- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.181
Bana doktorum haftaya vajinal muayene yapacağım haberin olsun dedi. Kendisi yapacak ama sen bir rica et belki kabul eder. Ben de 38+6 olacağım muayene gününde. Nasıl olacak diye düşünüyorum. Daha önce çok alttan bakıldı bebek istediğim süreçte ama uzun zamandır yapılmayınca geriliyorum.Haftaya gidince 39 haftalik olacam büyük ihtimal yapmak ister diye düşünüyorum. İnşallah kabul ederde ebe yapar
Ne guzel canim .Senin icin buyuk kolaylik olmustur.Ben de biberonu avent aldim yenidoğanlar icin olandan ama icime sinmiyor o meme reddini yaşamaktan cekiniyorum.
Uyusun da büyüsün tosbik
Yaa oyle bir jel mi varmis cok iyi .Süt gelmesi icin bol bol dus alinir.Diger türlü sakincam diye uğraş dur .Yaz günü zaten normal sartlarda terleniyor .Degil ki lohusayken .Bu arada ne kadar Depend kullandin canim ,bir de bebiskonun adi ne oldu
Amin inşallah canımCanim ben bisey anlamadim neden boyle yapiyorlar. Senin karninda strese giriyor o bebis yazik gunah .Madem bekletecekler niye iki ayagini bir.pabuca soktular acelesi yoktu da .Gidebilecsk baska yer var mi bilmiyorum ama daha sağlıklı görüş bildirecek bir doktora ihtiyacin var sanirim.
Yarin ikisini de bağrına basmis olursun ve bize guzel haberlerini verirsin insallah canim .Aman salla arkadasini da gel beraber doguralim kiskanma deseydin .
Korkuyorum dediğime de bakma canm inan korkulacak hiç bir yanı yokbenim hislerimin özeti gibi olmuş. hem doğsun artık bu zorluklar bitsin diyorum hem de o anne karnındaki halleri çok özeldi olabilecek en yakın haldi gibi şeyler düşünüp hüzünleniyorum. bir daha hamile kalabilir miyim bellisiz sağlık sorunlarından dolayı o yüzden garip duygular. ben de mecburi sezeryan olacağım içim rahat etmedi diye bir kaç doğum koçuna bile danıştım normal doğum çok riskli diyorlar. sezeryanı öcü gibi gösterenlere veya normal doğumu yüceltenleri de anlamıyorum artık düşünmek istemiyorum zaten ama korkularım da geçmedi
Hiç aklıma gelmedi ama çok güzel bir cevap olurdu ☺☺Okadar cok ozendiysen sende sezeryenle dogur deseydin alla allahem benmki daha kotu sonrasi zor oluo deseydin :)
Sağol cnm insallah .bilmiyorum ki ilk doğumu normaldiAdaisyLove canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sezeryan daha zor bence, niye öyle dedi acaba
Amin canım inşallahbedef cnm ins hemen saglicakla cikar bebisin kuvozden Rabbim sifa versin
B Bugunneselibirgun cnm stress yapma hayirlisiyla ins kavusacaksin zor bi surec ama sonunu dusun guzel olucak ins
AdaisyLove hayirlisiyla kavusursun ins cnm
Cnm bebisler oyle bi bakiyorsun kabiz, bir baliyorsun ishal, birde gaz ustune gecicek hepsi ins, sutunde ins hemen gelir cnm stress yapma, lohusalik donemimde bende cok aglardim Allah kolaylik versin insAlışmaya çalışıyoruz canım. Hiç huzurlu değiliz. Dikiş tutturamadık her gün yeni bişey oluyor. Oğlanın kakası gazı duzelemedi. Kabız olan bebek bugün ishal oldu. Çok ağladı kaka yapınca oturdum ben de ağladım onu sakinleştirmeye çalışırken. Süt de yok iki hafta oldu. Öpüp kokluyorum ama heppp endişe ve üzüntü hakim
Sağol canım kaptık eviOH ne alaaagözün aydın
Depend 1 paket 18 li almıştım bitti gibi birşey. büyük rahatlık oldu 75 kiloyum orta boy cuk oturuyor. Bundan sonra mesane pedim var onu kullanırım..
Bebeğimin adını Kartal koyduk. Babası Kartal Tibet'i sevdiği için istedi, aynı zamanda da Beşiktaş taraftarı. Ben de ilk başta ağır geleceğini düşündüm ismin ama sonra çok alıştım. Soyismimizle de fonetik uyumu var.
Senin durumun nasıl canım? Hamileliğin son zamanları artık insan sıkılıyor bir türlü kucağına almak istiyorsun di mi :)
Eşim gelsin artık yeter büyüdü içerde diye diye 3 hafta erken geldi oğluşumuz ama çok da iyi oldu bir an önce kavuştuk :)
İlaç mı kullandınız. Lohusayken olabiliyomuş öyle şeyler ama hamilelerde çok nadir. Doğumdan sonra geçmezse bende ilaç alcam artıkCanim ya doğum sonrası tedavi olur, benimki 10 güne düzeldi ama o sırada kızımı emzirememişdim şimdi yine olucak diye korkuyorum 10 dkikada bir aynada kendimi kontrol ediyorum.
Amin canım sağolasın.Ismiyle büyüsün canim .Ben 9 lu aldim depent ihtiyac olursa bir paket daha aldirayim .
Benim de ellerim ayaklarim şişiyor. Gece ayaklarimin atesinden uyuyamadim .Hava sıcak zor nefes aliyorum. Annemle yengem vardi .Evi tertemiz yapip gittiler .Arkalarından duygusala bağladım.Annem olur da ben gelmeden dogum olursa diye cumleler kurdu duygulandim .Yengemin de.10 senedir bebegi olmuyor .Incitmemek icin ne yapcagimi sasirdim .Bebek odasini temizletmedim .Zaten temizdi üstünden gecmek istediler gerek yok dedim .Rabbim ona da nasip eder insallah .
10 gün bir ipne oldum o yüzden emziremedi, 10 gün ayni şekikde fizik tedavi ve ilaclar, sınra emzirirken 2-3 kulana bileceğim ilaclar kulandim tam gecsin diye ama 10 gün olmadan düzeldi.İlaç mı kullandınız. Lohusayken olabiliyomuş öyle şeyler ama hamilelerde çok nadir. Doğumdan sonra geçmezse bende ilaç alcam artık
Insallah hemen atariz ödemi. Tabii ki moral olmaz mi icim rahatladi .Annemin temizlige geleceğini duyunca yengem ben de yardim ederim demis Allah razi olsun .Basarisiz tup bebek ve asilama surecleri cok yipratti 6 7 ay ara verdiler .Ben tekrar konustum .Yaz bitince yeniden baslayacaklar insallah baska dr la .Rabbim aratmasin .Evlat acisi da yasatmasinAmin canım sağolasın.
Benim ayaklar hala şiş .doğum yaptım ama yine de sıcaklar ve ödem de var tabi daha..gitmiyor hemen anlayacağın..temizlik moral olmuştur iyi olmuş canım annende de yengenden de Allah razı olsun.
Yengen bebeği olacağı inancını kaybetmesin, Allah büyük inşallah onun da olur.
Ben ameliyata girecekken eşim nöbetteydi kıl payı yetişti resimler çeke çeke vedalaşarak girdim ameliyata. Ama çok büyük destek....
Annemler sabaha anca gelebildiler
Sağlık olsun en önemlisi o.
canım 2 gün çook yoruldum ve sinir stres oldum ondan galiba.dinlenince geçti şükğr akşama kadar yattım bugünTansiyonunu olctun mu canim? Son aylarda birden sisme isi biraz sikinti... ayaklarini soguk suyla yika ve altina yastik koy faydasi olacaktir. Birde bol su ic ve tuzdan uzak dur.. gecmis olsun
Gecen hafta gittigimde 2200gr dedi canim tahminen 3000-3200 dogar gununu beklerse dedi... daha ne isterim insallah gununu bekler saglicakla ve tahminler de cevesinde gelir :)
Bende de oluyor canim baya ay!uy! Ses cikarir oldum bazen... ama bazende tam aksi cok sakon oluyor yavrum
Canim biberon iyi diyemem kesinlikle ama buda yanlis bir inanis... ben bizzat kizimi 15ay hem emzirdim hemde biberon kullandim... birakmadi da reddetmedi de şükür. . Gunde 1kez mama takviyesi yapmak zorunda kaldim.. kizim 32haftalik doğmuştu ve ilk dogdugunda uzun sure makinelere bagli yasadi ve mecburen biberon kullandik hatta sagacak sütüm bile yetmiyordu aptamil kullandik .... sonrasinda ilknay biraz ugrastirdi ama ben inat geldim ve memeye baslattim şükür 15ay emdi... 15ay sonunda da çalışmaya basladim 8-5 çalışıyordum ilk haftadan birakti maalesef beni... bence biberon mama emzik öcü degil hepsini kullandik... dikkat etmen gereken sey anne gogusune benzer biberon olmasi onuda avet kullanmistim... simdi de aynisindan aldim :) ama tekrar söylüyorum her bebegin dinamigi farkli hepsinde böyle olacak diye bisey yok ben sadece yasadiklarimi yazmak istedim
Ederiz canım inş sağ salim olsun sağlıkla çıksın ameliyatından başka hiç dert görmesin ateş.Kızlar uzun zamandır yazamıyordum ara ara bakıyorum.Dogum yapanlar Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Sizden bir isteğim var Ateş'imin ameliyat olması gerekiyor.geçirdiği beyin kanamasından dolayı kist oluşmuş.Elimizden gelen birsey yok.Bize dua eder misiniz yavrum sağ salim çıksın ameliyattan cok korkuyorum.Elimde tek o kaldı Ayaz'ımın acısı dinmeden.Hareketlerinde hiçbir sıkıntı yok ama Mr sonucları ameliyat diyor.
Canim ben bisey anlamadim neden boyle yapiyorlar. Senin karninda strese giriyor o bebis yazik gunah .Madem bekletecekler niye iki ayagini bir.pabuca soktular acelesi yoktu da .Gidebilecsk baska yer var mi bilmiyorum ama daha sağlıklı görüş bildirecek bir doktora ihtiyacin var sanirim.
Yarin ikisini de bağrına basmis olursun ve bize guzel haberlerini verirsin insallah canim .Aman salla arkadasini da gel beraber doguralim kiskanma deseydin .
Allah buyuk .En dogrusu ve hayirlisi olsun hakkinda .Bebegini sag salim kucağına al insallah .Seni hastane köşelerinde daha cok yıpratmadan karara baglasinlar insallah.Aynen oyle canim malesef öyle..
Zaten şuan kendi doktorumda değilim.
Üniversite hastanesine geldim.
Baya kişi inceliyor
Tehlikeye atılmaz sanirm bilmiyorum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?