- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.141
bizlere tuhaf geliyor ama emin olun erkek doktorlar artık makineleşmiş hiç farklı gözle bakmuıyorlarGüldürdün beni canim yaa :) :) ben baştan beri ayni doktora gidince şimdi cekiniyorum erkek doktordan. Hemen ilk muayene de orami göstermek tuhaf geliyor
Kadn olmak zor ne diyim.Güldürdün beni canim yaa :) :) ben baştan beri ayni doktora gidince şimdi cekiniyorum erkek doktordan. Hemen ilk muayene de orami göstermek tuhaf geliyor
Canım benim niye öyle düşünüyorsun bende kız olsun dedim ama sonunda hep sağlıklı olsun da ne olursa olsun dedik, niye moralini bozuyorsun olacağı varmış kendini suçlama sakın. Her şey yoluna girecek ben eminim, moralini bozma bebeğini etkiler. Dua ediyorum sizin içinBebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin
Yaa cok sevindim durumu atlatmana .Iyi bari en azindan annenle bas basasin .Istedigin gibi yat kalk.Hem esin de sinirlenmemis oldu .Belki onlara bir sey diyemiyecek sana surat yapcakti .Annen de adamdan kurtulur belki .Dua edelim miBugun bizde de temizlik var. Bir günde bitecek gibi değil ama başlamak bile rahatlattı .Annem yardım ediyor sağolsun. Dünkü "müstakbel üvey baba " ziyaretinden buradakilerin duasıyla da olsa gerek kurtuldum çok şükür. Adam resmen kendini yamamaya çalışmış, annem de bişey diyememiş baştan. Biz kızınca Annem söylemiş adama uygun görmüyor kızla damat diye.adsm da annemi tersleyip ağlatmış, annemi teselli ettim , ana kız iyiyiz şimdi böyle. Her şerde bir hayır var demişler , annem de toruna odaklandı :) burdan ilgilenen herkese teşekkürler :)
Makineleşen de var hayvan gibi davranan da malesef. Sadece erkeklere özel değil bu durum ama bana denk gelenler neden hep öküz gibi bilmiyorum. Düşündükçe deli oluyorum hala inşallah bunda muhtaç olmam kendilerine bide korkup kaçtıkça daha çok başıma geliyor benim hep. Doğumhanede Bağıran kadına sus döverim falan diyen tipler bunlar bu aradabizlere tuhaf geliyor ama emin olun erkek doktorlar artık makineleşmiş hiç farklı gözle bakmuıyorlar
Senin adına çok sevindimBugun bizde de temizlik var. Bir günde bitecek gibi değil ama başlamak bile rahatlattı .Annem yardım ediyor sağolsun. Dünkü "müstakbel üvey baba " ziyaretinden buradakilerin duasıyla da olsa gerek kurtuldum çok şükür. Adam resmen kendini yamamaya çalışmış, annem de bişey diyememiş baştan. Biz kızınca Annem söylemiş adama uygun görmüyor kızla damat diye.adsm da annemi tersleyip ağlatmış, annemi teselli ettim , ana kız iyiyiz şimdi böyle. Her şerde bir hayır var demişler , annem de toruna odaklandı :) burdan ilgilenen herkese teşekkürler :)
Sana kimler denk gelmis oyle yaa.Ben de kac kez bayan k.dogumcuya gittim hepsi birbirinden kaprisli ve kabaydi.Makineleşen de var hayvan gibi davranan da malesef. Sadece erkeklere özel değil bu durum ama bana denk gelenler neden hep öküz gibi bilmiyorum. Düşündükçe deli oluyorum hala inşallah bunda muhtaç olmam kendilerine bide korkup kaçtıkça daha çok başıma geliyor benim hep. Doğumhanede Bağıran kadına sus döverim falan diyen tipler bunlar bu arada
Çok teşekkür ederim canım inşallah toparlar sağlığına kavuşur da ne kadar gerekiyorsa beklerim benCanım benim niye öyle düşünüyorsun bende kız olsun dedim ama sonunda hep sağlıklı olsun da ne olursa olsun dedik, niye moralini bozuyorsun olacağı varmış kendini suçlama sakın. Her şey yoluna girecek ben eminim, moralini bozma bebeğini etkiler. Dua ediyorum sizin için
Evet canım yapılmıştı ama neden böyle oldu anlamadım inşallah başka bir problem yokturcanım ciğer geliştirici iğne yapilmamismiydi 35 te doğdu demi
öyle deme hepimiz olmayani istedik 3.olunca evet ayrı olmak çok zor ama orda çok güzel bakıyorlar çok güzel toparlaniyor
Sağolasın canım zaten ondan direniyorum ya hergün sütümüde götürüryorum şifa olsun kuzumabedef cnm lütfen kendini üzme hepimiz aynı şeyleri düşündük konuştuk kızı olan erkek oğlu olan kız istedi ama hep önce saglikli olsun dedik sende oyle rabbim beterinden korusun bu günlerde gececek hem yeni bebeğin hem evdekiler için güçlü olman lazım rabbim şifa versin
Onu düşünüyorum bende iyiki küvez diye bişey var şuan hala anne karnında gibi kuzum...Insallah duzelir .Toparlanana kadar orda durmasi daha iyi canim. ALLAH saglik versin hemencik iyilessin.Simdi 5 dk görürsün sonra emzirme başlatırlar sonra da evinizde olursunuz .Aglama lütfen sütün etkilenir.
Aynen canım doktor da öyle dedi olacak oldumu oluyor dedi bebek 4 kg da doğsa 39 40 haftalarda da olsa bu sıkıntılar olabiliyormuş inşallah çabuk atlatır bebeklerin hepsi çabuk atlatsın inşallah okadar çok bebek var ki hastanede hepsine çıkarken dua ediyorum çok zor valla çokAllah safi ismi hürmetine şifalar versin..
Erken doğum olmasa da zamanında dogan bebekle bile solunum sıkıntısı yaşıyor bizzat 2 ay önce arkadasim doğum yaptı zamanında hemde 1 hafta kaldı..
O yüzden lütfen öyle düşünüp kendini yıpratma bu günler de gececek boool dua et sütun de stresten gitmesin kolay olmadığını biliyorum ama az sabır Allah'ım şifa versin inşaAllah
Canım devlet hastanesinde doğumhanede var bu tipler malesef, postterm olduğu için özel kabul etmedi beni ondan bu çileSana kimler denk gelmis oyle yaa.Ben de kac kez bayan k.dogumcuya gittim hepsi birbirinden kaprisli ve kabaydi.
Aynen oyle stres yapma .Onu düşünüyorum bende iyiki küvez diye bişey var şuan hala anne karnında gibi kuzum...
Bende doğuma kadar kalacak sandım canım keşke hep yanımızda olsalar. Nazımız onlara geçiyor hep Rabbim başımızdan eksik etmesin. Aynen canım kullanıldıkça kirleniyor yapcak bir şeyimiz yok doğum belli olsa bir önceki gün temizlet temiz eve gel ama malesrf doğum tarihimizde belli değil yapcak bir şey yok artık biz hayırlısıyla sağ salim kavuşalım yavrularımıza da elbet evler temizlenirCanim annem isleri bitirdi yengemle yola çıkacaklar .Keske hep burda olsa .Artik kirletmemeye caliscam .Temizlik yapamıyorum. Doğumda yine elden gecer napalim kullanılınca kirleniyor haliyle.
Tabi onlar icin öyle ama ben kasarim kendimibizlere tuhaf geliyor ama emin olun erkek doktorlar artık makineleşmiş hiç farklı gözle bakmuıyorlar
Canım ben hem avent hem lansinoh hemde chicco aynı şekilde kullanıyorum aynı zamanda memedende emiyorlar benim tek sorunum tek göğsümün ucu halen tam çıkmadı ve silikon uç ile emziriyorum.Evet onu da gordum ama gecici oldugu icin enjektor diye niyetlenmistim .Arkadasim avent yenidogan biberonu en bastan beri kullaniyor .Evet bebegi memeyi reddetmedi ama bu herkes icin gecerli degil istisna bir durum.
Ayy uzun zaman Insallah gider temizlik. Sen de cok iyi yapmissin misafir gelince hazır olur.
Yaa artik biz de bebeklerden giremeyiz .PatlarsinVaktinde gelir insallah.
Ayy düşmüştür insallah .Allah kolaylik versin .Kuzucuk sorunsuz büyüsün .Yaa bende burdaki sohbetlerimizi cok ozleyecegim .Bütün heyecan ,stres ve mutlulugumuzu burada yasadik .Insallah bebeklerimiz doğunca da fire vermeden devam ederiz .
Yaa insallah toparlarsınız. Sıkma canını sakin.Bu zamanlar da geçecek canim .Su an yaninda bence her seye deger .Bu gunleri de gulumseyerek hatirlayacaksin
devlet hastanelerindekiler öyle malesef. gerçi bi kere özel üniversite hastanesindeki doktor da benimle kavga etmişti saçma sapan bir sebepten sonra saatlerce alakasız hastalarını anlatıp hastaların cahilliğinden falan şikayet etmişti tam bir deliydi ama internetten cv sine baksanız alanında çok ünlüMakineleşen de var hayvan gibi davranan da malesef. Sadece erkeklere özel değil bu durum ama bana denk gelenler neden hep öküz gibi bilmiyorum. Düşündükçe deli oluyorum hala inşallah bunda muhtaç olmam kendilerine bide korkup kaçtıkça daha çok başıma geliyor benim hep. Doğumhanede Bağıran kadına sus döverim falan diyen tipler bunlar bu arada
Malesef canım iyisi de var kötüsü de Allah iyiler ile karşılaştırsın sonuçta sağlığımızı canımızı emanet ediyoruzdevlet hastanelerindekiler öyle malesef. gerçi bi kere özel üniversite hastanesindeki doktor da benimle kavga etmişti saçma sapan bir sebepten sonra saatlerce alakasız hastalarını anlatıp hastaların cahilliğinden falan şikayet etmişti tam bir deliydi ama internetten cv sine baksanız alanında çok ünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?