2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya gidince 39 haftalik olacam büyük ihtimal yapmak ister diye düşünüyorum. İnşallah kabul ederde ebe yapar
Bana doktorum haftaya vajinal muayene yapacağım haberin olsun dedi. Kendisi yapacak ama sen bir rica et belki kabul eder. Ben de 38+6 olacağım muayene gününde. Nasıl olacak diye düşünüyorum. Daha önce çok alttan bakıldı bebek istediğim süreçte ama uzun zamandır yapılmayınca geriliyorum.

Depend 1 paket 18 li almıştım bitti gibi birşey. büyük rahatlık oldu 75 kiloyum orta boy cuk oturuyor. Bundan sonra mesane pedim var onu kullanırım..

Bebeğimin adını Kartal koyduk. Babası Kartal Tibet'i sevdiği için istedi, aynı zamanda da Beşiktaş taraftarı. Ben de ilk başta ağır geleceğini düşündüm ismin ama sonra çok alıştım. Soyismimizle de fonetik uyumu var.

Senin durumun nasıl canım? Hamileliğin son zamanları artık insan sıkılıyor bir türlü kucağına almak istiyorsun di mi :)

Eşim gelsin artık yeter büyüdü içerde diye diye 3 hafta erken geldi oğluşumuz ama çok da iyi oldu bir an önce kavuştuk :)

Amin inşallah canım
Hiç aklıma gelmedi söylerdim ne de güzel olurdu ☺
Korkuyorum dediğime de bakma canm inan korkulacak hiç bir yanı yok
Korkunun heyecanimizi yenmesine izin verirsek o anların tadını alamayiz
Korkumu yenip o anların tadını çıkarmaya odaklaniyorum çünkü o anın tekrarı yok ❤❤❤sen de korkma o yüzden bebeğini gördüğün an her şey uçup gidiyor ☺
Okadar cok ozendiysen sende sezeryenle dogur deseydin alla alla hem benmki daha kotu sonrasi zor oluo deseydin :)
Hiç aklıma gelmedi ama çok güzel bir cevap olurdu ☺☺
Onu dedim ağrı kesici alırsın dedi
AdaisyLove canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sezeryan daha zor bence, niye öyle dedi acaba
Sağol cnm insallah .bilmiyorum ki ilk doğumu normaldisonra safra kesesi ameliyatı oldu doğumdan daha zor demişti kafası güzel bence

Cnm bebisler oyle bi bakiyorsun kabiz, bir baliyorsun ishal, birde gaz ustune gecicek hepsi ins, sutunde ins hemen gelir cnm stress yapma, lohusalik donemimde bende cok aglardim Allah kolaylik versin ins

C cigdemmm26 ben baya bi doktora gittim hepsinin dediği tek şey soğuktan. Ama benim kesinlikle soğuktan olmadı çünkü kanamam vardı ve evde yatıyordum dışarı hiç çıkmadım soğuk almadım. Bencede üzüntüden bebek düşcek korkusu evde kaldım 1,5 ay can sıkıntısı yalnızlık hiç bir şey yapamam vb. Bide hamilelerde olabiliyormuş. Ama eşiniz çok rüzgar aldımı boynuan insesine, duş alıp çıkma terli terli rügar yemekde felç sebebi canım. Merak etme geçer inşş ilaçları kullansın

Ismiyle büyüsün canim .Ben 9 lu aldim depent ihtiyac olursa bir paket daha aldirayim .
Benim de ellerim ayaklarim şişiyor. Gece ayaklarimin atesinden uyuyamadim .Hava sıcak zor nefes aliyorum. Annemle yengem vardi .Evi tertemiz yapip gittiler .Arkalarından duygusala bağladım. Annem olur da ben gelmeden dogum olursa diye cumleler kurdu duygulandim .Yengemin de.10 senedir bebegi olmuyor .Incitmemek icin ne yapcagimi sasirdim .Bebek odasini temizletmedim .Zaten temizdi üstünden gecmek istediler gerek yok dedim .Rabbim ona da nasip eder insallah .

Kizlar valla gun gectikce bende stress olmaya basladim yalan yok Allahim hepimize kuvvet versin, daha once sanki dogurmamis gibiyim heyecan ayni hatta stress daha fazla, oglumu nasi birakicam doguma giderken diyorum, ben yedirmeden pek kimseden bisey yemez, huysuzluk vs yaparmi, hisseder mi annesi dogumdayken diye vesveseler basiyor of of evlat gercekten bambaska birseymis biride ayni ikiside..

Canim ya doğum sonrası tedavi olur, benimki 10 güne düzeldi ama o sırada kızımı emzirememişdim şimdi yine olucak diye korkuyorum 10 dkikada bir aynada kendimi kontrol ediyorum.
İlaç mı kullandınız. Lohusayken olabiliyomuş öyle şeyler ama hamilelerde çok nadir. Doğumdan sonra geçmezse bende ilaç alcam artık

Amin canım sağolasın.

Benim ayaklar hala şiş .doğum yaptım ama yine de sıcaklar ve ödem de var tabi daha..gitmiyor hemen anlayacağın..temizlik moral olmuştur iyi olmuş canım annende de yengenden de Allah razı olsun.

Yengen bebeği olacağı inancını kaybetmesin, Allah büyük inşallah onun da olur.

Ben ameliyata girecekken eşim nöbetteydi kıl payı yetişti resimler çeke çeke vedalaşarak girdim ameliyata. Ama çok büyük destek....
Annemler sabaha anca gelebildiler
Sağlık olsun en önemlisi o.

İlaç mı kullandınız. Lohusayken olabiliyomuş öyle şeyler ama hamilelerde çok nadir. Doğumdan sonra geçmezse bende ilaç alcam artık
10 gün bir ipne oldum o yüzden emziremedi, 10 gün ayni şekikde fizik tedavi ve ilaclar, sınra emzirirken 2-3 kulana bileceğim ilaclar kulandim tam gecsin diye ama 10 gün olmadan düzeldi.

Insallah hemen atariz ödemi. Tabii ki moral olmaz mi icim rahatladi .Annemin temizlige geleceğini duyunca yengem ben de yardim ederim demis Allah razi olsun .Basarisiz tup bebek ve asilama surecleri cok yipratti 6 7 ay ara verdiler .Ben tekrar konustum .Yaz bitince yeniden baslayacaklar insallah baska dr la .Rabbim aratmasin .Evlat acisi da yasatmasin
Ya aslında ben de sadece esimle gitmek istiyorum doğuma. Cunku annem benden fazla duygusal .Kv panik atak insani geriyor normal sartlarda bile seni panige sürüklüyor .Aslında ne iyi olur esimle gitsem onlarla dogumdan sonra karsilassam ama pek mümkün degil .

Kızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.

canım 2 gün çook yoruldum ve sinir stres oldum ondan galiba.dinlenince geçti şükğr akşama kadar yattım bugün

Ederiz canım inş sağ salim olsun sağlıkla çıksın ameliyatından başka hiç dert görmesin ateş.

Aynen oyle canim malesef öyle..
Zaten şuan kendi doktorumda değilim.
Üniversite hastanesine geldim.
Baya kişi inceliyor
Tehlikeye atılmaz sanirm bilmiyorum ne olacak.

Aynen oyle canim malesef öyle..
Zaten şuan kendi doktorumda değilim.
Üniversite hastanesine geldim.
Baya kişi inceliyor
Tehlikeye atılmaz sanirm bilmiyorum ne olacak.
Allah buyuk .En dogrusu ve hayirlisi olsun hakkinda .Bebegini sag salim kucağına al insallah .Seni hastane köşelerinde daha cok yıpratmadan karara baglasinlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…