2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım, en iyisini yaparsın eşin ve sen kendinizi idare ede bilirsiniz bence, zaten sinir stres yaşatıcaksa isderse bütün günü iş yapsin lar yinede bir faydası olmaz.

Günaydin anneler ve hamişler,
Bir hamile olarak düşünceker vicut agırluğı öksürük wc derken hiç doğru düzgün uyuyamadım.
Cok yorgun his ediyorum kendimi.
Gunaydin canim. Al benden de o kadar. Kalkip kalip yatmaktan uyudum mu uyandim mi bisey anlamadim.

Bu arada bugun kontrolu olanlar guzel haberler alsin ins

Bu konuda kararsız kaldım. Sizler, bebeğin hastaneden çıkışı için ne götüreceksiniz? portbebe mi yoksa oto koltuğu mu?
Ben oto koltuğu goturcem canım daha rahat ederim tentesi var indircem üstüne de ince bez arabada da rahat eder diye düşünüyorum

Amin canım, en iyisini yaparsın eşin ve sen kendinizi idare ede bilirsiniz bence, zaten sinir stres yaşatıcaksa isderse bütün günü iş yapsin lar yinede bir faydası olmaz.
Aynen canım güya diyordum ilki gibi tecrübesiz değilim ilkinde eşimin ailesi çok sinir etmişti baya stres yapmıştım sütüm iyi değildi o kadar kendimden emindim ki bu defa herkesin ağzının payını vercem falan diye bu defa da kendi annem başladı hiç beklemediğim bir yerden geldi Allah'ım yardım etsin kimseyi kimseye muhtaç etmesin insallah

Canim içinden konuşmak gelmiyorsa konuşma, gönül almaya da çalışma ki kendini haklı saymasın. Şu vakitte seni düşünmese bebeği düşünmeli ve seni strese sokmamalı . Sen evlatlarına odaklan, keyifle hareket et , annen de o kadar memnun değilse gider belki sen de psikolojik olarak rahatlarsın .tek başına işe güce yetişemezsin belki ama bu duygusal baskıyı da yaşamazsın en azından.

Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın
Gündüz zorla uyanmayan kız gece nöbet e kaldı 1 gram uyku uyumadim çok yorgunum
Eve geçtiğinde artık o ne zaman uyursa sen de o zaman uyursun canım , gözün aydın bu arada Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

Gunaydin canim. Al benden de o kadar. Kalkip kalip yatmaktan uyudum mu uyandim mi bisey anlamadim.

Bu arada bugun kontrolu olanlar guzel haberler alsin ins
Aynen canım bu nedir şimdi uykusuz bebek doğdukdan sonra uykusuz, uykusuz ve mutlu anne olalım inşallah, sağ salım bebişlermizi kucağmıza allalım bir uykusuzluğunda önemi kalmaz.

Amin canim biraz annenin yapdiklarından kendi annemi aklıma getırdı kendi annemizin oyle olması daha zoy bir şey demek cok daha zorlaşıyor, allah yardımcin olsun.

Evet haklısın canım konuşmiycam artık biraz önce WC ye kalktı geldi kızıma bir iki laf attı bana bakmadan gitti odasına yine, takmamaya çalışacam artık kendi bilir bu halimle kendime zor bakıyorum bir de trip çekemiycem hele böyle anlamsiz bir konu yüzünden ağır konuşmadığım halde yaptığı tribe bak sadece alındığımı bu tarz konuşmasından hoşlanmadığımı hissettirmeye çalıştım o kadar sert bir şey deseydim ne yapardı hiç bilmiyorum

Amin canim biraz annenin yapdiklarından kendi annemi aklıma getırdı kendi annemizin oyle olması daha zoy bir şey demek cok daha zorlaşıyor, allah yardımcin olsun.
Aynen canım kendi annemiz olunca daha çok koyuyor insana kayınvalide ve ya eş taraftan biri olsa dersin yabancı nasılsa ama insanin kendi annesi de kızını torununu düşünmüyorsa yabancıdan ne beklersin ki

mantar falan olmasin cok kasima sen bide

Günaydınlar kızlar. Bu avent göğüs Kalkan’larının içinden bi de silikon parçalar çıkıyor ya kullanma kılavızunda Kalkan’ın içine bunu takıp kullanın demiş silikon desteksiz kalkan kullanılmaz mı? Bilenler var mı ?

Biraz da gülelim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180629-074832.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20180629-074842.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180629-074853.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 62
Ya benim de kilo umurum değil ama bebis kilo alsin diye özellikle tukettigim birşey de yok aslinda. Çünkü iki çocukla zaten her ogunuzum meyve kuruyemiş ikindimiz düzenli bizim. Her gün yumurta haftada iki gün kırmızı et, balık mevsimi olmadığı için tuketmiyoruz ceviz yiyiyoruz taze kırıp
Tavuk koy tavuguysa sadece marketten tavuk tuketmiyoruz. Kasar peyniri çok severim. Yine de biraz ufak tefek olacak sanırım oglusum

amun canim cümlemizde insallah,benim de 4. Oglan :)
Oy maşallah canım. Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah. Bir arkadaşım 3. Oglandan sonra kızı buldu. Komşum var ,4 oğlu var 45 yasında ikiz kızlara hamile kaldı. Bizde 3. Farklı olur diye denedik ama taktir Rabbimin yumurta takibi yaptım felan ama Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Çok şükür herşey yolunda hayırlı evlat olsunlar bu da bir ayrıcalık diye düşünüyorum. 3/4 oğlan da her kula nasip olmaz.

Bende de bu ara bir öksürük var gündüz hiç öksürük yok ama kafamı yastığa koyduğumda başlıyor mübarek sa ırım ondanda uyuyamıyorum
Canım reflu de öksürük yapar. Mide koruyucu kullandın mi hic? Yastığın yuksek olsun. Birde gün içinde çok soğuk su içer yersen o da balgam yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…