2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da bi dahakini kiz dogur diye siparis veriyolar. Tamam siparisi yazdim baska bisey var mi diye cevap veriyorum.

Merhaba, ben de pusetle çıkaracağım. Evet onlar tam yatmıyor, doğduktan sonraki ilk aylarda anne karnındaki pozisyonda durmaları için o şekilde tasarlanmış.

Günaydın herkese, tek tek okudum doğuran var mı diye, yokmuş Sıkıntısı olanlar Allah yardımcınız olsun bu günleri de sizi üzerek geçirenlere Allah akıl fikir versin. Uyuyamayanlar artık bünye doğumdan sonrası için alıştırma yapıyor yok öyle derin tatlı uykular

Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp bir evine gitsin rahatlatacaksın. Orda kalıp diğer hastaları hamileleri gördükçe stres oluyorsun sende elinde olmadan. Zaten kendi derdin var üstüne başkalarınınki de ekleniyor. İnşallah daha fazla bekletmezler seni.

Canim ayni şeyi bende yaşıyorum 2 kızım olucak annemler duyduğunda yasa girdi resmen. Ama doğduğunda gözünün işigi olucak torunu.
ama bana hep 13 haftada kız dediğinde niye kürtaj olmadın der durur biraz ağrım olduğunda yorulduğumda biraz yüzüm asık durduğunda yine hemen ayni gümleyi kurar.

Canim standart gorundu bana. Simdi de biraz arastirim ozellikle arabanin icinde en guvenli sistemin bu oldugunu soyluyolar. O yuzden ben otokoltugunda kesin karar kildim.
Ben de ayni fikirdeyim.Esimi ikna edeyim.
Bunun ekstra minderi var sirt kısmında yine de battaniyeyle desteklenir diye düşünüyorum.
Merhaba, ben de pusetle çıkaracağım. Evet onlar tam yatmıyor, doğduktan sonraki ilk aylarda anne karnındaki pozisyonda durmaları için o şekilde tasarlanmış.
Sanki oturur pozisyonda gibi olcak diyor esim .Ama oyle olsa bebek arabasinda da bu parca ilk aylar kullanilamaz ki zaten maksar ilk aylar bunu kullanmak .Cok haklisin.

Kızlar bebek yaklaşık kaç saat karnınızda hareket etmezse normal karşılıyorsunuz? Ben 6dan beri uyanığım 3,5 saattir hiç kıpırtı yok örneğin. Su içtim, tatlı yedim, karnımı salladım ama birşey olmadı. Bu kadar süre uyur mu?

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum canım gerçekten bazen korkuyorum suyum geldi hissetmedim azaldıda ondan mı az hareket ediyor diye birde bu aralar çok akıntım var benim suyum gelirde anlayamazsam diye korkuyorum randevumada 1 hafta var daha

Ben de varım kızlar bugün hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Insallah hepimiz mutlu dönelim:)

Deli manyak ya. Takacak kimse yok gibi yarisiyor benle arkamdan. Birde insani sinir ediyorlar ay bizden mi gordun diye. He senden gordum cumhurbaskanisin ya sen ozendik hayran kaldik sana
Tovbest.

mantar falan olmasin cok kasima sen bide

Mantar iltihap cikmadi sanirsam ki derisi değişiyor o bölgenin niyeyse artik. Bi ust modeli mi cikacak nolacak tovbe tovbe

Ne ilginç aileler var gerçekten okurken şok oldum, aldırmak ne demek ya Allah akıl fikir versin demekten bugun dilimde tüy bitti Allah yardımcın olsun canım

Kızlar konteolden cktm catiyada bakti sancin olmus farketmedinmi dedi acilmam cokmus bugun yarin dogururmusummmm
Ay çok heyecanlandım canım valla benimde 9 unda randevum var çatıya bakcak aynısı başıma gelir mi acaba diye düşündüm herhangi bir belirtin olmuşmuydu hiç bende hiç sancı yok kasılma var hep

Afilim92 Bizim ana kucağı da tam yatmıyor ama düşününce bebek anne karnında da tam yatmıyor zaten, doğal pozisyonu dümdüz değil. Üreticiler o kadarını da düşünüp tasarlamıştır herhalde. Bazı markalarda yenidoğan desteği oluyor sadece, minder gibi birşey.

Kızlar doktorum bana bir saatte 10 hareket say demişti. Ben de her saat mi saymam gerekiyor diye sordum. Hayır, İlk on hareketi saydıktan sonra iki üç saat saymana gerek yok dedi. Gün içinde bir kaç kez o hateketi hissedince gerek olmuyor sanırım

Hah evet o destek minderinden var .Esimi de aradim .Bak sen olmaz diyorsun .Tum arkadaslarim oyle tasimis ve tasiyacak en guvenilir olani o dedim .Tamam dedi .Sagolun kizlar

Evet ben de oyle biliyorum çünkü her saat hareket etmiyorlar ki uyudukları zamanlar var.

Benim de akıntım inanılmaz arttı, beyaz bir akıntı geliyor, ben de su mudur diye irkiliyorum.
Bu arada 3,5 -4 saatten sonra bizim beyefendi biraz kıpırdadı biraz daha tatlı yiyince. Bir de alıştırdığım müziği açtım. Ne uykucu bişeymiş
Ama insan çok tedirgin oluyor beklerken. Biraz daha uzasa doktoru arayacaktım.

Akinti isi bende de var canim hatta akinti da degil sadece camasirim bildigin islaniyor (gunde 2 kez falan oluyor)afedersin ayni korkuyu yasiyorum birazdan dr kontrolum var ozellikle soracagim bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…