2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sifa versin kuzuna .Sağlıkla o hastaneden kucağında ciksin Ates bebek .Kalbini ferah tut canim .O hayata tutundu seni bırakmayacak.

dua eden herkesten allah razi olsun kizlar dun acil sezeryn oldum bebegim solunumdan dolayi kuveze alindi cok sukur simdi iyi ama beni kaybediyolardi kanamayi durduramadilar hastane insan dolmus kan veren verene kanamayi durduramadilar rahmi alacaklardi balon tedavisi yaptilar rahme smdi kanama durdi hayati tehlikem devam ediyormus sabah balonu alacaklar insallah kanama olmazsa bebegmle bni odaya alacaklar ama kanama olursa rahimi alacaklarmis hemen yolsa bni kurtaramazlarmis duaniza cok ihtiyacim var rahmimi almalarina gerrk kalmaz insallah kanama olmaz dua edin ne olur

Acaba devlet normal doğuma mecbur etmeye çalışıyor?
Sanmam canim. Ben bir ara eski gittigime sormustum orasida 39-40ta aliyirdu 8 sene ara verdigimi normal yapmak istedigimi söyledim riske alamayız demişlerdi ki orası araştırmaydı burası küçük ve hiç başına bela almaz. okadar bekletilmek sanci cekmek niye anlamadim gitti. Sonuçta başından belli sezeryan olacağım. Hayirlisi artik sağlıkla kavuşayım birşey istemiyorum. En azından stresim gitti günüm belli oldu
Bizimki ciltte değil deri altında canım
Kan akımını çevredeki organların yapısını etkiliyomus
Anladim canim. Insallah sizinkide hafif birsey cikar herhangi sorun cikarmaz Allah buyuk sifa versin kuzuna
Canım çok büyük geçmiş olsun. Allahım bebişini almış ama yerine bu bebişini vermiş canım. 14 temmuz benim de sezeryan günüm, belki aynı gün alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Sagol canim Allah razi olsun. Ardından hemen kaldım çok şükür yoksa atlatmak çok zor olacaktı. Bizde eşimle düşünüyoruz fazla uzamasın dedik belkide 14unu kesinlestirirz. Sende sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini.
Geçmiş olsun ateş bebeğe Allah şifa versin biran önce atlatır inşallah

Dualarım hep minik ateşle olacak Rabbim sağ sağlim çıkarsın ameliyattan inşallah

Cnm cok gecmis olsun, ins kanaman hemen durur rahiminin alinmasina gerek kalmaz ins dualarimiz seninle

Z Zelichka cnm insaAllah ameliyat cok guzel gecer,Rabbim ya safi isminin hurmermtine sifa versin dualarimiz sizinle..

Bende baktirmistim daha önce ama ultrasonlaydi. Şimdi elle muayene olunca tedirgin oluyorum sonrada bundan cekiniyoruz doğumu nasil yapacaz diye düşünüyorum :)

Canim cok gecmis olsun .Insallah rahmini almazlar yavruna kavusursun bir an once .Rabbim Şafi esmasi ile sifa versin sana ,kuzuna .

Çok büyük geçmiş olsun canım. Kanamanın nedeni neymiş bir açıklama yaptılarmı size?

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolum vardı bebeğim 37 haftalik oldu ben kilo vermisim bebegimde 1 haftada hiç kilo almamış başına gelen var mı?

Çok kötü oldum ben canım çok üzüldüm Ateş in beyin kanaması geçirdiğini bilmiodum..nası teselli ediyosun kendini Rabbim yardımcın olsun tez vakitte inşallah.gözlerim doldu yaa tüm kalbimle bebeğin ve seninleyim.neden beyin kanaması geçirdki yavrucak? Ayaz neden vefat etti canım.umarım yaranı deşmiyorumdur.anne olduğumdan beri daha bi duygusalım üzdüysem özür dilerim canım

Çok büyük geçmiş olsun canım. Kanamanın nedeni neymiş bir açıklama yaptılarmı size?
dogumdan sonra rahim kendini toplamamis bez yetistiremediler alttan elleriyle tampon yaptilar ama o kanamayi anlatamam acik kalmis cesme gibi saril saril kanama oldu proflar girdi ameliyatima sukurki simdi durdu ama hersey ssbahki ameliyatima bagli

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolum vardı bebeğim 37 haftalik oldu ben kilo vermisim bebegimde 1 haftada hiç kilo almamış başına gelen var mı?
Benim de bebiş son haftalarda azaz alıyody normal canım 37 olmuşsun zaten gelişim tamamlanmış.ama doktor sana ne kadar kilo derse sen ona bi 150 gr ekle canım cihazlar genelde yanılıyor bnmkide 220 gram fazla çıktı doğduğunda

Benimde doğumda rahimde plesanta parçası kaldı kanama fenaydı bebeği bırakıp benim derdime düştüler..doğum sancılarından sonra bide o durum..dikiş üstüne dikiş .parçayı çıkarana kadar mahvoldum.ortalığı kan götürdü resmen.sanada çok çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcın olsun inşallah

2800 gr canım dr dinlen ve yediklerinede dikkat et dedi suyum iyiymiş az olsaydı sıkıntı var derdim dedi ama insanın içi yine rahat olmuyor

2800 gr canım dr dinlen ve yediklerinede dikkat et dedi suyum iyiymiş az olsaydı sıkıntı var derdim dedi ama insanın içi yine rahat olmuyor
Doktor oyle soyleyince bn olsam bnde tedirgin olurdum.ama bna klsa kilosu güzel zaten ideali 3000 ile .3500 arasıdır sizin dha 3 haftanz var kaldı ki erken doğsa bile neredeyse 3 olmuş bebiş zaten.sıkıntı ypma canım bnce

canım benim bebeğim herhafta 100 gr alıyordu bu hafta çiğ badem yemeğe başladım 300 gr almış denkmi geldi bilmiyorum ama sende dene istersen bende 37+4 um

Geçmiş olsun canım inşallah kanaman olmaz Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah inşallah biran önce toparlanir bebeğini sağlıkla kucağına alirsin

Geçen gün msj yazmıştım nişanım geldi galiba diye dün gece acile geldim pembemsi akintı devam ediyor diye. Rahim ağzı yarası dediler ama sabaha kadar sancı odasında nstye bağlı kaldım. Öğlen gibi normal odaya aldılar hala gözetim altındayım. Akşamüstü sancılarımda başladı doğum ne zaman olur bilemiyorum

Sakin kalmaya çalış canım herşeyin hayırlısı olsun bebeğin iyiinş sende en hayırlı şekilde atlat canım dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…