2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç belli değil canım ne zaman iyi olursa diyor doktorlar iyi olsunda ne zaman çıkarsa çıksın

Bu durum çelişkili sanırım kimi olursun diyor kimi olmayacaksın diyor anlamadım sanırım zamanı gelince görücem

Hadi gözünüz aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin evet boşu boşuna okadar korktun ama içgüdüsel bişeydi kendine engel olamazdınya ♡ çok şükür kavuştun darısı bizlerin başına ♡♡♡♡

Bu durum çelişkili sanırım kimi olursun diyor kimi olmayacaksın diyor anlamadım sanırım zamanı gelince görücem
Rabbim üç evlat vermiş olmazsan bile takma kafana, annelik böyle güzel bir şey işte, evlat her şeyden önce geliyor. Rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin sana da kuzuların ile... Bunun için üzülme lütfen

Nasip mi imtihan mı bilemeyiz tabi Rabbim bir sekılde sabrıyla beraber verıyor evet bazen dayanılamayacak gbi olsada bugune şükür. Gerçekten hamilelikten bişey anlamaz oldum ama az kaldı dıye sabredıyorum doktora avili soracağım mutlaka tekrar çok tesekkür ederim burda kal gitme zaten beraber şafak sayarız bizim kızlar dökülmeye başladı sıra bize geliyor :) iz falan kalmadı dimi

Eşim gelme diyemem diyor ama iş yapmaz da hanım hanım oturursa fırçami atarım diyor sen merak etme ne iş varsa ben ona yaptircam diyor
Canım gelmemesini söyle bence bir şekilde

Canim bende de ayni dert var gecen hafta cuma 2200gr idi bebek.. sen en son ne zaman gittin dr a? Dogumlarimizda yakin :) benim yarinda kontrolum var bakalom ne dicek dr
Masallah canim darisi basimiza :)

Maşallah neguzel olmuş hikâyeniz:) Allah sağlıklı ömürler versin minige güle güle büyütün canim. Spinalden memnun kaldın mı? Bende spinal istiyorum uyutmasin oglumu goreyim hemen :) ağlama kısmını okuyunca ben bile tuhaf oldum burda muhtemelen bende ağlayarak gidicem ameliyathaneye :)

Kızlar annem 1 hafta oldu memleketten geleli çocuk doğsun 40i çıkana kadar kal demiştim o da tmm demişti , bilmem hatırlar mısınız geçenlerde bizim bizim gelin doğum yapmıştı da annem beni onla kiyaslamişti ya hani gelin sesini çıkarmamış bağırmamış doğumda sen olsaydın ortalığı yıktırırdın falan gibi biraz kalbimi kırmıştı ya hani bebek maşallah 2 ay oldu dogali annem hala gelinin doğumunu anlatır durur ben orda değildim annemle kardeşim beraber oturuyor şimdi geldiğinden beri de kızım da ben de hastayiz ya hep gelin ve yeğenimle kıyasliyor bizi (ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de ikinci çocuğu olacak işte onunku oldu benimki de inşallah olcak) kızın da senin gibi mizmiz gelin hiç öyle değil kızı da anası gibi dayanıklı bilmem ne falan arada laf sokuyor falan gelmeden sen hiç bir şeye elini sürme ne lazımsa ben yapcam diyip beni teselli ediyordu geldiğinden beri pek bir temizlik yapmadı sadece günlük yemek bulaşık o kadar perdeler mutfak dolaplari falan hepsi duruyor ben de daha bugün ayaklandim çok şükür şimdi de biraz önce bebeğim baya hareketli acaba geliyor mu ne dedim başladı yine sen de amma dayanıksızsın ben de ne alaka dedim içimde içimde birikmisleri söyledim niye bu lafı hep söylüyorsun ah uf yapmadım ki sadece mutlu bir şekilde bebeğim mi geliyor acaba dedim artık ağrım sancim olursa sana soylemiycem dedim merak etme dedim küstü gitti odasına kaç saat uyudu kalktı şimdi de konuşmuyor benle trip yapıyor konuşturmaya çalışıyorum sert cevaplar veriyor kaşlar çatık hasta oldum boğazım ağrıyor dedi bir tek ne teklif ettiysem reddetti son zamanlarda başıma gelenlere bakın 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı gorumcemlerdi hastalıklardı falandı derken bir de öz annem çıktı şimdi baya uzun yazdım ama içim dolu konuşacak birini bulamadım kusura bakmayın

Bu son haftalar ne zormus. Egilemiyorsun donemiyorsun kalkamiyorsun ayaklar sis bir de evde yalnizim esim yurtdisinda calisiyor ve hamileligim boyunca yanimda yoktu 2 hafta sonra gelecek. Kizlar dua edin oglum dogmasin babasi gelmeden. Yoksa cok ciddi bunalima girecem. Kabusum oldu gece gunduz dua ediyorum

Kızlar bir de bugün kuzenim dedi ki hamileyken grip olursan suyun azalirmis acaba herkes için geçerli mi cumartesiden beri gripim ve bugün bebeğim aşırı hareketli maşallah ben seviniyordum mutlu olmuştum onu duyunca şimdi de acaba suyum azalmış da bebeğim çapaliyor mu diye düşünmeye başladım halim de bir tuhaf arada nefesim kesiliyor gibi kasılmalar çoğaldı ama ağrı sancı falan yok sadece diğer günlerden farklı hissediyorum o kadar

Ah canım Rabbim yardımcın olsun bolca dinlen ayakta kalma fazla yatınca bebek geç gelir derler inşallah babasını bekler bebiş , baya zor olmuştur hamileliğin yalnız geçmiş kıyamam inşallah bundan sonrası çok çok iyi geçer herşey gönlünce olur inşallah

Ala ala hamile halinle birde trip cekiyorsun yani annenin ellerinden operim ama su cocuklari kiyaslamalar yokmu beni benden aliyor neden hep baskalariyla kiyasliyorlar ki hemde olumlu yonde va degil hep kirici rencide edici o yapar sen yapamassinlar, canm takmamaya calis zor evet birde kendi annesi olunca insanin iki kat uzuluyor malesef, sabret ins ve ilerde annene benzememek icin elinden geleni yap cocuklarini asla kiyaslama, keske senin ne kadar uzulebildigini anlasaydi boyle kusup kenarlara cekilmez hamile kizina manevi destek olurdu..

Canım valla ne diyeyim şeytan diyorki hepsini kovala at başından çocuk gibiler Allah sana sabır versin

Kıyamam ya bi eşimize geçiyor nazımız Allah yardımcın olsun inşallah bekler babasını =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…