2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Limonu yanından eksık etme canım suyuna çayına katıp iç bol bol. Şifa versin Rabbim azalmış zaten bide ılık bi duş al kendini üşütmeden. Duş iyi geliyor. İnşallah hemende geçer doğum öncesi. Kızın toparlandı mı peki o nasıl ?

Bende bildiğin gbi canım kaşıntılar yaralar devam Allah bugunden geri koymasın yarın tekrar cildiyeye gideceğim azıttı bugun çünkü. Sağ salim hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah ♡♡♡

Büyük yüksek sanki biraz. Her zaman nasıl çıkıyordu ki ? Çok mu sıktın kendni naptın
Her zaman en fazla çıkan 12/8 olurdu ama şimdi biraz ayarsız çıktı büyük yüksek küçük düşük olunca yüksek mi düşük mü bilemedim bebeğim de kasılıp duruyor , şimdi tekrar olctum 13/6 çıktı normale dönüyor galiba belki anlik bir şeydi bilemedim

Oo 3 kisi olduk. Benim 14.20 :) bebis dogum kanalima girdi mi diye soracagim bu hafta bunu sorun diyorlar hep
Benim bu aralar mesanem cok cabuk doluyo gunde 10 kere gidiyorum hic yoksa girdi galiba kanala diye dusunuyorum eskiden iki kere ancak cikardim tuvalete bi de kasik agrilarim ve ara ara adet olacak gibi korkuyorum

Evet canım limon hep kullanıyorum sağolasın , evet duş da iyi geliyor dediğin gibi , kızım çok şükür biraz öksürüğü biraz da burun tıkanıklığı var yavaş yavaş o da toparlanıyor şükürler olsun , ah canım yaz günü nasıl dayanıyorsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah şu son dönemi de atlatsan inşallah doğumdan sonra hemen duzelirsin canım

Benim bu aralar mesanem cok cabuk doluyo gunde 10 kere gidiyorum hic yoksa girdi galiba kanala diye dusunuyorum eskiden iki kere ancak cikardim tuvalete bi de kasik agrilarim ve ara ara adet olacak gibi korkuyorum

Bende surekli cisim var gibi hissedip kosup 3 damla yapip geliyorum. Kipirdadikca idrar hissim artiyor

Bu temmuz oglanlara varan kizlar yandi yandi. Bizimde bir nazlar bi tripler :)

Estağfurullah canım ya ben kıyamadım inşallah düzelir herşey aslında anlattığın iyi oldu ağacı kurt insanı dert yer. İçine atma zaten nolacak konusuyoruz en azından. Bebeğine odaklan. Şükür ki az kaldk artk. Tecrubesizde değilsin kimseye eyvallahın olmaz. İnşallah doğumun kolay geçer sağlıkla kavuşursun. Kontrole gidiyormusun ne zaman gelirmiş çatı muayenesi olmuşmuydun ?

Bende tam olarak oyleyim iste

Yarinki sorumuz bebek kanala girmis mi oldu insallah unutmam takip karyina not yazayim bari. :) birde alt taraf kasindiginda deri dokuntusu oluyor. Asiri kasinma degil idrarim temiz iltihap yok. Ama o deri uzerinde kasidikca cikan deri dokuntusu gibi birsey var o ne anlamadim

Bence en mutlu ve heyecanlı günlerinizde bunları kafanıza takmamaya çalışın, alıp karşınıza açık açık konuşun, size zarar verdiğini anlatın..

Bir iki gündür bende de ağrı oluyo acaba kanala girmesiyle mi ilgili bu durum şuan bile var inceden hissettiriyor

Bunye alışık değil sanırım :)) bizim ev yıkılıyo akıbetim nolacak hiç bilmiyorum eşimi çalıştıracağım bende annem haftaya geliyor inşallah :)
Aynen canım alışık değilim cumartesi kadın gelecek onun önünden temizlik yapıyorlar :)
Yarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
Benimde varrr
Kızlar ter basıyor beni bir tuhaf hissediyorum kendimi bebeğim kasılıp duruyor nefes almakta zorlanmaya başladım tansiyonumu olctum 15/6 çıktı yüksek mi düşük mü bilemedim
canım yüksek çıkmış düşmezse bir acile görün Allah korusun

Evde çıplak geziyorum. Oturamıyorum karnım bacağıma değdikçe kaşınıyo. Klima açık Allahtan. Çok sağol canım. Sabredeceğiz. Rabbim sınıyo işte dermansız dert vermesin. Hastalıkla sınar, kuluyla sınar. Bizede düşen bol sabır ve dua. Birbirimizi gazlayarak dua ederek şükür bugunlere geldik. Sonrası da kolay olsun inşallah. Acil şifalar versin kızına da canım benim ♡♡

Canim yazdıklarının hepsini okudum ... inan hepsi ayni bir donem kadinlarinin benim annemde kayinvalidemde de ayni seyler var... dusun beni 4aylik bir hamileyle kiyasladilar yok o cok aktifmis hareketliymis ben yerimden kalkamiyormusum nazliymisim... cocugu doguramazmisim! Icimdekalacak sanki... biride demiyorki bu kizin 3hafyasi kaldi nefes almakta bile zorlanabilir! Ben biraktim artik anlayis beklemeyi elden bisey gelmiyor... yoldaki kirk kat yabanci hamileyim diye uzerime titrerken annelerden bunu gormek yoruyor insani... ama iste biseyde diyemiyoruz... sen sıkma canini biraz sende uzak kal bakalim belki anlar hatasını ... ustelik ne zorlandin hamileliginin sonunda ya kimsenin buna hakki yokk... birazda sen bencil ol bosver kizina ve kendine odaklan... dogacak yavruna gerisi bosss... buarada bebegin suyu bitince hareket azalir bilgin olsun... birde tansiyonunu birazdan tekrar olc bakalim dusmezse bi acile git her ihtimale karsi...gecmis olsun
Seni iyi kiskanmis canim...oyle insanlardan korkarim uzak durmakta fayda var yoksa bir ömür kiyaslayacak yazik yavrulari... nefret ettigim insan tipi en iyisini onlar bilir

Yarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
Beeeen 10.30 da randevum insallah heyeecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…