2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çünkü her gebelik farklı. Allah sağlıkla nasip etsin o güzel doğum sürecini. 1 3 5 hepsi farklı heyecan ♡♡♡

Kızlar 36+2 yim.. bu sabah peceteye kan geldı. Nst de sancı yok,acılma yok.. rahim içinde minik yurtık varmıs.. hastaneye yatısım yapıldı.. ciğer iğnesi serum.. kanama durdu.. sizce ne zaman dogum olur.. korkuyorum. Doktor rısk yok artık dogarsa dedi gerçi ama.. eve de gönderebilirmiş sabah.. gerçi gitsem huzurum mu olacak? Her gün kontrole mi gitsem? Bebeğim cok hareketli maşallah

hiç panik yapma gelice zaman gelir o zaten eskiden analarımız dr mu görmüş yazık panik stres olma miniğine yansır direk.karnındaki son zamanlarının keyfini çıkarın.:)Allah yardımcımız olsun İnşallah

Bizim topikte tam tersini yazmislardi biliyor musun. Su azalinca bebegin hareketleri artarmis dediler. Mantikli gelmemisti ama bebek cok hareketlendiginde kafama takmadim degil..
Öyle bisey mümkün degil, su ne kadar iyiyse bebek oladar rahat hareket eder ( tabi yerde önemli) hatta son haftlarda hareketleri takip etmek önemlidir azalirsa yavaslarsa hemen gitnek gerekir cünkü suyun azaldigina isarettir bu

kızlar çok sayfa birikmiş doğum yapanlara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin İnşallah.. doğum promlemleri olan arkadaşlar Allah şifanızı versin İnşallah ii düşünün ii olsun.. kontrolden geldim bugün 35+2 1 haftada 270 gram almış kızım haftasıda günü gününe ilerlemiş 3 aydır 1 hafta geriden geliyor sadece ve başından beri suyum hep sınırda.dr yatıralımmı bi ciğer geliştirici verelim sıvı falan verelim dedi.gelişiöde bi problemi yok kendimide çok rahat hissediyorum nstde güzel çıkyı o yüzden yatış istemedim yarın renkli doopler var bakalım.. meraktayım bana dua edin kızlar ..

Benimde bebegim suan yanlis tarafa bakiyor malesef ama doktor ebenin dogum aninda döndürdügünü söyledi.Bide bizim burda kesnek yok , kendi yirtiliyo , mantikda su, nasil yirtilmadi gerekiyosa öyle yirtiliyo dogal yani kesik fazla olabiliyyomus filan , hangisi dogru tabi bilemiyorum.
Az önce karpuz yedim suan icerde zumba yapiyo benim sipa ,4.coxuk oldugu icin yer sıkintimiz yok :)

Insallah normal istiyorum canim. Ilki normaldi bu da kismetse normal olsun. Ben cildiye doktorunun kendi muayenehanesine ozel gittim. Haliyle ben de hastaneden yazdirmadim. Receteyle eczaneden aldim. Etiketin uzerinde neyin ne kadar karistirildigi yaziyor zaten. Tanidik eczane ile halledilebilir. Ama doktorsuz recetesiz yine de emin olamadim. Kortizon hapi bana agresid bir tedavi gibi geldi o yuzden yazmak istedim sana. Farkli doktoru bir dene yarin. Bazen su ilaci yazin dediginde ters tepebiliyor maalesef. Adamin eksigini yuzune vurmus gibi oluyor kendi soyledigi tek dogruymus gibi davranabiliyor. O konuda tereddutlerim var. Insallah yardimci olurlar sana zorluk cikarmazlar. Yok derlerse de sebebini sor. Aciklayabiliyorsa ne ala.. aciklamadan boyle olacak diyorsa baska doktor dene canim. Benim doktorum Alerset in icindeki maddeye kadar acikladi bana. Icime sindi diretmedim mesela. Ayrica guven kazandi.. insallah sen de sifa bulursun. Dualarimdasin

Çok büyük geçmiş olsun canım. Eşin nasıl?

Üzüntüden oldu sanırım kızlar. Çocukluk arkadaşının intihar haberi onu şok etti. Mr sonuçları çok şükür temiz çıkmış. Kan da öyle. Sinüslerdeki baskıdan dolayı olmuş olabilir demiş doktor. İlaç vermiş ve göz damlası. Gözü tam kapanmıyor kuruluk olmasın diye. Gülerken yemek yerken konuşurken kayıyor dudakları. Masaj filan yapıyoruz hep yüzünün sol tarafına. İnş geçer bir an önce. Suyu filan pipetle içiyor bi kenardan akıyor çünkü engel olamıyor.

Canım çok geçmiş olsun. Görümcem ha
Mileyken başına geldi. Devamlı ılık havlı koydu kayan tarafa ve hep sakız çiğnedi falım. Ilık olmasının nedeni havlilunun kasların gevsemesi. Sizde ihmal etmeyin şifa olsun geçici durum sakın üzülme cnmm

Bence evde bekle cnm doktorunu dinlemenin tavsiye ederim.

Maşallah canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bence de doğal olanı en güzeli aslında. Annem beni 20 dikişle ters doğurmuş. Eskiden sez yokmuş yada bu kdr yaygın değilmiş. Benim de 3. Oğlum geliyor

Canım maşallah çok güzel kilo almış. Benimki 100 Gr almıştı ne yedin cnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…