2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alâkası olduğunu sanmıyorum canım. İlginç yani. Tereddüt etme bence gayet iyisiniz hem yavaş yavaş toparlanmıyor musun ?

Evet yatakta dönmek çok zorlaştı oturup kalkmak bir yana.. bende genelde yalnızım 2 gündğr yalnızdm eşim demin geldi tek olmak bu halde daha zor Allah seninde yardımcın olsun babasını beklesin inşallah canım.

Cnm ya kiyamam inan hamilelik ztn insani iki kat alingan ve kirilgan yapiyorken birde sen anneni alttan alarak hormonlarinla basa cikmaya calisiyorsun, senin yerinde olsam sanirim anneme haksizligini ifade eden pek cok seyi soylerdim ama bu benm kisiligim ben her zaman asi ve acik sozluyum, o an kirilmis uzulmus dusunmem cunku hakli davamda konusurum yoksa daha cok uzulen ben olurum, susunca hakli olduklarini saniyorlar cunku.. Ama senin durumun farkli annen uste cikiyor ustelik hamile kizinada kusebiliyor valla ne dicemi bilemiyorum ins en kisa zamanda duzelirsiniz cnm zamana birak illaki siniri gecince akillica dusunucektir

Şu an çok şaşkın ve kırgınım bu kırgınlıkla bile gururumu çiğneyip kendim konuşmaya çalıştım misafir sonuçta diye ama hiç pas vermiyor ve resmen düşman gibi davranıyor oturduğum kanepeye bile oturmuyor yanıma , köşedeki teklide oturuyor ve bu da daha çok kırıyor beni hem haksız hem de hamile kızına yaptığına bak aşırı şekilde şaşkın ve kırgınım resmen şoktayim tmm her zaman bizi kıyaslardi bekarken kardeşimi de beni de komşularla akrabalarla falan her zaman alingandi ama böyle de değildi yaşlandıkça aksileşti mi ne anlamadım ama inan ki hiç içimden konusmak gelmiyor bu günü asla unutmiycam ve evine gittikten sonra bana ne kadar iyi davransa da bir daha inanmiycam o hallerine

Dur daha yarıştıracak kendi çocuğunu seninkiyle. Aslında bunlar seni kıskandığndan emin ol. Aklı başında olan bunları hesap etmez. Vizyonsuz olunca insan böyle oluyo demekki. Kafana takmana değmez biliyosun boş tenekeden çok ses çıkar.

Evet siniri geçince iyi davranmaya başlayacaktır büyük ihtimal ama benim kirginligim geçmez kırıldım mi unutamıyorum , bu hamile halimle son dönemde ne zorluklar çektim biliyor bana manevi destek olup yükümü hafifletmekten ne dersem yutup alttan almaktan kızım hamile hormonları zirvede diye tam tersi kalbimi kıra biliyor ve trip yapa biliyor hele o ayrı kanepede oturması son nokta oldu bir gün annemden şikayetlenecegim aklımdan geçmezdi Allah affetsin içim çok doldu diye tutamadim içimde

Bende salaklik ki her seferinde bunu samimi insan sanip soyluyorum ne varsa. Ne yaparlarsa yapsınlar o seviyeye inip tartismam. Heee tamam deyip susuyorum

Cnm birine anlatmassa insan catlar, sonuna kadarda haklisin bu konuda o yuzden umarim annen hemen hatasini anlar, cocuk gibi kusmeleri ve ayri yerlerde oturmalari keser.. Gercekten anneler yas aldikca cocuklasiyor ve dahada bir alinganlasiyorlar nasi asicaz bu hallerini bilmiyorum bizde boylemi olucaz diye korkuyorum valla

Kızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim

Tam son haftadayım diye rahatlayacağın yerde şu yazdıkların beni çok üzdü. Kalbin çok kırılmış tahmin edebiliyorum. Bişeyde diyemez insan. Bırak bakalkm kendi haline. Umarım anlar kendiliğinden. Nefret ederim evin içindeki küslükten. Bi evin içinde birbirine surat asan olunca bağırarak kaçmak gelir hep içimden. Sende bu şekilde doğuma kadar durabilir misin ki? Annen yeni huy icat etmiş gelip konusur mu orası da meçhul, doğuma böyle mi gideceksin yani yarın bebeiş doğunca napacak ? İçine atıpta Üzülme lütfen ya gerekirse konuş derdin ne de susan üzülen hep biz oluyoruz ya

İnşallah olmayiz canım ben annemde beğenmediğim huyları hep aklıma kazidim çocuklarıma yapmamaya çalışcam ve daha dikkatli olmaya çalışcam inşallah

Kızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim
yuksek benim en fazla 11 oluyo ama her insanin normalitesi farkli benim ki genelde hep dusuktur 11 benim yukselmis tansiyonum normalim 9 a 6 filan

Canim ya cok uzuldum. Ama anne iste sonucta. Yasliliktandir belki. Annem de cok degismeye basladi yas aldikca.Lutfen Sıkma canini sen sadece bebegini dusun. Annen sag ve yaninda kusse de kirsa da yaninda. Sadece bu bile sukur sebebi. Gecenlerdr en yakin arkadasim annesini kaybetti. Bu benj cok etkiledi kiz tek kaldi kiz kardesi de yok. O saatten sonra annem bana kizsa da kusse de kiyamiyorum ona

Büyük yüksek sanki biraz. Her zaman nasıl çıkıyordu ki ? Çok mu sıktın kendni naptın

Sıkıntımı anlatıp seni de uzdum canım lütfen kusuruma bakma şu an doluyum diye fazla abarttim belki de canım yarına daha iyi olurum inşallah ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim Rabbim karşılığını misliyle versin inşallah , bebeğim sağ salim doğsun da geri kalan hiç bir şeyi takmamaya çalışacam inşallah

Evet o konuda haklısın canım ama aynı şeyi annem de benim için duşunsun isterdim ya kızım hamile haliyle üzülür de bebeğine bir şey olur diye ama takmadi bile , neyse canı sağolsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…