2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaki silikon olmadan durmaz duser gibime geldi. O parca sanki vakum etkisi yapip sabit durmasini sagliycak bence. Ama tabi denemedim daha.

Canim youtube da videosu var .Hatta ben paylasmistim .Hangisi ne ise yariyor .Izle istersen .Her sekilde 2 parca seklinde kullanılıyor ama .

Buna çok çok katılıyorum. Ben durumdan mutluyken Çevremdekilerin bana acıyarak bakması çok saçma geliyor."ayy bu damı erkek kız olaydı" eee var mi öyle bir kudretin acaba tovbee. Valla diyorum iki oğlum var biri 9 biri 3.5 yasında kız olsa yapmaz onların yaptığını. Hoş babasından da görüyorlar hep bana yardim ediyorlar. Büyük oğlum kardeşi olacak diye kursa gitmek istemiyor evde ders yapıyor. Yeter ki ben yalniz kalmiyim. Böylesi çok şükür merhametli düşünceli evlatlarım varken kız erkek ayrımı nedir? Cahillik sadece.

Günaydın kizlar gece uyanik olanlara beni de yazin .Tam uyuyorum odaya gunes vuruyor sicaktan uyanıyorum .Simdi cok uykum var bu sefer de açlıktan uyuyamiyorum.
Hastaneden bebegi neyle cikarcaz konusu olmus .Ben travel arabanin pusetine yatirmayi dusunuyordum oto koltuğu olarak .Ama esim tam yatmiyor diyor .Sizinkiler tam yatiyor mu ?

Bizim topikte tam tersini yazmislardi biliyor musun. Su azalinca bebegin hareketleri artarmis dediler. Mantikli gelmemisti ama bebek cok hareketlendiginde kafama takmadim degil..
Canim tam tersi aslinda neye dayanip yazdilar bilmiyorum su azalirsa bebek hareketsizlesir.. hatta bebek hareket ediyorsa keyfi yerindedir :)
Gecmis olsun canim dr un dedigi gibi haftan iyi masallah e ignen serumunda yapilmis tedbir olarak... kendini strese sokma annesi bebiside uzme tadini cikar bi gunlerin :)

Cok gecmia olsun canim... gecici bir durum ama sen üzülme tedavisi var şükür sadecebiraz zaman gerekiyor... tekrardan gecmis olsun

İyi geceler kızlar hamileyken bu saatlerde uyurdum kızım doğdu doğalı özellikle de san bir haftadır uyuyamıyorum ki kızım gayet güzel uyuyor napıcam ben yaaa gündüzde uykusuzluktan ölüyorum
Ayy bunlar tatli uykusuzluklar :) bebis dunyaya adapte olana kadar oluyor maalesef ama insallah bir duzen kuracaksiniz canim... bebek uyuduğunda mutlaka sende uzanuyuyamasanda uzan ... dus alsan rahatlatir belki yogurt-sut de ise yarayabilir?
Cok sevindim canim tansiyonundevam etmedigine.. ben ilk hamileligimde maalesef cok cektim tansiyondan... anlıkyukselisleri cok dikkate almıyor dr lar.. birinde benimde bu hamileigimde 16-10 a kadar yukseldi ama anlik oldugu icinonemli degil dediler.. tabi birsuru tahlil ve tetkikten sonra :) kizinida bebeginide severim sen onlara egil gerisi bosss
Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın
Gündüz zorla uyanmayan kız gece nöbet e kaldı 1 gram uyku uyumadim çok yorgunum
Ayyy canim bebegun uyudukca sende dinlen mumkun oldugunca ilk aylar duzenleri belli olmuyor sonucta en azindan kendini garantiye al :) yürüttüler mi seni? Nasilsin? bu arada ablanin tepkisi ne oldu merak ettimmgordu mu kardesini? Benimde bir kizim daha var kardesi gorunce ne yapacak cok merak ediyorum :)

Bende de ayni soru var canim puseti kullanmayi dusunuyorum ama bel kismi cok derin bebege zarari olabilor... pusetin kilifinin altindan ince bir minder ayarladik orasi biraz yükselsin bebegin beli rahatsiz olmasin diye umarim ise yarar

Yok canim tam yatmiyor ama cok dik bisey de degil sonucta. Hem tam yatmamasi iyi degil mi sanki kussa ortuden farketmesek fln asagi akar agzinda kalmaz.

tam yatmıyor canım altına yumusak alt açma battaniye sererim daha öncede öyle kullandım

Canım reflu de öksürük yapar. Mide koruyucu kullandın mi hic? Yastığın yuksek olsun. Birde gün içinde çok soğuk su içer yersen o da balgam yapıyor.
Günaydın canım yok mide koruyucu hiç kullanmadım ve bu sıcaklarda bile hiç soguk birşey yiyip içemiyorum aksine sürekli sıcağa yakın ılık seyler yiyip içiyorum olmadı bir doktora gideyim bari bugün

İnşallah yaaa işe başlayınca zor olacak böyle giderse

Günaydın canım bizim insanımız hep aynı benimde 2.kızım başta annem olmak üzere dert oldu millete budamı kız erkek doğuramadın mı diyip duruyorlar sanki biz belirliyoruz cinsiyeti Rabbim neyi nasip ettiyse başımız üstüne

Ginaydın, O silikon parçalar içinde süt birikmesi için, aksi halde sadece göğüse yapışır ve emzirme sonrası akan süt alttan sızar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…