- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.161
Çok büyük geçmiş olsun canım. Eşin nasıl?Dua bekliyorum kızlar sizden. Eşim hastaneye gitti. Yüz felci geçiriyor sanırım.
Çok merakta kaldım. İşten çıkıp gitmiş hemen beni götürmedi. Kan tahlili yapılmış mr a girecek birazdan.
Canım benim anneliğin hayırlı olsun. Şimdi gördüm...Allah'ın izniyle düzelir, dualarım seninle... Rabbim ol deyince olduran şifasını da verir. Bir an önce bebeğini kucağına sağlıkla alman dileğiyle....Bebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin
Kısmet canım çok şükür çok aratmadan yolladi Rabbim ❤❤Aynen artik gele bilir Rabbim cümlemize sağlıkla doğurmayı nasip etsin seninde son günün sağlıkla gelsin bebegin inşallah şimdiden hayırlı uzun ömürler versin Allahevet tesadüf biraz buruk oldu ama hayirlisi bundada vardır bir hayır yaşasaydı geçen sene 10 kasimda doğacaktı bende 8 kasımda oglusuma hamile olduğumu öğrenmiştim yarin guzel haberlerini bekliyoruz artik kendine gelince haberdar et
Ne guzel canim .Senin icin buyuk kolaylik olmustur.Ben de biberonu avent aldim yenidoğanlar icin olandan ama icime sinmiyor o meme reddini yaşamaktan cekiniyorum.Canım ben hem avent hem lansinoh hemde chicco aynı şekilde kullanıyorum aynı zamanda memedende emiyorlar benim tek sorunum tek göğsümün ucu halen tam çıkmadı ve silikon uç ile emziriyorum.
Uyusun da büyüsün tosbikİnşallah ben de isterim. Hatta aynı şehirde olanlar buluşma bile gerçekleştirebiliriz kuzucuklarımızla daha sonra...
Herkes iyi olsun sağlıkla doğumlar yapılsın, biraz bebişler semizlensin bol bol yine burada tecrübelerimizi paylaşırız.
Bu arada hastaneden çıkarken ameliyat yerime JEL gibi bir sıvı spreylediler .Eve gelince akşamı banyo yapabildim yani. Sadece ameliyat bölgesi liflenmeyecek denildi. Akar su ile sabun şampuan aksa da sorun olmuyor. Duş almak büyük rahatlık oldu....
Biraz geçmiş okuyayım bakayım hazır benim minik tavşanım uyuyorken...
Valla kurtulma konusunda fena olmaz, adam çok tuhaf biri. Ağzı iyi laf yapan , bin tane vaadde bulunup henüz hiçbirini gerçekleştirmeyen, annemi kendi tarafından kimse ile tanıştırmamış fakat benim dayımlar ,teyzemlerle, annemin arkadaşları ile tanışmış, almış iki yüzük aileler tanışmadan takmış da nişanlı olmuşlar, benim evime davetsiz yatıya gelecek kadar arsız , ama anneme sorsan " iyi insan". Ben hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama aslında bu adama çok bile o. Çok şükür gelemedi de daha fazla gerilmedik ailece.Yaa cok sevindim durumu atlatmana .Iyi bari en azindan annenle bas basasin .Istedigin gibi yat kalk.Hem esin de sinirlenmemis oldu .Belki onlara bir sey diyemiyecek sana surat yapcakti .Annen de adamdan kurtulur belki .Dua edelim mi
Çok sağol canım ben de inanılmaz rahatladım.Senin adına çok sevindim
Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahım bebişini almış ama yerine bu bebişini vermiş canım. 14 temmuz benim de sezeryan günüm, belki aynı gün alırız bebişlerimizi kucağımıza.Çıktım çok şükür 3kg 50 cm olmuş oğlum13 temmuz dedi kararsizim geçen sene tam temmuz ayının 13nde bebeğimi kaybetmiş 14u suni sancıyla doğum yapmıştım bu doktorun takipli hastasıydım ozaman. Hatırlattım kendiside üzüldü sıkıntıysa sana 16 temmuz sabaha gün vereyim dedi. Haftaya kontrolde tam karar vericez. Birde beklemeye bilir dedi kafası kanaldaymış heran gele bilir de dedi
sezeryan oalcağı kesin hastaları 39 dan sonra bekletmiyorlar aslında sizin durum enteresan olmuşKızlar hala hastanedeyim.
Doktor 40 +5 e kadar bekleyebiliriz dedi.
Ne için bekliyoruz anlamadm
Bir gün anne karnında kalması 1 hafta kuvozde kalmasına denkmis.
Sinirlerim iyice yıprandı.
Canim ben bisey anlamadim neden boyle yapiyorlar. Senin karninda strese giriyor o bebis yazik gunah .Madem bekletecekler niye iki ayagini bir.pabuca soktular acelesi yoktu da .Gidebilecsk baska yer var mi bilmiyorum ama daha sağlıklı görüş bildirecek bir doktora ihtiyacin var sanirim.Kızlar hala hastanedeyim.
Doktor 40 +5 e kadar bekleyebiliriz dedi.
Ne için bekliyoruz anlamadm
Bir gün anne karnında kalması 1 hafta kuvozde kalmasına denkmis.
Sinirlerim iyice yıprandı.
Yarin ikisini de bağrına basmis olursun ve bize guzel haberlerini verirsin insallah canim .Aman salla arkadasini da gel beraber doguralim kiskanma deseydin .Çok garip hissediyorum kızlar..
Hem mutluyum hem mutsuzum..
Karnimdaki hareketlerini çok seviyorum çok ozlicem
Kavuşacak olmanın mutluluğu da var icimde..
Yarın bu saatlerde kısmetse iki prenses annesi olmuş olacam ..
Neler hissedeceğimi kestiremiyorum
İlk çocuk her zaman başka oluyor farklı şeyler hissediliyor
İkinci nasıl olacak bakalım
Bir de bir arkadaşım aradı sözde teselli etmek için kendi de hamile normal doğum bekliyor
Oh sen çok rahatsın bişey hissetmeyeceksin ağrı yok sizi yok
Ben acılarla doğuracam diyor
Niyetini anlamadım ama neyse....
benim hislerimin özeti gibi olmuş. hem doğsun artık bu zorluklar bitsin diyorum hem de o anne karnındaki halleri çok özeldi olabilecek en yakın haldi gibi şeyler düşünüp hüzünleniyorum. bir daha hamile kalabilir miyim bellisiz sağlık sorunlarından dolayı o yüzden garip duygular. ben de mecburi sezeryan olacağım içim rahat etmedi diye bir kaç doğum koçuna bile danıştım normal doğum çok riskli diyorlar. sezeryanı öcü gibi gösterenlere veya normal doğumu yüceltenleri de anlamıyorum artık düşünmek istemiyorum zaten ama korkularım da geçmediÇok garip hissediyorum kızlar..
Bir de bir arkadaşım aradı sözde teselli etmek için kendi de hamile normal doğum bekliyor
Benm doktorda henuz yapmadi canm en son 37de gitmistm. 39da yaparm demisti bende ozamana kadar dogurmicammi dedydmde belki 38dede yapabilim bebegn buyukligune gore demisti. Cuma giycem tam 38+1 olucam ogun. Bakalm nolucak. Ben cekinmiyorum doktorlardan kadn erkek farketmez tüp bebek tedavi sureclerinde okadar actmkii aliskanlik yapti doktor gorunce acasm gelio artk
Bebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin
Okadar cok ozendiysen sende sezeryenle dogur deseydin alla allaÇok garip hissediyorum kızlar..
Hayırlısı canim Allah sizi uzmelerine firsat vermesin .Valla kurtulma konusunda fena olmaz, adam çok tuhaf biri. Ağzı iyi laf yapan , bin tane vaadde bulunup henüz hiçbirini gerçekleştirmeyen, annemi kendi tarafından kimse ile tanıştırmamış fakat benim dayımlar ,teyzemlerle, annemin arkadaşları ile tanışmış, almış iki yüzük aileler tanışmadan takmış da nişanlı olmuşlar, benim evime davetsiz yatıya gelecek kadar arsız , ama anneme sorsan " iyi insan". Ben hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama aslında bu adama çok bile o. Çok şükür gelemedi de daha fazla gerilmedik ailece.
Hayırlısı olsun diycem ama hayırlı görünmüyor, Allah en kısa zamanda kurtarsın inşallah. Annen de artık torun sevsin evlenmesinValla kurtulma konusunda fena olmaz, adam çok tuhaf biri. Ağzı iyi laf yapan , bin tane vaadde bulunup henüz hiçbirini gerçekleştirmeyen, annemi kendi tarafından kimse ile tanıştırmamış fakat benim dayımlar ,teyzemlerle, annemin arkadaşları ile tanışmış, almış iki yüzük aileler tanışmadan takmış da nişanlı olmuşlar, benim evime davetsiz yatıya gelecek kadar arsız , ama anneme sorsan " iyi insan". Ben hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama aslında bu adama çok bile o. Çok şükür gelemedi de daha fazla gerilmedik ailece.
Ne zaman doğum yaptın ki kaç haftalıktın ? Canım benm ya uzme kendını hepımızın duası sızlerle Allah sağ salim kavuşturacak sizi inan sadece sabır.Bebeğim hala küvezde kendi başına nefes alamıyor henüz çok üzülüyorum inşallah sağlığına kavuşur hergün 50 km yol gidiyoruz eşimle 5 dk görebilmek için.dilim kopsaydıda kız istiyorum diye ağlamasaydım rabbim çektiriyor şimdi keşke sağlıklı olsaydıda ayrı kalmasaydık ama toparlıcak allahın izniyle gelicek yanımıza hala hamiş olanlar bizlere dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?