2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amaan boşver neden hep biz düşünceli oluyoruz başka şeylerle uğraş takmamaya çalış ayrıca azıcık kendine geldin diye ayaklanma boşver dursun ev öyle kim napıyorsa yapsın annende aynı anneannem gibi oğulcu varsa yoksa oğulları oğullarının karıları çocukları tek başınıza kendi çocuklarınızla daha iyi ilhileniriniz valla onlar ana da biz ne oluyoruz onlarda bize bakacak güç varsa bize de vermiştir Allah kendi çocuklarımıza bakacak gücü anlarınız böyleyse çağırmayın valla ya.Benim annemide herkes söylüyor nasıl tek başına bakıcan anneni çağırsaydın diyorlar bide benim tek çocuk yani .benim gelip moralimi bozacaksa hiç gerek yok.evimi afedersiniz b.k götürsün ama moralim düzgün olsun yeter.eşimde bu ev kirli yok şöyle yok böyle demeyeceğine göre umrumda değil elalemin ne dediği sizde öyle yapın burda okurken ben bile sinirlenip dişimi sıkıyorum sinirden sizi düşünemiyorum.yanınızda olunca canınız sıkılacaksa kimse olmasın daha iyi

Su azalinca bebek hareketleri azalir,enduse etmeyin

Resmen küsmüş bana benimle aynı kanepede bile oturmuyor çok üzgünüm ve kalbim kırık ömrüm boyunca bugünü unutmiycam , hayır ben kıyaslamaktan nefret ederim inşallah çocuklarımı kiyaslamam hiç en çok can yakan şey ben bugün bir daha anladım bunu

Canım valla ne diyeyim şeytan diyorki hepsini kovala at başından çocuk gibiler Allah sana sabır versin
Evet canim şu an ne isterdim biliyor musun farklı bir şehir hatta farklı bir ülke orda doğum yapayim yanımda sadece eşim ve kızım olsun telefonum da kapalı olsun kimse ulaşamasın

Ya sizinde cevrenizde manyaklar var mi. Bebegin iki ismi var. Birisi bi akrabanin koymak istediğiyle ayni. Haftamiz ayni. Diyormus ki bizden ozenmis onlar. Istiare namazinda isim mi bulunur resmen bizden öğrenmiş diyormus. Bebek iri diye oyle bi kilo olamaz anormal bebek o yada annesi seker hastasi demis. Nelerle ayni havayi soluyoruz

Aynen canım bir aptallık ettim şimdi çok pişmanım ama geriye dönüş yok maalesef başıma bunun da geleceği varmış ama görsen öyle hevesliydi ki konuşunca buraya geleceği için ama şimdi hep evinden konuşuyor buraları beğenmiyor her şeyi bahane ediyor kah hava berbat kah şehir berbat kah insanları şöyle böyle falan geldiğinden beri hiç bir şeyi beğenmedi çok şişti içim valla

Canim su azalması olmaz merak etme, ama burda grip gecirdiğni usg de anlıyorlar bebeğin suyu kırlenmiş bulanmiş diyorlar ve hasta ne zaman hasta olduğmu soruyor.
suyun temizlenmesi için serum ilac yazılıyor tabi bu durumda cok giti soruna yol acmıyor kızımda 1 kez fena grip oldum ve 1-2 hafta sonra untrasona girdiğimde yakın zamanda hasta olup olmadığmı sırdu hemen ve ilac serum vs, bu hamikeliğimde de yine bir kere uzun bir grip sonrası suyun bulandiğni anladılar usg de ve serum yazdı hemen temizlendi.
Ama bu konu hakında internetde hiç bir şey bulamadım.

Artik insanları anlamaga calışmıyorum.
Her gün başka turusuyle karsilaşıyoruz, hepsinin dediğni önemseyip düşünsem şuan akıl hastanesine yatışım yapılmış olurdu, sende takma kafana boş ver umursama.

Çok teşekkür ederim canım yarına randevum var inşallah bakalım doktor ne diyecek ama dün serum taktırmıştim sağlık ocağında vücudum gripten dolayı iştahsiz olurum da su icmezsem susuz kalırsa diye inşallah iyi gelmiştir o tekrar teşekkür ederim canım sağolasın

Aciyorum yahu. Gercekten aciyorum. Ya ben ozensem taklit etsem seni mi ederim. Bu neyin egosuysa

Hey yarabbim ya, bende geçen öğrendim bi akrabamızın bebeğinin adı da benim kız ile aynı hatta soyadımız bile aynı umarım sizn akraba gibi gıcıklık yapmazlar niye olmuyormuş 4 kilo normal artık hatta 4.5

Sen nasılsın canım goremıyorum artık eskisi kadar aktif değilsin bitti mi hazırlıklar
Kızım da ben de hastaydik canım sizlerden uzak olsun inşallah , bugün biraz daha iyiyim yani en azından halsizligim geçti ayaklandim boğaz burun agrisi devam ve koku tat alma duyularım gitmiş ama en azından geçen günlere kıyasla biraz enerjim geldi bugün çok şükür , hazırlıklar hepsi tmm canım çok şükür bir tek gribim geçsin de öyle gelsin bebeğim diye dua ediyorum , sen nasılsın canin kaşıntılar azaldı mı en son cildiyeye gitmiştin işe yaradı mı ?

Amin canim cok sagol

Birde bunu direk ondan da duymuyorum diğer yakin zamanda doguran fesat akrabadan duyuyorum gecen 3 200 du dedim onlarinki de 3 dedi. Olcumleri ilerde dedim ayyy insallah sorun olmaz yaa dedi. Yalanmis meger ismi ayni olan 3 olmamis daha. Yahu daha dogmadan böyleyse dogunca nolacak. Allahim lutfen zeka seviye tespit sinavi olsun ve kazanaamayanlar ölsün

Annen merhametini kendi evinde mi bırakıp geldi acaba ? Gelini övüp seni yermesi falan şuanki durumunda hoş olmamış tabi psikolojin zaten son zamanlarda gitmişti annen gelmeseydi daha mı kafan rahat olurdu ne... doğuma umarım bu hassasiyetle girmezsin bir yerin ağrısa soyleyemeyeceksinde artık. Üzüldüm inanki annem geldiğnde böyle yapsa diye düşündüm de neblm inşallah farkına varır. Konuşsan anlamaz mı kırıldığını dile getirsen ? Yada temizlik konusunda kadın tutacağım artık boyle olmuyo vs desen valla bilemedim anne sonuçta ne denir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…