- 11 Kasım 2017
- 269
- 336
- 103
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.561
Amaan boşver neden hep biz düşünceli oluyoruz başka şeylerle uğraş takmamaya çalış ayrıca azıcık kendine geldin diye ayaklanma boşver dursun ev öyle kim napıyorsa yapsın annende aynı anneannem gibi oğulcu varsa yoksa oğulları oğullarının karıları çocukları tek başınıza kendi çocuklarınızla daha iyi ilhileniriniz valla onlar ana da biz ne oluyoruz onlarda bize bakacak güç varsa bize de vermiştir Allah kendi çocuklarımıza bakacak gücü anlarınız böyleyse çağırmayın valla ya.Benim annemide herkes söylüyor nasıl tek başına bakıcan anneni çağırsaydın diyorlar bide benim tek çocuk yani .benim gelip moralimi bozacaksa hiç gerek yok.evimi afedersiniz b.k götürsün ama moralim düzgün olsun yeter.eşimde bu ev kirli yok şöyle yok böyle demeyeceğine göre umrumda değil elalemin ne dediği sizde öyle yapın burda okurken ben bile sinirlenip dişimi sıkıyorum sinirden sizi düşünemiyorum.yanınızda olunca canınız sıkılacaksa kimse olmasın daha iyiKızlar annem 1 hafta oldu memleketten geleli çocuk doğsun 40i çıkana kadar kal demiştim o da tmm demişti , bilmem hatırlar mısınız geçenlerde bizim bizim gelin doğum yapmıştı da annem beni onla kiyaslamişti ya hani gelin sesini çıkarmamış bağırmamış doğumda sen olsaydın ortalığı yıktırırdın falan gibi biraz kalbimi kırmıştı ya hani bebek maşallah 2 ay oldu dogali annem hala gelinin doğumunu anlatır durur ben orda değildim annemle kardeşim beraber oturuyor şimdi geldiğinden beri de kızım da ben de hastayiz ya hep gelin ve yeğenimle kıyasliyor bizi (ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de ikinci çocuğu olacak işte onunku oldu benimki de inşallah olcak) kızın da senin gibi mizmiz gelin hiç öyle değil kızı da anası gibi dayanıklı bilmem ne falan arada laf sokuyor falan gelmeden sen hiç bir şeye elini sürme ne lazımsa ben yapcam diyip beni teselli ediyordu geldiğinden beri pek bir temizlik yapmadı sadece günlük yemek bulaşık o kadar perdeler mutfak dolaplari falan hepsi duruyor ben de daha bugün ayaklandim çok şükür şimdi de biraz önce bebeğim baya hareketli acaba geliyor mu ne dedim başladı yine sen de amma dayanıksızsın ben de ne alaka dedim içimde içimde birikmisleri söyledim niye bu lafı hep söylüyorsun ah uf yapmadım ki sadece mutlu bir şekilde bebeğim mi geliyor acaba dedim artık ağrım sancim olursa sana soylemiycem dedim merak etme dedim küstü gitti odasına kaç saat uyudu kalktı şimdi de konuşmuyor benle trip yapıyor konuşturmaya çalışıyorum sert cevaplar veriyor kaşlar çatık hasta oldum boğazım ağrıyor dedi bir tek ne teklif ettiysem reddetti son zamanlarda başıma gelenlere bakın 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı gorumcemlerdi hastalıklardı falandı derken bir de öz annem çıktı şimdi baya uzun yazdım ama içim dolu konuşacak birini bulamadım kusura bakmayın
Su azalinca bebek hareketleri azalir,enduse etmeyinKızlar bir de bugün kuzenim dedi ki hamileyken grip olursan suyun azalirmis acaba herkes için geçerli mi cumartesiden beri gripim ve bugün bebeğim aşırı hareketli maşallah ben seviniyordum mutlu olmuştum onu duyunca şimdi de acaba suyum azalmış da bebeğim çapaliyor mu diye düşünmeye başladımhalim de bir tuhaf arada nefesim kesiliyor gibi kasılmalar çoğaldı ama ağrı sancı falan yok sadece diğer günlerden farklı hissediyorum o kadar
Resmen küsmüş bana benimle aynı kanepede bile oturmuyor çok üzgünüm ve kalbim kırık ömrüm boyunca bugünü unutmiycam , hayır ben kıyaslamaktan nefret ederim inşallah çocuklarımı kiyaslamam hiç en çok can yakan şey ben bugün bir daha anladım bunuAla ala hamile halinle birde trip cekiyorsun yani annenin ellerinden operim ama su cocuklari kiyaslamalar yokmu beni benden aliyor neden hep baskalariyla kiyasliyorlar ki hemde olumlu yonde va degil hep kirici rencide edici o yapar sen yapamassinlar, canm takmamaya calis zor evet birde kendi annesi olunca insanin iki kat uzuluyor malesef, sabret ins ve ilerde annene benzememek icin elinden geleni yap cocuklarini asla kiyaslama, keske senin ne kadar uzulebildigini anlasaydi boyle kusup kenarlara cekilmez hamile kizina manevi destek olurdu..
Evet canim şu an ne isterdim biliyor musun farklı bir şehir hatta farklı bir ülke orda doğum yapayim yanımda sadece eşim ve kızım olsun telefonum da kapalı olsun kimse ulaşamasınCanım valla ne diyeyim şeytan diyorki hepsini kovala at başından çocuk gibiler Allah sana sabır versin
Aynen canım bir aptallık ettim şimdi çok pişmanım ama geriye dönüş yok maalesef başıma bunun da geleceği varmış ama görsen öyle hevesliydi ki konuşunca buraya geleceği için ama şimdi hep evinden konuşuyor buraları beğenmiyor her şeyi bahane ediyor kah hava berbat kah şehir berbat kah insanları şöyle böyle falan geldiğinden beri hiç bir şeyi beğenmedi çok şişti içim vallaAmaan boşver neden hep biz düşünceli oluyoruz başka şeylerle uğraş takmamaya çalış ayrıca azıcık kendine geldin diye ayaklanma boşver dursun ev öyle kim napıyorsa yapsın annende aynı anneannem gibi oğulcu varsa yoksa oğulları oğullarının karıları çocukları tek başınıza kendi çocuklarınızla daha iyi ilhileniriniz valla onlar ana da biz ne oluyoruz onlarda bize bakacak güç varsa bize de vermiştir Allah kendi çocuklarımıza bakacak gücü anlarınız böyleyse çağırmayın valla ya.Benim annemide herkes söylüyor nasıl tek başına bakıcan anneni çağırsaydın diyorlar bide benim tek çocuk yani .benim gelip moralimi bozacaksa hiç gerek yok.evimi afedersiniz b.k götürsün ama moralim düzgün olsun yeter.eşimde bu ev kirli yok şöyle yok böyle demeyeceğine göre umrumda değil elalemin ne dediği sizde öyle yapın burda okurken ben bile sinirlenip dişimi sıkıyorum sinirden sizi düşünemiyorum.yanınızda olunca canınız sıkılacaksa kimse olmasın daha iyi
Canim su azalması olmaz merak etme, ama burda grip gecirdiğni usg de anlıyorlar bebeğin suyu kırlenmiş bulanmiş diyorlar ve hasta ne zaman hasta olduğmu soruyor.Kızlar bir de bugün kuzenim dedi ki hamileyken grip olursan suyun azalirmis acaba herkes için geçerli mi cumartesiden beri gripim ve bugün bebeğim aşırı hareketli maşallah ben seviniyordum mutlu olmuştum onu duyunca şimdi de acaba suyum azalmış da bebeğim çapaliyor mu diye düşünmeye başladımhalim de bir tuhaf arada nefesim kesiliyor gibi kasılmalar çoğaldı ama ağrı sancı falan yok sadece diğer günlerden farklı hissediyorum o kadar
Öyle mi ohh çok şükür çok teşekkür ederim içim rahatladıSu azalinca bebek hareketleri azalir,enduse etmeyin
Artik insanları anlamaga calışmıyorum.Ya sizinde cevrenizde manyaklar var mi. Bebegin iki ismi var. Birisi bi akrabanin koymak istediğiyle ayni. Haftamiz ayni. Diyormus ki bizden ozenmis onlar. Istiare namazinda isim mi bulunur resmen bizden öğrenmiş diyormus. Bebek iri diye oyle bi kilo olamaz anormal bebek o yada annesi seker hastasi demis. Nelerle ayni havayi soluyoruz
Sen nasılsın canım goremıyorum artık eskisi kadar aktif değilsin bitti mi hazırlıklarEn hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde çıksın inşallah canım , Rabbim şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım yarına randevum var inşallah bakalım doktor ne diyecek ama dün serum taktırmıştim sağlık ocağında vücudum gripten dolayı iştahsiz olurum da su icmezsem susuz kalırsa diye inşallah iyi gelmiştir o tekrar teşekkür ederim canım sağolasınCanim su azalması olmaz merak etme, ama burda grip gecirdiğni usg de anlıyorlar bebeğin suyu kırlenmiş bulanmiş diyorlar ve hasta ne zaman hasta olduğmu soruyor.
suyun temizlenmesi için serum ilac yazılıyor tabi bu durumda cok giti soruna yol acmıyor kızımda 1 kez fena grip oldum ve 1-2 hafta sonra untrasona girdiğimde yakın zamanda hasta olup olmadığmı sırdu hemen ve ilac serum vs, bu hamikeliğimde de yine bir kere uzun bir grip sonrası suyun bulandiğni anladılar usg de ve serum yazdı hemen temizlendi.
Ama bu konu hakında internetde hiç bir şey bulamadım.
Artik insanları anlamaga calışmıyorum.
Her gün başka turusuyle karsilaşıyoruz, hepsinin dediğni önemseyip düşünsem şuan akıl hastanesine yatışım yapılmış olurdu, sende takma kafana boş ver umursama.
Bunye alışık değil sanırım :)) bizim ev yıkılıyo akıbetim nolacak hiç bilmiyorum eşimi çalıştıracağım bende annem haftaya geliyor inşallah :)Annem ve eşim içerde temizlik yapıyor bende oturuyorum çok acayip geliyor :)
Hey yarabbim ya, bende geçen öğrendim bi akrabamızın bebeğinin adı da benim kız ile aynı hatta soyadımız bile aynı umarım sizn akraba gibi gıcıklık yapmazlar niye olmuyormuş 4 kilo normal artık hatta 4.5Ya sizinde cevrenizde manyaklar var mi. Bebegin iki ismi var. Birisi bi akrabanin koymak istediğiyle ayni. Haftamiz ayni. Diyormus ki bizden ozenmis onlar. Istiare namazinda isim mi bulunur resmen bizden öğrenmiş diyormus. Bebek iri diye oyle bi kilo olamaz anormal bebek o yada annesi seker hastasi demis. Nelerle ayni havayi soluyoruz
Kızım da ben de hastaydik canım sizlerden uzak olsun inşallah , bugün biraz daha iyiyim yani en azından halsizligim geçti ayaklandim boğaz burun agrisi devam ve koku tat alma duyularım gitmiş ama en azından geçen günlere kıyasla biraz enerjim geldi bugün çok şükür , hazırlıklar hepsi tmm canım çok şükür bir tek gribim geçsin de öyle gelsin bebeğim diye dua ediyorum , sen nasılsın canin kaşıntılar azaldı mı en son cildiyeye gitmiştin işe yaradı mı ?Sen nasılsın canım goremıyorum artık eskisi kadar aktif değilsin bitti mi hazırlıklar
aynen, şurada kac kisi kaldik zatenBen bekliyorum. doğuranların listesini yapmak zor artık. Kalanları mı yapsak
Amin canim cok sagolAh canım Rabbim yardımcın olsun bolca dinlen ayakta kalma fazla yatınca bebek geç gelir derler inşallah babasını bekler bebiş , baya zor olmuştur hamileliğin yalnız geçmiş kıyamam inşallah bundan sonrası çok çok iyi geçer herşey gönlünce olur inşallah
Hey yarabbim ya, bende geçen öğrendim bi akrabamızın bebeğinin adı da benim kız ile aynı hatta soyadımız bile aynı umarım sizn akraba gibi gıcıklık yapmazlar niye olmuyormuş 4 kilo normal artık hatta 4.5
Annen merhametini kendi evinde mi bırakıp geldi acaba ? Gelini övüp seni yermesi falan şuanki durumunda hoş olmamış tabi psikolojin zaten son zamanlarda gitmişti annen gelmeseydi daha mı kafan rahat olurdu ne... doğuma umarım bu hassasiyetle girmezsin bir yerin ağrısa soyleyemeyeceksinde artık. Üzüldüm inanki annem geldiğnde böyle yapsa diye düşündüm de neblm inşallah farkına varır. Konuşsan anlamaz mı kırıldığını dile getirsen ? Yada temizlik konusunda kadın tutacağım artık boyle olmuyo vs desen valla bilemedim anne sonuçta ne denir ki?Kızlar annem 1 hafta oldu memleketten geleli çocuk doğsun 40i çıkana kadar kal demiştim o da tmm demişti , bilmem hatırlar mısınız geçenlerde bizim bizim gelin doğum yapmıştı da annem beni onla kiyaslamişti ya hani gelin sesini çıkarmamış bağırmamış doğumda sen olsaydın ortalığı yıktırırdın falan gibi biraz kalbimi kırmıştı ya hani bebek maşallah 2 ay oldu dogali annem hala gelinin doğumunu anlatır durur ben orda değildim annemle kardeşim beraber oturuyor şimdi geldiğinden beri de kızım da ben de hastayiz ya hep gelin ve yeğenimle kıyasliyor bizi (ikimizin de bir kızı var ve ikimizin de ikinci çocuğu olacak işte onunku oldu benimki de inşallah olcak) kızın da senin gibi mizmiz gelin hiç öyle değil kızı da anası gibi dayanıklı bilmem ne falan arada laf sokuyor falan gelmeden sen hiç bir şeye elini sürme ne lazımsa ben yapcam diyip beni teselli ediyordu geldiğinden beri pek bir temizlik yapmadı sadece günlük yemek bulaşık o kadar perdeler mutfak dolaplari falan hepsi duruyor ben de daha bugün ayaklandim çok şükür şimdi de biraz önce bebeğim baya hareketli acaba geliyor mu ne dedim başladı yine sen de amma dayanıksızsın ben de ne alaka dedim içimde içimde birikmisleri söyledim niye bu lafı hep söylüyorsun ah uf yapmadım ki sadece mutlu bir şekilde bebeğim mi geliyor acaba dedim artık ağrım sancim olursa sana soylemiycem dedim merak etme dedim küstü gitti odasına kaç saat uyudu kalktı şimdi de konuşmuyor benle trip yapıyor konuşturmaya çalışıyorum sert cevaplar veriyor kaşlar çatık hasta oldum boğazım ağrıyor dedi bir tek ne teklif ettiysem reddetti son zamanlarda başıma gelenlere bakın 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı gorumcemlerdi hastalıklardı falandı derken bir de öz annem çıktı şimdi baya uzun yazdım ama içim dolu konuşacak birini bulamadım kusura bakmayın
Aynen hic bisey anlamadim zaten bir de bizimkisi mucize oldu cok aci cektik bu yuzden cok isterdim yanimda olsunKıyamam ya bi eşimize geçiyor nazımız Allah yardımcın olsun inşallah bekler babasını =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?