- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.541
Maşallah canım. Aynen bende sezaryen olursam 20 temmuz. Bakalım Allahtan hayırlısı.
Hiç belli değil canım ne zaman iyi olursa diyor doktorlar iyi olsunda ne zaman çıkarsa çıksınBenim bildiğim yumurtalık durursa adet olacaksın canım kesin bilgiyi yine doktorun verir ama sadece rahim alınır da yumurtalık durursa sadece hamile kalamiyorsun geri kalan eskiden durumun nasıldırsa devam edecek canım çok geçmiş olsun , bebeğin nasıl durumu iyi mi eve ne zaman çıkacak ?
Bu durum çelişkili sanırım kimi olursun diyor kimi olmayacaksın diyor anlamadım sanırım zamanı gelince görücemdua eden herkesten allah razi olsun kizlar cok sukur allahima balonu cektiler hamd olsun rabbimeki kanama olmadi 2bucuk saat oldu bekliyoruz hamd olsun kanama yok insallah rahmimi almalarina gerek kalmayacak ilk 12 saati atlatirsak insallah tehlikem kalmiyomus bebegimde iyi cok sukur agzindaki hortumlar cikmis bnm ayaga kalkmami bekliyolarmis insallah oglumuda verecekler kanamam olmazsabedef canm doktrun bana verdigi bilgiye gore yumurtaliklarini almadilarsa adette olursun menopoza girmeyeceksin canm
Hadi gözünüz aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin evet boşu boşuna okadar korktun ama içgüdüsel bişeydi kendine engel olamazdınya ♡ çok şükür kavuştun darısı bizlerin başına ♡♡♡♡Fırsat bulmuşken hikayemi yazıyım kızlar prensesm ve eşim uyuyor ben nöbetteyim
Kimseyi bırakmadık yanımızda herkesi eve yolladık eşimle kaldik..
Neyse gelelim hikayeme ..
9 buçuk gibi hastanedeydik hem korkuyordum hem heyecanlıydım
Doktorun yanına geçtik son kez usgde bebeğin pozisyonuna ve kalp atışlarına baktı
Dosyayı imzalayıp odaya çıktık
Hemsire geldi beni hazırladı serum takıldı
Önlüğü giydim ve beklemeye başladım
Çok bekledim açlıktan canım çıktı
Sonra hasta bakıcı geldi tekerlekli sandalye ile ben binmek istemedim yürüyerek gitmek istedim prosedür öyleymiş bırakamam dedi
Hem bu bizim mercedesimiz çok konforlu diye teselli etti
Ameliyathanenin yolunu tuttum tabi kendimi tutamadim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım hemsireler annem kaynanam herkes beni sakinkestirmeye çalışıyor ben sakinlesmiyorum en son kapıdan girerken kızımı kokladım öptüm daha çok ağladım
Ve ameliyathaneye girdik sedyeye oturdum hemsire baticon sürdü anestezi uzmanı geldi çok kibar davrandı sağolsun
İğneyi yaptı ve ayaklarım uyuşmaya başladı
Hızlı bir şekilde uzanmami istedi uzandım sonda takıldı
Ben başlamayın biraz daha bekleyin hissediyorum dedim doktorum korkma test etmeden başlamam dedi
Sonra beni bir halsizlik aldı hemsire uykun gelirse uyuyabilirsn dedi ve uyumuşum tabi sesleri duyuyorum
Bebeğim 12.12 de doğdu çocuk doktoru geldi muayene etti sonra yanıma getirdiler
Allahım nasıl minnak nasıl güzel kokuyor
Sonra üşümesin diye hemen yan tarafa isili yatağa koydular
Çok sinirli gelmişti prensesim ameliyatheneyi birbirine kattı ağlamaktan herkes bu kız çok zilli olacak diye dalga geçti
Yani diyeceğim o ki boşuna o kadar korktum stres yaptım
Doğum 20 dk sürdü 30 dk sonra da odadaydim
Hiç korkmayin korkulacak bişey yok
9 günü yürütmeye başlayacaklar beni
Şu an çok az ağrım var
Çok olduğu zaman ağrı kesici veriyorlar
Darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah
Dualarınız için de çok çok teşekkür ederim
Magnorm diye suda eritilip içiliyor. Portakal aromalı soğuk içmeni tavsiye ederim ılık kötü oluyorİlacın ismi ne kullandığınız?
Rabbim üç evlat vermiş olmazsan bile takma kafana, annelik böyle güzel bir şey işte, evlat her şeyden önce geliyor. Rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin sana da kuzuların ile... Bunun için üzülme lütfenBu durum çelişkili sanırım kimi olursun diyor kimi olmayacaksın diyor anlamadım sanırım zamanı gelince görücem
Nasip mi imtihan mı bilemeyiz tabi Rabbim bir sekılde sabrıyla beraber verıyor evet bazen dayanılamayacak gbi olsada bugune şükür. Gerçekten hamilelikten bişey anlamaz oldum ama az kaldı dıye sabredıyorum doktora avili soracağım mutlaka tekrar çok tesekkür ederim burda kal gitme zaten beraber şafak sayarız bizim kızlar dökülmeye başladı sıra bize geliyor :)Canim benim bebegin cinsiyeti kiz. Iri bebek degil. Muhtemelen ileri yas hamileligi diye basima geldi baska anlam veremedim inanki. Benden parca alinmadi hic. Gayet dogal bir rahatsizlik endise etme bir cok kisinin basina geliyor senin sanssizligin cok erken baslamis olmasi dedi doktor. Netten de okudugum kadari ile ikinci hamilelikte tekrarlamazmis. Bebege zarari yok ama annenin yasam kalitesini dusuruyor. Hamilelikten bir sey anlayamaz hale geliyor insan. Daha ciddi sorunlari düşününce Allah beterinden saklasin diyorsun. Yine de bebislerimize bir sey olmasin biz anayiz her türlü sıkıntıyı göğüsleriz. Az kaldi zaten.. avil kullanirsan rahatlayacagina eminim canim.
Bu aralar bizim topige gidesim yok. Sizin durumlari daha cok takip edesim geldi. Yalanci sancilar sıklaştı. Dogum psikolojisi beni bu topige sürükledi zaten... oglum 16 temmuz dogumluydu. Bunda da 16 temmuz da 38e giriyorum belki agabeyini yakalar. Bakalim zamaninda sagsalim gelsin baska istegim yok canim. Hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim
En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde çıksın inşallah canım , Rabbim şifalar versin inşallahHiç belli değil canım ne zaman iyi olursa diyor doktorlar iyi olsunda ne zaman çıkarsa çıksın
Canım gelmemesini söyle bence bir şekilde
Canım bi önceki mesajda gelmemesini söyle dedim ama madem eşin de kızmış o söylesin kardeşine. Ben mesela sigara içiyor diye annemi evin dışına yolluyorum açıkca söyledim artık evde balkonda sigara yasak diye .Babam gelecek olursa iki günden fazla kalma diyeceğim vs. Anlayışsız insan ters tepkiyi hak ediyor
Canim bende de ayni dert var gecen hafta cuma 2200gr idi bebek.. sen en son ne zaman gittin dr a? Dogumlarimizda yakin :) benim yarinda kontrolum var bakalom ne dicek drKızlar merhaba bende 36 haftanın içindeyim kısmetse bir kızımız olacakkilosu 2250 gr doktor sağlığı iyi dedi zaten çok iri bir çift olmadığımızdan minyon bir kız bekliyoruz ama yine de içim içime sığmıyor zayıf mı bebeğim?güzel de besleniyorum ama endişelendim klasik anne kilosunu düşünüyorum işte
Masallah canim darisi basimiza :)Fırsat bulmuşken hikayemi yazıyım kızlar prensesm ve eşim uyuyor ben nöbetteyim
Doktorun yanına geçtik son kez usgde bebeğin pozisyonuna ve kalp atışlarına baktı
Sonra hasta bakıcı geldi tekerlekli sandalye ile ben binmek istemedim yürüyerek gitmek istedim prosedür öyleymiş bırakamam dedi
Ameliyathanenin yolunu tuttum tabi kendimi tutamadim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım hemsireler annem kaynanam herkes beni sakinkestirmeye çalışıyor ben sakinlesmiyorum en son kapıdan girerken kızımı kokladım öptüm daha çok ağladım
Ve ameliyathaneye girdik sedyeye oturdum hemsire baticon sürdü anestezi uzmanı geldi çok kibar davrandı sağolsun
Ben başlamayın biraz daha bekleyin hissediyorum dedim doktorum korkma test etmeden başlamam dedi
Sonra beni bir halsizlik aldı hemsire uykun gelirse uyuyabilirsn dedi ve uyumuşum tabi sesleri duyuyorum
Çok sinirli gelmişti prensesim ameliyatheneyi birbirine kattı ağlamaktan herkes bu kız çok zilli olacak diye dalga geçti
Şu an çok az ağrım var
Maşallah neguzel olmuş hikâyeniz:) Allah sağlıklı ömürler versin minige güle güle büyütün canim. Spinalden memnun kaldın mı? Bende spinal istiyorum uyutmasin oglumu goreyim hemen :) ağlama kısmını okuyunca ben bile tuhaf oldum burda muhtemelen bende ağlayarak gidicem ameliyathaneye :)Fırsat bulmuşken hikayemi yazıyım kızlar prensesm ve eşim uyuyor ben nöbetteyim
Şu an çok az ağrım var
Ah canım Rabbim yardımcın olsun bolca dinlen ayakta kalma fazla yatınca bebek geç gelir derler inşallah babasını bekler bebiş , baya zor olmuştur hamileliğin yalnız geçmiş kıyamam inşallah bundan sonrası çok çok iyi geçer herşey gönlünce olur inşallahBu son haftalar ne zormus. Egilemiyorsun donemiyorsun kalkamiyorsun ayaklar sisbir de evde yalnizim esim yurtdisinda calisiyor ve hamileligim boyunca yanimda yoktu 2 hafta sonra gelecek. Kizlar dua edin oglum dogmasin babasi gelmeden. Yoksa cok ciddi bunalima girecem. Kabusum oldu gece gunduz dua ediyorum
Ala ala hamile halinle birde trip cekiyorsun yani annenin ellerinden operim ama su cocuklari kiyaslamalar yokmu beni benden aliyor neden hep baskalariyla kiyasliyorlar ki hemde olumlu yonde va degil hep kirici rencide edici o yapar sen yapamassinlar, canm takmamaya calis zor evet birde kendi annesi olunca insanin iki kat uzuluyor malesef, sabret ins ve ilerde annene benzememek icin elinden geleni yap cocuklarini asla kiyaslama, keske senin ne kadar uzulebildigini anlasaydi boyle kusup kenarlara cekilmez hamile kizina manevi destek olurdu..Kızlar annem 1 hafta oldu memleketten geleli çocuk doğsun 40i çıkana kadar kal demiştim o da tmm demişti , bilmem hatırlar mısınız geçenlerde bizim bizim gelin doğum yapmıştı da annem beni onla kiyaslamişti ya hani gelin sesini çıkarmamış bağırmamış doğumda sen olsaydın ortalığı yıktırırdın falan gibi biraz kalbimi kırmıştı ya hani bebek maşallah 2 ay oldu dogali annem hala gelinin doğumunu anlatır durur ben orda değildim annemle kardeşim beraber oturuyor şimdi geldiğinden beri de kızım da ben de hastayiz ya hep gelin ve yeğenimle kıyasliyor bizi (ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de ikinci çocuğu olacak işte onunku oldu benimki de inşallah olcak) kızın da senin gibi mizmiz gelin hiç öyle değil kızı da anası gibi dayanıklı bilmem ne falan arada laf sokuyor falan gelmeden sen hiç bir şeye elini sürme ne lazımsa ben yapcam diyip beni teselli ediyordu geldiğinden beri pek bir temizlik yapmadı sadece günlük yemek bulaşık o kadar perdeler mutfak dolaplari falan hepsi duruyor ben de daha bugün ayaklandim çok şükür şimdi de biraz önce bebeğim baya hareketli acaba geliyor mu ne dedim başladı yine sen de amma dayanıksızsın ben de ne alaka dedim içimde içimde birikmisleri söyledim niye bu lafı hep söylüyorsun ah uf yapmadım ki sadece mutlu bir şekilde bebeğim mi geliyor acaba dedim artık ağrım sancim olursa sana soylemiycem dedim merak etme dedim küstü gitti odasına kaç saat uyudu kalktı şimdi de konuşmuyor benle trip yapıyor konuşturmaya çalışıyorum sert cevaplar veriyor kaşlar çatık hasta oldum boğazım ağrıyor dedi bir tek ne teklif ettiysem reddetti son zamanlarda başıma gelenlere bakın 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı gorumcemlerdi hastalıklardı falandı derken bir de öz annem çıktı şimdi baya uzun yazdım ama içim dolu konuşacak birini bulamadım kusura bakmayın
Canım valla ne diyeyim şeytan diyorki hepsini kovala at başından çocuk gibiler Allah sana sabır versinKızlar annem 1 hafta oldu memleketten geleli çocuk doğsun 40i çıkana kadar kal demiştim o da tmm demişti , bilmem hatırlar mısınız geçenlerde bizim bizim gelin doğum yapmıştı da annem beni onla kiyaslamişti ya hani gelin sesini çıkarmamış bağırmamış doğumda sen olsaydın ortalığı yıktırırdın falan gibi biraz kalbimi kırmıştı ya hani bebek maşallah 2 ay oldu dogali annem hala gelinin doğumunu anlatır durur ben orda değildim annemle kardeşim beraber oturuyor şimdi geldiğinden beri de kızım da ben de hastayiz ya hep gelin ve yeğenimle kıyasliyor bizi (ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de ikinci çocuğu olacak işte onunku oldu benimki de inşallah olcak) kızın da senin gibi mizmiz gelin hiç öyle değil kızı da anası gibi dayanıklı bilmem ne falan arada laf sokuyor falan gelmeden sen hiç bir şeye elini sürme ne lazımsa ben yapcam diyip beni teselli ediyordu geldiğinden beri pek bir temizlik yapmadı sadece günlük yemek bulaşık o kadar perdeler mutfak dolaplari falan hepsi duruyor ben de daha bugün ayaklandim çok şükür şimdi de biraz önce bebeğim baya hareketli acaba geliyor mu ne dedim başladı yine sen de amma dayanıksızsın ben de ne alaka dedim içimde içimde birikmisleri söyledim niye bu lafı hep söylüyorsun ah uf yapmadım ki sadece mutlu bir şekilde bebeğim mi geliyor acaba dedim artık ağrım sancim olursa sana soylemiycem dedim merak etme dedim küstü gitti odasına kaç saat uyudu kalktı şimdi de konuşmuyor benle trip yapıyor konuşturmaya çalışıyorum sert cevaplar veriyor kaşlar çatık hasta oldum boğazım ağrıyor dedi bir tek ne teklif ettiysem reddetti son zamanlarda başıma gelenlere bakın 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı gorumcemlerdi hastalıklardı falandı derken bir de öz annem çıktı şimdi baya uzun yazdım ama içim dolu konuşacak birini bulamadım kusura bakmayın
Kıyamam ya bi eşimize geçiyor nazımız Allah yardımcın olsun inşallah bekler babasını =)Bu son haftalar ne zormus. Egilemiyorsun donemiyorsun kalkamiyorsun ayaklar sisbir de evde yalnizim esim yurtdisinda calisiyor ve hamileligim boyunca yanimda yoktu 2 hafta sonra gelecek. Kizlar dua edin oglum dogmasin babasi gelmeden. Yoksa cok ciddi bunalima girecem. Kabusum oldu gece gunduz dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?