- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.581
Alâkası olduğunu sanmıyorum canım. İlginç yani. Tereddüt etme bence gayet iyisiniz hem yavaş yavaş toparlanmıyor musun ?Kızlar bir de bugün kuzenim dedi ki hamileyken grip olursan suyun azalirmis acaba herkes için geçerli mi cumartesiden beri gripim ve bugün bebeğim aşırı hareketli maşallah ben seviniyordum mutlu olmuştum onu duyunca şimdi de acaba suyum azalmış da bebeğim çapaliyor mu diye düşünmeye başladımhalim de bir tuhaf arada nefesim kesiliyor gibi kasılmalar çoğaldı ama ağrı sancı falan yok sadece diğer günlerden farklı hissediyorum o kadar
Evet yatakta dönmek çok zorlaştı oturup kalkmak bir yana.. bende genelde yalnızım 2 gündğr yalnızdm eşim demin geldi tek olmak bu halde daha zor Allah seninde yardımcın olsun babasını beklesin inşallah canım.Bu son haftalar ne zormus. Egilemiyorsun donemiyorsun kalkamiyorsun ayaklar sisbir de evde yalnizim esim yurtdisinda calisiyor ve hamileligim boyunca yanimda yoktu 2 hafta sonra gelecek. Kizlar dua edin oglum dogmasin babasi gelmeden. Yoksa cok ciddi bunalima girecem. Kabusum oldu gece gunduz dua ediyorum
Amin canim insallah. SagolasinEvet yatakta dönmek çok zorlaştı oturup kalkmak bir yana.. bende genelde yalnızım 2 gündğr yalnızdm eşim demin geldi tek olmak bu halde daha zor Allah seninde yardımcın olsun babasını beklesin inşallah canım.
Cnm ya kiyamam inan hamilelik ztn insani iki kat alingan ve kirilgan yapiyorken birde sen anneni alttan alarak hormonlarinla basa cikmaya calisiyorsun, senin yerinde olsam sanirim anneme haksizligini ifade eden pek cok seyi soylerdim ama bu benm kisiligim ben her zaman asi ve acik sozluyum, o an kirilmis uzulmus dusunmem cunku hakli davamda konusurum yoksa daha cok uzulen ben olurum, susunca hakli olduklarini saniyorlar cunku.. Ama senin durumun farkli annen uste cikiyor ustelik hamile kizinada kusebiliyor valla ne dicemi bilemiyorum ins en kisa zamanda duzelirsiniz cnm zamana birak illaki siniri gecince akillica dusunucektirResmen küsmüş bana benimle aynı kanepede bile oturmuyor çok üzgünüm ve kalbim kırık ömrüm boyunca bugünü unutmiycam , hayır ben kıyaslamaktan nefret ederim inşallah çocuklarımı kiyaslamam hiç en çok can yakan şey ben bugün bir daha anladım bunu
Şu an çok şaşkın ve kırgınım bu kırgınlıkla bile gururumu çiğneyip kendim konuşmaya çalıştım misafir sonuçta diye ama hiç pas vermiyor ve resmen düşman gibi davranıyor oturduğum kanepeye bile oturmuyor yanıma , köşedeki teklide oturuyor ve bu da daha çok kırıyor beni hem haksız hem de hamile kızına yaptığına bak aşırı şekilde şaşkın ve kırgınım resmen şoktayim tmm her zaman bizi kıyaslardi bekarken kardeşimi de beni de komşularla akrabalarla falan her zaman alingandi ama böyle de değildi yaşlandıkça aksileşti mi ne anlamadım ama inan ki hiç içimden konusmak gelmiyor bu günü asla unutmiycam ve evine gittikten sonra bana ne kadar iyi davransa da bir daha inanmiycam o hallerineAnnen merhametini kendi evinde mi bırakıp geldi acaba ? Gelini övüp seni yermesi falan şuanki durumunda hoş olmamış tabi psikolojin zaten son zamanlarda gitmişti annen gelmeseydi daha mı kafan rahat olurdu ne... doğuma umarım bu hassasiyetle girmezsin bir yerin ağrısa soyleyemeyeceksinde artık. Üzüldüm inanki annem geldiğnde böyle yapsa diye düşündüm de neblm inşallah farkına varır. Konuşsan anlamaz mı kırıldığını dile getirsen ? Yada temizlik konusunda kadın tutacağım artık boyle olmuyo vs desen valla bilemedim anne sonuçta ne denir ki?
Dur daha yarıştıracak kendi çocuğunu seninkiyle. Aslında bunlar seni kıskandığndan emin ol. Aklı başında olan bunları hesap etmez. Vizyonsuz olunca insan böyle oluyo demekki. Kafana takmana değmez biliyosun boş tenekeden çok ses çıkar.Birde bunu direk ondan da duymuyorum diğer yakin zamanda doguran fesat akrabadan duyuyorum gecen 3 200 du dedim onlarinki de 3 dedi. Olcumleri ilerde dedim ayyy insallah sorun olmaz yaa dedi. Yalanmis meger ismi ayni olan 3 olmamis daha. Yahu daha dogmadan böyleyse dogunca nolacak. Allahim lutfen zeka seviye tespit sinavi olsun ve kazanaamayanlar ölsün
Evet siniri geçince iyi davranmaya başlayacaktır büyük ihtimal ama benim kirginligim geçmez kırıldım mi unutamıyorum , bu hamile halimle son dönemde ne zorluklar çektim biliyor bana manevi destek olup yükümü hafifletmekten ne dersem yutup alttan almaktan kızım hamile hormonları zirvede diye tam tersi kalbimi kıra biliyor ve trip yapa biliyor hele o ayrı kanepede oturması son nokta oldu bir gün annemden şikayetlenecegim aklımdan geçmezdi Allah affetsin içim çok doldu diye tutamadim içimdeCnm ya kiyamam inan hamilelik ztn insani iki kat alingan ve kirilgan yapiyorken birde sen anneni alttan alarak hormonlarinla basa cikmaya calisiyorsun, senin yerinde olsam sanirim anneme haksizligini ifade eden pek cok seyi soylerdim ama bu benm kisiligim ben her zaman asi ve acik sozluyum, o an kirilmis uzulmus dusunmem cunku hakli davamda konusurum yoksa daha cok uzulen ben olurum, susunca hakli olduklarini saniyorlar cunku.. Ama senin durumun farkli annen uste cikiyor ustelik hamile kizinada kusebiliyor valla ne dicemi bilemiyorum ins en kisa zamanda duzelirsiniz cnm zamana birak illaki siniri gecince akillica dusunucektir
Dur daha yarıştıracak kendi çocuğunu seninkiyle. Aslında bunlar seni kıskandığndan emin ol. Aklı başında olan bunları hesap etmez. Vizyonsuz olunca insan böyle oluyo demekki. Kafana takmana değmez biliyosun boş tenekeden çok ses çıkar.
Cnm birine anlatmassa insan catlar, sonuna kadarda haklisin bu konuda o yuzden umarim annen hemen hatasini anlar, cocuk gibi kusmeleri ve ayri yerlerde oturmalari keser.. Gercekten anneler yas aldikca cocuklasiyor ve dahada bir alinganlasiyorlar nasi asicaz bu hallerini bilmiyorum bizde boylemi olucaz diye korkuyorum vallaEvet siniri geçince iyi davranmaya başlayacaktır büyük ihtimal ama benim kirginligim geçmez kırıldım mi unutamıyorum , bu hamile halimle son dönemde ne zorluklar çektim biliyor bana manevi destek olup yükümü hafifletmekten ne dersem yutup alttan almaktan kızım hamile hormonları zirvede diye tam tersi kalbimi kıra biliyor ve trip yapa biliyor hele o ayrı kanepede oturması son nokta oldu bir gün annemden şikayetlenecegim aklımdan geçmezdi Allah affetsin içim çok doldu diye tutamadim içimde
Şu an çok şaşkın ve kırgınım bu kırgınlıkla bile gururumu çiğneyip kendim konuşmaya çalıştım misafir sonuçta diye ama hiç pas vermiyor ve resmen düşman gibi davranıyor oturduğum kanepeye bile oturmuyor yanıma , köşedeki teklide oturuyor ve bu da daha çok kırıyor beni hem haksız hem de hamile kızına yaptığına bak aşırı şekilde şaşkın ve kırgınım resmen şoktayim tmm her zaman bizi kıyaslardi bekarken kardeşimi de beni de komşularla akrabalarla falan her zaman alingandi ama böyle de değildi yaşlandıkça aksileşti mi ne anlamadım ama inan ki hiç içimden konusmak gelmiyor bu günü asla unutmiycam ve evine gittikten sonra bana ne kadar iyi davransa da bir daha inanmiycam o hallerine
İnşallah olmayiz canım ben annemde beğenmediğim huyları hep aklıma kazidim çocuklarıma yapmamaya çalışcam ve daha dikkatli olmaya çalışcam inşallahCnm birine anlatmassa insan catlar, sonuna kadarda haklisin bu konuda o yuzden umarim annen hemen hatasini anlar, cocuk gibi kusmeleri ve ayri yerlerde oturmalari keser.. Gercekten anneler yas aldikca cocuklasiyor ve dahada bir alinganlasiyorlar nasi asicaz bu hallerini bilmiyorum bizde boylemi olucaz diye korkuyorum valla
yuksek benim en fazla 11 oluyo ama her insanin normalitesi farkli benim ki genelde hep dusuktur 11 benim yukselmis tansiyonum normalim 9 a 6 filanKızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim
Canim ya cok uzuldum. Ama anne iste sonucta. Yasliliktandir belki. Annem de cok degismeye basladi yas aldikca.Lutfen Sıkma canini sen sadece bebegini dusun. Annen sag ve yaninda kusse de kirsa da yaninda. Sadece bu bile sukur sebebi. Gecenlerdr en yakin arkadasim annesini kaybetti. Bu benj cok etkiledi kiz tek kaldi kiz kardesi de yok. O saatten sonra annem bana kizsa da kusse de kiyamiyorum onaŞu an çok şaşkın ve kırgınım bu kırgınlıkla bile gururumu çiğneyip kendim konuşmaya çalıştım misafir sonuçta diye ama hiç pas vermiyor ve resmen düşman gibi davranıyor oturduğum kanepeye bile oturmuyor yanıma , köşedeki teklide oturuyor ve bu da daha çok kırıyor beni hem haksız hem de hamile kızına yaptığına bak aşırı şekilde şaşkın ve kırgınım resmen şoktayim tmm her zaman bizi kıyaslardi bekarken kardeşimi de beni de komşularla akrabalarla falan her zaman alingandi ama böyle de değildi yaşlandıkça aksileşti mi ne anlamadım ama inan ki hiç içimden konusmak gelmiyor bu günü asla unutmiycam ve evine gittikten sonra bana ne kadar iyi davransa da bir daha inanmiycam o hallerine
BenYarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
Büyük yüksek sanki biraz. Her zaman nasıl çıkıyordu ki ? Çok mu sıktın kendni naptınKızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim
Sıkıntımı anlatıp seni de uzdum canım lütfen kusuruma bakma şu an doluyum diye fazla abarttim belki de canım yarına daha iyi olurum inşallah ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim Rabbim karşılığını misliyle versin inşallah , bebeğim sağ salim doğsun da geri kalan hiç bir şeyi takmamaya çalışacam inşallahTam son haftadayım diye rahatlayacağın yerde şu yazdıkların beni çok üzdü. Kalbin çok kırılmış tahmin edebiliyorum. Bişeyde diyemez insan. Bırak bakalkm kendi haline. Umarım anlar kendiliğinden. Nefret ederim evin içindeki küslükten. Bi evin içinde birbirine surat asan olunca bağırarak kaçmak gelir hep içimden. Sende bu şekilde doğuma kadar durabilir misin ki? Annen yeni huy icat etmiş gelip konusur mu orası da meçhul, doğuma böyle mi gideceksin yani yarın bebeiş doğunca napacak ? İçine atıpta Üzülme lütfen yagerekirse konuş derdin ne de susan üzülen hep biz oluyoruz ya
Evet o konuda haklısın canım ama aynı şeyi annem de benim için duşunsun isterdim ya kızım hamile haliyle üzülür de bebeğine bir şey olur diye ama takmadi bile , neyse canı sağolsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinCanim ya cok uzuldum. Ama anne iste sonucta. Yasliliktandir belki. Annem de cok degismeye basladi yas aldikca.Lutfen Sıkma canini sen sadece bebegini dusun. Annen sag ve yaninda kusse de kirsa da yaninda. Sadece bu bile sukur sebebi. Gecenlerdr en yakin arkadasim annesini kaybetti. Bu benj cok etkiledi kiz tek kaldi kiz kardesi de yok. O saatten sonra annem bana kizsa da kusse de kiyamiyorum ona
Evet ben varim canim sabah 9 30 randevumYarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?