmış yine diye konuşmasın

Acaba devlet normal doğuma mecbur etmeye çalışıyor?

canım ciğer geliştirici iğne yapilmamismiydi 35 te doğdu demi
öyle deme hepimiz olmayani istedik 3.olunca evet ayrı olmak çok zor ama orda çok güzel bakıyorlar çok güzel toparlaniyor

Bizimki ciltte değil deri altında canım
Kan akımını çevredeki organların yapısını etkiliyomus

sezaryan olacağı kesin olanlarda suyu sancıyı beklemeyip direkt gün veriyorlar sanki sizi niye bekletiyorlar ki..inşallah ciddi bir şey değildir kendiliğinden kaybolur doğunca

Çok şükür temzilk bitti heryer pırıl pırıl oğlum gönül rahatlığyla geleblr evine:) yarında odası gelip silip yerleştrsem kocaman bir yük kalkacak üstümden.. annem yardmcım sağolsun tek başına yetşmiyor hiçbişey.. kızlar güle güle kirlensin artk evlerimz.. B Bugunneselibirgun canım seni merak ettiğim için girip girip bakıyrm Rabbim hayrlsıyla kucağına almanı sonrada bian önce tedavisi neyse olmasını nasip etsn bebeğinin.. bedef oğluşunun kuvezde olduğunu bilmiyrdm bi an önce kavuşun birbirinize inşallah.. üzülüp yıpratma kendini kavuşmanız yakındr

Bugun bizde de temizlik var. Bir günde bitecek gibi değil ama başlamak bile rahatlattı .Annem yardım ediyor sağolsun. Dünkü "müstakbel üvey baba " ziyaretinden buradakilerin duasıyla da olsa gerek kurtuldum çok şükür. Adam resmen kendini yamamaya çalışmış, annem de bişey diyememiş baştan. Biz kızınca Annem söylemiş adama uygun görmüyor kızla damat diye.adsm da annemi tersleyip ağlatmış, annemi teselli ettim , ana kız iyiyiz şimdi böyle. Her şerde bir hayır var demişler , annem de toruna odaklandı :) burdan ilgilenen herkese teşekkürler :)

Canim annem isleri bitirdi yengemle yola çıkacaklar .Keske hep burda olsa .Artik kirletmemeye caliscam .Temizlik yapamıyorum. Doğumda yine elden gecer napalim kullanılınca kirleniyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…