- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.621
Canim yazdıklarının hepsini okudum ... inan hepsi ayni bir donem kadinlarinin benim annemde kayinvalidemde de ayni seyler var... dusun beni 4aylik bir hamileyle kiyasladilar yok o cok aktifmis hareketliymis ben yerimden kalkamiyormusum nazliymisim... cocugu doguramazmisim! Icimdekalacak sanki...biride demiyorki bu kizin 3hafyasi kaldi nefes almakta bile zorlanabilir! Ben biraktim artik anlayis beklemeyi elden bisey gelmiyor... yoldaki kirk kat yabanci hamileyim diye uzerime titrerken annelerden bunu gormek yoruyor insani... ama iste biseyde diyemiyoruz... sen sıkma canini biraz sende uzak kal bakalim belki anlar hatasını ... ustelik ne zorlandin hamileliginin sonunda ya kimsenin buna hakki yokk... birazda sen bencil ol bosver kizina ve kendine odaklan... dogacak yavruna gerisi bosss... buarada bebegin suyu bitince hareket azalir bilgin olsun... birde tansiyonunu birazdan tekrar olc bakalim dusmezse bi acile git her ihtimale karsi...gecmis olsun
Seni iyi kiskanmis canim...oyle insanlardan korkarim uzak durmakta fayda var yoksa bir ömür kiyaslayacak yazik yavrulari... nefret ettigim insan tipien iyisini onlar bilir
Beeeen10.30 da randevum insallah heyeecanla bekliyorum
Canim yazdıklarının hepsini okudum ... inan hepsi ayni bir donem kadinlarinin benim annemde kayinvalidemde de ayni seyler var... dusun beni 4aylik bir hamileyle kiyasladilar yok o cok aktifmis hareketliymis ben yerimden kalkamiyormusum nazliymisim... cocugu doguramazmisim! Icimdekalacak sanki...biride demiyorki bu kizin 3hafyasi kaldi nefes almakta bile zorlanabilir! Ben biraktim artik anlayis beklemeyi elden bisey gelmiyor... yoldaki kirk kat yabanci hamileyim diye uzerime titrerken annelerden bunu gormek yoruyor insani... ama iste biseyde diyemiyoruz... sen sıkma canini biraz sende uzak kal bakalim belki anlar hatasını ... ustelik ne zorlandin hamileliginin sonunda ya kimsenin buna hakki yokk... birazda sen bencil ol bosver kizina ve kendine odaklan... dogacak yavruna gerisi bosss... buarada bebegin suyu bitince hareket azalir bilgin olsun... birde tansiyonunu birazdan tekrar olc bakalim dusmezse bi acile git her ihtimale karsi...gecmis olsun
Seni iyi kiskanmis canim...oyle insanlardan korkarim uzak durmakta fayda var yoksa bir ömür kiyaslayacak yazik yavrulari... nefret ettigim insan tipien iyisini onlar bilir
Beeeen10.30 da randevum insallah heyeecanla bekliyorum
Aynen canım alışık değilim cumartesi kadın gelecek onun önünden temizlik yapıyorlar :)
Benimde varrr
canım yüksek çıkmış düşmezse bir acile görün Allah korusun
Yerim ben onun boncuk gozlerini sıpa sizi oynatıyo :)) bizmkinin bi kulağını gorduk doktor diyo sana küsmüş bu. Ne kusur işledim acaba :)) başı aşağıda sırtı dönüktü. Bu normal doğuma uygun mu ? Nasıl olması lazım ki ?Bizimki uyuyorken yakalandi gozleri bi açtı kocaman boyle cam gibi açtı. Sonra da sirtini döndü gorunmediginden wmin olmak icin ellerininde yuzune kapattı
Benim de yarın canım :)Oo 3 kisi olduk. Benim 14.20 :) bebis dogum kanalima girdi mi diye soracagim bu hafta bunu sorun diyorlar hep
Amiiiin insallahBende cok heyecanliyim :) insallah hevesimizle gidip gulerek cikalim
Iz var canim olmaz mi. Ozellikle alt bacagi bayagi yirttigim icin tirnak izlerim var. Bazilari derin yara oldu kabuk bagladi. Kasirken kabuk tekrar koptu tekrar kabuk bagladi derken onlarin izi var. Ama kollarda ve göbekte kalmadi iz. Küçük cikanlar tamamen gecti.Nasip mi imtihan mı bilemeyiz tabi Rabbim bir sekılde sabrıyla beraber verıyor evet bazen dayanılamayacak gbi olsada bugune şükür. Gerçekten hamilelikten bişey anlamaz oldum ama az kaldı dıye sabredıyorum doktora avili soracağım mutlaka tekrar çok tesekkür ederim burda kal gitme zaten beraber şafak sayarız bizim kızlar dökülmeye başladı sıra bize geliyor :)iz falan kalmadı dimi
Yerim ben onun boncuk gozlerini sıpa sizi oynatıyo :)) bizmkinin bi kulağını gorduk doktor diyo sana küsmüş bu. Ne kusur işledim acaba :)) başı aşağıda sırtı dönüktü. Bu normal doğuma uygun mu ? Nasıl olması lazım ki ?
Destekliyorum seni bende adayim temmuz anneligine o zaman :))Iz var canim olmaz mi. Ozellikle alt bacagi bayagi yirttigim icin tirnak izlerim var. Bazilari derin yara oldu kabuk bagladi. Kasirken kabuk tekrar koptu tekrar kabuk bagladi derken onlarin izi var. Ama kollarda ve göbekte kalmadi iz. Küçük cikanlar tamamen gecti.
Ilk zamanlar ust bacagim yara dökmüş gibiydi. Kabar kabar ama kortizonlu krem cok rahatlatti ve iyilestirdi. Kremi de sormayi ihmal etme.
Bizim grupta da sevdigim merak ettigim arkadaslar var. Ama hic enerjimin tutmadigi her yazdigimizdan olumsuz yorum cikaran arkadaslar da var maalesef. Ben buraya faydalanmak elimden gelirse fayda saglamak icin uye oldum. Kimseyle munakasa edip canimi sıkamam hicbir anlami olmaz çünkü. Bu ara sizin topik bana daha yardimci oldu. Benden hafta olarak ilerisiniz. 10 sene once dogum yapmistim bazi seyleri hatirlamiyorum bile. Bazi seyler 10 sene onceye gore degismis gelismis. Bu yuzden simdilik burdayim.. sizden ogreneceklerim var
Kactik mi bizim topikten simdi :)))Destekliyorum seni bende adayim temmuz anneligine o zaman :))
Valla senle aynı durumdayım. En korktuğum eşimin yetişememesi doğuma. Ben valizimi hazırladım eşimin valizi de hazır:) benden haber bekliyor gelmek için.Bu son haftalar ne zormus. Egilemiyorsun donemiyorsun kalkamiyorsun ayaklar sisbir de evde yalnizim esim yurtdisinda calisiyor ve hamileligim boyunca yanimda yoktu 2 hafta sonra gelecek. Kizlar dua edin oglum dogmasin babasi gelmeden. Yoksa cok ciddi bunalima girecem. Kabusum oldu gece gunduz dua ediyorum
Bana randevu almadan gel dedi o yüzden ilk gitmeyi düşünüyorum 8.45 ilk randevu :)Seninki de mi 10 da yoksa. Bi biz tembeliz galiba gece almisim :) sabahtan yer yoktu ki yahu mubarek 1 hafta oncesi doluyor
Iz var canim olmaz mi. Ozellikle alt bacagi bayagi yirttigim icin tirnak izlerim var. Bazilari derin yara oldu kabuk bagladi. Kasirken kabuk tekrar koptu tekrar kabuk bagladi derken onlarin izi var. Ama kollarda ve göbekte kalmadi iz. Küçük cikanlar tamamen gecti.
Ilk zamanlar ust bacagim yara dökmüş gibiydi. Kabar kabar ama kortizonlu krem cok rahatlatti ve iyilestirdi. Kremi de sormayi ihmal etme.
Bizim grupta da sevdigim merak ettigim arkadaslar var. Ama hic enerjimin tutmadigi her yazdigimizdan olumsuz yorum cikaran arkadaslar da var maalesef. Ben buraya faydalanmak elimden gelirse fayda saglamak icin uye oldum. Kimseyle munakasa edip canimi sıkamam hicbir anlami olmaz çünkü. Bu ara sizin topik bana daha yardimci oldu. Benden hafta olarak ilerisiniz. 10 sene once dogum yapmistim bazi seyleri hatirlamiyorum bile. Bazi seyler 10 sene onceye gore degismis gelismis. Bu yuzden simdilik burdayim.. sizden ogreneceklerim var
Kucuk bir girisim yapalim :)Kactik mi bizim topikten simdi :)))
Yediğim dondurma ve çikolatanın haddi hesabı yok şımarmasın bence yeter :))Cikolatalar dondurmalar mi istiyor acaba :) normal doguma uygunmus sadece yirtik birazcicik daha fazla olurmuş diye okudum kuzum sorun yok :)
Malesef herkes ayni bilinçte degil bilen tecrube etmis kişinin gorusleri cok bilmislik olarak adledilince insanin canı sikiliyor sonucta hepimizin amaci birbirimizin bilgilerinden faydalanmak. Benimde 2. Hamileliğim ama ilkinde yasamadigim bircok seyi bunda yasadim tecrube etmis insanlarin bilgisi o anlamda önemli oluyor. Bu platform bunun icin var zaten.Kesinlikle bende bi çok şeyi burda öğrendim. Tek başıma gurbette akıl alabileceğim kimse yokken özellikle ilk gebelik sıfır tecrubeyle burda çok şey öğrendim. Bissürü notum var kaydettim :) şükür kimse kimseye öte git demedi. Ama şöylede bişey var topikler hamile dolu kafalar bi dunya triplerin olması normaldir diyim :) yinede burdan uzak olsun.
Sende iyiki geldin bu pupp belasıyla ilgili bilgiler verdin yaşamış biri olarak, çok memnun kaldım. Çünkü etrafımda kime gostersem yada kolumu kim gorse ayy tühh vah vah nolmuşsun öyle? Doktora gitsene? Gibi yorumlar geliyor biride demiyo ki şu iyi gelir dene bi.. bu sıcakta uzun kol gıymek ıstıyorum ama yakıyo daha çok
ya o kremi doktor vermez kesin varya kafasına gore takılıyo biraz. Eczaneden alıp kendim mi yapsam?
Birde doğumun ne şekil olacak Allahın izniyle ?
Hoşgeldiniz o zamanKucuk bir girisim yapalim :)
Bizim topikte tam tersini yazmislardi biliyor musun. Su azalinca bebegin hareketleri artarmis dediler. Mantikli gelmemisti ama bebek cok hareketlendiginde kafama takmadim degil..Su azalinca bebek hareketleri azalir,enduse etmeyin
HoşbuldukHoşgeldiniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?