2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim niye öyle düşünüyorsun bende kız olsun dedim ama sonunda hep sağlıklı olsun da ne olursa olsun dedik, niye moralini bozuyorsun olacağı varmış kendini suçlama sakın. Her şey yoluna girecek ben eminim, moralini bozma bebeğini etkiler. Dua ediyorum sizin için

Yaa cok sevindim durumu atlatmana .Iyi bari en azindan annenle bas basasin .Istedigin gibi yat kalk.Hem esin de sinirlenmemis oldu .Belki onlara bir sey diyemiyecek sana surat yapcakti .Annen de adamdan kurtulur belki .Dua edelim mi

bizlere tuhaf geliyor ama emin olun erkek doktorlar artık makineleşmiş hiç farklı gözle bakmuıyorlar
Makineleşen de var hayvan gibi davranan da malesef. Sadece erkeklere özel değil bu durum ama bana denk gelenler neden hep öküz gibi bilmiyorum. Düşündükçe deli oluyorum hala inşallah bunda muhtaç olmam kendilerine bide korkup kaçtıkça daha çok başıma geliyor benim hep. Doğumhanede Bağıran kadına sus döverim falan diyen tipler bunlar bu arada

Senin adına çok sevindim

Sana kimler denk gelmis oyle yaa.Ben de kac kez bayan k.dogumcuya gittim hepsi birbirinden kaprisli ve kabaydi.

Çok teşekkür ederim canım inşallah toparlar sağlığına kavuşur da ne kadar gerekiyorsa beklerim ben

Sağolasın canım zaten ondan direniyorum ya hergün sütümüde götürüryorum şifa olsun kuzuma

Insallah duzelir .Toparlanana kadar orda durmasi daha iyi canim. ALLAH saglik versin hemencik iyilessin.Simdi 5 dk görürsün sonra emzirme başlatırlar sonra da evinizde olursunuz .Aglama lütfen sütün etkilenir.
Onu düşünüyorum bende iyiki küvez diye bişey var şuan hala anne karnında gibi kuzum...

Aynen canım doktor da öyle dedi olacak oldumu oluyor dedi bebek 4 kg da doğsa 39 40 haftalarda da olsa bu sıkıntılar olabiliyormuş inşallah çabuk atlatır bebeklerin hepsi çabuk atlatsın inşallah okadar çok bebek var ki hastanede hepsine çıkarken dua ediyorum çok zor valla çok

Sana kimler denk gelmis oyle yaa.Ben de kac kez bayan k.dogumcuya gittim hepsi birbirinden kaprisli ve kabaydi.
Canım devlet hastanesinde doğumhanede var bu tipler malesef, postterm olduğu için özel kabul etmedi beni ondan bu çile bunu bulunduğum ilçedeki hastanede doğum yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa sancımı evde çekicem, 42*haftayı geçsede zaten doktorum da ilgili gayet haftada bir gidiyorum artık inşallah her şey istediğim gibi hayırlısı ile olur

Canim annem isleri bitirdi yengemle yola çıkacaklar .Keske hep burda olsa .Artik kirletmemeye caliscam .Temizlik yapamıyorum. Doğumda yine elden gecer napalim kullanılınca kirleniyor haliyle.
Bende doğuma kadar kalacak sandım canım keşke hep yanımızda olsalar. Nazımız onlara geçiyor hep Rabbim başımızdan eksik etmesin. Aynen canım kullanıldıkça kirleniyor yapcak bir şeyimiz yok doğum belli olsa bir önceki gün temizlet temiz eve gel ama malesrf doğum tarihimizde belli değil yapcak bir şey yok artık biz hayırlısıyla sağ salim kavuşalım yavrularımıza da elbet evler temizlenir

Evet onu da gordum ama gecici oldugu icin enjektor diye niyetlenmistim .Arkadasim avent yenidogan biberonu en bastan beri kullaniyor .Evet bebegi memeyi reddetmedi ama bu herkes icin gecerli degil istisna bir durum.
Canım ben hem avent hem lansinoh hemde chicco aynı şekilde kullanıyorum aynı zamanda memedende emiyorlar benim tek sorunum tek göğsümün ucu halen tam çıkmadı ve silikon uç ile emziriyorum.

İnşallah ben de isterim. Hatta aynı şehirde olanlar buluşma bile gerçekleştirebiliriz kuzucuklarımızla daha sonra...
Herkes iyi olsun sağlıkla doğumlar yapılsın, biraz bebişler semizlensin bol bol yine burada tecrübelerimizi paylaşırız.

Bu arada hastaneden çıkarken ameliyat yerime JEL gibi bir sıvı spreylediler .Eve gelince akşamı banyo yapabildim yani. Sadece ameliyat bölgesi liflenmeyecek denildi. Akar su ile sabun şampuan aksa da sorun olmuyor. Duş almak büyük rahatlık oldu....

Biraz geçmiş okuyayım bakayım hazır benim minik tavşanım uyuyorken...

devlet hastanelerindekiler öyle malesef. gerçi bi kere özel üniversite hastanesindeki doktor da benimle kavga etmişti saçma sapan bir sebepten sonra saatlerce alakasız hastalarını anlatıp hastaların cahilliğinden falan şikayet etmişti tam bir deliydi ama internetten cv sine baksanız alanında çok ünlü

Malesef canım iyisi de var kötüsü de Allah iyiler ile karşılaştırsın sonuçta sağlığımızı canımızı emanet ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…