2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam uyuyacağım nefesim kesiliyor ya oğlum 35 hafta aşağıdaydi bu hafta yukarı çıktı omurgalarim ciğerlerim midem kayboldu ya nasıl baskı yapıyor bir anda hiiii diye kalkiyorum

İyi geceler kızlar hamileyken bu saatlerde uyurdum kızım doğdu doğalı özellikle de san bir haftadır uyuyamıyorum ki kızım gayet güzel uyuyor napıcam ben yaaa gündüzde uykusuzluktan ölüyorum

Tam uyuyacağım nefesim kesiliyor ya oğlum 35 hafta aşağıdaydi bu hafta yukarı çıktı omurgalarim ciğerlerim midem kayboldu ya nasıl baskı yapıyor bir anda hiiii diye kalkiyorum
Çıkmamıştır galiba yaaa yastıkla destek yapsan ne bilem iki yastık üst üste koyup yatsan yine aynımı oluyor

İyi geceler kızlar hamileyken bu saatlerde uyurdum kızım doğdu doğalı özellikle de san bir haftadır uyuyamıyorum ki kızım gayet güzel uyuyor napıcam ben yaaa gündüzde uykusuzluktan ölüyorum
Bir dönem oluyor o canım. Gün içinde yoruldugun için fazla yorgunluk uykusuzluk yapıyor. Yani bende öyle olur genelde. Ilık süt iç uykunu getirir yada ayran.

Çıkmamıştır galiba yaaa yastıkla destek yapsan ne bilem iki yastık üst üste koyup yatsan yine aynımı oluyor
Uzun süredir ikiyastikla yatıyorum hatta bu hafta oturur gibiyim üç oldu yastigim ikiye düşünce bitigim resmen nefes alamıyorum baskı yapiyor. Göğsünün altındaki kemikleri ovalarken açıyor resmen.
Büyük oğlumda aynıydı hattadr a ağlıyordum resmen alın nolur diye

Yaaa ne kadar zor bir durum annelik nasıl kutsal bir şeymiş yavrularımız için ne zorluklarla mücadele ediyoruz Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah

Bende de bu ara bir öksürük var gündüz hiç öksürük yok ama kafamı yastığa koyduğumda başlıyor mübarek sa ırım ondanda uyuyamıyorum

amun canim cümlemizde insallah,benim de 4. Oglan :)

Canım maşallah çok güzel kilo almış. Benimki 100 Gr almıştı ne yedin cnn
canım sabahları kesinlikle kaynamoş yumurta domates salatalık zeytin peynir yoğurt hep aynı.gün içinde meyveler karpuz canım ne istediyse yedim kilo almak umrumda değil 1 hafta geride die buldugumu yiyorum :) 20 kilo aldım canımız sağolsun 2 3 ay fitness yapmaya bakar

Kızlar çok gerildim ya.
Yanımda 26 haftalık suyu gelmiş bir hasta var.
Gündüz biseyi yoktu.
Biraz panikte bir insan.
Geceden beri bağırıyor kendini yerlere falan atıyor beni alın diye.
Artık hem biraz kızdım hemde bende iyice bebeğmde iyice gerildi.
Kendi cocugunuda strese sokuyo o kadar bağırarak. Biraz konuştum şuan en azından bağırmıyor....

Doktorlar açılması olmadığı için bişey yapamiyor.

Çok teşekkür ederim canım iyi geldi konusmak Ilgın için teşekkür ederim , amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize , Dr geçen hafta çatı yapacaktı ama gerek görmedi bebek bu hafta eski haftalardaki gibi kilo almamış dedi normal doğum pozisyonunda normal doğuma engel bir şey yok şimdilik dedi cumaya tekrar gel dedi kan aldılar sonucu bugün gittiğimde gorcem, nstde de sancı 20lerde çıkmıştı
Amin canim cok tesekkur ederim ,
Sabrına hayran kaldım canım Rabbim kolaylık versin güç kuvvet sabır versin inşallah , ben ilk hamileliğimde çok kasinmistim her yerimi yara yapmıştım ama sendeki gibi göbekten su toplama gibi olmamıştı bir tek farki oydu , geceler duvarlara sürüyordum kendimi bir tek duşta rahat oluyordum suyun altında ağlıyordum çıkmak istemiyorum diye ama bebeğim doğar doğmaz hiç olmamış gibi bitti gitti kaşinmalar , inşallah seninki daha erken biter nereden baksan 2-3 haftan var canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede geçer kaşıntılar

symmm haklısın canım olan oldu artık bundan sonrasına bakıp bebeğime odaklancam sen de öyle yap 4 aylık hamileyle seni kiyaslamalari da cok tuhaf demek ki çoğu bu tarz annelerin büyüklerin , evet canım diğer arkadaşlar da söyledi susuz kalırsa hareketsiz olurmuş çok rahatladım bir an çok korkmuştum sağolasın , tansiyonum normale döndü bir anlık bir şeydi herhalde canım şu an iyiyim kızım uyandı onunla oturuyoruz karnımı seviyor kardeşini öpüyor :)

İyi yapmişsin canim bebeğin en cok ihtiyac duyduğu besin sudur, vicudununda, inşallah bebeğin sen tam iyileşdiğinde gelirde onunla kendi başna iygikenirsin, anen kv görümcenede ihtiyac duymazsın, biraz caliştir ama seni bu kadar sınırlendirdiğine deysin bari, bir işe yarasın sonrada sıkılınca artık iyiyim ben yanliz halederim der kovarsın, herşey gönlünce olsun.

Aciyorum yahu. Gercekten aciyorum. Ya ben ozensem taklit etsem seni mi ederim. Bu neyin egosuysa
Aynen canim bu yüzden isim secerken bende cok zorlqndim kızımın adına karar verdikden sonra anbem smyledi kuzenimin kızının adıda milanaymiş bende bunu bilmiyordum annem koyma şimdi benden özendi koydu falan der dedi, ne derse desin ben değil bir kere görümcem düşündü o ismi bende cok beğendin, bir başkası boyle düşünmesin diyede değişemezdim, sende umursama şizofren gibi bir şey anlasılan kendi hayal dünyasında yaşıyor anlaşılan.

Evet canım inşallah iyi gelmiştir bebeğime , inşallah en kısa zamanda geçer gider gribim bebeğimin gelmesi yaklaştı ağrılarim kasılmalarım sıklaştı çünkü , son dönem çoğu kişiye alındım kalbim kırıldı ama eşimden destek gördüğüm için bana dünyalara bedel bundan sonra eşim ve çocuklarım için yaşıycam geri kalan herkes mutlu olsun kendi evlerinde benden uzak olsunlar

Günaydin anneler ve hamişler,
Bir hamile olarak düşünceker vicut agırluğı öksürük wc derken hiç doğru düzgün uyuyamadım.
Cok yorgun his ediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…