- 18 Ekim 2017
- 6.690
- 40.817
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.701
Arkadaki silikon olmadan durmaz duser gibime geldi. O parca sanki vakum etkisi yapip sabit durmasini sagliycak bence. Ama tabi denemedim daha.Günaydınlar kızlar. Bu avent göğüs Kalkan’larının içinden bi de silikon parçalar çıkıyor ya kullanma kılavızunda Kalkan’ın içine bunu takıp kullanın demiş silikon desteksiz kalkan kullanılmaz mı? Bilenler var mı ?
Canim youtube da videosu var .Hatta ben paylasmistim .Hangisi ne ise yariyor .Izle istersen .Her sekilde 2 parca seklinde kullanılıyor ama .Günaydınlar kızlar. Bu avent göğüs Kalkan’larının içinden bi de silikon parçalar çıkıyor ya kullanma kılavızunda Kalkan’ın içine bunu takıp kullanın demiş silikon desteksiz kalkan kullanılmaz mı? Bilenler var mı ?
Buna çok çok katılıyorum. Ben durumdan mutluyken Çevremdekilerin bana acıyarak bakması çok saçma geliyor."ayy bu damı erkek kız olaydı" eee var mi öyle bir kudretin acaba tovbee. Valla diyorum iki oğlum var biri 9 biri 3.5 yasında kız olsa yapmaz onların yaptığını. Hoş babasından da görüyorlar hep bana yardim ediyorlar. Büyük oğlum kardeşi olacak diye kursa gitmek istemiyor evde ders yapıyor. Yeter ki ben yalniz kalmiyim. Böylesi çok şükür merhametli düşünceli evlatlarım varken kız erkek ayrımı nedir? Cahillik sadece.Ayni kaderi paylasiyoruz canim,benim 4.oglan geliyor :) demekki kiz evladin hakkini veremiycemki Rabbim vermiyor diyorum,kaldiki ben planli bir sekildede hamile kalmadim tamamen süpriz ve mucize bir bebek ama Rabbim takdir etmis bunuda erkek göndermis,basimiz üstpne.Toplum baskisi olmasa hic üzülmiycemde insanlar sinir ediyor beni,sanki bizim elimizde.hepsinin agzina kürekle vurasim geliyor
taşıma koltuğu götüreceğim canım yani oto koltuğu tarzı olanBu konuda kararsız kaldım. Sizler, bebeğin hastaneden çıkışı için ne götüreceksiniz? portbebe mi yoksa oto koltuğu mu?
Canim tam tersi aslinda neye dayanip yazdilar bilmiyorum su azalirsa bebek hareketsizlesir.. hatta bebek hareket ediyorsa keyfi yerindedir :)Bizim topikte tam tersini yazmislardi biliyor musun. Su azalinca bebegin hareketleri artarmis dediler. Mantikli gelmemisti ama bebek cok hareketlendiginde kafama takmadim degil..
Gecmis olsun canim dr un dedigi gibi haftan iyi masallah e ignen serumunda yapilmis tedbir olarak... kendini strese sokma annesi bebiside uzme tadini cikar bi gunlerin :)Kızlar 36+2 yim.. bu sabah peceteye kan geldı. Nst de sancı yok,acılma yok.. rahim içinde minik yurtık varmıs.. hastaneye yatısım yapıldı.. ciğer iğnesi serum.. kanama durdu.. sizce ne zaman dogum olur.. korkuyorum. Doktor rısk yok artık dogarsa dedi gerçi ama.. eve de gönderebilirmiş sabah.. gerçi gitsem huzurum mu olacak? Her gün kontrole mi gitsem? Bebeğim cok hareketli maşallah
Cok gecmia olsun canim... gecici bir durum ama sen üzülme tedavisi var şükür sadecebiraz zaman gerekiyor... tekrardan gecmis olsunÜzüntüden oldu sanırım kızlar. Çocukluk arkadaşının intihar haberi onu şok etti. Mr sonuçları çok şükür temiz çıkmış. Kan da öyle. Sinüslerdeki baskıdan dolayı olmuş olabilir demiş doktor. İlaç vermiş ve göz damlası. Gözü tam kapanmıyor kuruluk olmasın diye. Gülerken yemek yerken konuşurken kayıyor dudakları. Masaj filan yapıyoruz hep yüzünün sol tarafına. İnş geçer bir an önce. Suyu filan pipetle içiyor bi kenardan akıyor çünkü engel olamıyor.
Ayy bunlar tatli uykusuzluklar :) bebis dunyaya adapte olana kadar oluyor maalesef ama insallah bir duzen kuracaksiniz canim... bebek uyuduğunda mutlaka sende uzanuyuyamasanda uzan ... dus alsan rahatlatir belki yogurt-sut de ise yarayabilir?İyi geceler kızlar hamileyken bu saatlerde uyurdum kızım doğdu doğalı özellikle de san bir haftadır uyuyamıyorum ki kızım gayet güzel uyuyor napıcam ben yaaa gündüzde uykusuzluktan ölüyorum
Cok sevindim canim tansiyonundevam etmedigine.. ben ilk hamileligimde maalesef cok cektim tansiyondan... anlıkyukselisleri cok dikkate almıyor dr lar.. birinde benimde bu hamileigimde 16-10 a kadar yukseldi ama anlik oldugu icinonemli degil dediler.. tabi birsuru tahlil ve tetkikten sonra :) kizinida bebeginide severim sen onlara egil gerisi bosssÇok teşekkür ederim canım iyi geldi konusmak Ilgın için teşekkür ederim , amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim bebeklerimize , Dr geçen hafta çatı yapacaktı ama gerek görmedi bebek bu hafta eski haftalardaki gibi kilo almamış dedi normal doğum pozisyonunda normal doğuma engel bir şey yok şimdilik dedi cumaya tekrar gel dedi kan aldılar sonucu bugün gittiğimde gorcem, nstde de sancı 20lerde çıkmıştı
Amin canim cok tesekkur ederim ,
Sabrına hayran kaldım canım Rabbim kolaylık versin güç kuvvet sabır versin inşallah , ben ilk hamileliğimde çok kasinmistim her yerimi yara yapmıştım ama sendeki gibi göbekten su toplama gibi olmamıştı bir tek farki oydu , geceler duvarlara sürüyordum kendimi bir tek duşta rahat oluyordum suyun altında ağlıyordum çıkmak istemiyorum diye ama bebeğim doğar doğmaz hiç olmamış gibi bitti gitti kaşinmalar , inşallah seninki daha erken biter nereden baksan 2-3 haftan var canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede geçer kaşıntılar
symmm haklısın canım olan oldu artık bundan sonrasına bakıp bebeğime odaklancam sen de öyle yap 4 aylık hamileyle seni kiyaslamalari da cok tuhaf demek ki çoğu bu tarz annelerin büyüklerin , evet canım diğer arkadaşlar da söyledi susuz kalırsa hareketsiz olurmuş çok rahatladım bir an çok korkmuştum sağolasın , tansiyonum normale döndü bir anlık bir şeydi herhalde canım şu an iyiyim kızım uyandı onunla oturuyoruz karnımı seviyor kardeşini öpüyor :)
Ayyy canim bebegun uyudukca sende dinlen mumkun oldugunca ilk aylar duzenleri belli olmuyor sonucta en azindan kendini garantiye al :) yürüttüler mi seni? Nasilsin? bu arada ablanin tepkisi ne oldu merak ettimmgordu mu kardesini? Benimde bir kizim daha var kardesi gorunce ne yapacak cok merak ediyorum :)Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın
Gündüz zorla uyanmayan kız gece nöbet e kaldı 1 gram uyku uyumadim çok yorgunum
Bende de ayni soru var canim puseti kullanmayi dusunuyorum ama bel kismi cok derin bebege zarari olabilor... pusetin kilifinin altindan ince bir minder ayarladik orasi biraz yükselsin bebegin beli rahatsiz olmasin diye umarim ise yararGünaydın kizlar gece uyanik olanlara beni de yazin .Tam uyuyorum odaya gunes vuruyor sicaktan uyanıyorum .Simdi cok uykum var bu sefer de açlıktan uyuyamiyorum.
Hastaneden bebegi neyle cikarcaz konusu olmus .Ben travel arabanin pusetine yatirmayi dusunuyordum oto koltuğu olarak .Ama esim tam yatmiyor diyor .Sizinkiler tam yatiyor mu ?
Yok canim tam yatmiyor ama cok dik bisey de degil sonucta. Hem tam yatmamasi iyi degil mi sanki kussa ortuden farketmesek fln asagi akar agzinda kalmaz.Günaydın kizlar gece uyanik olanlara beni de yazin .Tam uyuyorum odaya gunes vuruyor sicaktan uyanıyorum .Simdi cok uykum var bu sefer de açlıktan uyuyamiyorum.
Hastaneden bebegi neyle cikarcaz konusu olmus .Ben travel arabanin pusetine yatirmayi dusunuyordum oto koltuğu olarak .Ama esim tam yatmiyor diyor .Sizinkiler tam yatiyor mu ?
Cok dik diyor esim bilemedim ki fotosunu atayim biYok canim tam yatmiyor ama cok dik bisey de degil sonucta. Hem tam yatmamasi iyi degil mi sanki kussa ortuden farketmesek fln asagi akar agzinda kalmaz.
tam yatmıyor canım altına yumusak alt açma battaniye sererim daha öncede öyle kullandımGünaydın kizlar gece uyanik olanlara beni de yazin .Tam uyuyorum odaya gunes vuruyor sicaktan uyanıyorum .Simdi cok uykum var bu sefer de açlıktan uyuyamiyorum.
Seninkinin modeli ne canim ?tam yatmıyor canım altına yumusak alt açma battaniye sererim daha öncede öyle kullandım
Günaydın canım yok mide koruyucu hiç kullanmadım ve bu sıcaklarda bile hiç soguk birşey yiyip içemiyorum aksine sürekli sıcağa yakın ılık seyler yiyip içiyorum olmadı bir doktora gideyim bari bugünCanım reflu de öksürük yapar. Mide koruyucu kullandın mi hic? Yastığın yuksek olsun. Birde gün içinde çok soğuk su içer yersen o da balgam yapıyor.
İnşallah yaaa işe başlayınca zor olacak böyle giderseCanim tam tersi aslinda neye dayanip yazdilar bilmiyorum su azalirsa bebek hareketsizlesir.. hatta bebek hareket ediyorsa keyfi yerindedir :)
Gecmis olsun canim dr un dedigi gibi haftan iyi masallah e ignen serumunda yapilmis tedbir olarak... kendini strese sokma annesi bebiside uzme tadini cikar bi gunlerin :)
Cok gecmia olsun canim... gecici bir durum ama sen üzülme tedavisi var şükür sadecebiraz zaman gerekiyor... tekrardan gecmis olsun
Ayy bunlar tatli uykusuzluklar :) bebis dunyaya adapte olana kadar oluyor maalesef ama insallah bir duzen kuracaksiniz canim... bebek uyuduğunda mutlaka sende uzanuyuyamasanda uzan ... dus alsan rahatlatir belki yogurt-sut de ise yarayabilir?
Cok sevindim canim tansiyonundevam etmedigine.. ben ilk hamileligimde maalesef cok cektim tansiyondan... anlıkyukselisleri cok dikkate almıyor dr lar.. birinde benimde bu hamileigimde 16-10 a kadar yukseldi ama anlik oldugu icinonemli degil dediler.. tabi birsuru tahlil ve tetkikten sonra :) kizinida bebeginide severim sen onlara egil gerisi bosss
Ayyy canim bebegun uyudukca sende dinlen mumkun oldugunca ilk aylar duzenleri belli olmuyor sonucta en azindan kendini garantiye al :) yürüttüler mi seni? Nasilsin? bu arada ablanin tepkisi ne oldu merak ettimmgordu mu kardesini? Benimde bir kizim daha var kardesi gorunce ne yapacak cok merak ediyorum :)
BeeenYarin kontrolum var devlette. Yarin kontrolculer var mi :)
Günaydın canım bizim insanımız hep aynı benimde 2.kızım başta annem olmak üzere dert oldu millete budamı kız erkek doğuramadın mı diyip duruyorlar sanki biz belirliyoruz cinsiyeti Rabbim neyi nasip ettiyse başımız üstüneBuna çok çok katılıyorum. Ben durumdan mutluyken Çevremdekilerin bana acıyarak bakması çok saçma geliyor."ayy bu damı erkek kız olaydı" eee var mi öyle bir kudretin acaba tovbee. Valla diyorum iki oğlum var biri 9 biri 3.5 yasında kız olsa yapmaz onların yaptığını. Hoş babasından da görüyorlar hep bana yardim ediyorlar. Büyük oğlum kardeşi olacak diye kursa gitmek istemiyor evde ders yapıyor. Yeter ki ben yalniz kalmiyim. Böylesi çok şükür merhametli düşünceli evlatlarım varken kız erkek ayrımı nedir? Cahillik sadece.
Ginaydın, O silikon parçalar içinde süt birikmesi için, aksi halde sadece göğüse yapışır ve emzirme sonrası akan süt alttan sızar.Günaydınlar kızlar. Bu avent göğüs Kalkan’larının içinden bi de silikon parçalar çıkıyor ya kullanma kılavızunda Kalkan’ın içine bunu takıp kullanın demiş silikon desteksiz kalkan kullanılmaz mı? Bilenler var mı ?
Canim standart gorundu bana. Simdi de biraz arastirim ozellikle arabanin icinde en guvenli sistemin bu oldugunu soyluyolar. O yuzden ben otokoltugunda kesin karar kildim.
Canim bu resimde pek belli olmuyor isin asli dik olusu.... ama pusetlerin hepsinde ayni sorun var bence biraz desteklemek gerekiyor sanki.. ben ilk kullanırken de belini desteklemistim yavrunun... diger tasima yöntemleri de guvenlo gelmiyor bana maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?