- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.601
Limonu yanından eksık etme canım suyuna çayına katıp iç bol bol. Şifa versin Rabbim azalmış zaten bide ılık bi duş al kendini üşütmeden. Duş iyi geliyor. İnşallah hemende geçer doğum öncesi. Kızın toparlandı mı peki o nasıl ?Kızım da ben de hastaydik canım sizlerden uzak olsun inşallah , bugün biraz daha iyiyim yani en azından halsizligim geçti ayaklandim boğaz burun agrisi devam ve koku tat alma duyularım gitmiş ama en azından geçen günlere kıyasla biraz enerjim geldi bugün çok şükür , hazırlıklar hepsi tmm canım çok şükür bir tek gribim geçsin de öyle gelsin bebeğim diye dua ediyorum , sen nasılsın canin kaşıntılar azaldı mı en son cildiyeye gitmiştin işe yaradı mı ?
Her zaman en fazla çıkan 12/8 olurdu ama şimdi biraz ayarsız çıktı büyük yüksek küçük düşük olunca yüksek mi düşük mü bilemedim bebeğim de kasılıp duruyor , şimdi tekrar olctum 13/6 çıktı normale dönüyor galiba belki anlik bir şeydi bilemedimBüyük yüksek sanki biraz. Her zaman nasıl çıkıyordu ki ? Çok mu sıktın kendni naptın
Evet ben varim canim sabah 9 30 randevum
Insallah canim benim sende hayirli haberlerle gel insallahHadi hayirli haberlerle donmek nasip olsun insallah :) benim 14.20
Var ama cildiye :)) kadın doğumdan 2 gün önce geldim sırtı dönüktü paşamın gül yüzüne hasret kaldık. Ya yüzünü eliyle kapatıyor yada sırtı dönük halbuki anası hiç nazlı değil kime çektiyse :)))Yarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
Benim bu aralar mesanem cok cabuk doluyo gunde 10 kere gidiyorum hic yoksa girdi galiba kanala diye dusunuyorum eskiden iki kere ancak cikardim tuvalete bi de kasik agrilarim ve ara ara adet olacak gibi korkuyorumOo 3 kisi olduk. Benim 14.20 :) bebis dogum kanalima girdi mi diye soracagim bu hafta bunu sorun diyorlar hep
Evet canım limon hep kullanıyorum sağolasın , evet duş da iyi geliyor dediğin gibi , kızım çok şükür biraz öksürüğü biraz da burun tıkanıklığı var yavaş yavaş o da toparlanıyor şükürler olsun , ah canım yaz günü nasıl dayanıyorsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah şu son dönemi de atlatsan inşallah doğumdan sonra hemen duzelirsin canımLimonu yanından eksık etme canım suyuna çayına katıp iç bol bol. Şifa versin Rabbim azalmış zaten bide ılık bi duş al kendini üşütmeden. Duş iyi geliyor. İnşallah hemende geçer doğum öncesi. Kızın toparlandı mı peki o nasıl ?
Bende bildiğin gbi canım kaşıntılar yaralar devam Allah bugunden geri koymasın yarın tekrar cildiyeye gideceğim azıttı bugun çünkü. Sağ salim hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah ♡♡♡
Benim bu aralar mesanem cok cabuk doluyo gunde 10 kere gidiyorum hic yoksa girdi galiba kanala diye dusunuyorum eskiden iki kere ancak cikardim tuvalete bi de kasik agrilarim ve ara ara adet olacak gibi korkuyorum
Var ama cildiye :)) kadın doğumdan 2 gün önce geldim sırtı dönüktü paşamın gül yüzüne hasret kaldık. Ya yüzünü eliyle kapatıyor yada sırtı dönük halbuki anası hiç nazlı değil kime çektiyse :)))
Bende tam olarak oyleyim isteBende surekli cisim var gibi hissedip kosup 3 damla yapip geliyorum. Kipirdadikca idrar hissim artiyor
Estağfurullah canım ya ben kıyamadım inşallah düzelir herşey aslında anlattığın iyi oldu ağacı kurt insanı dert yer. İçine atma zaten nolacak konusuyoruz en azından. Bebeğine odaklan. Şükür ki az kaldk artk. Tecrubesizde değilsin kimseye eyvallahın olmaz. İnşallah doğumun kolay geçer sağlıkla kavuşursun. Kontrole gidiyormusun ne zaman gelirmiş çatı muayenesi olmuşmuydun ?Sıkıntımı anlatıp seni de uzdum canım lütfen kusuruma bakma şu an doluyum diye fazla abarttim belki de canım yarına daha iyi olurum inşallah ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim Rabbim karşılığını misliyle versin inşallah , bebeğim sağ salim doğsun da geri kalan hiç bir şeyi takmamaya çalışacam inşallah
Tipik yengeç erkeği nolacakBu temmuz oglanlara varan kizlar yandi yandi. Bizimde bir nazlar bi tripler :)
Bende tam olarak oyleyim iste
Tipik yengeç erkeği nolacak:))
Bence en mutlu ve heyecanlı günlerinizde bunları kafanıza takmamaya çalışın, alıp karşınıza açık açık konuşun, size zarar verdiğini anlatın..Resmen küsmüş bana benimle aynı kanepede bile oturmuyor çok üzgünüm ve kalbim kırık ömrüm boyunca bugünü unutmiycam , hayır ben kıyaslamaktan nefret ederim inşallah çocuklarımı kiyaslamam hiç en çok can yakan şey ben bugün bir daha anladım bunu
Bir iki gündür bende de ağrı oluyo acaba kanala girmesiyle mi ilgili bu durum şuan bile var inceden hissettiriyorBenim bu aralar mesanem cok cabuk doluyo gunde 10 kere gidiyorum hic yoksa girdi galiba kanala diye dusunuyorum eskiden iki kere ancak cikardim tuvalete bi de kasik agrilarim ve ara ara adet olacak gibi korkuyorum
Aynen canım alışık değilim cumartesi kadın gelecek onun önünden temizlik yapıyorlar :)Bunye alışık değil sanırım :)) bizim ev yıkılıyo akıbetim nolacak hiç bilmiyorum eşimi çalıştıracağım bende annem haftaya geliyor inşallah :)
Benimde varrrYarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
canım yüksek çıkmış düşmezse bir acile görün Allah korusunKızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim
Evde çıplak geziyorum. Oturamıyorum karnım bacağıma değdikçe kaşınıyo. Klima açık Allahtan. Çok sağol canım. Sabredeceğiz. Rabbim sınıyo işte dermansız dert vermesin. Hastalıkla sınar, kuluyla sınar. Bizede düşen bol sabır ve dua. Birbirimizi gazlayarak dua ederek şükür bugunlere geldik. Sonrası da kolay olsun inşallah. Acil şifalar versin kızına da canım benim ♡♡Evet canım limon hep kullanıyorum sağolasın , evet duş da iyi geliyor dediğin gibi , kızım çok şükür biraz öksürüğü biraz da burun tıkanıklığı var yavaş yavaş o da toparlanıyor şükürler olsun , ah canım yaz günü nasıl dayanıyorsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah şu son dönemi de atlatsan inşallah doğumdan sonra hemen duzelirsin canım
Canim yazdıklarının hepsini okudum ... inan hepsi ayni bir donem kadinlarinin benim annemde kayinvalidemde de ayni seyler var... dusun beni 4aylik bir hamileyle kiyasladilar yok o cok aktifmis hareketliymis ben yerimden kalkamiyormusum nazliymisim... cocugu doguramazmisim! Icimdekalacak sanki...Kızlar bir de bugün kuzenim dedi ki hamileyken grip olursan suyun azalirmis acaba herkes için geçerli mi cumartesiden beri gripim ve bugün bebeğim aşırı hareketli maşallah ben seviniyordum mutlu olmuştum onu duyunca şimdi de acaba suyum azalmış da bebeğim çapaliyor mu diye düşünmeye başladımhalim de bir tuhaf arada nefesim kesiliyor gibi kasılmalar çoğaldı ama ağrı sancı falan yok sadece diğer günlerden farklı hissediyorum o kadar
Seni iyi kiskanmis canim...oyle insanlardan korkarim uzak durmakta fayda var yoksa bir ömür kiyaslayacak yazik yavrulari... nefret ettigim insan tipiYa sizinde cevrenizde manyaklar var mi. Bebegin iki ismi var. Birisi bi akrabanin koymak istediğiyle ayni. Haftamiz ayni. Diyormus ki bizden ozenmis onlar. Istiare namazinda isim mi bulunur resmen bizden öğrenmiş diyormus. Bebek iri diye oyle bi kilo olamaz anormal bebek o yada annesi seker hastasi demis. Nelerle ayni havayi soluyoruz
BeeeenYarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?