2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hala hastanedeyim.
Doktor 40 +5 e kadar bekleyebiliriz dedi.
Ne için bekliyoruz anlamadm
Bir gün anne karnında kalması 1 hafta kuvozde kalmasına denkmis.
Sinirlerim iyice yıprandı.

Canım benim anneliğin hayırlı olsun. Şimdi gördüm...Allah'ın izniyle düzelir, dualarım seninle... Rabbim ol deyince olduran şifasını da verir. Bir an önce bebeğini kucağına sağlıkla alman dileğiyle....

Kısmet canım çok şükür çok aratmadan yolladi Rabbim ❤❤
İnşallah canım çok heyecanlı ve korkuluyum kendime gelince yazarım mutlaka

bedef Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun paşana..
Lütfen öyle konuşup da kendini suçlama hepimizin gönlündeki tabi ki önce sağlıklı olmasıydı daha sonra hepimiz cinsiyet diledik gonlumuzdekini söyledik .
Bu geçici bir süreç inşallah geçecek ve oğluşun evine donecek annesi
❤❤

Canım ben hem avent hem lansinoh hemde chicco aynı şekilde kullanıyorum aynı zamanda memedende emiyorlar benim tek sorunum tek göğsümün ucu halen tam çıkmadı ve silikon uç ile emziriyorum.
Ne guzel canim .Senin icin buyuk kolaylik olmustur.Ben de biberonu avent aldim yenidoğanlar icin olandan ama icime sinmiyor o meme reddini yaşamaktan cekiniyorum.
Uyusun da büyüsün tosbik
Yaa oyle bir jel mi varmis cok iyi .Süt gelmesi icin bol bol dus alinir.Diger türlü sakincam diye uğraş dur .Yaz günü zaten normal sartlarda terleniyor .Degil ki lohusayken .Bu arada ne kadar Depend kullandin canim ,bir de bebiskonun adi ne oldu

Çok garip hissediyorum kızlar..
Hem mutluyum hem mutsuzum..
Karnimdaki hareketlerini çok seviyorum çok ozlicem
Kavuşacak olmanın mutluluğu da var icimde..
Yarın bu saatlerde kısmetse iki prenses annesi olmuş olacam ..
Neler hissedeceğimi kestiremiyorum
İlk çocuk her zaman başka oluyor farklı şeyler hissediliyor
İkinci nasıl olacak bakalım
Bir de bir arkadaşım aradı sözde teselli etmek için kendi de hamile normal doğum bekliyor
Oh sen çok rahatsın bişey hissetmeyeceksin ağrı yok sizi yok
Ben acılarla doğuracam diyor
Niyetini anlamadım ama neyse....

Yaa cok sevindim durumu atlatmana .Iyi bari en azindan annenle bas basasin .Istedigin gibi yat kalk.Hem esin de sinirlenmemis oldu .Belki onlara bir sey diyemiyecek sana surat yapcakti .Annen de adamdan kurtulur belki .Dua edelim mi
Valla kurtulma konusunda fena olmaz, adam çok tuhaf biri. Ağzı iyi laf yapan , bin tane vaadde bulunup henüz hiçbirini gerçekleştirmeyen, annemi kendi tarafından kimse ile tanıştırmamış fakat benim dayımlar ,teyzemlerle, annemin arkadaşları ile tanışmış, almış iki yüzük aileler tanışmadan takmış da nişanlı olmuşlar, benim evime davetsiz yatıya gelecek kadar arsız , ama anneme sorsan " iyi insan". Ben hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama aslında bu adama çok bile o. Çok şükür gelemedi de daha fazla gerilmedik ailece.

Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahım bebişini almış ama yerine bu bebişini vermiş canım. 14 temmuz benim de sezeryan günüm, belki aynı gün alırız bebişlerimizi kucağımıza.

sezeryan oalcağı kesin hastaları 39 dan sonra bekletmiyorlar aslında sizin durum enteresan olmuş

Canim ben bisey anlamadim neden boyle yapiyorlar. Senin karninda strese giriyor o bebis yazik gunah .Madem bekletecekler niye iki ayagini bir.pabuca soktular acelesi yoktu da .Gidebilecsk baska yer var mi bilmiyorum ama daha sağlıklı görüş bildirecek bir doktora ihtiyacin var sanirim.
Yarin ikisini de bağrına basmis olursun ve bize guzel haberlerini verirsin insallah canim .Aman salla arkadasini da gel beraber doguralim kiskanma deseydin .

benim hislerimin özeti gibi olmuş. hem doğsun artık bu zorluklar bitsin diyorum hem de o anne karnındaki halleri çok özeldi olabilecek en yakın haldi gibi şeyler düşünüp hüzünleniyorum. bir daha hamile kalabilir miyim bellisiz sağlık sorunlarından dolayı o yüzden garip duygular. ben de mecburi sezeryan olacağım içim rahat etmedi diye bir kaç doğum koçuna bile danıştım normal doğum çok riskli diyorlar. sezeryanı öcü gibi gösterenlere veya normal doğumu yüceltenleri de anlamıyorum artık düşünmek istemiyorum zaten ama korkularım da geçmedi

Toparlar inşallah canım Rabbim hayırlı şifalar versin

Okadar cok ozendiysen sende sezeryenle dogur deseydin alla alla hem benmki daha kotu sonrasi zor oluo deseydin :)

Hayırlısı canim Allah sizi uzmelerine firsat vermesin .

Hayırlısı olsun diycem ama hayırlı görünmüyor, Allah en kısa zamanda kurtarsın inşallah. Annen de artık torun sevsin evlenmesin

Ne zaman doğum yaptın ki kaç haftalıktın ? Canım benm ya uzme kendını hepımızın duası sızlerle Allah sağ salim kavuşturacak sizi inan sadece sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…